Top 10 zaklampen

Van laag naar hoog sorteren

7 artikel(en)

 • Nitecore MH27 Tactische zaklamp oplaadbaar

  Nitecore MH27 Tactische zaklamp oplaadbaar

  2 review(s)

  Nitecore MH27 Tactische zaklamp oplaadbaar - De Nitecore MH27 is een zeer veelzijdige zaklamp met innovatieve opties. Naast de uitstekende lichtsterkte, zijn ook de drie strategisch gekleurde LED's (rood, groen en blauw) aanwezig. De rode LED is geschikt voor een goed nachtzicht zonder op te vallen. Daarnaast dient het ook voor het penetreren van rook. De blauwe LED maakt het voor politie en veiligheidsdiensten makkelijker om sporen onderzoek te doen (vloeistoffen, bloed, zweet). Daarnaast trekt blauw licht geen insecten aan. De groene LED maakt het observeren van wild een stuk makkelijker, is ideaal voor de zichtbaarheid in het bos. De CREE XP-L-HI V3 LED biedt 1000 lumen en de MH27 bereikt een straalbereik van maar liefst 462 meter! Deze complete oplaadbare krachtpatser is geschikt voor zowel kampeerders, wetshandhavers als jagers. De Nitecore MH27 heeft in ieder geval in 2016 een prijs gewonnen: de Reddot Award voor product design. De MH27 heeft een ingebouwde USB oplader. De bediening gebeurt via twee schakelaars op de lampkop waarmee je tevens direct toegang tot de turbo stand en de rode verlichting hebt. Een geïntegreerde indicator fungeert als een locatiebaken en geeft ook de accuspanning aan. Zoals alle nieuwe modellen, heeft de MH27 een ATR temperatuurregeling. De lamp heeft een geïntegreerde broekriemclip van titanium gecoat roestvrij staal. De lamp heeft een zwarte luchtvaart aluminium behuizing en is waterdicht volgens IPX-8. De lens is gemaakt van AR gecoat glas.
  Deze zaklamp werkt op een oplaadbare 18650 Li-Ion batterij, 2x CR123A lithium batterijen (niet oplaadbaar!) of 2x 16340 RCR123 Li-Ion oplaadbare batterijen. Bij deze zaklamp wordt een oplaadbare 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) batterij meegeleverd.
  Bij de 18650 Li-Ion batterij is er een brandduur van 1 uur (turbo), 6,25 uur (hoog), 28 uur (medium) en 708 uur (zeer laag). De LED lamp levert 1000 lumen (turbo), 250 lumen (hoog), 55 lumen (medium) en 1 lumen (zeer laag). De rode LED levert 13 lumen, de groene LED levert 19 lumen en de blauwe LED 3 lumen. Dit bij een brandduur van 28 uur per LED. De maximale straalafstand bedraagt 462 meter en de maximale lichtintensiteit 53500 candela.
  Meegeleverd worden: 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) oplaadbare batterij, USB laadkabel, holster, tactische ring, polskoord, vervangende afdichting oplaadpunt, vervangende afdichtring, vervangende rubberen eindkap.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 108,00

  Onze prijs € 97,95

 • Nitecore MH25GTS Tactische zaklamp oplaadbaar

  Nitecore MH25GTS Tactische zaklamp oplaadbaar

  Nitecore MH25GTS Tactische zaklamp oplaadbaar - De MH25GTS van Nitecore is een krachtige en compacte oplaadbare tactische zaklamp die niets te wensen overlaat. De geïntegreerde oplader, krachtige batterij en talrijke accessoires maken deze lamp compleet. De micro USB oplaadpoort die zoals gebruikelijk op de lampkop zit, is nu in de eindkap geplaatst. De Nitecore MH25GTS is uitgerust met een CREE XHP35 HD LED en dat biedt een maximum van 1800 lumen. De aanwezige "Precision Digital Optics Technology" (PDOT) biedt daarnaast uitstekende prestaties van de reflector. De MH25GTS is met name geschikt voor tactisch gebruik, bijvoorbeeld in de beveiliging of het leger. De lamp wordt door twee schakelaars bedient waarbij de tactische schakelaar aan de onderzijde zit waarmee je het tijdelijke- of constante licht in kunt schakelen. Met de metalen schakelaar aan de zijkant kun je de vijf lichtniveaus, evenals de strobe, baken en SOS functie, instellen. Wat nieuw is bij de strobe functie is dat je de frequenties willekeurig kunt veranderen wat het effect van desoriëntatie vergroot. Daarnaast heb je direct toegang tot de turbo- en zeer lage stand en wordt de laatst gebruikte stand onthouden zodat je deze direct weer kunt gebruiken. Tevens heeft deze zaklamp een geïntegreerde USB lader, waardoor je de meegeleverde oplaadbare NL1835HP 18650 Li-Ion batterij (3500mAh) in de zaklamp kunt laten zitten terwijl deze opgeladen wordt via de computer of welke andere USB ingang dan ook. De rubberen afdekking van de USB poort dient alleen als stofbescherming, de USB poort zelf is waterdicht, zelfs zonder afdekking! Onder de schakelaar aan de zijkant zit een indicator voor het batterij niveau. Uiteraard ontbreekt ook bij deze lamp de innovatieve ATR temperatuurregeling niet! De lamp heeft een sterke dubbelwandige behuizing van zwart luchtvaart aluminium en is waterdicht volgens IPX-8. De lamp heeft een verwijderbare clip en op de kop van de lamp zit een bezel die als glasbreker kan dienen, maar ook voor je bescherming dienst doet. De onderzijde van de zaklamp is zo geconstrueerd dat de lamp rechtop gezet kan worden. De optische lens van deze zaklamp heeft een dubbelzijdige anti-kras coating.
  Deze zaklamp werkt op de meegeleverde oplaadbare NL1835HP 18650 Li-Ion batterij (3500mAh). Hij kan echter ook werken op een IMR 18650 Li-Ion batterij, 2x CR123A lithium batterijen (niet oplaadbaar!) of 2x RCR123 Li-Ion batterijen.
  Bij de NL1835HP Li-Ion batterij is er een brandduur van 0,5 uur (turbo), 2 uur (hoog), 5,75 uur (medium), 19 uur (laag) en 250 uur (zeer laag). De LED lamp levert 1800 lumen (turbo), 950 lumen (hoog), 240 lumen (medium), 70 lumen (laag) en 1 lumen (zeer laag). De maximale straalafstand bedraagt 304 meter en de maximale lichtintensiteit 23100 candela.
  Meegeleverd worden: NL1835HP 18650 Li-Ion batterij (3500mAh), USB laadkabel, holster, clip, tactische ring, polskoord, vervangende afdichtring.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 132,95

  Onze prijs € 119,95

 • Olight M2R Warrior Oplaadbare Zaklamp

  Olight M2R Warrior Oplaadbare Zaklamp

  3 review(s)

  Olight M2R Warrior oplaadbare zaklamp - 's Werelds eerste zaklamp met een achterschakelaar waarmee je direct draadloos kunt opladen met behulp van de bijgeleverde magnetische laadpoort. Deze voor tactische doeleinden ontworpen zaklamp heeft een maximale output van 1500 lumen met een bereik van 208 meter. Voorzien van zowel een zijschakelaar als een extra slijtvaste RVS achterschakelaar. Het meest bijzondere van de M2R is dat de gebruiker kan kiezen uit twee verschillende bedieningsprogramma's: standaard en tactisch. Wisselen tussen de twee bedieningsprogramma's kan door de achterschakelaar en de zijschakelaar tegelijkertijd in te drukken. Tactisch programma: achterschakelaar half indrukken is 1500 lumen max. output (momentary), zelfde schakelaar doordrukken is stroboscoopstand om belagers te verblinden en visueel uit te schakelen. Standaard programma: achterschakelaar is aan/uit functie voor de 1500 lumen stand. Via de zijschakelaar zijn alle functies te gebruiken, respectievelijk moonlight-low-medium2-medium1-high-turbo en strobe. Zie verder de gebruiksaanwijzing voor de uitgebreide mogelijkheden. De fraai uitgevoerde USB laadkabel heeft een slechts 5 mm dikke magnetische aansluiting die zichzelf eenvoudig op de lamp laat klikken voor de laadfunctie. Door gebruik te maken van de laatste technologische ontwikkelingen kan de lamp maximaal 1500 lumen licht geven!! Batterij: gemodificeerde 18650 accu 3500 mAh ORB-186S35 Rechargeable. Deze + zijde dient richting de dop geplaatst te worden.
  Standen:
  1. max. 1500-700 Lumen 3+120 min
  2. 700 Lumen 120 min
  3. 250 lumen 6 uur en 15 min
  4. 15 lumen 70 uur
  5. moonlight 1 Lumen 25 dagen
  6. stroboscoop.
  De lamp schijnt max. 208 meter ver en is waterdicht volgens IPX-8 (= 1,5 meter). Daarnaast is de lamp natuurlijk schokbestendig. Lock out=vergrendelen schakelaar. Meer dan drie seconden schakelaar ingedrukt houden vanuit de "uit" stand. De moonlight stand zal kort branden en dan uitschakelen, nu is de lock out functie geactiveerd. Ontgrendelen; wederom drie seconden ingedrukt houden. Voorzien van een magneet aan de achterkant van de lamp. Tevens oplaadpunt. Een fraaie geanodiseerde tactische blauwe ring rond de kop van de lamp en de schakelaar maken de lamp direct herkenbaar als een echte Olight! Op de lamp wordt 5 jaar garantie gegeven! Inclusief de volgende accessoires: cordura riemetui van tactische kwaliteit, laadkabel usb-magneet, polskoord en gebruiksaanwijzing.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 119,95

  Onze prijs € 107,95

 • Streamlight 3N Propolymer HAZ-LO ATEX Zaklamp

  Streamlight 3N Propolymer HAZ-LO ATEX Zaklamp

  Streamlight 3N Propolymer HAZ-LO ATEX Zaklamp - De 3N Propolymer is een intrinsiek veilige en duurzame zaklamp met een ATEX en IECEx certificering voor Zone 0 locaties. De ATEX certificering is: FTZU 11 ATEX 0056X II 1G Ex ia IIB T4 Ga, II 2G Ex ia IIC T4 Gb.
  De 3N Propolymer is voorzien van 3 stuks Ultra Bright witte LED's (5 mm) en deze cluster van LED's (levensduur 100.000 uur) zorgt voor een zachte lichtbundel voor taken op armlengte. De 3N Propolymer is voorzien van een schakelaar aan de onderzijde van de lamp waarmee je met één hand de lamp kunt bedienen. De lens is van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating. De behuizing van de lamp is gemaakt van supersterk, niet-geleidend oranje polymeer die afgesloten is met een O-ring en geventileerd wordt. De kop van de lamp is van zwart polymeer. Met de aanwezige, geïntegreerde, clip kun je deze zaklamp aan je kleding of uitrusting bevestigen. Aan de bovenzijde van de clip zit een opening om een polskoord te bevestigen. De 3N Propolymer HAZ-LO ATEX zaklamp is waterdicht volgens IPX-4 en heeft een slagvastheid van 2 meter.
  Deze zaklamp werkt op 3 N (1.5V) alkaline batterijen (meegeleverd) en deze batterijen hebben een brandduur van maximaal 10 uur. De LED levert maximaal 30 lumen en heeft een lichtintensiteit van maximaal 300 candela. De lamp schijnt maximaal 35 meter ver.
  Meegeleverd worden: 3x N (1,5V) alkaline batterijen.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 37,50

  Onze prijs € 36,00

 • Streamlight Polystinger LED Zaklamp oplaadbaar zwart

  Streamlight Polystinger LED Zaklamp oplaadbaar zwart

  Streamlight Polystinger LED Zaklamp oplaadbaar zwart - Deze multifunctionele oplaadbare zaklamp is ontworpen voor een breed scala aan verlichtingsbehoeften tegen de beste prijs. De combinatie van oplaadbare batterijen en de C4 LED resulteert in een van de laagste bedrijfskosten onder alle gemaakte zaklampen. De oplaadbare Polystinger is een professionele zaklamp voor het gebruik door wetshandhavers, brandweer, reddingswerkers en beveiligers. Maar hij kan ook gebruikt worden in de industrie, bij het sporten of gewoon voor thuisgebruik. De lamp is voorzien van een C4 LED, met een levensduur van 50.000 uur, die een maximale straalafstand levert van 322 meter en 385 lumen. Hij heeft 3 lichtstanden (hoog, medium, laag) en een stroboscoop stand die met een multifunctionele en duurzame drukknopschakelaar in te schakelen zijn. Deze zaklamp werkt op een oplaadbare NiMH 2600mAh 3.6V batterij (meegeleverd) die tot 1000 keer herlaadbaar is. Deze Streamlight Polystinger past op de Stinger opladers en heeft dan een oplaadtijd van 10 uur. De lens van polycarbonaat is onbreekbaar, heeft een krasbestendig coating en wordt door een O-ring afgesloten. De behuizing van de lamp is gemaakt van supersterk, niet-geleidend zwart polymeer met een comfortabele anti-slip rubberen grip. De Polystinger is waterdicht volgens IPX-4 en heeft een slagvastheid van maar liefst 3 meter! Daarnaast is elke lamp voorzien van een uniek serienummer.
  De oplaadbare Streamlight Polystinger is verkrijgbaar met 12V en 230V laders. Een laadindicator in de oplader geeft de status van het opladen aan.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de Polystinger bij de NiMH 2600mAh (3.6V) batterij:  • Hoog: 385 lumen - 2 uur - 322 meter - 26.000 candela

  • Midden: 195 lumen - 3,75 uur - 228 meter - 13.000 candela

  • Laag: 95 lumen - 7,25 uur - 161 meter - 6500 candela.


  Meegeleverd worden: NiMH 2600mAh (3,6V) batterij

  Kies een uitvoering

  Vanaf: € 183,55

 • Peli 3345Z0 ATEX zaklamp geel

  Peli 3345Z0 ATEX zaklamp geel

  Peli 3345Z0 ATEX zaklamp geel - De Peli 3345Z0 heeft een automatische lichtsensor en is de eerste professionele zaklamp die de helderheid automatisch aanpast. De automatische lichtsensor onderzoekt het omgevingslicht en past het aantal lumen onmiddellijk aan naar het meest effectieve niveau. Je hoeft je dus niet druk te maken over het handmatig instellen van de juiste stand. Daarnaast zorgt de automatische lichtsensor ook dat de 3345Z0 een van de meest energiezuinige zaklampen is van Peli, echter met het behoud van vermogen en een verlenging van de levensduur van de batterij. De lamp is voorzien van 2 LED's, de primaire "Spot" LED voor verlichting veraf en de secundaire "Flood" LED voor verlichting dichtbij. Deze secundaire LED zit aan de zijkant van de lamp. Beide standen kunnen apart, maar ook gezamenlijk geschakeld worden. Door de geïntegreerde clip kan de lamp bevestigd worden aan bijv. een veiligheidsvest voor handsfree verlichting. Met de ATEX Zone 0 (Cat.1) veiligheidscertificering en een fulltime batterijniveau indicator, kun je veilig in gevaarlijke omgevingen werken. De 3345Z0 is gemaakt van geel "Anti-static Impact Modified" PC/PBT kunststof en gebruikt 3 AA-alkaline batterijen.
  In de Spot+Flood stand hebben de batterijen een brandduur van 5 uur. De LED lampen leveren 267 lumen en schijnen 126 meter ver.
  In de Flood stand hebben de batterijen een brandduur van 13 uur. De LED lamp levert 115 lumen en schijnt 16 meter ver.
  In de Spot stand hebben de batterijen een brandduur van 9 uur. De LED lamp levert 207 lumen en schijnt 134 meter ver.
  De lichtintensiteit van de lamp bedraagt maximaal 4523 candela (Spot stand). De lens is gemaakt van anti-statisch polycarbonaat. De lamp heeft een o-ringafsluiting van NBR en is waterdicht volgens IPX-7.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 90,70

  Onze prijs € 78,95

 • Maglite ML300L-S4015

  Maglite ML300L-S4015

  Maglite ML300L-S4015 - Of je nou een professional bent, een outdoor liefhebber of een thuis klusser. De nieuwste Maglite voldoet voor ieder gebruik aan alle eisen. Ook uitermate geschikt om in huis te hebben bij stroomuitval vanwege de lange levensduur van de batterijen.


  Met een geavanceerd focus systeem, van spot naar flood in minder dan een kwart draai aan de lampkop. Diamantvormig design op de behuizing voor meer grip. Afgedicht met een O-ring. Batterijen niet inbegrepen.


  Vier standen:


  -General
  -Outdoor
  -Law Enforcement
  -Tactical


  Functies Multi-mode electronische schakelaar:  • Kortstondig

  • Full Power (Maximum lumen)

  • Low Power (tot 128 lumen: 4-Cell)

  • Eco Mode (a super power saving mode that yields up to 18 lumen with greatly extended run-time)

  • Strobe

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 144,95

  Onze prijs € 127,95

Van laag naar hoog sorteren

7 artikel(en)