Verkeerskegels

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 70

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Nitecore NTW25 Verkeerskegel oranje

  Nitecore NTW25 Verkeerskegel oranje

  Nitecore NTW25 Verkeerskegel oranje - Dit is een oranje verkeerskegel van kunststof voor zaklampen met een kopdiameter van 25 mm. Hij is geschikt voor de Nitecore EA11, EC11, EC20, P10, P12, MT10A, MT20A, MT10, MT20C, MT2C, MH2C, MH10, MH12, SRT3 en SRT5 zaklampen.

  Direct leverbaar

  € 2,95
 • Nitecore NTW32 Verkeerskegel oranje

  Nitecore NTW32 Verkeerskegel oranje

  Nitecore NTW32 Verkeerskegel oranje - Dit is een oranje verkeerskegel van kunststof voor zaklampen met een kopdiameter van 32 mm. Hij is geschikt voor de Nitecore MH20, MH20GT, MH20W, P20 en P20UV zaklampen als ook voor andere zaklampen met een kopdiameter van 32 mm.

  Direct leverbaar

  € 3,95
 • Inova Cone Red

  Inova Cone Red

  This durable plastic cone fits on the end of the INOVA T4, transforming it into a versatile area light with spot beam, or an attention grabbing signal light.


  Rood
  Inova
  17.50
  28.00

  Direct leverbaar

  € 7,50
 • Ledlenser rode verkeerskegel voor P14.2

  Ledlenser rode verkeerskegel voor P14.2

  De rode LEDLENSER® signaalkegel is een onmisbaar attribuut als u in staat moet zijn een noodsignaal af te geven, zoals bijvoorbeeld politie of verkeersdiensten. Zodra u op simpele wijze de kegel op de zaklamp heeft geplaatst, bent u voorzien van een verblindingsvrij, goed zichtbaar noodsignaal.

  Direct leverbaar

  € 9,50
 • Nitecore NTW34 Verkeerskegel oranje

  Nitecore NTW34 Verkeerskegel oranje

  Nitecore NTW34 Verkeerskegel oranje - Dit is een oranje verkeerskegel van kunststof voor zaklampen met een kopdiameter van 34 mm. Hij is geschikt voor de Nitecore MT25, MT26 en SRT6 zaklampen als ook voor andere zaklampen met een kopdiameter van 34 mm.

  Direct leverbaar

  € 3,95
 • Ledlenser rode verkeerskegel voor P7, T7, M7, M7R, MT7, B7

  Ledlenser rode verkeerskegel voor P7, T7, M7, M7R, MT7, B7

  1 review(s)

  Rode signaal kegel geschikt voor de 7-serie van Led Lenser:


  Door de kegel op de zaklamp te plaatsen beschik je over een noodsignaal dat duidelijk te zien is. De rode lichtkegel is ook geschikt voor politieagenten en veiligheidsdiensten die iemand willen dirigeren. De kegel is verblindingsvrij dus niet hinderlijk voor de ogen.

  Rode signaal kegel geschikt voor de 7-serie van Led Lenser:


  Door de kegel op de zaklamp te plaatsen beschik je over een noodsignaal dat duidelijk te zien is. De rode lichtkegel is ook geschikt voor politieagenten en veiligheidsdiensten die iemand willen dirigeren. De kegel is verblindingsvrij dus niet hinderlijk voor de ogen.


  Leveringsomvang


  - Rode kegel

  Direct leverbaar

  € 9,50
 • Olight Verkeerskegel Oranje voor M2R/M2T

  Olight Verkeerskegel Oranje voor M2R/M2T

  Olight Verkeerskegel Oranje voor M2R/M2T - Dit is een oranje verkeerskegel voor de Olight M2R en M2T zaklampen met een doorsnede van 25,4 mm. De verkeerskegel heeft een lengte van 12,5 cm.

  Direct leverbaar

  € 7,25
 • Olight Magic Wand Red

  Olight Magic Wand Red

  De Olight Magic Wand Red maakt van uw zaklamp een noodkegel die prima geschikt is voor noodsituaties. Daarom is deze kegel bijvoorbeeld ook geschikt voor de luchtverkeersleiding.

  Direct leverbaar

  € 9,50
 • Olight Verkeerskegel Wit M20 M21 M30 S35 S65 S80

  Olight Verkeerskegel Wit M20 M21 M30 S35 S65 S80

  Olight verkeerskegel wit voor de M20/M21/M30/S35/S65/S80/R50

  Direct leverbaar

  € 7,80
 • Streamlight Stinger LED HPL Verkeerskegel rood

  Streamlight Stinger LED HPL Verkeerskegel rood

  Streamlight Verkeerskegel rood voor Stinger, Strion en SuperTac - Dit is een rode verkeerskegel van kunststof die geschikt is voor de Streamlight zaklampen: Stinger DS LED HPL, Stinger LED HPL, Strion DS HPL, Strion HPL en SuperTac.

  Direct leverbaar

  € 12,10
 • Ledlenser rode verkeerskegel M17R, P17.2, P17R

  Ledlenser rode verkeerskegel M17R, P17.2, P17R

  De rode LEDLENSER signaalkegel is een onmisbaar attribuut als u in staat moet zijn een noodsignaal af te geven, zoals bijvoorbeeld politie of verkeersdiensten. Zodra u op simpele wijze de kegel op de zaklamp heeft geplaatst, bent u voorzien van een verblindingsvrij, goed zichtbaar noodsignaal.

  Direct leverbaar

  € 11,00
 • 5.11 Tactical Flare Wand and Color Filters - UC3.400

  5.11 Tactical Flare Wand and Color Filters - UC3.400

  5.11 Tactical Flare Wand and Color Filters -
  Deze 5.11 verkeerskegel met kleurenfilters zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met de UC3.400. Meegeleverd worden een grote oranje verkeerskegel met drie verwisselbare kleurenfilters. De rubberen verkeerskegel is 6 inch lang. De kleurenfilters bestaan uit de kleuren rood, groen en blauw.

  English:
  Designed to work in conjunction with the UC3.400 Light for Life™, this kit includes a full sized flare wand and three sets of colored lenses to provide maximum contrast and visibility in high traffic environments. The 6” long rubber flare wand mounts quickly and easily onto your UC3.400, and the colored lenses can be swapped out in seconds to provide your chosen color of illumination. Includes a full sized flare wand and three interchangeable colored lenses.
  Flare wand is 6” high strength rubber
  Colored lenses are red, green, and blue

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 12,50

 • Streamlight Stinger LED HPL Verkeerskegel blauw

  Streamlight Stinger LED HPL Verkeerskegel blauw

  Streamlight Verkeerskegel blauw voor Stinger, Strion en SuperTac - Dit is een blauwe verkeerskegel van kunststof die geschikt is voor de Streamlight zaklampen: Stinger DS LED HPL, Stinger LED HPL, Strion DS HPL, Strion HPL en SuperTac.

  Direct leverbaar

  € 12,10
 • Streamlight Stinger LED HPL Verkeerskegel geel

  Streamlight Stinger LED HPL Verkeerskegel geel

  Streamlight Verkeerskegel geel voor Stinger, Strion en SuperTac - Dit is een gele verkeerskegel van kunststof die geschikt is voor de Streamlight zaklampen: Stinger DS LED HPL, Stinger LED HPL, Strion DS HPL, Strion HPL en SuperTac.

  Direct leverbaar

  € 12,10
 • Streamlight Stinger LED HPL Verkeerskegel wit

  Streamlight Stinger LED HPL Verkeerskegel wit

  Streamlight Verkeerskegel wit voor Stinger, Strion en SuperTac - Dit is een witte verkeerskegel van kunststof die geschikt is voor de Streamlight zaklampen: Stinger DS LED HPL, Stinger LED HPL, Strion DS HPL, Strion HPL en SuperTac.

  Direct leverbaar

  € 12,10
 • Streamlight Stinger LED HPL Verkeerskegel Hi-Vis Glow in the Dark

  Streamlight Stinger LED HPL Verkeerskegel Hi-Vis Glow in the Dark

  Streamlight Verkeerskegel Hi-Vis Glow in the Dark voor Stinger, Strion en SuperTac - Dit is een Glow in the Dark verkeerskegel van kunststof die geschikt is voor de Streamlight zaklampen: Stinger DS LED HPL, Stinger LED HPL, Strion DS HPL, Strion HPL en SuperTac.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 19,15

 • Streamlight UltraStinger Verkeerskegel blauw

  Streamlight UltraStinger Verkeerskegel blauw

  Streamlight UltraStinger Verkeerskegel blauw - Dit is een blauwe verkeerskegel van kunststof die geschikt is voor de Streamlight UltraStinger LED zaklamp.

  Direct leverbaar

  € 12,70
 • Streamlight UltraStinger Verkeerskegel geel

  Streamlight UltraStinger Verkeerskegel geel

  Streamlight UltraStinger Verkeerskegel geel - Dit is een gele verkeerskegel van kunststof die geschikt is voor de Streamlight UltraStinger LED zaklamp.

  Direct leverbaar

  € 12,70
 • Streamlight UltraStinger Verkeerskegel wit

  Streamlight UltraStinger Verkeerskegel wit

  Streamlight UltraStinger Verkeerskegel wit - Dit is een witte verkeerskegel van kunststof die geschikt is voor de Streamlight UltraStinger LED zaklamp.

  Direct leverbaar

  € 12,70
 • Streamlight 3C Propolymer Verkeerskegel rood

  Streamlight 3C Propolymer Verkeerskegel rood

  Streamlight 3C Propolymer Verkeerskegel rood - Dit is een rode verkeerskegel van kunststof die geschikt is voor zaklampen van de Streamlight 3C Propolymer serie.

  Direct leverbaar

  € 10,90
 • Bayco verkeerskegel geel

  Bayco verkeerskegel geel

  Bayco verkeerskegel geel

  Direct leverbaar

  € 8,50
 • MagLite, C-cell / D-cell / MagCharger Opzetkegel

  MagLite, C-cell / D-cell / MagCharger Opzetkegel

  MagLite USA opzetkegel voor staaflamp model C-cell (7736), D-cell (7738) en MagCharger (7746). Door de kegel, van gele kunststof, op de zaklamp te plaatsen beschik je over een duidelijk zichtbaar noodsignaal.

  Direct leverbaar

  € 6,20
 • Ledlenser witte verkeerskegel voor B7.2, L7, P7.2, T7.2, M7.2, M7R.2, M8.2, T7M

  Ledlenser witte verkeerskegel voor B7.2, L7, P7.2, T7.2, M7.2, M7R.2, M8.2, T7M

  De witte LEDLENSER signaalkegel is een onmisbaar attribuut als u in staat moet zijn een noodsignaal af te geven, zoals bijvoorbeeld politie of verkeersdiensten. Zodra u op simpele wijze de kegel op de zaklamp heeft geplaatst, bent u voorzien van een verblindingsvrij, goed zichtbaar noodsignaal.

  Direct leverbaar

  € 9,50
 • 5.11 Tactical Flare Wand and Color Lens Filters - PC3.300

  5.11 Tactical Flare Wand and Color Lens Filters - PC3.300

  5.11 Tactical Flare Wand and Color Lens Filters - Deze verkeerskegel met lens filter zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met de PC3.300 zaklamp.
  De verkeerskegel is van rubber en 6 inch lang. De lens filters zijn in de kleuren rood, groen en blauw.  

  English:
  Designed to work in conjunction with the PC3.300 Light for Life™, this kit includes a full sized flare wand and three sets of colored lenses to provide maximum contrast and visibility in high traffic environments. The 6” long rubber flare wand mounts quickly and easily onto your PC3.300, and the colored lenses can be swapped out in seconds to provide your chosen color of illumination.

  Flare wand is 6” high strength rubber
  Colored lenses are red, green, and blue

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 12,50

 • Ledlenser Verkeerskegel LL5357 Rood voor 7438 zaklamp

  Ledlenser Verkeerskegel LL5357 Rood voor 7438 zaklamp

  Ledlenser Verkeerskegel LL5357 Rood voor 7438 zaklamp

  Direct leverbaar

  € 7,00
 • Olight Traffic Wand Orange S10/15/20/25,T20/T25 Series, S2R

  Olight Traffic Wand Orange S10/15/20/25,T20/T25 Series, S2R

  Deze Olight Traffic Wand TW10 oranje, is klein maar betrouwbaar in de meest zware omstandigheden. Deze signaalkegel is net zo eenvoudig te plaatsen als te verwijderen. De Olight Traffic Wand Orange is te gebruiken voor de S10/15/20/25,T20/T25 Series, S2R

  Direct leverbaar

  € 4,95
 • Streamlight Verkeerskegel Hi-Vis Glow in the Dark voor Strion, Propolymer, TL-2, Scorpion en NightFighter

  Streamlight Verkeerskegel Hi-Vis Glow in the Dark voor Strion, Propolymer, TL-2, Scorpion en NightFighter

  Streamlight Verkeerskegel Hi-Vis Glow in the Dark voor Strion, Propolymer, TL-2, Scorpion en NightFighter - Dit is een Glow in the Dark verkeerskegel van kunststof die geschikt is voor de Streamlight zaklampen: Strion, Strion LED, Strion LED HL, Propolymer 2AA serie, TL-2 serie, Scorpion serie en NightFighter serie.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 24,20

  Onze prijs € 23,25

 • Streamlight Stinger Verkeerskegel blauw

  Streamlight Stinger Verkeerskegel blauw

  Streamlight Stinger Verkeerskegel blauw - Dit is een blauwe verkeerskegel van kunststof die geschikt is voor de volgende Streamlight Stinger zaklampen: DS LED HL, LED HL, DS LED, LED. Ook geschikt voor de Propolymer 4AA serie en Twin-Task 3C serie.

  Direct leverbaar

  € 12,10
 • Streamlight Stinger Verkeerskegel rood

  Streamlight Stinger Verkeerskegel rood

  Streamlight Stinger Verkeerskegel rood - Dit is een rode verkeerskegel van kunststof die geschikt is voor de volgende Streamlight Stinger zaklampen: DS LED HL, LED HL, DS LED, LED. Ook geschikt voor de Propolymer 4AA serie en Twin-Task 3C serie.

  Direct leverbaar

  € 12,10
 • Streamlight Stinger Verkeerskegel wit

  Streamlight Stinger Verkeerskegel wit

  Streamlight Stinger Verkeerskegel wit - Dit is een witte verkeerskegel van kunststof die geschikt is voor de volgende Streamlight Stinger zaklampen: DS LED HL, LED HL, DS LED, LED. Ook geschikt voor de Propolymer 4AA serie en Twin-Task 3C serie.

  Direct leverbaar

  € 12,10
 • Streamlight Stinger Verkeerskegel Glow in the Dark

  Streamlight Stinger Verkeerskegel Glow in the Dark

  Streamlight Stinger Verkeerskegel Glow in the Dark - Dit is een Glow in the Dark verkeerskegel van kunststof die geschikt is voor de volgende Streamlight Stinger zaklampen: DS LED HL, LED HL, DS LED, LED. Ook geschikt voor de Propolymer 4AA serie en Twin-Task 3C serie.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 19,15

 • Streamlight UltraStinger Verkeerskegel rood

  Streamlight UltraStinger Verkeerskegel rood

  Streamlight UltraStinger Verkeerskegel rood - Dit is een rode verkeerskegel van kunststof die geschikt is voor de Streamlight UltraStinger LED zaklamp.

  Direct leverbaar

  € 12,70
 • Streamlight Polystinger Verkeerskegel geel

  Streamlight Polystinger Verkeerskegel geel

  Streamlight Polystinger Verkeerskegel geel - Dit is een gele verkeerskegel van kunststof die geschikt is voor de Streamlight Polystinger LED en Polystinger DS LED zaklampen.

  Direct leverbaar

  € 12,10

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 70

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3