Survival Card

Een Survival card is eigenlijk een multitool, maar dan met de afmetingen van een bankpas, zodat je hem makkelijk bij je kunt steken. De diversiteit aan functies is enorm.

Van laag naar hoog sorteren

29 artikel(en)

 • UST Survival Card 9 Functies

  UST Survival Card 9 Functies

  UST Survival Card 9 Functies - Deze compacte multitool heeft 9 gereedschappen.

  - flesopener
  - glad mes
  - platte schroevendraaier
  - blikopener
  - liniaal
  - richting bepaler
  - koordoog
  - moersleutel
  - vlinder moersleutel
  - zaagblad

  Direct leverbaar

  € 3,65
 • UST Survival Card Multitool 13 Functies

  UST Survival Card Multitool 13 Functies

  UST Survival Card Multitool 13 Functies - Deze oranje multitool is zeer compacte met de grootte van een creditcard die maar liefst 13 verschillende tools bevat. De multitool is gemaakt van 2 mm dik roestvrijstaal en wordt geleverd met een harde kunststof behuizing.


  De Survival Card bevat de volgende gereedschappen:
  Bevestigingsring / draag oog
  Kruiskop Schroevendraaier
  Platte Kop Schroevendraaier (klein)
  Vergrootglas
  Achtzijdige Moersleutel
  Moersleutel (4 maten)
  Butterfly Moersleutel
  Platte Kop Schroevendraaier (groot)
  Flessenopener
  Vijlpunt
  Mespunt
  Blikopener
  Lineaal (5 cm)
  Mini Kompas

  Direct leverbaar

  € 8,50
 • Survival Card Sleutelhanger Multitool 9 Functies

  Survival Card Sleutelhanger Multitool 9 Functies

  Survival Card Sleutelhanger Multitool 9 Functies - Deze roestvrijstalen survival tool kan aan je sleutelbos of riemlus gehangen worden. De tool kan gebruikt worden als blikopener, flesopener, mes (kartelmes & glad mes), schroevendraaier, liniaal, moersleutel en vlindermoersleutel.

  Direct leverbaar

  € 5,95
 • Tool Logic T1 Business Card Pink - Uitlopend model

  Tool Logic T1 Business Card Pink - Uitlopend model

  Tool Logic T1 Business Card Pink - Deze multitool bestaat uit maar liefst 9 functies en past zo in of aan je broekzak! De tool in creditcard formaat bevat een  schaartje, nagelvijl, briefopener, 2 schroevendraaiers, naald (voor garen), pincet, tandenstoker, balpen, broekclip en een meetlat. In kleur roze.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 25,95

  Onze prijs € 24,95

 • Victorinox SwissCard Classic Ruby 10 functies transparant rood

  Victorinox SwissCard Classic Ruby 10 functies transparant rood

  Victorinox SwissCard Classic Ruby 10 functies transparant rood - Multitool van transparant rood plastic in creditcard model. Afmetingen 82 x 54 x 4 mm. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In fraaie kartonnen CD cassette. Victorinox is voornamelijk bekend van haar Zwitserse Zakmessen. Echter heeft Victorinox de laatste jaren een aantal innovatieve toevoegingen gedaan aan haar assortiment. De SwissCard is een schot in de roos en al vanaf dag 1 een succes voor het merk. De SwissCard is zo groot als een normaal bankpasje en ongeveer 5 keer zo dik. Hiermee is het makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw portemonnee. Ondanks het extreem compacte design is de SwissCard veelzijdig qua functies. De tools die in de SwissCard zitten zijn allemaal dun, echter doet dit niet af aan de kwaliteit zoals u deze van Victorinox gewend bent. De SwissCards's zijn leverbaar in diverse kleuren en met verschillende combinaties van functies. Zoals bij alle producten van Victorinox zit ook op dit product een levenslange garantie! Met 10 functies: balpen, briefopener, klein mes, liniaal (cm), liniaal (inch), nagelvijl, pincet, platte schroevendraaier, schaar en tandenstoker.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 31,95

  Onze prijs € 28,45

 • Nite Ize Financial Tool

  Nite Ize Financial Tool

  Nite Ize Financial Tool. RVS credit card model multitool 7 functies flesopener, schroevendraaiers plat en kruis, schrapervlak, centimeter moersleutels 3 maten en cash wrap systeem om geld en of credit cards op te bergen.

  Direct leverbaar

  € 10,50
 • Tool Logic Survival Card 6 Functies

  Tool Logic Survival Card 6 Functies

  Tool Logic Survival Card 6 Functies - De vernieuwde Survival Card bevat verschillende zelfbeschermende en zelfreddende tools. In de hard kunststof behuizing (in creditcard formaat) zit onder meer een vast gekarteld mes met uitsparingen (lemmet is vervaardigd uit AUS 8A type roestvrijstaal), een magnesium vuurstarter, een tandenstoker, pincet, een luid signaalfluitje en een rood LED-licht. Het rode licht is met name geschikt voor het zicht in het donker.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 31,95

  Onze prijs € 30,95

 • Victorinox SwissCard Classic Sapphire 10 functies transparant blauw

  Victorinox SwissCard Classic Sapphire 10 functies transparant blauw

  Victorinox SwissCard Classic Sapphire 10 functies transparant blauw - Multitool van transparant blauw plastic in creditcard model. Afmetingen 82 x 54 x 4 mm. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In fraaie kartonnen CD cassette. Victorinox is voornamelijk bekend van haar Zwitserse Zakmessen. Echter heeft Victorinox de laatste jaren een aantal innovatieve toevoegingen gedaan aan haar assortiment. De SwissCard is een schot in de roos en al vanaf dag 1 een succes voor het merk. De SwissCard is zo groot als een normaal bankpasje en ongeveer 5 keer zo dik. Hiermee is het makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw portemonnee. Ondanks het extreem compacte design is de SwissCard veelzijdig qua functies. De tools die in de SwissCard zitten zijn allemaal dun, echter doet dit niet af aan de kwaliteit zoals u deze van Victorinox gewend bent. De SwissCards's zijn leverbaar in diverse kleuren en met verschillende combinaties van functies. Zoals bij alle producten van Victorinox zit ook op dit product een levenslange garantie! Met 10 functies: balpen, briefopener, klein mes, liniaal (cm), liniaal (inch), nagelvijl, pincet, platte schroevendraaier, schaar en tandenstoker.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 31,95

  Onze prijs € 28,45

 • Victorinox SwissCard Classic Onyx 10 functies transparant zwart

  Victorinox SwissCard Classic Onyx 10 functies transparant zwart

  Victorinox SwissCard Classic Onyx 10 functies transparant zwart - Multitool van transparant zwart plastic in creditcard model. Afmetingen 82 x 54 x 4 mm. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In fraaie kartonnen CD cassette. Victorinox is voornamelijk bekend van haar Zwitserse Zakmessen. Echter heeft Victorinox de laatste jaren een aantal innovatieve toevoegingen gedaan aan haar assortiment. De SwissCard is een schot in de roos en al vanaf dag 1 een succes voor het merk. De SwissCard is zo groot als een normaal bankpasje en ongeveer 5 keer zo dik. Hiermee is het makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw portemonnee. Ondanks het extreem compacte design is de SwissCard veelzijdig qua functies. De tools die in de SwissCard zitten zijn allemaal dun, echter doet dit niet af aan de kwaliteit zoals u deze van Victorinox gewend bent. De SwissCards's zijn leverbaar in diverse kleuren en met verschillende combinaties van functies. Zoals bij alle producten van Victorinox zit ook op dit product een levenslange garantie! Met 10 functies: balpen, briefopener, klein mes, liniaal (cm), liniaal (inch), nagelvijl, pincet, platte schroevendraaier, schaar en tandenstoker.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 31,95

  Onze prijs € 28,45

 • FOX Survival Card met 10 Functies

  FOX Survival Card met 10 Functies

  FOX Survival Card - Platte survival card met 10 functies, altijd nuttig tijdens al uw buitenactiviteiten.


  Heeft de volgende toepassingen:
  Noord-Zuid-indicator
  Lineaal
  Nagelklauw
  Flesopener
  Sloop
  Glad Mes
  Gekarteld mes
  Schroevendraaier
  Blikopener
  Boorkanalen
  Moersleutels

  1-2 werkdagen

  € 9,00
 • Victorinox SwissCard Quattro Ruby transparant rood

  Victorinox SwissCard Quattro Ruby transparant rood

  Victorinox SwissCard Quattro Ruby 12 functies transparant rood - Multitool van transparant rood plastic in creditcard model. Afmetingen 82 x 54 x 4 mm. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In fraaie kartonnen CD cassette. Victorinox is voornamelijk bekend van haar Zwitserse Zakmessen. Echter heeft Victorinox de laatste jaren een aantal innovatieve toevoegingen gedaan aan haar assortiment. De SwissCard is een schot in de roos en al vanaf dag 1 een succes voor het merk. De SwissCard is zo groot als een normaal bankpasje en ongeveer 5 keer zo dik. Hiermee is het makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw portemonnee. Ondanks het extreem compacte design is de SwissCard veelzijdig qua functies. De tools die in de SwissCard zitten zijn allemaal dun, echter doet dit niet af aan de kwaliteit zoals u deze van Victorinox gewend bent. De SwissCards's zijn leverbaar in diverse kleuren en met verschillende combinaties van functies. Zoals bij alle producten van Victorinox zit ook op dit product een levenslange garantie! Met 12 functies: briefopener/lemmet, schroevendraaier 3 mm, schroevendraaier 5 mm, Phillips schroevendraaier 00-0, Phillips schroevendraaier 1-2, roestvrij stalen pin, nagelvijl met schroevendraaier, pincet, tandenstoker, ballpoint, liniaal (cm) en linaal (inch).

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 17,45

 • Victorinox SwissCard Quattro 12 Functies Transparant Blauw

  Victorinox SwissCard Quattro 12 Functies Transparant Blauw

  1 review(s)

  Victorinox SwissCard Quattro 12 Functies Transparant Blauw - Multitool in creditcard model van transparant blauw plastic.


  Victorinox is voornamelijk bekend van haar Zwitserse Zakmessen. Echter heeft Victorinox de laatste jaren een aantal innovatieve toevoegingen gedaan aan haar assortiment. De SwissCard is een schot in de roos en al vanaf dag 1 een succes voor het merk. De SwissCard is zo groot als een normaal bankpasje en ongeveer 5 keer zo dik. Hiermee is het makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw portemonnee. Ondanks het extreem compacte design is de SwissCard veelzijdig qua functies. De tools die in de SwissCard zitten zijn allemaal dun, echter doet dit niet af aan de kwaliteit zoals u deze van Victorinox gewend bent. De SwissCards zijn leverbaar in diverse kleuren en met verschillende combinaties van functies.


  Afmetingen 82 x 54 x 4 mm. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In fraaie kartonnen CD cassette.


  Met 12 functies: balpen, klein mes, liniaal (cm), liniaal (inch), nagelvijl, pin (RVS), pincet, schroevendraaier (3 mm), schroevendraaier (5 mm), schroevendraaier Philips 00-0, schroevendraaier Philips 1-2, tandenstoker.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 17,45

 • Victorinox SwissCard Quattro Onyx 12 functies transparant zwart

  Victorinox SwissCard Quattro Onyx 12 functies transparant zwart

  Victorinox SwissCard Quattro Onyx 12 functies transparant zwart - Multitool van transparant zwart plastic in creditcard model. Afmetingen 82 x 54 x 4 mm. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In fraaie kartonnen CD cassette. Victorinox is voornamelijk bekend van haar Zwitserse Zakmessen. Echter heeft Victorinox de laatste jaren een aantal innovatieve toevoegingen gedaan aan haar assortiment. De SwissCard is een schot in de roos en al vanaf dag 1 een succes voor het merk. De SwissCard is zo groot als een normaal bankpasje en ongeveer 5 keer zo dik. Hiermee is het makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw portemonnee. Ondanks het extreem compacte design is de SwissCard veelzijdig qua functies. De tools die in de SwissCard zitten zijn allemaal dun, echter doet dit niet af aan de kwaliteit zoals u deze van Victorinox gewend bent. De SwissCards's zijn leverbaar in diverse kleuren en met verschillende combinaties van functies. Zoals bij alle producten van Victorinox zit ook op dit product een levenslange garantie! Met 12 functies: balpen, klein mes, liniaal (cm), liniaal (inch), nagelvijl, pin (RVS), pincet, schroevendraaier (3 mm), schroevendraaier (5 mm), schroevendraaier Philips 00-0, schroevendraaier Philips 1-2, tandenstoker.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 17,45

 • Nite Ize Financial Tool zwart

  Nite Ize Financial Tool zwart

  Nite Ize Financial Tool zwart - Dit is een dunne multitool in de vorm van een credit card. Het is gemaakt van zwart roestvrij staal en heeft 7 functies: flesopener, schroevendraaier, kruiskopschroevendraaier, schraper, liniaal (cm en inch), moersleutel (3 maten) en een systeem om geld en of credit cards op te bergen.

  1-2 werkdagen

  € 11,75
 • Victorinox Etui voor SwissCard Leer

  Victorinox Etui voor SwissCard Leer

  1 review(s)
  Victorinox Etui voor SwissCard Leer - Zwart leren etui, met ingeslagen logo Zwitsers kruis. Voor SwissCard, betaalpassen en business cards. In doosje.

  Direct leverbaar

  € 13,95
 • Victorinox Etui voor SwissCard

  Victorinox Etui voor SwissCard

  Victorinox Etui voor SwissCard - Zwart imitatie leren etui, met ingeslagen logo Zwitsers kruis. Voor SwissCard, betaalpassen en businesscards. In doosje.

  Direct leverbaar

  € 9,20
 • Victorinox SwissCard Nagelvijl/Schroevendraaier

  Victorinox SwissCard Nagelvijl/Schroevendraaier

  Victorinox SwissCard Nagelvijl/Schroevendraaier - Deze Nagelvijl/Schroevendraaier completeert je Swisscard weer.


  Losse accessoires, we raken ze allemaal wel eens kwijt. Victorinox begrijpt dat als geen ander en bied je de mogelijkheid deze los aan te schaffen.

  Direct leverbaar

  € 3,80
 • Victorinox SwissCard Lite Ruby 12 functies transparant rood

  Victorinox SwissCard Lite Ruby 12 functies transparant rood

  Victorinox SwissCard Lite Ruby 12 functies transparant rood - Multitool van transparant rood plastic in creditcard model. Afmetingen 82 x 54 x 4 mm. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In fraaie kartonnen CD cassette. Victorinox is voornamelijk bekend van haar Zwitserse Zakmessen. Echter heeft Victorinox de laatste jaren een aantal innovatieve toevoegingen gedaan aan haar assortiment. De SwissCard is een schot in de roos en al vanaf dag 1 een succes voor het merk. De SwissCard is zo groot als een normaal bankpasje en ongeveer 5 keer zo dik. Hiermee is het makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw portemonnee. Ondanks het extreem compacte design is de SwissCard veelzijdig qua functies. De tools die in de SwissCard zitten zijn allemaal dun, echter doet dit niet af aan de kwaliteit zoals u deze van Victorinox gewend bent. De SwissCards's zijn leverbaar in diverse kleuren en met verschillende combinaties van functies. Zoals bij alle producten van Victorinox zit ook op dit product een levenslange garantie! Met 12 functies: zeer fel LED lampje, briefopener/lemmet, schaar, loep, schroevendraaier 3 mm, schroevendraaier 5 mm, Phillips schroevendraaier 00-0, Phillips schroevendraaier 1-2, roestvrij stalen pin, pincet, ballpoint, liniaal (cm) en liniaal (inches).

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 39,95

  Onze prijs € 35,45

 • Victorinox SwissCard Lite Onyx 12 functies transparant zwart

  Victorinox SwissCard Lite Onyx 12 functies transparant zwart

  Victorinox SwissCard Lite Onyx 12 functies transparant zwart - Multitool van transparant zwart plastic in creditcard model. Afmetingen 82 x 54 x 4 mm. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In fraaie kartonnen CD cassette. Victorinox is voornamelijk bekend van haar Zwitserse Zakmessen. Echter heeft Victorinox de laatste jaren een aantal innovatieve toevoegingen gedaan aan haar assortiment. De SwissCard is een schot in de roos en al vanaf dag 1 een succes voor het merk. De SwissCard is zo groot als een normaal bankpasje en ongeveer 5 keer zo dik. Hiermee is het makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw portemonnee. Ondanks het extreem compacte design is de SwissCard veelzijdig qua functies. De tools die in de SwissCard zitten zijn allemaal dun, echter doet dit niet af aan de kwaliteit zoals u deze van Victorinox gewend bent. De SwissCards's zijn leverbaar in diverse kleuren en met verschillende combinaties van functies. Zoals bij alle producten van Victorinox zit ook op dit product een levenslange garantie! Met 12 functies: zeer fel LED lampje, briefopener/lemmet, schaar, loep, schroevendraaier 3 mm, schroevendraaier 5 mm, Phillips schroevendraaier 00-0, Phillips schroevendraaier 1-2, roestvrij stalen pin, pincet, ballpoint, liniaal (cm) en liniaal (inches).

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 39,95

  Onze prijs € 35,45

 • Victorinox SwissCard Lite Sapphire 12 functies transparant blauw

  Victorinox SwissCard Lite Sapphire 12 functies transparant blauw

  Victorinox SwissCard Lite Sapphire 12 functies transparant blauw - Multitool van transparant blauw plastic in creditcard model. Afmetingen 82 x 54 x 4 mm. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. In fraaie kartonnen CD cassette. Victorinox is voornamelijk bekend van haar Zwitserse Zakmessen. Echter heeft Victorinox de laatste jaren een aantal innovatieve toevoegingen gedaan aan haar assortiment. De SwissCard is een schot in de roos en al vanaf dag 1 een succes voor het merk. De SwissCard is zo groot als een normaal bankpasje en ongeveer 5 keer zo dik. Hiermee is het makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw portemonnee. Ondanks het extreem compacte design is de SwissCard veelzijdig qua functies. De tools die in de SwissCard zitten zijn allemaal dun, echter doet dit niet af aan de kwaliteit zoals u deze van Victorinox gewend bent. De SwissCards's zijn leverbaar in diverse kleuren en met verschillende combinaties van functies. Zoals bij alle producten van Victorinox zit ook op dit product een levenslange garantie! Met 12 functies: zeer fel LED lampje, briefopener/lemmet, schaar, loep, schroevendraaier 3 mm, schroevendraaier 5 mm, Phillips schroevendraaier 00-0, Phillips schroevendraaier 1-2, roestvrij stalen pin, pincet, ballpoint, liniaal (cm) en liniaal (inches).

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 39,95

  Onze prijs € 35,45

 • Survivaltool

  Survivaltool

  Survival tool met 14 functies gemaakt van RVS geleverd in een etui

  Direct leverbaar

  € 14,95
 • Nite Ize Financial Tool RVS

  Nite Ize Financial Tool RVS

  Nite Ize Financial Tool RVS - Dit is een dunne multitool in de vorm van een credit card. Het is gemaakt van roestvrij staal en heeft 7 functies: flesopener, schroevendraaier, kruiskopschroevendraaier, schraper, liniaal (cm en inch), moersleutel (3 maten) en een systeem om geld en of credit cards op te bergen.

  1-2 werkdagen

  € 11,50
 • Victorinox SwissCard Classic rood

  Victorinox SwissCard Classic rood

  Victorinox SwissCard Classic rood - Multitool van transparant rood (ruby) plastic in creditkaart model. Afmetingen 82 x 54 x 4 mm. Met 10 functies: briefopener/lemmet, schaar, roestvrij stalen nagelvijl met schroevendraaier, pincet, tandenstoker, ballpoint, liniaal (cm) en linaal (inches). Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. Op blister

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 31,95

  Onze prijs € 28,45

 • Victorinox SwissCard Classic zwart

  Victorinox SwissCard Classic zwart

  1 review(s)
  Victorinox SwissCard Classic zwart - Multitool van transparant zwart (onyx) plastic in creditkaart model. Afmetingen 82 x 54 x 4 mm. Met 10 functies: briefopener/lemmet, schaar, roestvrij stalen nagelvijl met schroevendraaier, pincet, tandenstoker, ballpoint, liniaal (cm) en linaal (inches). Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. Op blister.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 31,95

  Onze prijs € 28,45

 • Victorinox SwissCard Nailcare rood

  Victorinox SwissCard Nailcare rood

  Victorinox SwissCard Nailcare rood - SwissCard van Victorinox, model Nailcare in transparant rood. Met de volgende 13 functies: 1. glasnagelvijl 2. schaar 3. pincet 4. tandenstoker 5. balpen 6. rvs pin 7. lineaal (cm) 8. lineaal (inches) 9. vergrootglas 10. schroevendraaier 3 mm 11. schroevendraaier 5 mm 12. kruiskopschroevendraaier 00-0 13. kruiskopschroevendraaier 1-2. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levering inclusief geschenkdoosje. Levenslange garantie.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 43,50

  Onze prijs € 38,45

 • Victorinox SwissCard Nailcare blauw

  Victorinox SwissCard Nailcare blauw

  Victorinox SwissCard Nailcare blauw - SwissCard model Nailcare in transparant ijsblauw. Met de volgende 13 functies: 1. glasnagelvijl 2. schaar 3. pincet 4. tandenstoker 5. balpen 6. rvs pin 7. lineaal (cm) 8. lineaal (inches) 9. vergrootglas 10. schroevendraaier 3 mm 11. schroevendraaier 5 mm 12. kruiskopschroevendraaier 00-0 13. kruiskopschroevendraaier 1-2. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levering in geschenkdoosje. Levenslange garantie.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 43,50

  Onze prijs € 38,45

 • Victorinox SwissCard Nailcare zwart

  Victorinox SwissCard Nailcare zwart

  Victorinox SwissCard Nailcare zwart - Transparant zwarte SwissCard van Victorinox, model Nailcare. Met de volgende 13 functies: 1. glasnagelvijl 2. schaar 3. pincet 4. tandenstoker 5. balpen 6. rvs pin 7. lineaal (cm) 8. lineaal (inches) 9. vergrootglas 10. schroevendraaier 3 mm 11. schroevendraaier 5 mm 12. kruiskopschroevendraaier 00-0 13. kruiskopschroevendraaier 1-2. Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levering in geschenkdoosje. Levenslange garantie.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 43,50

  Onze prijs € 38,45

 • Victorinox SwissCard Lite

  Victorinox SwissCard Lite

  Victorinox SwissCard Lite - Multitool van transparant zwart plastic (onyx) in creditkaart model. Afmetingen 82 x 54 x 4 mm. Met 12 functies: zeer fel LED lampje, briefopener/lemmet, schaar, loep, schroevendraaier 3 mm, schroevendraaier 5 mm, Phillips schroevendraaier 00-0, Phillips schroevendraaier 1-2, roestvrij stalen pin, pincet, ballpoint, liniaal (cm) en linaal (inches). Gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Levenslange garantie. Levering op blister.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 39,95

  Onze prijs € 35,45

 • True Utility CardSmart 30 tools in 1

  True Utility CardSmart 30 tools in 1

  True Utility CardSmart 30 tools in 1 - De CardSmart is een multitool die in je portemonee past. Met deze handige kaart heb je 30 tools in je portemonnee die niet groter is dan een credit card! De kaart is gemaakt van zwart titanium gecoat 420 roestvrij staal en heeft een lengte van 8,6 cm. Deze kaart heeft de volgende tools: 1x Phillips schroevendraaier, 3x platte schroevendraaiers, 20x moersleutels, 1/4” Hex drive, een fietsspaakspanner, breekijzer, blikopener, flessenopener, linialen (inch en cm), gradenboog en een koordoog.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 16,95

  Onze prijs € 15,95

Van laag naar hoog sorteren

29 artikel(en)