Karabijnhaken

Karabijnhaken kopen doe je bij Multitools. Ben je op zoek naar een enkele karabijnhaak of toch naar een echte multitool om aan je sleutelbos of broekriem te bevestigen zodat je je belangrijke spullen altijd bij de hand hebt? Wat je ook zoekt, bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor verschillende beveiligingsmechanismen kun je terecht in onze online karabijnhaken shop.

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 99

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • UST Grote Karabijnhaak zilver

  UST Grote Karabijnhaak zilver

  De UST Carabiner CarryBiner Zilver is een grote heavy duty carabiner met rubberen handgrip die gebruik kan worden voor het dragen van meerder tassen, boodschappen of accessoires.

  Direct leverbaar

  € 4,85
 • Waterfleshouder met karabijnhaak

  Waterfleshouder met karabijnhaak

  Waterfleshouder met karabijnhaak - In diverse kleuren - Met deze karabijnhaak kun je eenvoudig een fles water bij je houden tijdens je outdoor tocht. Of je nu klimt, vist, wandelt of welke andere activiteit je ook onderneemt, deze karabijnhaak met fleshouder neemt weinig ruimte in en is een handige hulp voor onderweg. Klein en praktisch en licht van gewicht. Voor aan je broekzak, rugzak of taille. De karabijnhaak met houder is ongeveer 13,3 cm lang en wordt geleverd in een willekeurige kleur: donkerblauw, groen, zilver of paars.

  Direct leverbaar

  € 4,50
 • UST Big Foot Carabiner, Black

  UST Big Foot Carabiner, Black

  UST Big Foot Carabiner, Black - De "Big Foot" karabijnhaak is een leuk en functioneel hulpmiddel wanneer je iets veilig en tijdelijk wilt bevestigen. De zwarte aluminium constructie is lichtgewicht, duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik. Door zijn unieke vorm kun je deze karabijnhaak gemakkelijk herkennen.

  Direct leverbaar

  € 4,85
 • Nite Ize S-Biner Microlock Stainless Black

  Nite Ize S-Biner Microlock Stainless Black

  Te gebruiken voor:
  - Varen
  - Kamperen
  - Arbeids doeleinden
  - Reizen
  - Militaire en tactische doeleinden
  - Fietsen
  - Projecten in huis
  - Jacht doeleinden
  - Off road rijden/Terreinwagens
  - Wandelen

  Dit product bevat een Microlock en heeft een hoge kwaliteit roestvrijstalen constructie.
  Waarschuwing: Gebruik dit product niet in omstandigheden waarbij er na ontkoppeling lichamelijk letsel of materiële schade kan ontstaan. Ook niet bestemd voor klimmen.

  Direct leverbaar

  € 6,30
 • Nite Ize S-Biner #3 Slidelock Aluminium blauw

  Nite Ize S-Biner #3 Slidelock Aluminium blauw

  Nite Ize S-Biner #3 Slidelock Aluminium blauw - Deze lichtgewicht aluminium S-Biner Slidelock #3 is net als alle andere S-Biners tweezijdig te gebruiken. Gebruik hem om al je spullen aan elkaar te verbinden of op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze kleinere S-Biner Slidelock is geschikt voor kleinere items zoals sleutels en je kunt hem bijvoorbeeld bevestigingen aan het lipje van een rits. De S-Biner Slidelock is extra voorzien van twee plastic sliders om de haken te vergrendelen. Hij is gemaakt van hoogwaardig geëloxeerd blauw aluminium. De vraag is niet of je dit nodig hebt, maar hoeveel!
  Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

  Direct leverbaar

  € 5,50
 • Nite Ize Figure 9 Small, black

  Nite Ize Figure 9 Small, black

  1 review(s)
  •Boating
  •Camping
  •Trades
  •Hauling
  •Home Projects
  •Hunting
  •Military amp;amp; Tactical
  •Off-Roading / ATV
  •Travel
  •Two attachment methods for ultimate versatility
  Loop System
  Fixed End System
  •Laser engraved instructions ensure ease in operation
  •Use with your own rope or purchase a combination set that comes with rope
  •Lightweight, strong aluminum construction
  •Fits rope sizes fits rope sizes 1/8amp;quot; (3mm) to 3/8amp;quot; (9mm)
  •Load Limit: 150 lbs. (67.5kg)
  •Product weight: 1.1 oz. (30.8g)
  •Product dimensions: 2.25amp;quot;W x 3amp;quot;H x .25amp;quot;D (56 x 76 x 8mm)

  Warning: Not for use where disengagement could result in bodily injury or property damage. Not for climbing. Manufacturer is not responsible for loss, injury, or damage due to improper use of product. Inspect product and rope prior to use. DO NOT EXCEED stated load limit (150 lb. / 67.5kg) of product or rope, whichever is less. Manufacturer makes no guarantees concerning line, rope or cord not contained in this packaging. Avoid sharp edges, hot or abrasive surfaces, and shifting loads.

  Direct leverbaar

  € 4,25
 • Nite Ize CamJam XT Sm Aluminium BK

  Nite Ize CamJam XT Sm Aluminium BK

  Zwarte aluminium carabiner met ingebouwd spansysteem om nylon koord mee vast te zetten.
  Ideaal voor het aanspannen van lijnen op de camping of bij andere buitensportactiviteiten.
  Geschikt voor koord met een diameter tussen 2 en 5 mm.

  Direct leverbaar

  € 10,50
 • UST Aluminum Carabiner Black

  UST Aluminum Carabiner Black

  UST Aluminum Carabiner Black - De afmeting van deze karabijnhaak is 5.72 x 3.81 x 0.64cm. De karabijnhaak is spring-loaded wat inhoudt dat deze uit zichzelf sluit wanneer je een de haak opent. De karabijnhaak is in een D vorm ontworpen en is licht van gewicht. Deze karabijnhaak is geschikt voor het dragen van lichte producten.

  Direct leverbaar

  € 2,45
 • Nite Ize KeyRack Locker 6 color S-biners

  Nite Ize KeyRack Locker 6 color S-biners

  Nite Ize KeyRack Locker 6 color S-biners - Deze roestvrijstalen sleutelhanger (Keyrack) is voorzien van 6 stuks lichtgewicht en vergrendelbare S-Biners Microlock. Deze zijn gemaakt van polycarbonaat in verschillende kleuren voor een goede herkenbaarheid. De S-Biner Microlock is voorzien van een centrale vergrendelingshendel voor extra veiligheid.

  1-2 werkdagen

  € 9,99
 • Nite Ize Figure 9 Small SS met touw

  Nite Ize Figure 9 Small SS met touw

  Nite Ize Figure 9 Small SS met touw - Pak met 2 Nite Ize Figure 9 Small haken en 1,8 meter nylon koord van 3,5 mm dik. De haken maken het vastmaken van elke lijn een stressvrije taak. Van het bundelen van brandhout voor uw volgende kampeerreis naar het vastbinden van kofferbak deksels, deze handige tool zorgt ervoor dat kleine vastbindt klusjes snel gedaan kunnen worden. Laat het touw door de strategisch ontworpen tanden lopen, trek het strak en dat zal dan ook zo blijven. De Figure 9 zorgt ook voor het verminderen van een hoge spanning op het touw waarmee plotseling en gevaarlijke lossen vermeden wordt. Daarom is deze tool een slim alternatief voor ingewikkelde vergrendelingsapparaten of bungee koorden. De haken zijn licht, gemaakt van sterk aluminium en kunnen gebruikt worden voor touwen van 3 mm tot 9 mm. Het maximale draaggewicht is 67,5 kg. Op de achterkant van de verpakking zit tevens een stuk touw van hoogwaardige kwaliteit.  Let op: Niet geschikt voor gebruik op plaatsen waar terugtrekking kan leiden tot lichamelijk letsel of materiële schade. Niet om mee te klimmen. De fabrikant is niet aansprakelijk voor verlies, letsel of schade als gevolg van onjuist gebruik van het product. Inspecteer het product en touw voor gebruik. Houdt u aan de belasting limiet (67,5 kg) van het product of het koord. De fabrikant geeft geen garanties met betrekking tot lijnen, touwen of koorden die niet in deze verpakking zitten. Vermijd scherpe randen, hete of schurende oppervlakken, en het verschuiven van belastingen.

  1-2 werkdagen

  € 11,50
 • Nite Ize Slidelock #2 Carabiner Aluminium blauw

  Nite Ize Slidelock #2 Carabiner Aluminium blauw

  Nite Ize Slidelock #2 Carabiner Aluminium blauw - Deze lichtgewicht aluminium Slidelock #2 karabijnhaak is net als alle andere S-Biners super handig. Gebruik hem om al je spullen aan elkaar te verbinden of op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze kleinere Slidelock karabijnhaak is geschikt voor kleinere items zoals sleutels en je kunt hem bijvoorbeeld bevestigingen aan het lipje van een rits. De Slidelock is extra voorzien van een plastic slider om de haak te vergrendelen. Hij is gemaakt van hoogwaardig geëloxeerd blauw aluminium. De vraag is niet of je dit nodig hebt, maar hoeveel!
  Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

  1-2 werkdagen

  € 3,99
 • Nite Ize Slidelock #3 Carabiner Aluminium oranje

  Nite Ize Slidelock #3 Carabiner Aluminium oranje

  Nite Ize Slidelock #3 Carabiner Aluminium oranje - Deze lichtgewicht aluminium Slidelock #3 karabijnhaak is net als alle andere S-Biners super handig. Gebruik hem om al je spullen aan elkaar te verbinden of op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze kleinere Slidelock karabijnhaak is geschikt voor kleinere items zoals sleutels en je kunt hem bijvoorbeeld bevestigingen aan het lipje van een rits. De Slidelock is extra voorzien van een plastic slider om de haak te vergrendelen. Hij is gemaakt van hoogwaardig geëloxeerd oranje aluminium. De vraag is niet of je dit nodig hebt, maar hoeveel!
  Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

  1-2 werkdagen

  € 4,99
 • Nite Ize S-Biner Microlock Aluminium blauw 2 pack

  Nite Ize S-Biner Microlock Aluminium blauw 2 pack

  Nite Ize S-Biner Microlock Aluminium blauw 2 pack - Deze lichtgewicht aluminium mini S-Biner Microlock is net als alle andere S-Biners tweezijdig te gebruiken. Gebruik hem om al je spullen aan elkaar te verbinden of op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze kleinere S-Biner Microlock is geschikt voor kleinere items zoals sleutels en je kunt hem bijvoorbeeld bevestigingen aan het lipje van een rits. De S-Biner Microlock is voorzien van een centrale vergrendelingshendel voor extra veiligheid. Hij is gemaakt van hoogwaardig geëloxeerd blauw aluminium. De vraag is niet of je dit nodig hebt, maar hoeveel!
  Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

  1-2 werkdagen

  € 5,99
 • Nite Ize Slidelock #2 Carabiner Aluminium oranje

  Nite Ize Slidelock #2 Carabiner Aluminium oranje

  Nite Ize Slidelock #2 Carabiner Aluminium oranje - Deze lichtgewicht aluminium Slidelock #2 karabijnhaak is net als alle andere S-Biners super handig. Gebruik hem om al je spullen aan elkaar te verbinden of op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze kleinere Slidelock karabijnhaak is geschikt voor kleinere items zoals sleutels en je kunt hem bijvoorbeeld bevestigingen aan het lipje van een rits. De Slidelock is extra voorzien van een plastic slider om de haak te vergrendelen. Hij is gemaakt van hoogwaardig geëloxeerd oranje aluminium. De vraag is niet of je dit nodig hebt, maar hoeveel!
  Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

  1-2 werkdagen

  € 3,99
 • Nite Ize Slidelock #3 Carabiner Aluminium blauw

  Nite Ize Slidelock #3 Carabiner Aluminium blauw

  Nite Ize Slidelock #3 Carabiner Aluminium blauw - Deze lichtgewicht aluminium Slidelock #3 karabijnhaak is net als alle andere S-Biners super handig. Gebruik hem om al je spullen aan elkaar te verbinden of op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze kleinere Slidelock karabijnhaak is geschikt voor kleinere items zoals sleutels en je kunt hem bijvoorbeeld bevestigingen aan het lipje van een rits. De Slidelock is extra voorzien van een plastic slider om de haak te vergrendelen. Hij is gemaakt van hoogwaardig geëloxeerd blauw aluminium. De vraag is niet of je dit nodig hebt, maar hoeveel!
  Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

  1-2 werkdagen

  € 4,99
 • Nite Ize S-Biner #2 Slidelock Aluminium oranje

  Nite Ize S-Biner #2 Slidelock Aluminium oranje

  Nite Ize S-Biner #2 Slidelock Aluminium oranje - Deze lichtgewicht aluminium S-Biner Slidelock #2 is net als alle andere S-Biners tweezijdig te gebruiken. Gebruik hem om al je spullen aan elkaar te verbinden of op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze kleinere S-Biner Slidelock is geschikt voor kleinere items zoals sleutels en je kunt hem bijvoorbeeld bevestigingen aan het lipje van een rits. De S-Biner Slidelock is extra voorzien van twee plastic sliders om de haken te vergrendelen. Hij is gemaakt van hoogwaardig geëloxeerd oranje aluminium. De vraag is niet of je dit nodig hebt, maar hoeveel!
  Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

  1-2 werkdagen

  € 4,99
 • Nite Ize S-Biner #3 Slidelock Aluminium grijs

  Nite Ize S-Biner #3 Slidelock Aluminium grijs

  Nite Ize S-Biner #3 Slidelock Aluminium grijs - Deze lichtgewicht aluminium S-Biner Slidelock #3 is net als alle andere S-Biners tweezijdig te gebruiken. Gebruik hem om al je spullen aan elkaar te verbinden of op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze kleinere S-Biner Slidelock is geschikt voor kleinere items zoals sleutels en je kunt hem bijvoorbeeld bevestigingen aan het lipje van een rits. De S-Biner Slidelock is extra voorzien van twee plastic sliders om de haken te vergrendelen. Hij is gemaakt van hoogwaardig geëloxeerd grijs aluminium. De vraag is niet of je dit nodig hebt, maar hoeveel!
  Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

  1-2 werkdagen

  € 5,50
 • Nite Ize S-Biner #4 Slidelock Aluminium oranje

  Nite Ize S-Biner #4 Slidelock Aluminium oranje

  Nite Ize S-Biner #4 Slidelock Aluminium oranje - Deze lichtgewicht aluminium S-Biner Slidelock #4 is net als alle andere S-Biners tweezijdig te gebruiken. Gebruik hem om al je spullen aan elkaar te verbinden of op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze grotere S-Biner Slidelock is geschikt voor wat grotere items zoals een lantaarn en je kunt hem bijvoorbeeld bevestigingen aan je rugzak. De S-Biner Slidelock is extra voorzien van twee plastic sliders om de haken te vergrendelen. Hij is gemaakt van hoogwaardig geëloxeerd oranje aluminium. De vraag is niet of je dit nodig hebt, maar hoeveel!
  Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

  1-2 werkdagen

  € 5,99
 • Nite Ize S-Biner Microlock Aluminium groen 2 pack

  Nite Ize S-Biner Microlock Aluminium groen 2 pack

  Nite Ize S-Biner Microlock Aluminium groen 2 pack - Deze lichtgewicht aluminium mini S-Biner Microlock is net als alle andere S-Biners tweezijdig te gebruiken. Gebruik hem om al je spullen aan elkaar te verbinden of op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze kleinere S-Biner Microlock is geschikt voor kleinere items zoals sleutels en je kunt hem bijvoorbeeld bevestigingen aan het lipje van een rits. De S-Biner Microlock is voorzien van een centrale vergrendelingshendel voor extra veiligheid. Hij is gemaakt van hoogwaardig geëloxeerd groen aluminium. De vraag is niet of je dit nodig hebt, maar hoeveel!
  Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

  1-2 werkdagen

  € 5,99
 • Nite Ize S-Biner Microlock Aluminium oranje 2 pack

  Nite Ize S-Biner Microlock Aluminium oranje 2 pack

  Nite Ize S-Biner Microlock Aluminium oranje 2 pack - Deze lichtgewicht aluminium mini S-Biner Microlock is net als alle andere S-Biners tweezijdig te gebruiken. Gebruik hem om al je spullen aan elkaar te verbinden of op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze kleinere S-Biner Microlock is geschikt voor kleinere items zoals sleutels en je kunt hem bijvoorbeeld bevestigingen aan het lipje van een rits. De S-Biner Microlock is voorzien van een centrale vergrendelingshendel voor extra veiligheid. Hij is gemaakt van hoogwaardig geëloxeerd oranje aluminium. De vraag is niet of je dit nodig hebt, maar hoeveel!
  Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

  Binnenkort leverbaar

  € 5,99
 • Nite Ize Slidelock #2 Carabiner Aluminium grijs

  Nite Ize Slidelock #2 Carabiner Aluminium grijs

  Nite Ize Slidelock #2 Carabiner Aluminium grijs - Deze lichtgewicht aluminium Slidelock #2 karabijnhaak is net als alle andere S-Biners super handig. Gebruik hem om al je spullen aan elkaar te verbinden of op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze kleinere Slidelock karabijnhaak is geschikt voor kleinere items zoals sleutels en je kunt hem bijvoorbeeld bevestigingen aan het lipje van een rits. De Slidelock is extra voorzien van een plastic slider om de haak te vergrendelen. Hij is gemaakt van hoogwaardig geëloxeerd grijs aluminium. De vraag is niet of je dit nodig hebt, maar hoeveel!
  Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

  1-2 werkdagen

  € 3,99
 • Nite Ize Slidelock #3 Carabiner Aluminium grijs

  Nite Ize Slidelock #3 Carabiner Aluminium grijs

  Nite Ize Slidelock #3 Carabiner Aluminium grijs - Deze lichtgewicht aluminium Slidelock #3 karabijnhaak is net als alle andere S-Biners super handig. Gebruik hem om al je spullen aan elkaar te verbinden of op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze kleinere Slidelock karabijnhaak is geschikt voor kleinere items zoals sleutels en je kunt hem bijvoorbeeld bevestigingen aan het lipje van een rits. De Slidelock is extra voorzien van een plastic slider om de haak te vergrendelen. Hij is gemaakt van hoogwaardig geëloxeerd grijs aluminium. De vraag is niet of je dit nodig hebt, maar hoeveel!
  Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

  1-2 werkdagen

  € 4,99
 • Nite Ize S-Biner #2 Slidelock Aluminium grijs

  Nite Ize S-Biner #2 Slidelock Aluminium grijs

  Nite Ize S-Biner #2 Slidelock Aluminium grijs - Deze lichtgewicht aluminium S-Biner Slidelock #2 is net als alle andere S-Biners tweezijdig te gebruiken. Gebruik hem om al je spullen aan elkaar te verbinden of op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze kleinere S-Biner Slidelock is geschikt voor kleinere items zoals sleutels en je kunt hem bijvoorbeeld bevestigingen aan het lipje van een rits. De S-Biner Slidelock is extra voorzien van twee plastic sliders om de haken te vergrendelen. Hij is gemaakt van hoogwaardig geëloxeerd grijs aluminium. De vraag is niet of je dit nodig hebt, maar hoeveel!
  Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

  1-2 werkdagen

  € 4,99
 • Nite Ize S-Biner #4 Slidelock Aluminium blauw

  Nite Ize S-Biner #4 Slidelock Aluminium blauw

  Nite Ize S-Biner #4 Slidelock Aluminium blauw - Deze lichtgewicht aluminium S-Biner Slidelock #4 is net als alle andere S-Biners tweezijdig te gebruiken. Gebruik hem om al je spullen aan elkaar te verbinden of op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze grotere S-Biner Slidelock is geschikt voor wat grotere items zoals een lantaarn en je kunt hem bijvoorbeeld bevestigingen aan je rugzak. De S-Biner Slidelock is extra voorzien van twee plastic sliders om de haken te vergrendelen. Hij is gemaakt van hoogwaardig geëloxeerd blauw aluminium. De vraag is niet of je dit nodig hebt, maar hoeveel!
  Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

  1-2 werkdagen

  € 5,99
 • Nite Ize Carabiner #3 Slidelock Keyring Aluminium oranje

  Nite Ize Carabiner #3 Slidelock Keyring Aluminium oranje

  Nite Ize Carabiner #3 Slidelock Keyring Aluminium oranje - De Nite Ize Carabiner #3 Slidelock Keyring heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een slidelock karabijnhaak met een sleutelring, die je als handige sleutelhanger met vergrendeling kan gebruiken om je sleutelbos niet te verliezen. De vergrendeling werkt door middel van het schuiven van een schuifje. Deze karabijnhaak is gemaakt van oranje aluminium.

  1-2 werkdagen

  € 6,99
 • Nite Ize Keyring Locker S-Biner Stainless 5 colors

  Nite Ize Keyring Locker S-Biner Stainless 5 colors

  Nite Ize Keyring Locker S-Biner Stainless 5 colors - Deze roestvrijstalen sleutelring is voorzien van vijf stuks polycarbonaat S-Biners Microlock in verschillende kleuren. Hiermee kun je eenvoudig je sleutels vastmaken en maakt het zoeken naar de juiste sleutel net even iets makkelijker. Dankzij de handige S-Biner zijn je sleutels zo vast- of losgemaakt en heb je geen gedoe meer met splitringetjes. De S-Biner Microlock is voorzien van een centrale vergrendelingshendel voor extra veiligheid.

  1-2 werkdagen

  € 6,99
 • Nite Ize S-Biner #3 Slidelock Aluminium oranje

  Nite Ize S-Biner #3 Slidelock Aluminium oranje

  Nite Ize S-Biner #3 Slidelock Aluminium oranje - Deze lichtgewicht aluminium S-Biner Slidelock #3 is net als alle andere S-Biners tweezijdig te gebruiken. Gebruik hem om al je spullen aan elkaar te verbinden of op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze kleinere S-Biner Slidelock is geschikt voor kleinere items zoals sleutels en je kunt hem bijvoorbeeld bevestigingen aan het lipje van een rits. De S-Biner Slidelock is extra voorzien van twee plastic sliders om de haken te vergrendelen. Hij is gemaakt van hoogwaardig geëloxeerd oranje aluminium. De vraag is niet of je dit nodig hebt, maar hoeveel!
  Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

  1-2 werkdagen

  € 5,50
 • Leatherman Karabijnhaak voor de Sidekick

  Leatherman Karabijnhaak voor de Sidekick

  1 review(s)
  Karabijnhaak voor de Sidekick

  1-2 werkdagen

  € 13,00
 • Nite Ize S-Biner #2 Slidelock Stainless Black

  Nite Ize S-Biner #2 Slidelock Stainless Black

  Te gebruiken voor:
  - Varen
  - Kamperen
  - Arbeids doeleinden
  - Reizen
  - Militaire en tactische doeleinden
  - Fietsen
  - Projecten in huis
  - Jacht doeleinden
  - Off road rijden/Terreinwagens
  - Wandelen

  Dit product bevat een Microlock en heeft een hoge kwaliteit roestvrijstalen constructie.
  Waarschuwing: Gebruik dit product niet in omstandigheden waarbij er na ontkoppeling lichamelijk letsel of materiële schade kan ontstaan. Ook niet bestemd voor klimmen.

  1-2 werkdagen

  € 4,25
 • Nite Ize S-Biner #2 Slidelock Stainless

  Nite Ize S-Biner #2 Slidelock Stainless

  Te gebruiken voor:
  - Varen
  - Kamperen
  - Arbeids doeleinden
  - Reizen
  - Militaire en tactische doeleinden
  - Fietsen
  - Projecten in huis
  - Jacht doeleinden
  - Off road rijden/Terreinwagens
  - Wandelen

  Dit product bevat een Microlock en heeft een hoge kwaliteit roestvrijstalen constructie.
  Waarschuwing: Gebruik dit product niet in omstandigheden waarbij er na ontkoppeling lichamelijk letsel of materiële schade kan ontstaan. Ook niet bestemd voor klimmen.

  1-2 werkdagen

  € 4,25
 • Nite Ize S-Biner #4 Slidelock Stainless Black

  Nite Ize S-Biner #4 Slidelock Stainless Black

  Te gebruiken voor:
  - Varen
  - Kamperen
  - Arbeids doeleinden
  - Reizen
  - Militaire en tactische doeleinden
  - Fietsen
  - Projecten in huis
  - Jacht doeleinden
  - Off road rijden/Terreinwagens
  - Wandelen

  Dit product bevat een Microlock en heeft een hoge kwaliteit roestvrijstalen constructie.
  Waarschuwing: Gebruik dit product niet in omstandigheden waarbij er na ontkoppeling lichamelijk letsel of materiële schade kan ontstaan. Ook niet bestemd voor klimmen.

  1-2 werkdagen

  € 5,50
 • Nite Ize S-Biner #4 Slidelock Stainless

  Nite Ize S-Biner #4 Slidelock Stainless

  Te gebruiken voor:
  - Varen
  - Kamperen
  - Arbeids doeleinden
  - Reizen
  - Militaire en tactische doeleinden
  - Fietsen
  - Projecten in huis
  - Jacht doeleinden
  - Off road rijden/Terreinwagens
  - Wandelen

  Dit product bevat een Microlock en heeft een hoge kwaliteit roestvrijstalen constructie.
  Waarschuwing: Gebruik dit product niet in omstandigheden waarbij er na ontkoppeling lichamelijk letsel of materiële schade kan ontstaan. Ook niet bestemd voor klimmen.

  Binnenkort leverbaar

  € 5,50
 • Nite Ize S-Biner Microlock Stainless

  Nite Ize S-Biner Microlock Stainless

  Te gebruiken voor:
  - Varen
  - Kamperen
  - Arbeids doeleinden
  - Reizen
  - Militaire en tactische doeleinden
  - Fietsen
  - Projecten in huis
  - Jacht doeleinden
  - Off road rijden/Terreinwagens
  - Wandelen

  Dit product bevat een Microlock en heeft een hoge kwaliteit roestvrijstalen constructie.
  Waarschuwing: Gebruik dit product niet in omstandigheden waarbij er na ontkoppeling lichamelijk letsel of materiële schade kan ontstaan. Ook niet bestemd voor klimmen.

  1-2 werkdagen

  € 6,30

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 99

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Welke soorten karabijnhaken zijn er bij Multitools verkrijgbaar?

Bij Multitools vind je verschillende soorten karabijnhaken. We geven je graag een kleine greep uit de typen karabijnhaken in ons assortiment:

•    Schuifvergrendeling. Standaard worden karabijnhaken voorzien van een schuifslot mechanisme, omdat een schuifmechanisme het meest gebruiksvriendelijk is. Dit soort karabijnhaken wordt veelal gebruikt tijdens outdoor activiteiten zoals varen, kamperen en spellen of andere tactische doeleinden. Ook voor het opbergen en groeperen van spullen zowel op reis als thuis komt een karabijnhaak goed van pas.
•    Draaivergrendeling. Een alternatief voor schuifvergrendeling is een draaislot. Dit type vergt iets meer moeite om te openen en kan daardoor minder snel per ongeluk open klikken. Door de draaivergrendeling is de karabijnhaak beter beveiligd, terwijl het draaimechanisme nog steeds goed te bedienen is met één hand.
•    Spansysteem. Dit type karabijnhaak heeft een uittrekbaar koord, waar je allerlei gereedschappen aan kunt hangen. Hierbij kun je denken aan een zaklamp, zakmes of andere multi-tools. Daarnaast leent een karabijnhaak met spansysteem zich bij uitstek voor het aanspannen van lijnen op de camping of bij andere buitensportactiviteiten. Ook vind je in ons assortiment verschillende supplementen zoals kabelbinders.
•    Vetervergrendeling. Blijf je wel eens haken met je veters aan een uitstekende tak? Dan is vetervergrendeling de oplossing voor je probleem. Ook is de ‘lacelock’ erg geschikt voor mensen die geen zin hebben om telkens hun veters te strikken. De vetervergrendeling rekt mee bij het aan-en uitdoen van de schoen, geeft extra veel comfort en is daarnaast eenvoudig in te stellen. Door het universele ontwerp past dit product in vrijwel iedere schoen.
•    Multitools. Ben je op zoek naar een karabijnhaak met meerdere toepassingen? In onze webshop vind je diverse lichtgewicht multitools, die gemakkelijk bevestigd kunnen worden aan bijvoorbeeld een sleutelbos of broekriem. De multitools in ons assortiment zijn voorzien van verschillende gereedschappen. Hierbij kun je denken aan LED verlichting, flesopeners, schroevendraaiers, messen, vijlen en uiteraard aan de standaard karabijnhaak.

Zoals je ziet kun je bij ons terecht voor verschillende typen karabijnhaken. Zo vind je in onze webshop niet alleen karabijnhaken met schuif- of draaivergrendeling, maar ook voor het vastzetten van schoenveters. Daarnaast bieden we een ruime keuze in diverse spansystemen en multitools.
Merken karabijnhaken

Niet alleen vind je verschillende soorten karabijnhaken in onze webshop, maar ook diverse merken. Een kleine greep uit ons assortiment van merken vind je hier onder:

•    UST. Deze fabrikant heeft een zeer uitgebreid assortiment aan outdoor benodigdheden, waaronder kampeerspullen, zaklampen, survival kits en handige tools. De kwaliteits karabijnhaken van UST behoren tot deze laatste categorie.
•    Nite Ize. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in het vervaardigen van outdoor benodigdheden, reisproducten en praktische verlichting. Door de jaren heen hebben zij zich gespecialiseerd in allerlei typen karabijnhaken, waardoor een keuze voor dit merk berust op een betrouwbare geschiedenis.
•    T-Reign. Dit merk heeft zich gespecialiseerd in opbergsystemen zoals hoesjes en uittrekkoorden tijdens outdoor activiteiten. De producten van T-Reign zijn vervaardigd van hoge kwaliteit, waardoor je kunt vertrouwen op degelijkheid.

De bovenstaande merken zijn slechts een aantal voorbeelden. Zo kan je ook bij ons terecht voor merken als Adola, KeySmart, Leatherman, Swiss Tech en nog veel meer. Daarnaast bieden wij voor ieder budget een bijpassende keuze.

Koop nu je karabijnhaken bij Multitools!

Weet jij al welke karabijnhaken je nodig hebt? Bestel deze dan nu in onze online shop. Twijfel je over de levensduur, het materiaal of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met één van onze mensen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.