Solar panelen

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 60

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • MC4 connectoren - male & female set

  MC4 connectoren - male & female set

  Setje van 2 MC4 connectoren, male en female. Deze stekkers kun je zelf aansluiten op de bedrading van je zonnepaneel.

  Direct leverbaar

  € 6,45
 • Goal Zero Yeti Lithium MPPT Solar Module

  Goal Zero Yeti Lithium MPPT Solar Module

  De Goal Zero Yeti Lithium MPPT solar module is een handig accessoire waarmee je tot 40% meer rendement uit je zonnepanelen kunt halen. Een MPPT regelaar zoekt - samengevat - het meest efficieuml;nte punt in de stroomcurve van je zonnepanelen. Hierdoor kun je tot 40% meer stroom uit je zonnepanelen halen, zelfs bij minder gunstige omstandigheden.


  Deze MPPT regelaar is geschikt voor de Yeti 1000, 1400 en 3000. Bij de Yeti 3000 wordt dit accessoire standaard meegeleverd en zit al ingebouwd in de generator.

  Direct leverbaar

  € 99,95
 • Goal Zero Anderson Power Pole naar 8mm Kabel

  Goal Zero Anderson Power Pole naar 8mm Kabel

  Goal Zero Anderson Power Pole naar 8mm Kabel - om zonnepanelen met een Anderson Power Pole (APP) te koppelen met een Goal Zero Yeti of Sherpa Powerbank met een 8mm input.


  Let op! Niet geschikt voor de Yeti 1000 en hoger.

  Anderson naar 8mm connector, wordt gebruikt voor de Yeti en Sherpa


  Poorten  • Input: APP

  • Output: 8mm

  Direct leverbaar

  € 9,95
 • Goal Zero Boulder Z-Bracket Bevestigings-kit Boulder 50/100

  Goal Zero Boulder Z-Bracket Bevestigings-kit Boulder 50/100

  Een montage-set met z-haken voor het installeren van Boulder 50 en Boulder 100 zonnepanelen. Aluminium constructie geschikt voor wand- of dakmontage. Aluminium montage-set met haken om vewilig uw zonnepanelen te bevestigen. 62 gram per haak.

  Direct leverbaar

  € 16,95
 • Goal Zero Guide 10 Plus Solar Kit

  Goal Zero Guide 10 Plus Solar Kit

  Met deze Goal Zero Guide 10 Plus Solar Kit ben jij compleet voorbereid op de wildste avonturen. De kit bestaat uit een Guide 10 powerbank met 4x AA batterijen en een Nomad 7 zonnepaneel. Samen zorgen deze producten voor een compleet mobiele stroomvoorziening wanneer jij op vakantie bent of midden in een outback avontuur zit. Deze set is ideaal wanneer jij apparaten bij je hebt die op AA of AAA batterijen werken.


  De basis van deze Kit is de Guide 10 batterijlader met 4x AA batterijen. De batterijlader heeft een aantal unieke features. Je kunt de batterijen namelijk laden via de Nomad 7 zonnepaneel, maar ook via de ingebouwde USB poort. Daarnaast kun je de Guide 10 batterijlader gebruiken als powerbank. Er zit namelijk ook een USB output op zodat je snel je smartphone van extra energie kunt voorzien, of bijvoorbeeld je zaklamp of fototoestel. Handig is ook het ingebouwde zaklampje.


  De Nomad 7 is het zonnepaneel dat inbegrepen zit in deze set. Dit zonnepaneel heeft een USB output waarmee je de Guide 10 powerbank weer opnieuw kunt opladen, doorgaans lukt je dit al binnen 2 tot 3 uur. Kun je niet wachten en wil je direct je telefoon opladen? Ook dat is geen probleem want de Nomad 7 is direct op je smartphone aan te sluiten. Extra handig is de 12 volt output op dit zonnepaneel die geschikt is voor een oplader van bijvoorbeeld een camera of andere lader. Dat maakt de Goal Zero Guide 10 Plus Solar Kit zeer flexibel.

  Meegeleverdg


  - 4x AA batterijen oplaadbaar

  Direct leverbaar

  € 129,95
 • Goal Zero Nomad 7 PLUS Zonnepaneel

  Goal Zero Nomad 7 PLUS Zonnepaneel

  Het Goal Zero Nomad 7 PLUS zonnepaneel is een zeer krachtig solar panel om je USB apparaten van stroom te voorzien wanneer geen vast stopcontact voorhanden is. De 7 PLUS is lichter in gewicht en heeft slimme technologie aan boord om je apparaten zo efficient mogelijk op te laden! De Nomad 7 PLUS is perfect voor het laden van powerbanks, smartphones en tablets. Ook kan de Nomad 7 direct 12 volt apparatuur opladen zoals de oplader van je camera of een dvd speler voor in de auto. Met verschillende outputs op deze Nomad 7 PLUS ben je dus extreem flexibel.


  Slimme technologie


  De Goal Zero Nomad 7 PLUS beschikt over een aantal gepatenteerde functies zoals de Solar Intensity Indicator. Dit is een led indicator die je real-time aangeeft hoeveel zonne-energie je Nomad 7 PLUS ontvangt. Je kunt hierdoor zo efficient mogelijk je zonnepaneel plaatsen om het meeste rendement te generenen. Daarnaast is de Nomad 7 PLUS voorzien van een kickstand waardoor je het paneel rechtop in de zon kunt plaatsen. Tevens creeeuml;r je hiermee automatisch een schaduw onder het paneel om bijvoorbeeld je telefoon neer te leggen. De zonnecellen zijn beschermd tegen weer en wind en zijn waterbestendig.


  Het meest innovatieve aan de Nomad 7 PLUS is de Auto Restart functie. Deze functie onthoudt als het ware de stroomgeschiedenis van het zonnepaneel. Wanneer je een telefoon hebt aangesloten die volledig is opgeladen en je hebt plots te weinig zonlicht waardoor je paneel niet meer werkt, zal de Nomad 7 PLUS niet opnieuw gaan laden wanneer het zonlicht weer terug komt.


  Met een gewicht van slechts 360 gram is dit zonnepaneel zeer makkelijk mee te nemen. Je kunt hem open klappen en aan je backpack of tent hangen zonder dat je er last van hebt. Hiervoor vind je handige bevestigingslussen rondom het de Nomad 7. De zonnepanelen zijn zeer effecieuml;nt en kunnen per dag ongeveer 6000mAh genereren. Je kunt zelf kiezen of je direct je telefoon aansluit, of dat je een extra powerbank ermee op gaat laden.


  Het Goal Zero Nomad 7 PLUS Zonnepaneel is bestand tegen water en kan prima in de outdoor of op de camping gebruikt worden. Een handig opbergvakje op de achterkant van de Goal Zero Nomad 7 PLUS kan gebruikt worden om je smartphone of powerbank in op te bergen tijdens het opladen.

  Direct leverbaar

  € 99,95
 • Lensun 30 watt flexibel zonnepaneel - Zwart

  Lensun 30 watt flexibel zonnepaneel - Zwart

  Het Lensun 30 watt zonnepaneel is een lichtgewicht, sterk en flexibel zonnepaneel. Het paneel is gemaakt van een buigbare kunststof en is zowel water als schokbestendig. Aan elke hoek van het paneel vind je eacute;eacute;n metalen ring. Hiermee is dit flexibele zonnepaneel eenvoudig en snel te bevestigen. Ideaal wanneer je deze op je boot, caravan of auto wilt monteren. Het formaat van dit flexibele zonnepaneel is 63 x 44 x 0.2 cm.


  Alle Lensun zonnepanelen uit deze serie zijn voorzien van monocrystalline zonnecellen en hebben een efficiency van ruim 20%. Het zonnepaneel heeft een vermogen van 30 watt en bestaat uit verschillende lagen materiaal. De bovenste laag is gemaakt van ETFE. Dit materiaal heeft een erg hoge zonlicht absorptie. Andere merken gebruiken vaak PET wat een goedkoper alternatief is en aanzienelijk minder licht absorbeert. De onderste laag is gemaakt van aluminium, dit zorgt ervoor dat het paneel beter bestand is tegen hitte en werkt beter met ETFE.


  Lensun maakt gebruik van de universele MC4 aansluiting, waarmee deze pannelen zowel in serie als parallel geschakeld kunnen worden. Vervolgens sluit je het zonnepaneel rechtstreeks aan op een laadregelaar welke je accu van stroom voorziet.

  Direct leverbaar

  € 148,45
 • SUNBEAMsystem 30W Tough met Flush connector

  SUNBEAMsystem 30W Tough met Flush connector

  Dit SUNBEAMsystem flexibel zonnepaneel heeft een maximaal vermogen van 30 watt en maakt onderdeel uit van de 'Tough' serie. Dit is de premium lijn van SUNBEAMsystem en is voorzien van een sterke toplaag met anti-slip profiel. Dit geribbelde profiel heeft ook nog eens een betere lichtdoorlaatbaarheid dan glazen panelen en presteren tot 2% beter dan de 'Standaard' lijn van SUNBEAMsytem.


  Dit 30 watt paneel heeft een formaat van 37.80 x 53.5 cm en is slechts 3 mm dik. Het paneel is flexibel te buigen tot 15 graden.


  Flush aansluiting


  Dit flexibele paneel is voorzien van een Flush aansluiting in plaats van de gebruikelijke aansluitdoos. De Flush aansluitingen zijn extreem plat maar hebben nog steeds een kern van 1.6 mm2. Je kunt daardoor deze panelen volledig vlak op het dak of dek monteren zonder uitstekende onderdelen. Het zonnepaneel wordt een integraal onderdeel van je dek en is beloopbaar waardoor je geen extra ruimte kwijt bent aan boord. De kabel is 1 meter lang en bedoelt om door te voeren van buiten naar binnen in de boot of auto. Vanaf dat punt kun je de Flush kabel verlengen tot aan de laadregelaar.


  Ook kun je dit paneel bevestigen via de RVS ringen die in het paneel verwerkt zijn. Om het paneel zonder te schroeven te monteren kun je er ook voor kiezen om het paneel te bevestigen met kit. Wanneer je het paneel rondom ook netjes afkit heb je een naadloze bevestiging!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 198,45

  Onze prijs € 169,45

 • SUNBEAMsystem 50W Tough met MC4 connector

  SUNBEAMsystem 50W Tough met MC4 connector

  Dit SUNBEAMsystem flexibel zonnepaneel heeft een maximaal vermogen van 50 watt en maakt onderdeel uit van de 'Tough' serie. Dit is de premium lijn van SUNBEAMsystem en is voorzien van een sterke toplaag met anti-slip profiel. Dit geribbelde profiel heeft ook nog eens een betere lichtdoorlaatbaarheid dan glazen panelen en presteren tot 2% beter dan de 'Standaard' lijn van SUNBEAMsytem.


  Dit 50 watt paneel heeft een formaat van 55.5 x 53.5 cm en is slechts 3 mm dik. Het paneel is flexibel te buigen tot 15 graden.


  Flush aansluiting


  Dit flexibele paneel is voorzien van MC4 connectoren. Dit maakt het paneel universeel inzetbaar en geschikt voor veel installaties.


  Ook kun je dit paneel bevestigen via de RVS ringen die in het paneel verwerkt zijn. Om het paneel zonder te schroeven te monteren kun je er ook voor kiezen om het paneel te bevestigen met kit. Wanneer je het paneel rondom ook netjes afkit heb je een naadloze bevestiging!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 268,45

  Onze prijs € 228,45

 • SUNBEAMsystem 18W Tough met Flush connector

  SUNBEAMsystem 18W Tough met Flush connector

  Dit SUNBEAMsystem flexibel zonnepaneel heeft een maximaal vermogen van 18 watt en maakt onderdeel uit van de 'Tough' serie. Dit is de premium lijn van SUNBEAMsystem en is voorzien van een sterke toplaag met anti-slip profiel. Dit geribbelde profiel heeft ook nog eens een betere lichtdoorlaatbaarheid dan glazen panelen en presteren tot 2% beter dan de 'Standaard' lijn van SUNBEAMsytem.


  Dit 18 watt paneel heeft een formaat van 27.7 x 43.3 cm en is slechts 3 mm dik. Het paneel is flexibel te buigen tot 15 graden.


  Flush aansluiting


  Dit flexibele paneel is voorzien van een Flush aansluiting in plaats van de gebruikelijke aansluitdoos. De Flush aansluitingen zijn extreem plat maar hebben nog steeds een kern van 1.6 mm2. Je kunt daardoor deze panelen volledig vlak op het dak of dek monteren zonder uitstekende onderdelen. Het zonnepaneel wordt een integraal onderdeel van je dek en is beloopbaar waardoor je geen extra ruimte kwijt bent aan boord. De kabel is 1 meter lang en bedoelt om door te voeren van buiten naar binnen in de boot of auto. Vanaf dat punt kun je de Flush kabel verlengen tot aan de laadregelaar.


  Ook kun je dit paneel bevestigen via de RVS ringen die in het paneel verwerkt zijn. Om het paneel zonder te schroeven te monteren kun je er ook voor kiezen om het paneel te bevestigen met kit. Wanneer je het paneel rondom ook netjes afkit heb je een naadloze bevestiging!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 148,45

  Onze prijs € 126,45

 • Goal Zero 8mm Verlengkabel 4.5 Meter

  Goal Zero 8mm Verlengkabel 4.5 Meter

  Deze Goal Zero 8mm verlengkabel heeft een lengte van 4.5 meter en is geschikt om het bereik van Goal Zero zonnepanelen te vergroten. Je kunt het zonnepaneel in de zon leggen terwijl je accupack in de schaduw ligt.


  Geschikt voor onder andere:


  - Nomad 7
  - Nomad 13
  - Nomad 20
  - Boulder 30
  - Boulder 90 (met MC4 adapterkabel)

  € 14,95
 • Goal Zero 8mm Verlengkabel 9 Meter

  Goal Zero 8mm Verlengkabel 9 Meter

  Deze Goal Zero 8mm verlengkabel heeft een lengte van 9 meter en is geschikt om het bereik van Goal Zero zonnepanelen te vergroten. Je kunt het zonnepaneel in de zon leggen terwijl je accupack in de schaduw ligt.


  Geschikt voor onder andere:


  - Nomad 7
  - Nomad 13
  - Nomad 20
  - Boulder 30
  - Boulder 90 (met MC4 adapterkabel)

  € 19,95
 • Goal Zero Anderson Verlengkabel 4.5 Meter

  Goal Zero Anderson Verlengkabel 4.5 Meter

  Met de Goal Zero Anderson verlengkabel kun je bijvoorbeeld het Boulder 200 briefcase zonnepaneel tot 4.5 meter extra verlengen.

  € 34,95
 • Goal Zero Anderson Combiner Kabel

  Goal Zero Anderson Combiner Kabel

  Met deze Goal Zero Anderson combiner kabel kun je veilig twee of meerdere yeti's of zonnepanelen aansluiten door middel van de Anderson aansluiting. Alleen geschikt voor grotere yeti's met een Anderson aansluiting. Let goed op dat je de maximale laadstroom en wattage van de Yeti's niet overschrijdt. Neem bij twijfel contact met ons op zodat we je kunnen adviseren over je setup.

  € 29,95
 • Goal Zero 6mm Verlengkabel 180 cm

  Goal Zero 6mm Verlengkabel 180 cm

  Met de Goal Zero 6mm verlengkabel kun je bijvoorbeeld de Maintainer 10 of light a life lampen 180 cm extra verlengen.

  € 9,95
 • Goal Zero 4x 8mm naar Anderson Combiner Kabel

  Goal Zero 4x 8mm naar Anderson Combiner Kabel

  Met deze Goal Zero 4x 8mm naar Anderson combiner kabel kun je 2 of meer Goal Zero zonnepanelen aansluiten op een enkele anderson aansluiting. Te gebruiken met grotere Goal Zero Yeti apparaten met een Anderson Power Pole aansluiting

  € 29,95
 • Goal Zero Lightning® Adventure Laadkabel 12cm

  Goal Zero Lightning® Adventure Laadkabel 12cm

  Goal Zero Lightning? Adventure Laadkabel 12cm - USB naar Lightning?, ideaal als je geen lange kabels mee wilt nemen.

  Poorten:  • Input: USB

  • Output: Lightningreg; (Apple)

  € 14,95
 • Goal Zero Lightning® Adventure Laadkabel 99cm

  Goal Zero Lightning® Adventure Laadkabel 99cm

  Goal Zero Lightning? Adventure Laadkabel 99cm - USB naar Lightning?, geschikt om o.a. telefoons en tablets op te laden.

  Poorten:
  Input: USB
  Output: Lightningreg; (Apple)

  € 19,95
 • Goal Zero Lightning® Adventure Laadkabel 25cm

  Goal Zero Lightning® Adventure Laadkabel 25cm

  Goal Zero Lightning? Adventure Laadkabel 25cm - USB naar Lightning?, geschikt om o.a. telefoons en tablets mee op te laden.

  Poorten:  • Input: USB

  • Output: Lightningreg; (Apple)

  € 16,95
 • Goal Zero Micro USB Adventure Laadkabel 12cm

  Goal Zero Micro USB Adventure Laadkabel 12cm

  Goal Zero Micro USB Adventure Laadkabel 12cm - USB naar Micro USB, geschikt om o.a. telefoons en tablets mee op te laden.

  Poorten:  • Input: USB

  • Output: Micro USB

  € 4,95
 • Goal Zero Micro USB Adventure Laadkabel 25cm

  Goal Zero Micro USB Adventure Laadkabel 25cm

  Goal Zero Micro USB Adventure Laadkabel 25cm - USB naar Micro USB, geschikt om o.a. telefoons en tablets op te laden. Poorten:
  Input: USB
  Output: Micro USB
  € 5,95
 • Goal Zero Micro USB Adventure Laadkabel 99cm

  Goal Zero Micro USB Adventure Laadkabel 99cm

  Goal Zero Micro USB Adventure Laadkabel 99cm - USB naar Micro USB, geschikt om o.a. telefoons en tablets mee op te laden.

  Poorten:  • Input: USB

  • Output: Micro

  € 7,95
 • Goal Zero Yeti 1250 Accu Klemmen met Verbindkabel

  Goal Zero Yeti 1250 Accu Klemmen met Verbindkabel

  Goal Zero Yeti 1250 Accu Klemmen met Verbindkabel - Sluit een 12V loodaccu aan op een Yeti 1250 met deze klemmen. Op deze manier verleng je de batterijduur van je Yeti., door de stroom van de accu te delen. Simpelweg klik de accu klemmen op de 12 V loodaccu en plug de Anderson Power Pole Plug in de Anderson output van de Yeti 1250. Bedoeld voor tijdelijk gebruik. Goal Zero Yeti 1250 naar een 100 AH (of gelijkwaardig) 12V lood accu (175 amp max).

  Product Eigenschappen:
  Materiaal Kunststof
  Input: Anderson Pole SB175
  Output: Accu Klemmen
  Rode zwarte bonded 4 AWG Kabel
  € 49,95
 • Goal Zero USB C Adventure Laadkabel 12cm

  Goal Zero USB C Adventure Laadkabel 12cm

  Goal Zero USB C Adventure Laadkabel 12cm - USB naar USB-C kabel, perfect als je geen lange kabels mee op reis wilt nemen. Geschikt om o.a. telefoons en tablets mee op te laden.

  Poorten:  • Input: USB

  • Output: USB-C


  € 9,95
 • Goal Zero USB C Adventure Laadkabel 25cm

  Goal Zero USB C Adventure Laadkabel 25cm

  Goal Zero USB C Adventure Laadkabel 25cm - USB naar USB-C, geschikt om o.a. telefoons en tablets mee op te laden.

  Poorten:  • Input: USB

  • Output: USB-C

  € 11,95
 • Goal Zero USB C Adventure Laadkabel 99cm

  Goal Zero USB C Adventure Laadkabel 99cm


  Goal Zero USB C Adventure Laadkabel 99cm - USB naar USB C , geschikt om o.a. telefoons en tablets mee op te laden.

  Poorten:
  Input: USB
  Output: USB C

  € 14,95
 • Goal Zero 12V max. Stroomkabel

  Goal Zero 12V max. Stroomkabel

  Goal Zero 12V max. Stroomkabel - Wordt gebruikt om 12V-uitgangen van een Goal Zero Yeti Lithium te combineren om op deze wijze tot 40A te leveren voor 12V-systemen die draaien op een enkele APP-uitgang.


  Let op: Deze kabel is niet geschikt om te gebruiken met een Yeti met een loodaccu.

  12V max. Current Cable


  Poorten:  • Input: 2x 6mm

  • Input: Male Cig

  • Input: Anderson Power Pole

  • Output: Anderson Power Pole (40A max)

  € 29,95
 • Goal Zero 12V Laadkabel Regulerend

  Goal Zero 12V Laadkabel Regulerend

  Goal Zero 12V Laadkabel Regulerend - met deze 12V laadkabel kunt u veilig en efficieuml;nt uw Yeti Lithium of Lead-Acid in de auto opladen. Voorzien van een vervangbare 15A zekering, om uw Yeti te beschermen tegen kortsluiting of overbelasting.


  Wordt verwacht.

  Poorten:  • Input: 12V Male Cigarette

  • Output: 8.0mm (12V, up to 10A)


  Kabellengtes: 304.8 x 6.35 x 2.54 cm


  Te gebruiken met:  • Goal Zero Yeti 150, 400, 400 Lithium , 1000, 1250, 1400, 3000

  • Sherpa 50, 100, en 100AC

  € 49,95
 • MC4 T-stuk set

  MC4 T-stuk set

  Met deze MC4 t-stuk set kun je je zonnepanelen parallel aansluiten op 1 setje MC4 stekkers.

  Direct leverbaar

  € 13,45
 • SUNBEAMsystem LOXX bevestiging voor op canvas

  SUNBEAMsystem LOXX bevestiging voor op canvas

  Deze LOXX drukknopen zijn geschikt voor rechtstreekse montage op canvas en zijn speciaal ontwikkelt voor de bevestiging van Quick Fix zonnepanelen. Deze drukknopen worden op de buiskap of bimini gestikt waardoor je het zonnepaneel semi-permanent kunt vast maken.


  Voor optimale bevestiging van Quick Fix zonnepanelen kun je het beste de Sunzip gebruiken. Hierbij wordt de belasting - bij harde wind - van de panelen verdeeld over de hele lengte van het paneel.

  € 9,45
 • SUNBEAMsystem SunZip klittenbandbevestiging Canvas

  SUNBEAMsystem SunZip klittenbandbevestiging Canvas

  Deze SunZip klittenbandbevestiging is speciaal ontworpen voor Quick-Fix zonnepanelen van 50 watt. Hiermee kun je het paneel bijvoorbeeld op een buiskap of bimini bevestigen. Het klittenband zorgt ervoor dat de belasting goed wordt verdeeld en zich niet beperkt tot slechts 4 hoeken waarbij de kans bestaat dat het canvas scheurt. Omdat een 50 watt paneel slechts 900 gram weegt, is deze nu bestand tegen 50 knopen wind!


  Om het systeem te bevestigen dien je de stroken klittenband op het canvas te stikken. Vervolgens bevestig je de SunZip op het klittenband. Op de SunZip vind je 4 LOXX connectoren waar de Quick Fix panelen op te klikken zijn. Op deze manier creeuml;er je een semi-permanente oplossing dat ook nog eens windbestendig is..


  De Sunzip wordt geleverd met backing plate gemaakt van SUNBRELLA, LOXX drukknoppen en 4 losse klittenbandstroken.

  € 99,45
 • SUNBEAMsystem Smart Lithium accu 100Ah

  SUNBEAMsystem Smart Lithium accu 100Ah

  Beschikt je boot, camper of hut over een traditioneel solar systeem met loodaccu's, maar wil je graag de voordelen van een Lithium accu zoacute;nder daarbij je hele setup te veranderen? Zoek niet verder, want met deze SUNBEAMsystem Smart Lithium accu beschik je over 100Ah aan capaciteit en kun je de bestaande loodaccu's zonder extra aanpassingen vervangen door deze 12 volt Lithium accu. De walstroomlader hoeft niet aangepast te worden.


  De accu is zelfs te combineren met je bestaande accu's en meerdere accu's zijn parallel te koppelen voor extra capaciteit. Via handige apps voor iOS en Android kun je direct via je smartphone de actuele prestaties uitlezen.


  Veilige LiFePO4 accu


  Waar de meeste Lithium accu's zijn samensteld van Lithium Ion cellen, maakt de Smart Lithium accu gebruik van LiFePO4 cellen. Deze zijn vele malen veiliger in het gebruik en hebben een veel hogere laadcyclus. Maar liefst 2000 volledige ont- en opladingen zijn geen probleem voor deze accu. In de praktijk worden accu's bijna nooit volledig ontladen dus het aantal laadcycles kan oplopen tot 5000. Daarmee is deze accu een verstandige investering voor de komende jaren.


  De accu is schokbestendig en zal bij kortsluiting niet ontbranden. Een UN38.3 certificering verzekert een veiligvervoer via luchttransport.


  Geen geheugeneffect


  Wanneer je accu's aansluit op zonnepanelen worden ze continue op- en ontladen. Traditionele accu's zijn gevoelig voor het 'geheugeneffect'. Een proces waarbij de capaciteit geleidelijk afneemt omdat de batterij niet de kans krijgt om volledig leeg te raken. De Smart Lithium accu is ongevoelig voor het continue op- en ontladen. Daarnaast blijft de stroomafgifte continue op peil, ook al is de accu bijna leeg.


  Hoge prestaties


  Waar loodaccu's groot en zwaar zijn, is de Smart Lithium accu compact en lichtgewicht. Met een formaat van 30 x 17 x 21 cm en een gewicht van 14,5 kilo is deze makkelijk in te bouwen en in compacte ruimtes te plaatsen. De accu is continue belastbaar tot 150Ah en is volledig te ontladen. Je benut 100% van de capaciteit terwijl loodaccu's beneden de 50% ontlading al permanente schade oplopen en dat maakt deze SUNBEAMsystem Smart Lithium accu en hele interessante, duurzame oplossing welke direct is te integreren in je bestaande systeem.

  Specificaties  Capaciteit Systeem voltage Max. cont. lading Max. cont. ontlading Piek ontlading (10s) Gewicht Afmetingen
  100Ah 12V 150A 150A 450A 14.5kg 340 x 170 x 210 mm


  Laadcycles

  Depth of Discharge 80% fabriekscapaciteit na
  100% DoD 2000 cycli
  80% DoD 2500 cycli
  70% DoD 3000 cycli
  50% DoD 5000 cycli


  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 1.990,45

  Onze prijs € 1.794,45

 • Goal Zero Boulder 100

  Goal Zero Boulder 100

  Het Goal Zero Boulder 100 zonnepaneel is een efficieuml;nt zonnepaneel dat speciaal ontwikkeld is voor het opladen van de zwaardere Goal Zero powerpacks zoals de Sherpa en de Yeti. Het zonnepaneel is gemaakt van gehard glas en is gebouwd in een aluminium frame voor maximale stevigheid en duurzaamheid. Je kunt hem neerzetten op de grond, er zit namelijk een kickstand op. Ook kun je hem plaatsen op het balkon of op het dak van je camper of auto. De Goal Zero Boulder 100 komt ook goed tot zijn recht op een boot natuurlijk! Met een gewicht van 9.1 kg is de Goal Zero Boulder 100 niet overdreven zwaar en makkelijk mee te nemen.


  In tegenstelling tot de Nomad zonnepanelen kun je de Boulder niet rechtstreeks aansluiten op je smartphone, maar is deze alleen geschikt om powerpacks op te laden. Dit kan via de geintegreerde 8mm output kabel. De Boulder 100 heeft een vermogen van 100 watt. Om je powerpacks of generatoren zoals de Yeti sneller te laden kun je meerdere Boulder 100 panelen aan elkaar koppelen. Dit is mogelijk tot 4 panelen tegelijk levert je maximaal resultaat.


  Ben je in het bezit van een Goal Zero powerpack en wil je deze met zonne-energie kunnen laden? Dan is de Goal Zero Boulder 100 'the way to go!"


  Let Op! Dit artikel kunnen wij vanwege zijn afmetingen en/of gewicht helaas niet verzenden. Nadat je online je bestelling hebt gedaan, nemen wij contact met je op zodra dit artikel bij ons in de showroom afgehaald kan worden.

  € 249,95

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 60

Pagina:
 1. 1
 2. 2