Sabels en zwaarden

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 201

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Zwart houten standaard geschikt voor 2 zwaarden of sabels

  Zwart houten standaard geschikt voor 2 zwaarden of sabels

  Zwart houten standaard geschikt voor 2 zwaarden of sabels - Dit standaard of display is geschikt voor het presenteren van 1 tot 2 zwaarden of sabels. De breedte van het standaard is 31,5 cm. Dat is tevens de minimale lengte dat het zwaard of sabel moet hebben om hierop te kunnen rusten. Het standaard is zwart gematteerd staat op stevige poten en is stabiel. Deze sierlijke standaard is 31 cm hoog en wordt na levering gemakkelijk in elkaar gezet / geschoven.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 26,95

  Onze prijs € 25,95

 • Sabel Houder in satijn zwart hout

  Sabel Houder in satijn zwart hout

  1 review(s)
  Deze sabel standaard heeft een basis van 37 centimeter breed, 16 centimeter hoog en heeft een afstand van hart tot hart tussen de twee “vorken” van 26 centimeter. Het uit MDF vervaardigde sabel standaard is satijn zwart gespoten en heeft een mooie uitstraling. De standaard is stabiel en is gemakkelijk in elkaar te zetten.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,95

  Onze prijs € 19,95

 • Laguiole Style de Vie Champagnesabel Olijfhout in luxe zwarte kist

  Laguiole Style de Vie Champagnesabel Olijfhout in luxe zwarte kist

  4 review(s)

  Laguiole Style de Vie Champagnesabel olijfhout in luxe zwarte kist. 
  Deze prachtige champagnesabel met olijfhouten heft maakt het sabreren een beleving met klasse. Daarnaast is het ook op tafel of aan de wand een pronkstuk op zich.


  Het lemmet leent zich er uitstekend voor om gegraveerd te worden en de sabel wordt geleverd in een luxe zwarte kist. Hierdoor is deze sabel hét ideale cadeau om te geven en te krijgen bij speciale gelegenheden.

  Direct leverbaar

  € 34,95
 • Third Imperial Prince sword

  Third Imperial Prince sword

  Third Imperial Prince Sword - Dit zwaard is een replica van het zwaard wat gedragen si door de Kou Empire's Third Imperial Prince, Koha Renis. Het ontwerp is geïnspireerd door manga. Het blad heeft een zwarte coating en is 25 inch lang. Het blad is vervaardigd uit carbon staal. Het heft is van hout en omwikkeld met een wit koord. Het zwaard wordt geleverd met een zwarte lederen sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 101,95

  Onze prijs € 96,95

 • Koning Arthur Dagger

  Koning Arthur Dagger

  2 review(s)

  Koning Arthur Dagger - Deze koning Arthur Dagger is geweldig voor liefhebbers van historie en de medieval periode in Europa VI-XV C , de mythe van het zwaard in de steen of voor gebruik als kostuum-accessoire. In de mythologie werd de koning Arthur Dagger gebruikt om eed en loyaliteit af te leggen. Zo symbolisch als zijn zwaard, Excalibur, was, zo verliet de dolk van koning Arthur nooit zijn zijde.


  Het heft, de pommel en de guard zijn van een metaallegering met verouderde afwerking. De bruin houten schede heeft dezelfde metalen legeringen.


  De dolk, welke vervaardigd is uit RVS, is niet geslepen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 40,95

  Onze prijs € 38,95

 • Laguiole Style de Vie Champagnesabel Rozenhout in luxe zwarte kist

  Laguiole Style de Vie Champagnesabel Rozenhout in luxe zwarte kist

  Laguiole Style de Vie Champagnesabel Rozenhout in luxe zwarte kist. 
  Dit prachtige champagnesabel met rozenhouten heft maakt het sabreren een beleving met klasse. Daarnaast is het ook op tafel of aan de wand een pronkstuk op zich.


  Het lemmet leent zich er uitstekend voor om gegraveerd te worden en het sabel wordt geleverd in een luxe zwarte kist. Hierdoor is dit sabel hét ideale cadeau om te geven en te krijgen bij speciale gelegenheden.

  Direct leverbaar

  € 34,95
 • Tomahawk Historical CSA Cavalery Champagnesabel

  Tomahawk Historical CSA Cavalery Champagnesabel

  Tomahawk Historical CSA Cavalery Champagnesabel - Deze champagnesabel van Tomahawk Cutlery is een handgemaakte sabel. Het is een replica van de sabel die door de cavalerie tijdens de Amerikaanse burgeroorlog werd gebruikt. Let op! Het betreft de kleinere variant van de CSA champagnesabel die we eveneens in ons assortiment hebben.


  Het lemmet is schitterend gesierd met de originele C.S.A. ets en biedt tevens extra ruimte voor een persoonlijke gravure. Het heft is eveneens afgewerkt met een laagje messing en heeft een sierlijke witte kwast. De grip is verstevigd met geribbeld rubber. Het lemmet is niet geslepen, wat deze sabel uitstekend geschikt maakt om te sabreren.


  De sabel wordt geleverd in een harde schede, afgewerkt met een laagje messing en zwarte rubberen delen en heeft twee ringen waarmee je de sabel kunt ophangen.  Een fantastisch sabel voor belangrijke festiviteiten of als relatiegeschenk.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 36,95

  Onze prijs € 35,95

 • Champagnesabel Confederate CSA Model 1840 NCO

  Champagnesabel Confederate CSA Model 1840 NCO

  Champagnesabel Confederate CSA Model 1840 NCO - Het origineel van dit champagnesabel is één van de meest legendarische van de wereld. Het betreft hier namelijk het Confederate Army Model 1840 Noncommissioned Officers' Sabel. Deze replica is, eveneens vanwege het niet geslepen lemmet, daarom een mooie aanvulling voor de antieke wapens verzamelaar, zeer geschikt om te gebruiken in het theater maar natuurlijk ook zeker om in stijl champagne te sabreren.


  Het lemet is van topkwaliteit metaal en de afwerking laat zeer opmerkelijke fraaie details zien. Het sabel is 84 cm lang en is beschermd tegen corrosie of roest. Het heft is van messing waarbij de letters CSA zijn geëtst onder de guard. In de pommel zit een ring, waarmee het origineel benadrukt wordt.


  Het origineel was oorspronkelijk ontworpen vanuit een Duits ontwerp die gebruikt is door het Britse leger gedurende de Napoleon oorlog. De stalen schede die werd gebruikt week af van het standaard leer, waarmee het sabel een upgrade kreeg.


  De staalsoort en de afwerking van dit sabel maakt dat het kwalitatief positief afwijkt van andere sabels die eveneens CSA in de naam dragen. Het betreft hier een prachtig sabel met een lange geschiedenis.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 110,95

  Onze prijs € 105,95

 • Solingen Luxe Velourse Sabel Kist geschikt Solingen Champagnesabel

  Solingen Luxe Velourse Sabel Kist geschikt Solingen Champagnesabel

  2 review(s)

  Deze luxe kist met velourse bekleding hoort bij het Solingen Champagnesabel. De kist is zowel aan de binnen- als buitenkant fantastisch afgewerkt. De  binnenzijde van de box is met zijde bekleed, de buitenzijde met een klassiek paarse velourse stof. De box heeft een lengte van 74 cm en een breedte van 17 cm. De deksel wordt gesloten door 2 goudkleurige scharnieren. De combinatie van het Solingen Champagnesabel met de luxe box is meer dan geweldig. Let op: Het sabel welke in de kist is afgebeeld, is niet inclusief.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 95,00

  Onze prijs € 87,50

 • Solingen Briquet Champagnesabel

  Solingen Briquet Champagnesabel

  6 review(s)

  Het originele Solingen Briquet champagne sabel is een ware eye catcher. Het zeer goed afgewerkte sabel wordt geproduceerd in Solingen. Het sabel is 71 cm lang, de afmeting van het blad is circa 55 cm en weegt 1150 gram. Het handvat is van 22 karaat verguld brons en het lemmet is geproduceerd van C51 carbonstaal. Het is een fantastisch sabel en geweldig om als geschenk te geven. Het is mogelijk om het sabel te laten graveren met een tekst die u wenst. De afwerking en het materiaal maken het sabel tot een waar kunstwerk.


  Je kan het sabel in een standaard plaatsen op een salontafel of kast. Deze optie is als afbeelding toegevoegd. Let op: Het standaard is niet inclusief.
  Je kan het sabel ook ophangen aan de muur. Hiervoor zijn speciale bevestigingen nodig.
  Wanneer je het sabel cadeau wilt geven of als cadeau wilt verzenden, kun je het sabel ook in een luxe velourse kist plaatsen. Deze kist is speciaal voor dit sabel ontwikkeld. Hierdoor krijgt het sabel een nog luxere uitstraling. Let op: de kist is als afbeelding toegevoegd, maar is niet inclusief.


  Alle sabels kunnen worden gegraveerd. De tekst en/of logo wordt in antraciet / zwart via lasergravure op het lemmet geplaatst. Een mooi aandenken voor bijvoorbeeld een bruiloft of jubileum! Voor meer informatie over de mogelijkheden vragen we u contact op te nemen met de klantenservice van Champagnesabels.nl

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 239,00

  Onze prijs € 228,50

 • V42 Military Dagger

  V42 Military Dagger

  1 review(s)
  De V42 Military Dagger is een vast mes met een zeer scherpe en tevens smalle dolk met een zwarte coating en een lederen handvat. De lengte van het blad is 18 cm (7 1/4"). Het heft heeft een lengte van ruim 13 cm (totale lengte = 12 5/8"). De V-42 was oorspronkelijk ontwikkeld door de Commando Officer van de First Special Service Force, The Devil's Brigade; Lt. Het mes was ontwikkeld en gefabriceerd met maar één doel voor ogen om deze te gebruiken in de oorlog. De leden van de Devil's Brigade waren intensief getraind in het gebruik van de V-42. De pommel dient als kubotanstok.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 38,95

  Onze prijs € 37,95

 • Piraten zwaard

  Piraten zwaard

  Dit piratenzwaard kan bij themafeesten als champagnesabel worden gebruikt. Het heeft een roestvrij stalen sabelblad van 440 staal en is voorzien van een messing kleurige handbeschermer met daarop een afbeelding van een piraten zeilschip in reliëf. Aan de boven en onderzijde van de met zwart kunstleer beklede schede bevinden zich in messing kleurige versierselen, met daarop in reliëf een doodskop en gekruiste sabels en het andere deel twee gekruiste pistolen. De totale lengte van dit piratensabel is, inclusief schede, ongeveer 72 centimeter lang. Het champagnesabel zelf heeft een lengte van ruim 56 centimeter.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 94,95

  Onze prijs € 89,95

 • Gladiatorzwaard

  Gladiatorzwaard

  1 review(s)
  Dit gladiator zwaard wordt bij kasteelfeesten nog wel eens gebruikt als champagnesabel., c.q. champagnezwaard. Het is er beslist niet voor gemaakt, maar als je alles in stijl wilt doen bij een middeleeuws themafeest, zou je daarvoor dit gladiator zwaard kunnen gebruiken om champagne te sabreren. Het heeft een groot houten handvat wat gemaakt is om met twee handen vast te houden, wat versierd is met messing ringen. Het geheel is bijna 83 centimeter lang en weegt 1,3 kilo. Om het als champagnesabel te gebruiken, moet je wel sterke poslen hebben. Het is er eigenlijk niet geschikt voor. Het lemmet is aan twee zijden geslepen en is 58 centimeter lang en op het breedste punt ruim 7,5 centimeter. Het wordt geleverd inclusief een bruin lederen schede.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 66,95

  Onze prijs € 62,95

 • Solingen Champagnesabel MIDI

  Solingen Champagnesabel MIDI


  Solingen Champagnesabel MIDI


  Dit prachtig uitgevoerde sabel heeft een totale lengte van 55 cm en is op traditionele wijze gesmeed in de Solingen regio. Het 44 cm lange roestvrijstalen lemmet is na het smeden gehard en met de hand gepolijst. Het sabel is voorzien van een massieve messing handgreep, die eveneens tot in de perfectie is gepolijst.

  De traditie van het sabreren stamt uit het tijdperk van Napoleon. Na elke overwinning sabreerde de generaal een fles Champagne met zijn sabel. Deze unieke traditie is in Frankrijk nooit verloren gegaan en veroverde snel de rest van de wereld. Een speciaal hoogtepunt op elke gelegenheid, huwelijk, inhuldiging, zakelijke overeenkomst of oudejaarsavond!


  Tip: Laat het sabel graveren met een persoonlijke tekst en/of logo. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 134,95

  Onze prijs € 128,45

 • Luxe Portepée / Kwast voor Champagnesabels

  Luxe Portepée / Kwast voor Champagnesabels

  Luxe Portepée / Kwast voor Champagnesabels  Deze zeer luxe uitgevoerde portepée is speciaal gemaakt voor de Solingen sabels, maar kan ook op andere sabels worden bevestigd. De portepée maakt elk sabel nog een beetje chiquer. Portepée komt van het Franse porte-épée en betekent letterlijk 'Drager van het sabel'. De band diende werd oorspronkelijk om de hand gewikkeld voor extra grip en bescherming, maar vervuld tegenwoordig ook een belangrijke decoratieve rol.

  Direct leverbaar

  € 34,95
 • Renaissance Commando Dagger

  Renaissance Commando Dagger

  Renaissance Commando Dagger heeft een totale lengte van 25,5 cm met een lemmet van 15 cm. Het is een tweesnijdend dolk mes. Multi-color houten handvat met messing bewaker en pommel. Het mes wordt geleverd in een bruin lederen riem schede.
  Handcrafted in Pakistan

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,95

  Onze prijs € 19,95

 • Cavalerie U.S. Champagnesabel

  Cavalerie U.S. Champagnesabel

  4 review(s)

  Cavalerie U.S. Champagnesabel  - Dit prachtige Cavalerie champagnesabel heeft een totale lengte (in de schede)  van ruim 59 centimeter inclusief handvat. Het Cavalerie champagnesabel US zelf heeft een lengte van 42 centimeter en is daarmee uitermate geschikt voor het sabreren van de champagnefles. Het heeft een bewerkt stalen lemmet voorzien van een aantal versieringen en aan één kant de letters US. Op het lemmet is ruimte voor een gravure terwijl de meeste gravures voor dit sabel plaatsvinden op de schede. Het handvat is bekleed met zwart kunstleer en als versiering omwikkeld met getwist koperdraad. De hand wordt beschermd door een messing handbeschermer. Het sabel wordt geleverd inclusief een stalen schede, welke voorzien is van een dubbele draagring. Een heel mooi champagnesabel voor een zeer aantrekkelijke prijs.

  Alle sabels kunnen worden gegraveerd. De tekst en/of logo wordt in antraciet / zwart via lasergravure op het sabel gezet. Een mooi aandenken voor bijvoorbeeld uw bruiloft of jubileum! De mogelijkheid tot graveren kunt u in het afrekenproces aanvinken.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 64,95

  Onze prijs € 61,95

 • Houten piraten zwaard

  Houten piraten zwaard

  Houten piraten zwaard - Fraai zwaard van hout, ideaal voor kinderen of om ergens tentoon te stellen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 15,95

  Onze prijs € 14,95

 • U.S. Model 1860 Light Cavalry War Replica Champagnesabel

  U.S. Model 1860 Light Cavalry War Replica Champagnesabel

  Champagnesabel 1860 US Light Cavalry War Sword. 
  Voor deze replica stond de sabel model die gebruikt werd tijdens de Amerikaanse burgeroorlog en de veldslagen die geleverd werden met de Indianen om de Great Plains te veroveren. Een champagnesabel die het goed doet bij hippische ceremonies, omdat hij gebruikt werd bij de cavalerie.


  Het goudkleurige handvat heeft een zwarte leren grip, omwikkeld met goud garen. De bijbehorende sabelschede is van zilverkleurig metaal.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 85,95

  Onze prijs € 81,95

 • Champagnesabel 1860 U.S. Navy Cutlass

  Champagnesabel 1860 U.S. Navy Cutlass

  Champagnesabel 1860 US Navy Cutlass - Dit klassieke sabel is een replica van het sabel dat gebruikt werd tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. Zijn oorsprong vindt dit uiterst effectieve wapen echter bij de marine. De sabel was namelijk uitermate geschikt voor de strijd aan boord van een schip. Bij feestelijke gelegenheden met een nautisch thema is sabreren met dit pronkstuk dus een echte aanrader. Maar ook bij andere feestelijkheden is dit sabel natuurlijk een prachtig instrument om champagne te sabreren.


  Het gevest is messingkleurig en de grip is met leer omwikkeld. De metalen schede is eveneens bijpassend met leer omwikkeld en heeft aan de uiteinden een messing afwerking.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 94,95

  Onze prijs € 90,95

 • Champagnesabel Swept Hilt Rapier

  Champagnesabel Swept Hilt Rapier

  Champagnesabel Swept Hilt Rapier - Dit fraaie sabel heeft een aantal karakteristieke antieke elementen waarmee deze de aandacht op zich richt. Het sabel is 83,80 cm lang en heeft een ongeslepen spiegelglad blad van 68,60 cm. Het handvat van dit sabel is omwikkeld met een zwarte synthetische stof. Verder heeft het handvat een metaal antieke afwerking, evenals de pommel en het gevest. Dit sabel wordt geleverd met een bijpassende zwart metalen schede.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 81,95

  Onze prijs € 77,95

 • Riem voor je zwaard zwart leder

  Riem voor je zwaard zwart leder

  Riem voor je zwaard zwart leder - Deze riem past bij een heupomvang tussen de 96,50 cm en 137,15 cm. De riem kan op drie manieren gedragen worden. Over de schouder hoog, over de schouder laag en om de heup. De riem is van zwart leder (Pakistan)

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 31,95

  Onze prijs € 30,95

 • Zwaarden display - Luxe uitvoering bruin-zwart

  Zwaarden display - Luxe uitvoering bruin-zwart

  Zwaarden display - Luxe uitvoering bruin-zwart - Luxe uitvoering, met lak afgewerkte zwaarden display. Het betreft hier een display vervaardigd uit solide houtsoorten en afgewerkt met zwarte lak. Hierdoor ontstaat een bruine / zwarte uitvoering welke zowel te gebruiken is voor zwaarden en sabels met een gouden als een zilveren lemmet en/of een houten of zwart heft. De basis van dit display zijn gevoerd, zodat deze geen beschadigingen aanbrengt op het oppervlak waar het display op staat. Tevens geeft deze afwerking stevigheid aan het display. Ook zijn er in de houder beschermende materialen aangebracht, zodat het lemmet en het heft van het zwaard of sabel en het display niet beschadigd raakt. Een prachtig standaard om een bijzonder zwaard of sabel op te presenteren.


  Dit display is geschikt voor het presenteren van maximaal 2 zwaarden en/of sabels. 

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 177,95

  Onze prijs € 167,95

 • Roestvrij dolkmes

  Roestvrij dolkmes

  1 review(s)
  Dit roestvrij dolkmes heeft een totale lengte van 25 cm. De lengte van het lemmet is 13,5 cm.
  9 3/4 "in het algemeen. 5" dubbele rand. Gestructureerde zwarte metalen handgrepen met geborsteld roestvrij stootplaat, stomp en circulaire wrap trim. Bijpassende roestvrijstalen schede voorzien van draagketting.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 18,95

  Onze prijs € 17,95

 • M3276 Medieval Dagger

  M3276 Medieval Dagger

  1 review(s)
  Medieval Dagger - Middeleeuws Dolk met een afmeting van 51.54 cm waarvan 33.97 cm bestaat uit een roestvrij lemmet. Twisted draad gewikkeld handvat. Gegoten metalen kruis bewaker en pommel. Zwart imitatie leer overtrokken schede.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 59,95

  Onze prijs € 56,95

 • Magnum Fairbairn-Sykes Kommandodolk

  Magnum Fairbairn-Sykes Kommandodolk

  1 review(s)
  Magnum Fairbairn-Sykes Kommandodolk - Dit door de kapiteins W. E. Fairbairn en E. A. Sykes in 1940 voor de Britse commando's ontworpen mes werd al snel een legende. Het wordt geproduceerd door William Rodgers, Sheffield, de officiële leverancier van de NAVO-landen. Het blad is van hoogwaardig carbonstaal en chemisch zwart gemaakt. Met lederen schede. Totale lengte: 28,5 cm. Lemmet: 17,5 cm. Gewicht: 270 g.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 108,95

  Onze prijs € 91,45

 • Joker Vikingo CB94-B Dolk

  Joker Vikingo CB94-B Dolk

  Joker Vikingo CB94-B Dolk - Wil je een opvallend mes in je verzameling? Dan is de Joker Vikingo CB94-B wat voor jou! Dit vaststaande mes in de vorm van een dolk heeft een lemmet met een lengte van 20 cm. Het lemmet is gemaakt van 420 roestvrij staal en heeft twee snijdkanten. Het handvat is gemaakt van het elegante donkere bubinga hout en is voorzien van een bolster en pommel van goudkleurig zamak. Zowel de bolster als de pommel zijn opvallend, in "Viking stijl", vormgegeven en fraai bewerkt. De bolster is zodanig vormgegeven dat deze ook dienst doet als stootplaat en dat is geen overbodige luxe voor een dolk. Om de dolk veilig op te kunnen bergen wordt een bijpassende bruin leren schede met drukknop meegeleverd.

  Direct leverbaar

  € 68,72
 • FOX Champagnesabel op display

  FOX Champagnesabel op display

  9 review(s)

  De bijzonder hoge kwaliteit van het FOX KNIVES champagnesabel is vervaardigd in de bekende Italiaanse bestekfabriek gelegen in Maniago. Het sabel heeft een blad gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal T5MOV. De totale lengte van het sabel is 53,00 cm en het lemmet heeft een lengte van 40,00 cm.  De guard is zilverkleurig. Het zwarte handvat van antislip materiaal is afgewerkt met getwijnd zilverkleurig draad. Een sierlijke kwast geeft een stijlvolle touch aan het sabel.

  Op het lemmet staat in sierlijke letters geschreven "Sciabola del sommelier". Het Champagnesabel wordt geleverd met een klassieke houten sabelstandaard. Alles wordt stijlvol verpakt en geleverd in een authentieke houten kist. Aan de kist toegevoegd is een handleiding voor het sabreren van champagne.

  Alle sabels kunnen worden gegraveerd. De tekst en/of logo wordt in antraciet / zwart via lasergravure op het sabel gezet. Een mooi aandenken voor bijvoorbeeld uw bruiloft of jubileum!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 147,95

  Onze prijs € 132,45

 • Magnum Last Black Samurai

  Magnum Last Black Samurai

  Magnum Last Black Samurai - Prachtig en rijk versiert zwaard voor de verzamelaar, die de blikvanger van de collectie zal zijn. De Black Samurai maakt zelfs in de houten, en zwart gelakte, schede een goed figuur. De schede bevat het met de hand gesneden kanji (Chinees karakter) "vrijgevigheid, mededogen en oprechtheid". Wordt het niet scherp geslepen zwaard met het lemmet van koolstofstaal geslepen, kan men meer kanji vinden die diep in het lemmet gedrukt zijn. Deze symbolen betekenen: "Sinds de oudheid is God met hen die met waardigheid en eer dienen ". De antracietkleurige tsuba (stootplaat) en het traditioneel gewikkelde handvat ronden de waardevolle verschijning harmonieus af. Incl. houten staander voor het zwaard.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 38,95

  Onze prijs € 35,45

 • Driedelig zwaarden set op standaard

  Driedelig zwaarden set op standaard

  Driedelig zwaarden set op standaard - Driedelig zwaard set op houten standaard, bestaande uit een kantana met een lengte van ongeveer 91 centimeter, een katana van ongeveer 66 centimeter lang en wakizashi van ongeveer 45 centimeter lang. De zwaarden zijn voorzien van geslepen stalen messen en voorzien van zwart en goud koord gewikkeld handvatten en zwart zilverkleurige gegoten metalen pommel.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 80,95

  Onze prijs € 76,95

 • Ninja zwaard

  Ninja zwaard

  1 review(s)
  Ninja zwaard - Een Ninja zwaard met een 16 3/4" geslepen roestvrijstalen mes met zwarte afwerking. Full tang. In zwart koord gewikkeld handvat. Zwarte cordura riem schede met schouderband.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 25,95

  Onze prijs € 24,95

 • Zwaard 27" zwarte coating en zwart wikkel-koord

  Zwaard 27" zwarte coating en zwart wikkel-koord

  1 review(s)
  Zwaard 68.58 cm zwarte coating en zwart wikkel-koord - 44.45cm gedeeltelijk gekarteld lemmet. Een stuk roestvrij constructie met een zwarte afwerking. Zwart koord gewikkelde grip. Dit zwaard wordt geleverd met een zwarte nylon schede met schouderband.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 31,95

  Onze prijs € 30,95

 • Twin Ninja zwaard

  Twin Ninja zwaard

  Twin Ninja zwaard - Twin Ninja zwaard. Lengte lemmet: 49 cm. Breedte lemmet: 3 cm. Lengte heft: 20 cm. Het heft is omwikkeld met een zwart nylon koord. Het ninja zwaard heeft een zwarte coating. Beide zwaarden tegen elkaar aan houden maakt 1 zwaard. Wordt geleverd met een zwarte nylon sheath inclusief schouderband.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 42,95

  Onze prijs € 40,95

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 201

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5