Sabels en zwaarden

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 209

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Sabel Houder in satijn zwart hout

  Sabel Houder in satijn zwart hout

  1 review(s)
  Deze sabel standaard heeft een basis van 37 centimeter breed, 16 centimeter hoog en heeft een afstand van hart tot hart tussen de twee “vorken” van 26 centimeter. Het uit MDF vervaardigde sabel standaard is satijn zwart gespoten en heeft een mooie uitstraling. De standaard is stabiel en is gemakkelijk in elkaar te zetten.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,95

  Onze prijs € 19,95

 • Zwart houten standaard geschikt voor 2 zwaarden of sabels

  Zwart houten standaard geschikt voor 2 zwaarden of sabels

  Zwart houten standaard geschikt voor 2 zwaarden of sabels - Dit standaard of display is geschikt voor het presenteren van 1 tot 2 zwaarden of sabels. De breedte van het standaard is 31,5 cm. Dat is tevens de minimale lengte dat het zwaard of sabel moet hebben om hierop te kunnen rusten. Het standaard is zwart gematteerd staat op stevige poten en is stabiel. Deze sierlijke standaard is 31 cm hoog en wordt na levering gemakkelijk in elkaar gezet / geschoven.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 26,95

  Onze prijs € 25,95

 • Third Imperial Prince sword

  Third Imperial Prince sword

  Third Imperial Prince Sword - Dit zwaard is een replica van het zwaard wat gedragen si door de Kou Empire's Third Imperial Prince, Koha Renis. Het ontwerp is geïnspireerd door manga. Het blad heeft een zwarte coating en is 25 inch lang. Het blad is vervaardigd uit carbon staal. Het heft is van hout en omwikkeld met een wit koord. Het zwaard wordt geleverd met een zwarte lederen sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 101,95

  Onze prijs € 96,95

 • Koning Arthur Dagger

  Koning Arthur Dagger

  2 review(s)

  Koning Arthur Dagger - Deze koning Arthur Dagger is geweldig voor liefhebbers van historie en de medieval periode in Europa VI-XV C , de mythe van het zwaard in de steen of voor gebruik als kostuum-accessoire. In de mythologie werd de koning Arthur Dagger gebruikt om eed en loyaliteit af te leggen. Zo symbolisch als zijn zwaard, Excalibur, was, zo verliet de dolk van koning Arthur nooit zijn zijde.


  Het heft, de pommel en de guard zijn van een metaallegering met verouderde afwerking. De bruin houten schede heeft dezelfde metalen legeringen.


  De dolk, welke vervaardigd is uit RVS, is niet geslepen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 40,95

  Onze prijs € 38,95

 • Champagnesabel Confederate CSA Model 1840 NCO

  Champagnesabel Confederate CSA Model 1840 NCO

  Champagnesabel Confederate CSA Model 1840 NCO - Het origineel van dit champagnesabel is één van de meest legendarische van de wereld. Het betreft hier namelijk het Confederate Army Model 1840 Noncommissioned Officers' Sabel. Deze replica is, eveneens vanwege het niet geslepen lemmet, daarom een mooie aanvulling voor de antieke wapens verzamelaar, zeer geschikt om te gebruiken in het theater maar natuurlijk ook zeker om in stijl champagne te sabreren.


  Het lemet is van topkwaliteit metaal en de afwerking laat zeer opmerkelijke fraaie details zien. Het sabel is 84 cm lang en is beschermd tegen corrosie of roest. Het heft is van messing waarbij de letters CSA zijn geëtst onder de guard. In de pommel zit een ring, waarmee het origineel benadrukt wordt.


  Het origineel was oorspronkelijk ontworpen vanuit een Duits ontwerp die gebruikt is door het Britse leger gedurende de Napoleon oorlog. De stalen schede die werd gebruikt week af van het standaard leer, waarmee het sabel een upgrade kreeg.


  De staalsoort en de afwerking van dit sabel maakt dat het kwalitatief positief afwijkt van andere sabels die eveneens CSA in de naam dragen. Het betreft hier een prachtig sabel met een lange geschiedenis.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 110,95

  Onze prijs € 105,95

 • Solingen Luxe Velourse Sabel Kist geschikt Solingen Champagnesabel

  Solingen Luxe Velourse Sabel Kist geschikt Solingen Champagnesabel

  2 review(s)

  Deze luxe kist met velourse bekleding hoort bij het Solingen Champagnesabel. De kist is zowel aan de binnen- als buitenkant fantastisch afgewerkt. De  binnenzijde van de box is met zijde bekleed, de buitenzijde met een klassiek paarse velourse stof. De box heeft een lengte van 74 cm en een breedte van 17 cm. De deksel wordt gesloten door 2 goudkleurige scharnieren. De combinatie van het Solingen Champagnesabel met de luxe box is meer dan geweldig. Let op: Het sabel welke in de kist is afgebeeld, is niet inclusief.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 95,00

  Onze prijs € 87,50

 • Solingen Briquet Champagnesabel

  Solingen Briquet Champagnesabel

  6 review(s)

  Het originele Solingen Briquet champagne sabel is een ware eye catcher. Het zeer goed afgewerkte sabel wordt geproduceerd in Solingen. Het sabel is 71 cm lang, de afmeting van het blad is circa 55 cm en weegt 1150 gram. Het handvat is van 22 karaat verguld brons en het lemmet is geproduceerd van C51 carbonstaal. Het is een fantastisch sabel en geweldig om als geschenk te geven. Het is mogelijk om het sabel te laten graveren met een tekst die u wenst. De afwerking en het materiaal maken het sabel tot een waar kunstwerk.


  Je kan het sabel in een standaard plaatsen op een salontafel of kast. Deze optie is als afbeelding toegevoegd. Let op: Het standaard is niet inclusief.
  Je kan het sabel ook ophangen aan de muur. Hiervoor zijn speciale bevestigingen nodig.
  Wanneer je het sabel cadeau wilt geven of als cadeau wilt verzenden, kun je het sabel ook in een luxe velourse kist plaatsen. Deze kist is speciaal voor dit sabel ontwikkeld. Hierdoor krijgt het sabel een nog luxere uitstraling. Let op: de kist is als afbeelding toegevoegd, maar is niet inclusief.


  Alle sabels kunnen worden gegraveerd. De tekst en/of logo wordt in antraciet / zwart via lasergravure op het lemmet geplaatst. Een mooi aandenken voor bijvoorbeeld een bruiloft of jubileum! Voor meer informatie over de mogelijkheden vragen we u contact op te nemen met de klantenservice van Champagnesabels.nl

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 239,00

  Onze prijs € 228,50

 • Cavalerie U.S. Champagnesabel

  Cavalerie U.S. Champagnesabel

  4 review(s)

  Cavalerie U.S. Champagnesabel  - Dit prachtige Cavalerie champagnesabel heeft een totale lengte (in de schede)  van ruim 59 centimeter inclusief handvat. Het Cavalerie champagnesabel US zelf heeft een lengte van 42 centimeter en is daarmee uitermate geschikt voor het sabreren van de champagnefles. Het heeft een bewerkt stalen lemmet voorzien van een aantal versieringen en aan één kant de letters US. Op het lemmet is ruimte voor een gravure terwijl de meeste gravures voor dit sabel plaatsvinden op de schede. Het handvat is bekleed met zwart kunstleer en als versiering omwikkeld met getwist koperdraad. De hand wordt beschermd door een messing handbeschermer. Het sabel wordt geleverd inclusief een stalen schede, welke voorzien is van een dubbele draagring. Een heel mooi champagnesabel voor een zeer aantrekkelijke prijs.

  Alle sabels kunnen worden gegraveerd. De tekst en/of logo wordt in antraciet / zwart via lasergravure op het sabel gezet. Een mooi aandenken voor bijvoorbeeld uw bruiloft of jubileum! De mogelijkheid tot graveren kunt u in het afrekenproces aanvinken.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 64,95

  Onze prijs € 61,95

 • Piraten zwaard

  Piraten zwaard

  Dit piratenzwaard kan bij themafeesten als champagnesabel worden gebruikt. Het heeft een roestvrij stalen sabelblad van 440 staal en is voorzien van een messing kleurige handbeschermer met daarop een afbeelding van een piraten zeilschip in reliëf. Aan de boven en onderzijde van de met zwart kunstleer beklede schede bevinden zich in messing kleurige versierselen, met daarop in reliëf een doodskop en gekruiste sabels en het andere deel twee gekruiste pistolen. De totale lengte van dit piratensabel is, inclusief schede, ongeveer 72 centimeter lang. Het champagnesabel zelf heeft een lengte van ruim 56 centimeter.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 94,95

  Onze prijs € 89,95

 • Solingen Champagnesabel MIDI

  Solingen Champagnesabel MIDI


  Solingen Champagnesabel MIDI


  Dit prachtig uitgevoerde sabel heeft een totale lengte van 55 cm en is op traditionele wijze gesmeed in de Solingen regio. Het 44 cm lange roestvrijstalen lemmet is na het smeden gehard en met de hand gepolijst. Het sabel is voorzien van een massieve messing handgreep, die eveneens tot in de perfectie is gepolijst.

  De traditie van het sabreren stamt uit het tijdperk van Napoleon. Na elke overwinning sabreerde de generaal een fles Champagne met zijn sabel. Deze unieke traditie is in Frankrijk nooit verloren gegaan en veroverde snel de rest van de wereld. Een speciaal hoogtepunt op elke gelegenheid, huwelijk, inhuldiging, zakelijke overeenkomst of oudejaarsavond!


  Tip: Laat het sabel graveren met een persoonlijke tekst en/of logo. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 134,95

  Onze prijs € 128,45

 • Arabisch Sabel met Bijpassende Schede

  Arabisch Sabel met Bijpassende Schede

  Arabische sabel met bijpassende schede. 
  Deze schitterende Arabische sabel maakt zeker indruk als je de muur ermee opsiert. Maar ook als champagnesabel is dit pronkstuk uitermate geschikt. Het lemmet is hoog gepolijst en het heft is bekleed met glanzend zwart imitatieleer en stalen accenten.


  De bijbehorende schede is perfect afgestemd op de sabel met dezelfde ornamenten en een sierlijk zwart koord. Met deze sabel haal je de Arabische mystiek in huis. 

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 51,95

  Onze prijs € 49,95

 • Cavalerie Champagnesabel

  Cavalerie Champagnesabel

  6 review(s)

  Cavalerie Champagnesabel - Het Cavalerie champagnesabel heeft een lengte van ruim 57 centimeter en is daarmee uitermate geschikt voor het sabreren van de champagnefles. Het heeft een niet bewerkt stalen lemmet, het heft is bekleed met zwart kunstleer en als versiering omwikkeld met getwist koperdraad. De hand wordt beschermd door een messing handbeschermer. Het wordt geleverd inclusief een stalen schede, welke voorzien is van een dubbele draagring. Deze prachtige champagnesabel heeft met de schede een totale lengte van ruim 68 centimeter. Een heel mooi champagnesabel voor een zeer aantrekkelijke prijs.


  Alle sabels kunnen worden gegraveerd. De tekst en/of logo wordt in antraciet / zwart via lasergravure op het sabel gezet. Een mooi aandenken voor bijvoorbeeld uw bruiloft of jubileum! Voor meer informatie over de mogelijkheden vragen we u contact op te nemen met de klantenservice: info@champagnesabels.nl

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 76,95

  Onze prijs € 72,95

 • Gladiatorzwaard

  Gladiatorzwaard

  1 review(s)
  Dit gladiator zwaard wordt bij kasteelfeesten nog wel eens gebruikt als champagnesabel., c.q. champagnezwaard. Het is er beslist niet voor gemaakt, maar als je alles in stijl wilt doen bij een middeleeuws themafeest, zou je daarvoor dit gladiator zwaard kunnen gebruiken om champagne te sabreren. Het heeft een groot houten handvat wat gemaakt is om met twee handen vast te houden, wat versierd is met messing ringen. Het geheel is bijna 83 centimeter lang en weegt 1,3 kilo. Om het als champagnesabel te gebruiken, moet je wel sterke poslen hebben. Het is er eigenlijk niet geschikt voor. Het lemmet is aan twee zijden geslepen en is 58 centimeter lang en op het breedste punt ruim 7,5 centimeter. Het wordt geleverd inclusief een bruin lederen schede.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 66,95

  Onze prijs € 62,95

 • Twin Ninja zwaard

  Twin Ninja zwaard

  Twin Ninja zwaard - Twin Ninja zwaard. Lengte lemmet: 49 cm. Breedte lemmet: 3 cm. Lengte heft: 20 cm. Het heft is omwikkeld met een zwart nylon koord. Het ninja zwaard heeft een zwarte coating. Beide zwaarden tegen elkaar aan houden maakt 1 zwaard. Wordt geleverd met een zwarte nylon sheath inclusief schouderband.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 42,95

  Onze prijs € 40,95

 • Laguiole Style de Vie Champagnesabel Rozenhout in luxe zwarte kist

  Laguiole Style de Vie Champagnesabel Rozenhout in luxe zwarte kist

  Laguiole Style de Vie Champagnesabel Rozenhout in luxe zwarte kist. 
  Dit prachtige champagnesabel met rozenhouten heft maakt het sabreren een beleving met klasse. Daarnaast is het ook op tafel of aan de wand een pronkstuk op zich.


  Het lemmet leent zich er uitstekend voor om gegraveerd te worden en het sabel wordt geleverd in een luxe zwarte kist. Hierdoor is dit sabel hét ideale cadeau om te geven en te krijgen bij speciale gelegenheden.

  Direct leverbaar

  € 34,95
 • Tomahawk Historical CSA Cavalery Champagnesabel

  Tomahawk Historical CSA Cavalery Champagnesabel

  Tomahawk Historical CSA Cavalery Champagnesabel - Deze champagnesabel van Tomahawk Cutlery is een handgemaakte sabel. Het is een replica van de sabel die door de cavalerie tijdens de Amerikaanse burgeroorlog werd gebruikt. Let op! Het betreft de kleinere variant van de CSA champagnesabel die we eveneens in ons assortiment hebben.


  Het lemmet is schitterend gesierd met de originele C.S.A. ets en biedt tevens extra ruimte voor een persoonlijke gravure. Het heft is eveneens afgewerkt met een laagje messing en heeft een sierlijke witte kwast. De grip is verstevigd met geribbeld rubber. Het lemmet is niet geslepen, wat deze sabel uitstekend geschikt maakt om te sabreren.


  De sabel wordt geleverd in een harde schede, afgewerkt met een laagje messing en zwarte rubberen delen en heeft twee ringen waarmee je de sabel kunt ophangen.  Een fantastisch sabel voor belangrijke festiviteiten of als relatiegeschenk.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 36,95

  Onze prijs € 35,95

 • U.S. Model 1860 Light Cavalry War Replica Champagnesabel

  U.S. Model 1860 Light Cavalry War Replica Champagnesabel

  Champagnesabel 1860 US Light Cavalry War Sword. 
  Voor deze replica stond de sabel model die gebruikt werd tijdens de Amerikaanse burgeroorlog en de veldslagen die geleverd werden met de Indianen om de Great Plains te veroveren. Een champagnesabel die het goed doet bij hippische ceremonies, omdat hij gebruikt werd bij de cavalerie.


  Het goudkleurige handvat heeft een zwarte leren grip, omwikkeld met goud garen. De bijbehorende sabelschede is van zilverkleurig metaal.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 85,95

  Onze prijs € 81,95

 • CSA Confederate Cavalerie Champagnesabel

  CSA Confederate Cavalerie Champagnesabel

  3 review(s)

  CSA Confederate Cavalerie Champagnesabel - Dit officiers cavaleriesabel heeft een gedecoreerd lemmet met daarop de letters C.S.A. en heeft een totale lengte van bijna 86 cm. Inclusief de met zwart kunstleer beklede schede, voorzien van messing versieringen. Het sabel kan met behulp van de schede worden opgehangen. Het handvat met D gard, is van kunstleer, omwikkeld met een goudkleurig draad en heeft een geel kleurige kwast. Naast dat het een mooi decoratie stuk is, is dit sabel zeer geschikt om champagne te sabreren.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 87,95

  Onze prijs € 82,95

 • Champagnesabel 1860 U.S. Navy Cutlass

  Champagnesabel 1860 U.S. Navy Cutlass

  Champagnesabel 1860 US Navy Cutlass - Dit klassieke sabel is een replica van het sabel dat gebruikt werd tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. Zijn oorsprong vindt dit uiterst effectieve wapen echter bij de marine. De sabel was namelijk uitermate geschikt voor de strijd aan boord van een schip. Bij feestelijke gelegenheden met een nautisch thema is sabreren met dit pronkstuk dus een echte aanrader. Maar ook bij andere feestelijkheden is dit sabel natuurlijk een prachtig instrument om champagne te sabreren.


  Het gevest is messingkleurig en de grip is met leer omwikkeld. De metalen schede is eveneens bijpassend met leer omwikkeld en heeft aan de uiteinden een messing afwerking.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 94,95

  Onze prijs € 90,95

 • Riem voor je zwaard zwart leder

  Riem voor je zwaard zwart leder

  Riem voor je zwaard zwart leder - Deze riem past bij een heupomvang tussen de 96,50 cm en 137,15 cm. De riem kan op drie manieren gedragen worden. Over de schouder hoog, over de schouder laag en om de heup. De riem is van zwart leder (Pakistan)

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 31,95

  Onze prijs € 30,95

 • Luxe Portepée / Kwast voor Champagnesabels

  Luxe Portepée / Kwast voor Champagnesabels

  Luxe Portepée / Kwast voor Champagnesabels  Deze zeer luxe uitgevoerde portepée is speciaal gemaakt voor de Solingen sabels, maar kan ook op andere sabels worden bevestigd. De portepée maakt elk sabel nog een beetje chiquer. Portepée komt van het Franse porte-épée en betekent letterlijk 'Drager van het sabel'. De band diende werd oorspronkelijk om de hand gewikkeld voor extra grip en bescherming, maar vervuld tegenwoordig ook een belangrijke decoratieve rol.

  Direct leverbaar

  € 34,95
 • Walnut Display Stand

  Walnut Display Stand

  Walnut Display Stand - Display gemaakt van walnoten hout, voor het presenteren van vaste messen, zwaarden en champagnesabels. Afmeting: 40 x 7,60 x 19,80 cm.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 40,95

  Onze prijs € 38,95

 • Joker Speldje dolk

  Joker Speldje dolk

  Joker Speldje dolk - Dit is een speldje van Joker van een dolk. Het speldje is gemaakt is van oud zilver.

  Direct leverbaar

  € 3,62
 • Roestvrij dolkmes

  Roestvrij dolkmes

  1 review(s)
  Dit roestvrij dolkmes heeft een totale lengte van 25 cm. De lengte van het lemmet is 13,5 cm.
  9 3/4 "in het algemeen. 5" dubbele rand. Gestructureerde zwarte metalen handgrepen met geborsteld roestvrij stootplaat, stomp en circulaire wrap trim. Bijpassende roestvrijstalen schede voorzien van draagketting.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 18,95

  Onze prijs € 17,95

 • Cavalerie Champagnesabel met Houten Handvat

  Cavalerie Champagnesabel met Houten Handvat

  6 review(s)

  Cavalerie Champagnesabel met Houten Handvat - Dit zeer decoratieve cavaleriesabel kan gebruikt worden als champagnesabel en heeft een prachtige uitstraling op de schoorsteenmantel, op tafel of aan de wand. De afwerking van het houten handvat valt op, omdat het met messing draad is versierd. Het handvat is voorzien van een messing beschermbeugel en het hout ligt als het ware in het handvat. De volledig in blank metaal uitgevoerde schede is voorzien van twee draagringen. De lengte van dit cavaleriesabel is, inclusief de schede, ruim een meter. Dit sabel is een echte eye-catcher en één van onze toppers uit onze sabel collectie.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 90,95

  Onze prijs € 85,95

 • Houten piraten zwaard

  Houten piraten zwaard

  Houten piraten zwaard - Fraai zwaard van hout, ideaal voor kinderen of om ergens tentoon te stellen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 15,95

  Onze prijs € 14,95

 • Magnum Leonidas zwaard, met leren schede

  Magnum Leonidas zwaard, met leren schede

  1 review(s)
  Magnum Leonidas Sword, met leren schede - De legendarische koning van Sparta kreeg zijn roem en bekendheid in de strijd tegen de Perzen bij Thermopylae. Het leven van de Spartanen werd gekenmerkt door een ijzeren discipline, ontberingen en in het bijzonder door het leren van de gevechtskunst. Dus is het logisch dat het typische zwaard van de Spartanen een imposante en gevaarlijk wapen was. Het eendenbek-vormige, brede lemmet van 1045 koolstofstaal is zwart gecoat, heeft een breed gedeelte en is scherp geslepen. De grote handbescherming van de handgreep is als een open beugel gevormd en voorkomt het uitglijden op het lemmet of het verlies van het zwaard tijdens het gevecht. Incl. een luxueus ontworpen schede gemaakt van zwart kunstleer.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 54,95

  Onze prijs € 50,45

 • Indian Made Amerikaans Cavalerie Champagnesabel

  Indian Made Amerikaans Cavalerie Champagnesabel

  1 review(s)

  Indian Made Amerikaans Cavalerie Champagnesabel - Het rvs zwaardblad is ongeslepen en aan beiden zijden voorzien van een versiering. Aan één zijde staat de tekst US geetst en aan de andere zijde Plueribus, wat o.a. ook op de Amerikaanse cent staat en betekent "uit velen één". Het champagnesabel heeft een messing guard met ook daarin weer de letters US. Het zwart composiet handvat is met messing draadwikkel als versiering verwerkt. Kortom een geweldig sabel met een mooie uitstraling!


  Dit sabel wordt geleverd inclusief zwart metalen schede, welke versierd is met twee messing draagringen en een messing eindstuk, met een lengte van 95 centimeter lang.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 92,95

  Onze prijs € 87,95

 • Piraten Champagnesabel Zilver

  Piraten Champagnesabel Zilver

  Piraten Champagnesabel Zilver - Dit karakteristieke piraten champagnesabel met zijn mooie kromming in het lemmet, heeft een totale lengte van ongeveer 65 centimeter. Het lemmet heeft een lengte van 49 centimeter. De bijpassende cirkel-vormige zwart kunstlederen schede maakt het geheel compleet. Daarnaast is het lemmet voorzien van een zilverkleurige beschermbeugel en heft welke zijn afgewerkt met zwart leder en rood draad. De rode kwast aan het heft maakt het piratenzwaard tot een klassiek en stijlvol champagnesabel. Dit zwaard is bij uitstek geschikt om cadeau te geven aan dat echtpaar of die persoon die een "gevecht" of "strijd" met respect overwonnen heeft. Denk hierbij aan een jubileum, een diploma uitreiking of een andere mijlpaal die in dit verband past. Het zwaard is een mooie eyecatcher voor aan de wand, op de kast of op tafel!
  Dit sabel leent zich goed voor een persoonlijke gravure. Het is een glad lemmet met voldoende ruimte voor tekst of een logo.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 64,95

  Onze prijs € 61,95

 • Champagnesabel Knights Templar

  Champagnesabel Knights Templar

  Champagnesabel Knights Templar - Dit champagnesabel heeft een totale lengte van 74,95 cm. Het ongeslepen roestvrijstalen blad is 57,15 cm. Met name het handvat valt op door de zilver- en rose kleurige bewerking. Het handvat is samen met de guard en pommel van een metaal legering. In het blad zijn tekens geëtst waarmee het sabel een fraaie afwerking krijgt. Dit sabel wordt geleverd samen met een zwarte lederen schede.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 64,95

  Onze prijs € 61,95

 • Champagnesabel Swept Hilt Rapier

  Champagnesabel Swept Hilt Rapier

  Champagnesabel Swept Hilt Rapier - Dit fraaie sabel heeft een aantal karakteristieke antieke elementen waarmee deze de aandacht op zich richt. Het sabel is 83,80 cm lang en heeft een ongeslepen spiegelglad blad van 68,60 cm. Het handvat van dit sabel is omwikkeld met een zwarte synthetische stof. Verder heeft het handvat een metaal antieke afwerking, evenals de pommel en het gevest. Dit sabel wordt geleverd met een bijpassende zwart metalen schede.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 81,95

  Onze prijs € 77,95

 • Zwaarden display - Luxe uitvoering bruin-zwart

  Zwaarden display - Luxe uitvoering bruin-zwart

  Zwaarden display - Luxe uitvoering bruin-zwart - Luxe uitvoering, met lak afgewerkte zwaarden display. Het betreft hier een display vervaardigd uit solide houtsoorten en afgewerkt met zwarte lak. Hierdoor ontstaat een bruine / zwarte uitvoering welke zowel te gebruiken is voor zwaarden en sabels met een gouden als een zilveren lemmet en/of een houten of zwart heft. De basis van dit display zijn gevoerd, zodat deze geen beschadigingen aanbrengt op het oppervlak waar het display op staat. Tevens geeft deze afwerking stevigheid aan het display. Ook zijn er in de houder beschermende materialen aangebracht, zodat het lemmet en het heft van het zwaard of sabel en het display niet beschadigd raakt. Een prachtig standaard om een bijzonder zwaard of sabel op te presenteren.


  Dit display is geschikt voor het presenteren van maximaal 2 zwaarden en/of sabels. 

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 177,95

  Onze prijs € 167,95

 • Commando Knife dagger

  Commando Knife dagger

  1 review(s)
  Commando Knife dagger is 32 cm lang en heeft een lemmet van 20 cm. Het roestvrije lemmet is een tweezijdig mes. Het heft is voorzien van buffelhoorn en kameel bot en met een messing bewaker en een schedel breker pommel. Het mes wordt geleverd in een bruinen lederen riem schede. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 23,95

  Onze prijs € 22,95

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 209

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5