Kompassen

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 56

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • UST Kompas Opvouwbaar Kaart

  UST Kompas Opvouwbaar Kaart

  De UST Kompas Opvouwbaar Kaart is een cartografisch oliegevuld kompas waarmee je eenvoudig je richting kunt bepalen. Het kompas is zeer geschikt om te gebruiken bij het kaart lezen en is voorzien van een spiegel.

  Direct leverbaar

  € 9,70
 • Konus Kompas Scompass

  Konus Kompas Scompass

  Het Scompas is plastic Kompas waarmee eenvoudig uw richting kunt bepalen. Het kompas is van plastic en zeer compact. Hierdoor is het kompas zeer licht en eenvoudig mee te nemen. Er wordt een handleiding in 8 verschillende talen meegeleverd zodat deze voor iedereen eenvoudig te gebruiken is.

  Direct leverbaar

  € 2,49
 • Homeij Kompas in Doos 10 cm Rood

  Homeij Kompas in Doos 10 cm Rood

  Kompas met thermometer gemaakt en gecombineerd door Homeij. Kompas van rood kunststof. Diameter: 10 cm. Professionele techniek. LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar. Geleverd in een doos.

  Direct leverbaar

  € 4,20
 • UST Waypoint Kompas

  UST Waypoint Kompas

  UST Waypoint kompas - De afmeting van dit kompas is 7,6 cm bij 5,8 cm bij 0,6 cm. Deze kompas hoort tot de bestsellers van UST. Geschikt voor het lezen van kaarten. Gevuld met vloeistof en voorzien van een draagkoord.

  Direct leverbaar

  € 6,05
 • UST Kompas Thermometer

  UST Kompas Thermometer

  UST Kompas Thermometer - De kompas thermometer is een handige multifunctionele tool waarmee je én je positie én de temperatuur tegelijkertijd kunt checken. Het met vloeistof gevulde kompas houdt de pijl naar het noorden stevig op zijn plek. De thermometer is voorzien Celsius en Fahrenheit. De achterkant is voorzien van schema, om gevoelstemperatuur te meten.

  Direct leverbaar

  € 3,65
 • Plaatkompas, Silva, Expedition, m.declinatie

  Plaatkompas, Silva, Expedition, m.declinatie

  Plaatkompas, Silva, Expedition. Voor ervaren kompasgebruikers & professionals. Met declinatiecorrectie, vergrootglas & mm- en inchschaalverdeling. Lichtgevende punten voor nachtnavigatie. Romers op de basisplaat : 1:25.000, 1:40.000 & 1:50.000. GPS-coördinatie-schaal. Met nieuwe quick release lanyard, voorzien van schalen 1:25.000 & 1:50.000. Deze halskoord met afstandsmaten is een extra hulpmiddel, eenvoudig op je kaart te leggen naast je uitgestippelde route om zo de afstand te berekenen. Inclusief slope card om lawinegevaar te berekenen. De Silva Expedition kompassen staan voor accuraatheid, precisie en duurzaamheid. 5 jaar garantie. In blister.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 59,95

  Onze prijs € 52,45

 • JKR Plaatkompas met Geel Koord

  JKR Plaatkompas met Geel Koord

  JKR Plaatkompas met Geel Koord - Een kompas behoort tot je standaard uitrusting op je tochten en iedereen weet waarom. Dit prima peilkompas is iets luxer dan de standaard versie, voorzien van twee linialen, inch en mm, een schaalmeter en een vergrootglas. De plaat is doorzichtig waardoor je hem gemakkelijk op je kaart kunt leggen om accurate metingen te doen. Door zijn compacte formaat is dit kompas makkelijk op te bergen in je binnenzak, tas of met het gele koord om je nek te hangen. Dit kompas is tevens geschikt om mee te kaart schieten.

  Direct leverbaar

  € 7,90
 • Homeij lens/peilkompas Engineer in doos 50 mm

  Homeij lens/peilkompas Engineer in doos 50 mm

  Lens-/peilkompas gemaakt door Homeij, het model heet de Engineer 1. Dit kompas is gemaakt van zwart kunststof en met witte bodem. Met loep, clip en peilspleet. Diameter: 50 mm. Professionele techniek.LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar. Geleverd in een doosje.

  Direct leverbaar

  € 8,25
 • Kompas

  Kompas

  Kompas
  Kleur: Amber kleurig
  Handgreep omschrijving: Kunststof
  Lengte totaal (cm): 9.00
  Gewicht (gram): 25.00

  1-2 werkdagen

  € 8,00
 • Konus Kompas Konustar-11

  Konus Kompas Konustar-11

  2 review(s)
  De Konustrek-11 is een olie gevuld kompas waarmee u eenvoudig uw richting kunt bepalen. Het kompas is gemaakt van metaal, waardoor het tegen een stootje kan. Daarnaast is het kompas ook uitgerust met een waterpas en een statief aansluiting. Er wordt een handleiding in 8 verschillende talen meegeleverd.

  Direct leverbaar

  € 28,95
 • Konus Kompas Konuspoint-6

  Konus Kompas Konuspoint-6

  De Konuspoint-6 is een olie gevuld Kompas waarmee u eenvoudig uw richting kunt bepalen. De Konuspoint is van plastic en zeer compact. Dit maakt het kompas zeer licht en eenvoudig mee te nemen. Er wordt een handleiding in 8 verschillende talen meegeleverd zodat het kompas voor iedereen makkelijk te gebruiken is.

  Direct leverbaar

  € 8,25
 • Konus Metalen Kompas Konustrek-1

  Konus Metalen Kompas Konustrek-1

  2 review(s)
  De Konustrek-1 is een olie gevuld kompas van Konus waarmee u de juiste richting kunt bepalen waarnaartoe u zich wilt verplaatsen omdat deze altijd naar het noorden wijst. Het kompas is van metaal, waardoor het tegen een stootje kan. Er wordt een handleiding in 8 verschillende talen meegeleverd zodat het kompas voor iedereen eenvoudig te gebruiken is.

  Direct leverbaar

  € 11,95
 • Victorinox Kompas met liniaal voor Survivalkit

  Victorinox Kompas met liniaal voor Survivalkit

  Zwitsers precisie kompas met waterpas en liniaal, Victorinox. Voor SurvivalKit 5V1.8810.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 17,95

  Onze prijs € 15,45

 • Homeij lens/peil/plaatkompas

  Homeij lens/peil/plaatkompas

  Lens-peil/plaatkompas gemaakt door Homeij. Inklapbaar kompas met transparant acryl basisplaat, gevuld met vloeistof. Voorzien van peilspleet, loep, liniaal en koord. Professionele techniek. LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar.

  Direct leverbaar

  € 12,70
 • Homeij Kompas op Skin 50 mm

  Homeij Kompas op Skin 50 mm

  Kompas gemaakt door Homeij. Massief koperen huis met glazen venster, zwarte bodem en gradenverdeling. Het komas heeft een diameter van 50 mm en is 15 mm hoog wat deze kompas zeer handzaam maakt. Verpakt op skin.

  Direct leverbaar

  € 13,95
 • Homeij Kompas in doos 50 mm

  Homeij Kompas in doos 50 mm

  Kompas gemaakt door Homeij. Massief koperen huis met glazen venster, zwarte bodem en gradenverdeling. Het kompas heeft een diameter van 50 mm en is 15 mm hoog waardoor dit kompas zeer handzaam is. Verpakt in een doos.

  Direct leverbaar

  € 12,75
 • Homeij Kompas/Karabijnhaak op Skin

  Homeij Kompas/Karabijnhaak op Skin

  Kompas en karabijnhaak gemaakt en gecombineerd door Homeij. Gemaakt van zwart kunststof, gevuld met vloeistof. Professionele techniek. LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar! Geleverd op skin.

  Direct leverbaar

  € 5,50
 • Homeij kompas/karabijnhaak in Doos 25 mm

  Homeij kompas/karabijnhaak in Doos 25 mm

  1 review(s)
  Kompas en karabijnhaak gemaakt en gecombineerd door Homeij. Gemaakt van zwart kunststof, gevuld met vloeistof. Professionele techniek.LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar. Geleverd in een doosje.

  Direct leverbaar

  € 4,75
 • Homeij Kompas op Skin

  Homeij Kompas op Skin

  Kompas gemaakt door Homeij. Kompas van blauw kunststof en zwarte capsule, gevuld met vloeistof. Met geel koord. Diameter: 35 mm. Professionele techniek. LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar. Geleverd op skin.

  Direct leverbaar

  € 5,95
 • Homeij Kompas in Doos 35 mm

  Homeij Kompas in Doos 35 mm

  Kompas gemaakt door Homeij. Kompas van blauw kunststof en zwarte capsule, gevuld met vloeistof. Met geel koord. Diameter: 35 mm. Professionele techniek.LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar. Geleverd in een doos.

  Direct leverbaar

  € 4,95
 • Homeij Kompas in Doos 33 mm

  Homeij Kompas in Doos 33 mm

  Kompas gemaakt door Homeij. Kompas van zwart kunststof en beige capsule, gevuld met vloeistof. Met deksel en ring. Diameter: 33 mm. Professionele techniek. LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar. Geleverd in een doos.

  Direct leverbaar

  € 5,75
 • Homeij Kompas op Skin 45 mm

  Homeij Kompas op Skin 45 mm

  Kompas gemaakt door Homeij. Dit kompas is gemaakt van blauw kunststof en zwarte capsule, gevuld met vloeistof. Met spiegeldeksel. Diameter: 45 mm. Professionele techniek. LET OP! Beperkte garantie van 5 jaar. Geleverd op skin.

  Direct leverbaar

  € 7,25
 • Homeij Kompas in Doos 45 mm

  Homeij Kompas in Doos 45 mm

  Kompas gemaakt door Homeij. Dit kompas is gemaakt van blauw kunststof en zwarte capsule, gevuld met vloeistof. Met spiegeldeksel waardoor de kompas afgesloten kan worden. Diameter: 45 mm. Professionele techniek. LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar. Geleverd in een doosje.

  Direct leverbaar

  € 6,25
 • Homeij Polskompas op Skin 28 mm

  Homeij Polskompas op Skin 28 mm

  Polskompas gemaakt door Homeij. Kompas van zwart kunststof, gevuld met vloeistof. Waterproof kompas met draairing. Diameter: 28 mm. Professionele techniek. LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar. Geleverd op skin.

  Direct leverbaar

  € 7,70
 • Homeij Polskompas in Doos 28 mm

  Homeij Polskompas in Doos 28 mm

  Polskompas gemaakt door Homeij. Kompas van zwart kunststof, gevuld met vloeistof. Waterproof kompas met draairing. Diameter: 28 mm. Professionele techniek. LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar. Geleverd in een doosje.

  Direct leverbaar

  € 6,70
 • Homeij lens/peilkompas Engineer op Skin 50 mm

  Homeij lens/peilkompas Engineer op Skin 50 mm

  Lens-/peilkompas gemaakt door Homeij, dit model heet de Engineer 1. Dit kompas is gemaakt van zwart kunststof en met witte bodem. Met loep, clip en peilspleet. Diameter: 50 mm. Professionele techniek. LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar. Geleverd op skin.

  Direct leverbaar

  € 9,50
 • Homeij lens/peilkompas Engineer op Skin 50 mm

  Homeij lens/peilkompas Engineer op Skin 50 mm

  Lens-peilkompas gemaakt door Homeij, dit model heet de Engineer 2. Kompas met zwart metalen, inklapbaar huis. Met witte bodem en zwarte gradenverdeling. Voorzien van loep, clip en peilspleet. Diameter: 50 mm. Professionele techniek.LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar. Geleverd op skin.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 16,90

  Onze prijs € 14,45

 • Homeij lens/peilkompas Engineer in Doos 50 mm

  Homeij lens/peilkompas Engineer in Doos 50 mm

  Lens-peilkompas gemaakt door Homeij, dit model heet de Engineer 2. Kompas met zwart metalen, inklapbaar huis. Met witte bodem en zwarte gradenverdeling. Voorzien van loep, clip en peilspleet. Diameter: 50 mm. Professionele techniek.LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar, Geleverd in een doos,

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 15,90

  Onze prijs € 13,45

 • Homeij lens/peilkompas op Skin 50 mm

  Homeij lens/peilkompas op Skin 50 mm

  Lens-peilkompas gemaakt door Homeij, gebruikt door militairen. Kompas met groen metalen, inklapbaar huis. Met witte bodem en zwarte gradenverdeling. Voorzien van loep, clip, peilspleet, lichtgevende punten en liniaal. Diameter: 50 mm. Professionele techniek. LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar. Geleverd in een doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 16,50

  Onze prijs € 14,45

 • Homeij lens/peilkompas in Doos 50 mm

  Homeij lens/peilkompas in Doos 50 mm

  Lens-peilkompas gemaakt door Homeij, Door militairen gebruikt. Kompas met groen metalen, inklapbaar huis. Met witte bodem en zwarte gradenverdeling. Voorzien van loep, clip, peilspleet, lichtgevende punten en liniaal. Diameter: 50 mm. Professionele techniek. LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar, Geleverd in doos.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 15,50

  Onze prijs € 13,45

 • Homeij Plaatkompas op Skin

  Homeij Plaatkompas op Skin

  Plaatkompas gemaakt door Homeij, dit model heet de Map 2. Dit kompas met drie schaalverdelingen is geschikt voor beginners. Kompas met transparante acryl basisplaat, lichtgevende punten, koord en loep. Gevuld met vloeistof, lange aanlegzijde. Professionele techniek.LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar. Geleverd op skin.

  Direct leverbaar

  € 9,95
 • Homeij Polsbandkompas op Skin

  Homeij Polsbandkompas op Skin

  Polsbandkompas gemaakt door Homeij. Dit kompasje is te bevestigen aan een polsband met een maximale breedte van 20 mm. Het kompas is gemaakt van zwart kunststof, heeft een zwarte achterplaat met witte en groene gradenverdeling en is vloeistofgevuld. Met een diameter van 19 mm een klein maar fijn kompasje. Verpakt op skin.

  Direct leverbaar

  € 4,95
 • Homeij Polsbandkompas 27 mm

  Homeij Polsbandkompas 27 mm

  Polsbandkompas gemaakt door Homeij. Dit kompasje is te bevestigen aan een polsband met een maximale breedte van 20 mm. Het kompas is gemaakt van zwart kunststof, heeft een zwarte achterplaat met witte en groene gradenverdeling en is vloeistofgevuld. Met een diameter van 19 mm een klein maar fijn kompasje. Verpakt in polybag.

  Direct leverbaar

  € 4,25

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 56

Pagina:
 1. 1
 2. 2