Dieren accessoires

Dieren accessoires kopen doe je bij Multitools. Ben je op zoek naar iets praktisch, zoals naamplaatjes, bescherming tegen teken en muggen of een hondenriem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor sleutelhangers en allerlei speeltjes kun je terecht in onze online dieren accessoires shop.

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 45

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • UST teken verwijderaar

  UST teken verwijderaar

  UST teken verwijderaar - Deze sleutelhanger is bijzonder handig voor mensen die graag de natuur ingaan of veel met de hond wandelen. De sleutelhanger is voorzien van een teken-verwijderaar, om teken met kop en al eenvoudig te verwijderen. De sleutelhanger is voorzien van een karabijnhaak, om deze eenvoudig aan bijvoorbeeld een tas te bevestigen. De sleutelhanger is ook voorzien van een lineaal, om het type teek te kunnen bepalen.

  Direct leverbaar

  € 6,05
 • Dogtag Naamplaatje voor Honden Zwart

  Dogtag Naamplaatje voor Honden Zwart

  Dogtag Naamplaatje voor Honden Zwart - Dit lichtgewicht plaatje heeft de vorm van een bot en een zwarte coating, is ideaal om te graveren en deze dus te voorzien van naam, telefoonnummer en evt. adres. Het identiteitsplaatje kan worden gehangen aan een tuigje of halsband. 


  Je kunt bij ons ook terecht voor een sleutelhangerring, mocht je deze nodig hebben om het plaatje te kunnen bevestigen aan een tuigje.


  Afmeting: 3,7 cm bij 2,5 cm. De tweede afbeelding toont een voorbeeld gravure.

  Direct leverbaar

  € 4,50
 • Dogtag Naamplaatje voor Honden Zilver

  Dogtag Naamplaatje voor Honden Zilver

  Dogtag Naamplaatje voor Honden Zilver - Dit lichtgewicht heeft de vorm van een bot en een zwarte coating, is ideaal om te graveren en deze dus te voorzien van naam, telefoonnummer en evt. adres. Het identiteitsplaatje kan worden gehangen aan een tuigje of halsband.   Je kunt bij ons ook terecht voor een sleutelhangerring, mocht je deze nodig hebben om het plaatje te kunnen bevestigen aan een tuigje.


  Afmeting: 3,7 cm bij 2,5 cm.

  Direct leverbaar

  € 4,50
 • LED Hondenverlichting met Karabijnhaak

  LED Hondenverlichting met Karabijnhaak

  LED Hondenverlichting met Karabijnhaak - Een ideaal lampje met 3 lichtstanden wat je eenvoudig aan de halsband van je hond vast klikt. De afmeting van dit lampje inclusief karabijnhaak is 3 cm bij 5,5 cm, de dikte is ongeveer 2 cm. Dit lampje werkt op een CR2032 knoopcelbatterij. Het lampje wordt compleet met batterij geleverd. De karabijnhaak is van solide metaal. Dit lampje is in de kleur blauw en wit verkrijgbaar. Wanneer er geen voorkeur wordt doorgegeven, wordt een kleur die beschikbaar is verstuurd.

  Lichtstand 1: Continu knipperend.
  Lichtstand 2: Snel knipperend.
  Lichtstand 3: Langzaam knipperend.

  Direct leverbaar

  € 4,50
 • Tickless Home - Huis stekker tegen teken en vlooien

  Tickless Home - Huis stekker tegen teken en vlooien

  Tickless Home - Teken en Vlo afweer stekker voor in huis - Met deze stekker kun je vlooien en teken het hele jaar op afstand houden. De stekker is te gebruiken met 220 volt voeding, dus voor ieder Nederlands huis van toepassing. De stekker bevat geen chemicaliën en zendt een reeks ultrasone geluiden uit, die zowel voor mensen als huisdieren niet waarneembaar zijn. De stekker werkt in een straal van 30 vierkante meter. Bij activering brandt de blauwe lamp. En wanneer je de stekker uit het stopcontact haalt moet je nog even tien seconden wachten alvorens deze opnieuw te gebruiken. Deze stekker mag alleen gebruikt worden onder toezicht van verantwoordelijke personen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 42,90

  Onze prijs € 29,50

 • TickLess Pet tegen teken en vlooien - 12 maanden beschermd!

  TickLess Pet tegen teken en vlooien - 12 maanden beschermd!


  TickLess Pet werkt tegen teken en vlooien - zonder gif! - TickLess kent een aantal hele positieve eigenschappen. Zo is deze hanger niet giftig, sterker nog er komt niets in het bloed van je huisdier terecht. Het is een hanger die in een straal van 1,5 meter een ultrasonische impuls af geeft. Deze geluidsgolf vinden vlooien en teken heel vervelend, maar wordt niet door je huisdier waargenomen. De teken en vlooien zullen de omgeving waar de geluidsgolf is gaan vermijden. De Tickless hang je aan de halsband of het tuig van je huisdier. Eenmaal geactiveerd kan deze niet meer gedeactiveerd worden. De hanger gaat, na activatie, 12 maanden mee. We adviseren om de hanger zo veel en zo lang mogelijk in de buurt van je huisdier te hebben. Wanneer je huisdier in huis geen halsband aan heeft, kun je overwegen om de hanger aan de bench te hangen, of om deze op een andere plek te leggen waar je huisdier niet bij kan. Je kunt ook overwegen om de Tickless Home te nemen. Deze afweer stekker plaats je in het stopcontact.
  De Tickless is geurloos en bevat geen giftige stoffen. De hanger is daarom ook met name geschikt voor oudere dieren, voor puppies, kittens en drachtige of zogende dieren. Ook is de hanger onschadelijk om in kinderhanden te hebben. Let er wel op dat je huisdier of jonge kinderen deze niet in de mond nemen.
  Als de hanger, na 12 maanden, niet meer werkt. Dan zijn de batterijen leeg. Deze kunnen echter niet meer vervangen worden. Je dient dan een nieuwe hanger aan te schaffen.


  Gebruiksaanwijzing: De hanger is verzegeld met een plastic lipje. Door deze te verwijderen activeer je de hanger. Eenmaal geactiveerd zie je ook een lichtpunt op de hanger. Wil je controleren of de batterijen leeg zijn, dan druk je op het rubberen knopje. Met dit knopje gaat een lampje aan. Dit is een teken dat de batteijen nog werken.De TickLess hanger is waterproof, echter dit geldt slechts voor natte boswandelingen of regenachtige dagen. Wanneer je hond of kat in het water springt of de hanger wordt op een andere manier onder water gedompeld, dan is er een grote kans dat deze daarna niet meer werkt. Wil je je huisdier laten zwemmen of gaan wassen, dan kun je de hanger beter even af doen. Nadat de hanger nat is geworden adviseren we om deze met een handoek of droger te drogen.  

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 24,90

  Onze prijs € 19,50

 • Joker Sleutelhanger hond met eend in bek

  Joker Sleutelhanger hond met eend in bek

  Joker Sleutelhanger hond met eend - Dit is een sleutelhanger van Joker met daaraan een beeldje van een hond met een eend.

  Direct leverbaar

  € 7,82
 • TickSee Teken Verwijder Set

  TickSee Teken Verwijder Set

  TickSee Teken Verwijder Set - Deze kit bestaat uit een Tick Key tekentang, een LED duimlamp en 4 anti-infectie doekjes. Met deze kit heb je altijd goed zicht op de teek en ben je in staat om deze snel, veilig en doeltreffend te verwijderen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 17,95

  Onze prijs € 16,95

 • Joker sleutelhanger met jachthond

  Joker sleutelhanger met jachthond

  Joker sleutelhanger met jachthond - Dit is een sleutelhanger van Joker met daaraan een zilveren beeldje van een jachthond.

  Direct leverbaar

  € 7,82
 • Nite Ize NiteDawg Halsband Large Rood

  Nite Ize NiteDawg Halsband Large Rood

  Nite Ize NiteDawg Halsband Large Rood - Voorzien van verlichting en reflectie, helpt deze halsband je om je hond in het donker zichtbaar te houden, voor anderen en uzelf. De stevige halsband is zichtbaar tot maar liefst 300 meter. De NiteDawg heeft een heldere rode LED verlichting in een volledige ring rond de nek van uw hond en kan worden ingesteld in twee standen, vast en knipperend, om uw harige vriend zichtbaar en veilig te houden. De brandduur bij de vaste lichtstand is 75 uur, bij de knipperende lichtstand 100 uur.


  Lengte maat L, Large: 45,7cm - 68,6cm.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 22,95

  Onze prijs € 21,95

 • Swiza TT03 Tick Tool Hert Teken Verwijderaar

  Swiza TT03 Tick Tool Hert Teken Verwijderaar

  Swiza TT03 Tick Tool Hert Teken Verwijderaar - Het eerste en enige Zwitserse mes met een uniek geïntegreerd teken-gereedschap en is dus een "must-have" voor elke natuurliefhebber, wandelaar, kampeerder, eigenaar van huisdieren en avonturiers.


  Met de nieuw ontwikkelde kunststof teken-tool kunnen teken op de huid eenvoudig en veilig worden verwijderd. Hierin zit een V-groef die van boven naar beneden ook in een V-vorm loopt. Dit tooltje druk je plat op de huid en schuif je onder de teek door, waardoor de V-vorm de teek er rustig uit trekt. Met het geïntegreerde vergrootglas kan de huid worden gecontroleerd nadat de teek is verwijderd.


  Alle tools zijn voorzien van een nagelsleuf om deze eenvoudig te openen met zowel de linker- als de rechterhand. Het lemmet is voorzien van een lock, welke kan worden ontgrendeld door op het SWIZA-kruis te drukken. Het krasbestendig, zacht aanvoelende heft met geschilderd hert is duurzaam, comfortabel en een waar kunstwerkje.


  Swiza opent een nieuwe wereld voor je. Een wereld die Zwitsers precisievakmanschap en functionaliteit combineert met innovatie en een stedelijke levensstijl. Een wereld die je zal inspireren en fascineren.


  Gereedschappen:  • Mes 440 rvs

  • Platte schroevendraaier

  • Priem met draadsnijder en draadoog

  • Flesopener

  • Kurkentrekker

  • Pincet

  • Teken-tool

  • Loep

  Direct leverbaar

  € 53,95
 • Swiza D05 Tick Tool Zwart Teken Verwijderaar

  Swiza D05 Tick Tool Zwart Teken Verwijderaar

  Swiza D05 Tick Tool Zwart Teken Verwijderaar - Het eerste en enige Zwitserse mes met een uniek geïntegreerd teken-gereedschap en is dus een "must-have" voor elke natuurliefhebber, wandelaar, kampeerder, eigenaar van huisdieren en avonturiers. Met de nieuw ontwikkelde kunststof teken-tool kunnen teken op de huid eenvoudig en veilig worden verwijderd. Hierin zit een V-groef die van boven naar beneden ook in een V-vorm loopt. Dit tooltje druk je plat op de huid en schuif je onder de teek door, waardoor de V-vorm de teek er rustig uit trekt. Met het geïntegreerde vergrootglas kan de huid worden gecontroleerd nadat de teek is verwijderd.


  Alle tools zijn gemaakt van 440 rvs en voorzien van een nagelsleuf om deze eenvoudig te openen met zowel de linker- als de rechterhand. Het lemmet is voorzien van een lock, welke kan worden ontgrendeld door op het SWIZA-kruis te drukken. Swiza opent een nieuwe wereld voor je. Een wereld die Zwitsers precisievakmanschap en functionaliteit combineert met innovatie en een stedelijke levensstijl. Een wereld die je zal inspireren en fascineren.


  Gereedschappen:
  Mes
  Zaag
  Platte schroevendraaier
  Priem met draadsnijder en draadoog
  Flesopener
  Kurkentrekker
  Pincet
  Teken-tool
  Loep

  Direct leverbaar

  € 129,95
 • Nite Ize Pack-A-Poo bag dispenser

  Nite Ize Pack-A-Poo bag dispenser

  Handige (rol) dispenser voor het hygienisch opruimen van de behoefte van je hond. De kunststsof dispenser bevat een (standaard) rolletje met 15 zakjes die biologisch afbreekbaar zijn. De handige carabiner zorgt er voor dat je deze gemakkelijk mee kan nemen aan de riem of aan de halsband kan bevestigen. Deze dispenser is dus navulbaar met standaard hondenzakjes.

  1-2 werkdagen

  € 9,99
 • Nite Ize Petlit Lime PAW

  Nite Ize Petlit Lime PAW

  Te gebruiken voor:
  -- Kamperen
  - Wandelen
  - Arbeids doeleinden
  - Sporten
  - Jagen
  - Militaire en tactische doeleinden
  - Algemene verlichting
  - Nachtveiligheid
  - Off road rijden/terreinwagens
  - Reizen
  - Buiten spellen
  Dit product is verkrijgbaar in rode en witte LED, allemaal in verschillende ontwerpen. Het bevat een veilige clip, die eenvoudig te bevestigen en te verwijderen is. De looptijd van de batterij is 24 uur. Het product wordt geleverd met een vervangbare batterij (CR 927 3V Lithium). De lamp is weersbestendig en makkelijk aan/uit te doen door middel van een snelle twist. 4.57 cm x 2.54 cm x 1.78 cm. 4.25 gram.

  1-2 werkdagen

  € 5,99
 • Nite Ize SpotLit LED White

  Nite Ize SpotLit LED White

  bull;Varen bull; Kamperen bull; Wegvervoer bull; Thuis projecten bull; Jagen bull; Voor op de weg bull; Weerbestendig bull; Beveiligde roestvrijstalen veerclip, gemakkelijk te gebruiken wanneer je een beetje licht wil bull; Druk op de schakelaar bull; Gloed en flitsmodusbull; Batterijduur: Gloed-modus: 20 uur Flits-modus: 25 uur bull; Lange levensduur met vervangbare batterijen meegeleverd bull; Verkrijgbaar in rood, wit, blauw, groen en Disc-O (micro-chip LED die door het kleurenspectrum loopt) bull; Nieuwe Kleur Opties: roze, groen, of oranje plastic met witte LED-lamp bull; Afmetingen: 2" x 1.25" x 0,75" bull; Gewicht: 0,6 ounces (17 g) bull; Aanpassen is mogelijk - Print uw logo of bedrijfsnaam.

  1-2 werkdagen

  € 8,75
 • Nite Ize NiteDawg Halsband Medium Oranje

  Nite Ize NiteDawg Halsband Medium Oranje

  Nite Ize NiteDawg Halsband Medium Oranje - Voorzien van verlichting en reflectie, helpt deze halsband je om je hond in het donker zichtbaar te houden, voor anderen en uzelf. De stevige halsband is zichtbaar tot maar liefst 300 meter. De Dawg heeft een heldere rode LED verlichting in een volledige ring rond de nek van uw hond en kan worden ingesteld in twee standen, vast en knipperend, om uw harige vriend zichtbaar en veilig te houden. De brandduur bij de vaste lichtstand is 75 uur, bij de knipperende lichtstand 100 uur.

  Lengte Maat M, Medium: 33cm - 45.7cm

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 22,95

  Onze prijs € 21,95

 • Nite Ize NiteDawg Halsband Medium Rood

  Nite Ize NiteDawg Halsband Medium Rood

  Nite Ize NiteDawg Halsband Medium Rood - Voorzien van verlichting en reflectie, helpt deze halsband je om je hond in het donker zichtbaar te houden, voor anderen en uzelf. De stevige halsband is zichtbaar tot maar liefst 300 meter. De Dawg heeft een heldere rode LED verlichting in een volledige ring rond de nek van uw hond en kan worden ingesteld in twee standen, vast en knipperend, om uw harige vriend zichtbaar en veilig te houden. De brandduur bij de vaste lichtstand is 75 uur, bij de knipperende lichtstand 100 uur.

  Lengte Maat M, Medium: 33cm - 45.7cm

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 22,95

  Onze prijs € 21,95

 • Nite Ize NiteDawg Halsband Small Oranje

  Nite Ize NiteDawg Halsband Small Oranje

  Nite Ize NiteDawg Halsband Small Oranje - Voorzien van verlichting en reflectie, helpt deze halsband je om je hond in het donker zichtbaar te houden, voor anderen en uzelf. De stevige halsband is zichtbaar tot maar liefst 300 meter. De Dawg heeft een heldere rode LED verlichting in een volledige ring rond de nek van uw hond en kan worden ingesteld in twee standen, vast en knipperend, om uw harige vriend zichtbaar en veilig te houden. De brandduur bij de vaste lichtstand is 75 uur, bij de knipperende lichtstand 100 uur.


  Lengte Maat S, Small: 25.4cm - 33cm

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 22,95

  Onze prijs € 21,95

 • Nite Ize NiteDawg Halsband Large Oranje

  Nite Ize NiteDawg Halsband Large Oranje

  Nite Ize NiteDawg Halsband Large Oranje - Voorzien van verlichting en reflectie, helpt deze halsband je om je hond in het donker zichtbaar te houden, voor anderen en uzelf. De stevige halsband is zichtbaar tot maar liefst 300 meter. De Dawg heeft een heldere rode LED verlichting in een volledige ring rond de nek van uw hond en kan worden ingesteld in twee standen, vast en knipperend, om uw harige vriend zichtbaar en veilig te houden. De brandduur bij de vaste lichtstand is 75 uur, bij de knipperende lichtstand 100 uur.


  Lengte maat L, Large: 45,7cm - 68,6cm.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 22,95

  Onze prijs € 21,95

 • Nite Ize NiteDawg Halsband Small Rood

  Nite Ize NiteDawg Halsband Small Rood

  Nite Ize NiteDawg Halsband Small Rood - Voorzien van verlichting en reflectie, helpt deze halsband je om je hond in het donker zichtbaar te houden, voor anderen en uzelf. De stevige halsband is zichtbaar tot maar liefst 300 meter. De Dawg heeft een heldere rode LED verlichting in een volledige ring rond de nek van uw hond en kan worden ingesteld in twee standen, vast en knipperend, om uw harige vriend zichtbaar en veilig te houden. De brandduur bij de vaste lichtstand is 75 uur, bij de knipperende lichtstand 100 uur.


  Lengte Maat S, Small: 25.4cm - 33cm

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 22,95

  Onze prijs € 21,95

 • Nite Ize SpotLit XL Oplaadbare Lamp Disc-o-Select

  Nite Ize SpotLit XL Oplaadbare Lamp Disc-o-Select

  Nite Ize SpotLit XL Oplaadbare Lamp Disc-o-Select - Oplaadbare universele LED halsbandlamp voor uw hond! Groter en helderder dan de standaard Spotlit, is de XL ook oplaadbaar met een micro-USB (kabel niet bijgesloten). Met de Disc-O Select ™ "kies je kleur" -technologie is dit eenvoudig te bevestigen licht leuk en functioneel. Van kamperen tot nachtelijke wandelingen, met de duurzame, roestvrijstalen karabijnhaakclip klikt u deze halsbandlamp snel en veilig aan de D-ring van elke halsband of harnas om uw huisdier in het donker zichtbaar en veilig te houden.


  Met de Disc-O Select-technologie kunt u de SpotLit in de disco modus laten staan of één van de vier verschillende kleuren vast zetten, waardoor het eenvoudiger is om meerdere huisdieren 's nachts te herkennen en in het oog te houden. Verlicht 360°. Beschikt over een knipperende functie. Weersbestendig.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 20,95

  Onze prijs € 19,95

 • Nite Ize Raddog Opvouwbare Drink/Voerbak Blauw

  Nite Ize Raddog Opvouwbare Drink/Voerbak Blauw

  Nite Ize RadDog Opvouwbare Drink/Voerbak Blauw - Met deze handige, opvouwbare kom kunt u uw hond altijd en overal voorzien van voldoende water en voeding. Of u nu kampeert, wandelt of met uw hond de stad in gaat, deze kom is klein genoeg om bij u te steken. Deze compacte en opvouwbare voer/drinkbak voor de hond is in opgevouwen toestand slechts 6 cm. Met een gewicht van amper 20 gram kan je deze eenvoudig meenemen in je jaszak of bijvoorbeeld aan je tas of de halsband van de hond hangen met de meegeleverde kunststof S-Biner® MicroLock®. Gemaakt van duurzaam gecoat nylon kan deze lekvrije kom tot bijna een halve liter water bevatten. Ook in groen verkrijgbaar.

  1-2 werkdagen

  € 12,50
 • Nite Ize RadDog Opvouwbare Drink/Voerbak Groen

  Nite Ize RadDog Opvouwbare Drink/Voerbak Groen

  Nite Ize RadDog Opvouwbare Drink/Voerbak Groen - Met deze handige, opvouwbare kom kunt u uw hond altijd en overal voorzien van voldoende water en voeding. Of u nu kampeert, wandelt of met uw hond de stad in gaat, deze kom is klein genoeg om bij u te steken. Deze compacte en opvouwbare voer/drinkbak voor de hond is in opgevouwen toestand slechts 6 cm. Met een gewicht van amper 20 gram kan je deze eenvoudig meenemen in je jaszak of bijvoorbeeld aan je tas of de halsband van de hond hangen met de meegeleverde kunststof S-Biner® MicroLock®. Gemaakt van duurzaam gecoat nylon kan deze lekvrije kom tot bijna een halve liter water bevatten. Ook in blauw verkrijgbaar.

  1-2 werkdagen

  € 12,50
 • Nite Ize SpotLit LED Red

  Nite Ize SpotLit LED Red

  Te gebruiken voor:
  - Varen
  - Kamperen
  - Arbeids doeleinden
  - Projecten in huis
  - Jagen
  - Off road rijden/ Terreinwagens

  Bestendig in extreme weersomstandigheden. Batterijduur 'Glow' modus: 20 uur. Batterijduur 'Flash' modus: 25 uur. Inclusief vervangende batterijen. Verkrijgbaar in rood, wit, blauw, groen, roze, lime, oranje en Disc-O (micro chip LED die door het kleurenspectrum draait). Afmetingen: 5.08 cm x 3.18 cm x 1.91 cm. Gewicht: 17.01 gram. Druk je logo of bedrijfsnaam af op het product.
  Kleur: Rood
  Batterij soort: Lithium Knoopcell 2016
  Lamp soort: LED
  Ontwerper: Nite Ize
  Lengte totaal (cm): 5.50
  Gewicht (gram): 10.00
  Aantal batterijen: 2.00
  Brandduur lamp (uren): 20.00

  1-2 werkdagen

  € 8,75
 • Nite Ize SpotLit LED Disco

  Nite Ize SpotLit LED Disco

  • varen
  • Camping
  • Transacties
  • Vervoeren
  • Home Projecten
  • Jacht
  • Roading / ATV
  • Weerbestendig
  • Beveilig roestvrij stalen veer clip gemakkelijk clips waar je maar een beetje licht nodig!
  • Drukknop schakelaar
  • Glow en flash modi
  • Batterij looptijd:
  Glow-modus: 20 uur
  Flash-modus: 25 uur
  • Lange levensduur, inclusief vervangbare batterijen
  • Verkrijgbaar in rood, wit, blauw, groen en Disc-O (micro-chip gecontroleerde LED dat langs het kleurenspectrum)
  • Nieuwe Kleur Opties: Roze, Lime Green, of oranje plastic met witte LED-lamp
  • Afmetingen: 2 amp;quot;x 1,25amp;quot; x 0,75 amp;quot;
  • Gewicht: 0,6 gram (17g)

  1-2 werkdagen

  € 8,75
 • Homeij Tekenpincet in Etui 8 cm

  Homeij Tekenpincet in Etui 8 cm

  Tekenpincet met een lengte van 8 cm gemaakt door Homeij. Pincet van mat roestvrij staal. Professionele techniek.LET OP! Homeij geeft een beperkte garantie van 5 jaar. Geleverd in een etui

  Direct leverbaar

  € 9,75
 • Nite Ize NiteDawg LED Soft Disc

  Nite Ize NiteDawg LED Soft Disc

  Nite Ize NiteDawg LED Soft Disc - Frisbee met LED verlichting geschikt voor hondentraining en spelen. Diervriendelijk, zacht materiaal, waterbestendig, een hond-veilig batterijcompartiment en duurzaam.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 18,95

  Onze prijs € 17,95

 • Nite Ize FlashFlight DogDiscuit Disc-O

  Nite Ize FlashFlight DogDiscuit Disc-O

  Nite Ize FlashFlight DogDiscuit Disc-O - Frisbee met Disco LED verlichting bedoeld geschikt voor hondentraining. Diervriendelijk zacht materiaal. Waterbestendig. Hond veilig batterij compartiment. Duurzaam.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 18,95

 • Nite Ize Glowstreak Dog Led Ball Disco

  Nite Ize Glowstreak Dog Led Ball Disco

  Nite Ize Glowstreak Dog Led Ball Disco - De Nite Ize Glowstreak is een speciaal voor honden ontwikkelde bal met ingebouwde LED verlichting die door beweging geactiveerd wordt. Waterproof en blijft drijven. De bal schakelt automatisch uit na 10 minuten (bij geen beweging). De bal brandt maximaal 35 uur. De batterijen (2 stuks, meegeleverd) zijn vervangbaar (CR2032).

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 18,95

 • Nite Ize Glowstreak Dog Led Ball Red

  Nite Ize Glowstreak Dog Led Ball Red

  Nite Ize Glowstreak Dog Led Ball Red - De Nite Ize Glowstreak is een speciaal voor honden ontwikkelde bal met ingebouwde LED verlichting die door beweging geactiveerd wordt. Waterproof en blijft drijven. De bal schakelt automatisch uit na 10 minuten (bij geen beweging). De bal brandt maximaal 35 uur. De batterijen (2 stuks, meegeleverd) zijn vervangbaar (CR2032).

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 18,95

  Onze prijs € 17,95

 • Joker sleutelhanger met rozet en afbeelding hond met eend

  Joker sleutelhanger met rozet en afbeelding hond met eend

  Joker Sleutelhanger & Rozet hond met eend - Dit is een sleutelhanger van Joker met daaraan een rozet. Hierop zit de afbeelding van een hond met een eend.

  2-5 werkdagen

  € 17,80
 • Nite Ize NiteHowl LED Safety Necklace Red - Hondenriem LED rood

  Nite Ize NiteHowl LED Safety Necklace Red - Hondenriem LED rood

  Nite Ize NiteHowl LED Safety Necklace Red - Hondenriem LED rood - Universele led veiligheidshalsband voor uw hond!
  -Verlicht 360°
  -Beschikt ook over een knipperende functie
  -Op maat te knippen van 30,50cm tot 68,50cm
  -Batterijen zijn te vervangen

  1-2 werkdagen

  € 14,95
 • Nite Ize NiteDawg Halsband Small Neon Geel

  Nite Ize NiteDawg Halsband Small Neon Geel

  Nite Ize NiteDawg Halsband Small Neon Geel - Voorzien van verlichting en reflectie, helpt deze halsband je om je hond in het donker zichtbaar te houden, voor anderen en uzelf. De stevige halsband is zichtbaar tot maar liefst 300 meter. De Dawg heeft een heldere rode LED verlichting in een volledige ring rond de nek van uw hond en kan worden ingesteld in twee standen, vast en knipperend, om uw harige vriend zichtbaar en veilig te houden. De brandduur bij de vaste lichtstand is 75 uur, bij de knipperende lichtstand 100 uur. Weersbestendig.


  Lengte Maat S, Small: 25.4cm - 33cm

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 17,50

  Onze prijs € 16,95

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 45

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Welke soorten dieren accessoires zijn er bij Multitools verkrijgbaar?

Bij Multitools vind je verschillende soorten accessoires. We geven je graag een kleine greep uit ons assortiment:
•    Naamplaatjes. Deze lichtgewicht plaatjes zijn ideaal om te graveren, zodat je niet alleen de naam van je hond, maar ook een telefoonnummer en eventueel je adres kunt vastleggen. Hiermee verhoog je de kans dat je je huisdier terug vindt indien nodig. Uiteraard ziet het er ook nog eens leuk uit.
•    Bescherming tegen teken en muggen. Ons assortiment biedt een ruime keuze uit verschillende beschermingsproducten. Hangers om de halsband of het tuig van je huisdier geven een geurloze ultrasonische puls af die alleen kan worden waargenomen door parasieten, die hierdoor op afstand blijven. Ook vind je bij ons stekkers die hetzelfde effect geven. Mocht je huisdier toch een teek hebben opgelopen, dan vind je bij ons tekenverwijderaars waarmee het ongemak eenvoudig verholpen kan worden.
•    Sleutelhangers en speldjes. Deze zijn weliswaar niet bedoeld voor het huisdier zelf, maar erg mooi als herinnering: de sleutelhangers en speldjes in ons assortiment zijn geschikt voor de dierenliefhebber die graag zijn of haar huisdier altijd bij zich draagt.
•    Speeltjes. Spelen met je huisdier is voor veel eigenaren één van de leukste dingen om te doen. We bieden hierin een ruime keuze in frisbees en ballen. Veel van deze producten zijn verlicht, zodat je er ook ‘s avonds plezier van kunt hebben. Daarnaast zijn ze gemakkelijker terug te vinden als je bijvoorbeeld aan het wandelen bent in een bos of je op het water begeeft.
•    Halsbanden. Onze halsbanden en riemen bieden voor ieder type hond een passende optie. Veel halsbanden hebben een ingebouwde verlichting. Dit maakt het uitlaten van bijvoorbeeld een hond in het donker vele malen veiliger. Naast veiligheidshalsbanden vind je bij ons ook accessoires zoals poepdispensers of multifunctionele hangers. Deze voorzien je in al je behoeften tijdens het uitlaten.
Het maakt niet uit of je een praktisch accessoire nodig hebt zoals een halsband, naamplaatje of tekenkit, of juist iets leuks als een speeltje of sleutelhanger, bij ons ben je aan het juiste adres voor al je dieren accessoires. Zoals je ziet vind je in het assortiment van Multitools voor ieder doel en ieder budget een geschikte optie.

Merken dieren accessoires

Niet alleen vind je verschillende soorten accessoires in onze webshop, maar ook diverse merken. Een kleine greep uit ons assortiment van merken vind je hier:
•    Tickless. Dit merk is gespecialiseerd in bescherming tegen teken, muggen en andere soorten parasieten. Zowel voor (huis)dieren als baby’s biedt Tickless een veelvoud aan opties. De milieuvriendelijke aanpak van dit bedrijf maakt de keuze voor één van hun producten duurzaam.
•    Nite Ize. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in het vervaardigen van outdoor benodigdheden, reisproducten en praktische verlichting. Binnen deze laatste categorie hebben zij zich gespecialiseerd in lichtgevende speeltjes en riemen, waardoor een keuze voor dit merk er één is die berust op een betrouwbare geschiedenis.
•    Joker. Dit bedrijf biedt een ruim assortiment aan allerei toebehoren zoals sleutelhangers en speldjes. Joker is een bekende speler in de markt, waardoor je kunt vertrouwen op ervaring en gedegen kwaliteit.

De bovenstaande merken zijn slechts een aantal voorbeelden. Zo kan je ook bij ons terecht voor merken als UST en Homeij. Daarnaast bieden wij voor ieder budget een bijpassende keuze.

Koop nu je dieren accessoires bij Multitools!

Weet jij al welke dieren accessoires je nodig hebt? Bestel deze dan nu in onze online shop. Twijfel je over de levensduur, het materiaal of praktische gebruikerstips? Wat je vraag ook is, de experts van Multitools staan voor je klaar met onafhankelijk advies, zodat je de juiste keuze kunt maken!