Vuurstarters

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 78

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • UST Learn & Live Fire Starting Kit

  UST Learn & Live Fire Starting Kit

  UST Learn & Live Fire Starting Kit - Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om buiten vuur te kunnen maken. Deze set maakt deel uit van UST's serie Learn & Live, handige en leuke instructie-kits voor iedereen - van doorgewinterde backpackers tot beginnende kampeerders. Geleverd in UST's Watertight Case 1.0, een waterbestendige, waterdichte bewaarbox. (niet bedoeld voor onderdompeling) Ook leuk om cadeau te geven!


  Bevat:
  SparkForce™, compacte firestarter met een krachtige ferro-staaf.
  Light-Me ™ Tinder, 4 kleine, vezelachtige aanmaakblokjes.
  Geïllustreerde instructiekaarten die stap voor stap uitleggen hoe je succesvol een vuur kunt bouwen.

  Direct leverbaar

  € 18,20
 • UST Vuurstarter Sparkie Oranje

  UST Vuurstarter Sparkie Oranje

  De UST Vuurstarter Sparkie Oranje is een gepatenteerde, op een vuursteen gebaseerde vuurstarter die kan worden gebruikt met slechts één hand. De Sparkie genereert drie maal zoveel hitte als een gewone lucifer en gaat tot wel 100 strijkingen mee.

  Direct leverbaar

  € 12,15
 • UST TekFire Charge Fuel-Free Lighter Orange

  UST TekFire Charge Fuel-Free Lighter Orange

  UST TekFire Charge Fuel-Free Lighter  Orange -  De lichtgewicht en compacte TekFire is ontwikkeld voor het snel en gemakkelijk aanmaken van vuur. Tegelijk heeft de TekFire een geintegreerde nood-oplader waarmee je je gsm en andere mobiele devices kunt opladen. Deze tool werkt bij harde wind. Het meegeleverde paratinder koord past om je pols heeft een lengte van ongeveer 30 cm. De meegeleverde USB kabel gebruik je voor het opladen van devices. Tool wordt in 3 uur opgeladenDe blauwe indicator toont de hoeveelheid stroom wat nog beschikbaar isDe aansteker heeft een 10 seconden time out voor de veiligheidEen uitgebreide gebruiksaanwijzing is meegeleverd

  Direct leverbaar

  € 48,50
 • UST StrikeForce Fire Starter with Tinder Orange

  UST StrikeForce Fire Starter with Tinder Orange

  UST StrikeForce Fire Starter with Tinder Orange - deze firestarter levert vonken in diverse weersituaties. Meegeleverd zijn 2 stuks Light-me tinder. Een extra koordoog aan de firestarter is aangebracht voor additionele attributen. De striker is geintegreerd in de kap, zodat je eventuele loskomende vonken gemakkelijk op kunt vangen.

  Direct leverbaar

  € 30,30
 • UST Vuurstarter Blastmatch Oranje

  UST Vuurstarter Blastmatch Oranje

  UST Vuurstarter Blastmatch Oranje - De UST Vuurstarter Blastmatch Oranje is een gepatenteerde, op een vuursteen gebaseerde vuurstarter die kan worden gebruikt met slechts één hand. De Blastmatch genereert drie maal zoveel hitte als een gewone lucifer en gaat tot wel 4000 strijkingen mee. De vuurstarter is uitgevoerd met een beveiliging om ongewenste vonken te voorkomen. Afmeting: 105 x 35 x 25mm

  Direct leverbaar

  € 24,25
 • UST Vuurstarter Sparkforce Oranje

  UST Vuurstarter Sparkforce Oranje

  De UST Vuurstarter Sparkforce Oranje is een zeer compacte, betrouwbare vuurstarter die vonken creëert in zelfs natte of winderige omstandigheden. De strijker en vuursteen zitten ieder in een helft van de vuurstarter om ongewilde vonken te voorkomen.

  Direct leverbaar

  € 9,70
 • Magnesium Flint Fire Strike

  Magnesium Flint Fire Strike

  Magnesium Flint Fire Strike - Vuurstarter inclusief schraper. Ideaal voor kampeertochten en survival activiteiten.

  Direct leverbaar

  € 13,95
 • UST Micro SparkWheel Fire Starter

  UST Micro SparkWheel Fire Starter

  UST Micro SparkWheel Fire Starter - Met deze firestarter kun je bij nat weer nog steeds vuur maken. Eveneens wanneer er veel wind staat. Meegeleverd worden 3 vervangbare flints in een waterdichte behuizing. Afmeting van de Sparkwheel is 38cm bij 11cm bij 8cm. Gemaakt van een hoge kwaliteit messing.

  Direct leverbaar

  € 6,05
 • UST Heritage Campfire Kit

  UST Heritage Campfire Kit

  UST Heritage Campfire Kit - Bevat een basisuitrusting aan benodigdheden om vuur te maken, geleverd in een rustiek juten zakje met touw sluiting.


  Inhoud:  • Heritage ™ SparkLite: Firesteel met houten handvat, produceert zelfs in alle omstandigheden vonken.

  • Kindling Logs: 9 rolletjes aanmaakhout in een hersluitbare plastic zak.

  • Light-Me ™ Tinder: 12 stuks kleine, vezelachtige tinder in een handig blikje.

  • Learn & Live ™ Fire Instructiekaarten: naslaggids met stapsgewijze instructies voor het succesvol bouwen van een vuur.

  Direct leverbaar

  € 24,25
 • UST Aansteker Klipp Lighter Oranje

  UST Aansteker Klipp Lighter Oranje

  UST Aansteker Klipp Lighter Oranje - De UST Aansteker Klipp Lighter Oranje is een high performance, windproof aansteker. Aan de zijkant van de aansteker zit een carabiner om de aansteker aan je uitrusting vast te kunnen maken. Wanneer de Klipp Lighter volledig gevuld is, kan de aansteker tot 30.000 keer ontbranden. De butaangas vulling is niet inbegrepen.

  Direct leverbaar

  € 24,25
 • Elk Ridge Outdoor pakket

  Elk Ridge Outdoor pakket

  Elk Ridge Outdoor pakket - Elk Ridge heeft een pakket samengesteld speciaal voor de outdoor liefhebber. Het pakket bestaat uit een linerlock zakmes en een firestarter. En ook een paracord met kompas. En tot slot een Swivel clip met noodfluit maken dit outdoorpakket compleet.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 35,00

  Onze prijs € 25,00

 • JKR Vuurstarter nr. 2558

  JKR Vuurstarter nr. 2558

  JKR Vuurstarter met zwart koord

  Direct leverbaar

  € 7,90
 • JKR Vuurstarter Oranje Micarta

  JKR Vuurstarter Oranje Micarta

  JKR Vuurstarter Oranje Micarta - Deze vuurstarter van JKR heeft een oranje micarta heft, voorzien van een koordoog. Wanneer met de meegeleverde schraper langs de magnesium staaf wordt bewogen ontstaat een vonkenregen, waarmee eenvoudig een vuur te maken is.

  Direct leverbaar

  € 17,40
 • LMF Tinder Sticks

  LMF Tinder Sticks

  Tinderdust is de ultieme en natuurlijke manier om onder alle weersomstandigheden vuur te laten ontvlammen.
  Tinderdust/TinderSticks en Tinder on a Rope zijn delen van Pijnbomen uit de Highlands of Mexico. Doordat er een hoge gehalte (80%) hars in verwerkt zit is het zeer licht ontvlambaar. In combinatie met de Light My Fire Firesteels is het een onmisbaar attribuut geworden bij outdoor liefhebbers.

  Direct leverbaar

  € 5,00
 • True Utility FireStash+

  True Utility FireStash+

  Dit kleine benzine aansteker hecht snel en gemakkelijk aan je sleutelbos aan je rugtas. Een geweldig cadeau voor de gadgetliefhebber die eigenlijk alles al heeft. Eenvoudig van je sleutelbos af te halen dankzij de karabijnclip. In de afsluitdop zit een neopreen O-ring die ervoor zorgt dat de aansteker waterdicht blijft.
  Let op: Firestash+ wordt niet gevuld geleverd.

  1-2 werkdagen

  € 11,95
 • Exotac fireROD Refill Kit 5,9 CM

  Exotac fireROD Refill Kit 5,9 CM

  Exotac fireROD Refill Kit 5.9 CM - Een vervangende ferrocerium-staaf en een O-ring welke geschikt zijn voor de EX 2005 Exotac fireROD, de Exotac fireROD XL en de BE 50023 Benchmade / Exotac Fire Rod XL.

  1-2 werkdagen

  € 11,99
 • Exotac quickLIGHT Tinder 12 Pack

  Exotac quickLIGHT Tinder 12 Pack

  Exotac quickLIGHT Tinder 12 Pack - De quickLight is een waterbestendige tinder. Handig om te gebruiken met een firesteel of de nanoSTRIKER. Trek het uiteinde uit elkaar, dit zorgt er voor dat de quickLIGHT nog makkelijker ontbrand. Na het ontbranden, zal de tinder ongeveer 1-2 minuten branden, lang genoeg om zo een vuur te kunnen ontsteken.

  1-2 werkdagen

  € 9,99
 • Exotac nanoSPARK Grijs

  Exotac nanoSPARK Grijs

  Exotac nanoSPARK Grijs - een uiterst compacte, éénhandige firestarter, ontworpen voor gebruik met tinder met een groot oppervlak. Makkelijk mee te nemen en lichtgewicht, kan de nanoSPARK ook aan de sleutelbos bevestigd worden. De nanoSPARK is ook perfect voor het aansteken van een kampeerfornuis. Wordt geleverd met 4 extra tinders. Ook verkrijgbaar in oranje.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 33,99

  Onze prijs € 30,45

 • Smith's Pack Pal Tindermaker en Fire Starter

  Smith's Pack Pal Tindermaker en Fire Starter

  Smith's Pack Pal Tindermaker en Fire Starter - Setje om vuur te maken; bestaande uit een rasp en bewaardoosje in één, een vuurstarter en een schraper. Met de Tinder Maker kan snel en gemakkelijk een vuur gemaakt worden. Met de rasp zijn gemakkelijk houtsnippers te maken om als aanmaakhout te dienen. Deze kunnen droog in de verzameldoos bewaard worden. Met de meegeleverde vuurstarter en "striker" kan het aanmaakhout gemakkelijk in brand gestoken worden. Met koord en oogje. Afmetingen rasp: 7,8 cm x 3,6 cm x 2,4 cm.

  Binnenkort leverbaar

  € 12,50
 • Gerber Firestarter met Noodfluitje

  Gerber Firestarter met Noodfluitje

  Gerber Firestarter met Noodfluitje - 's Avonds een kampvuur om je eten op te bereiden of voor de gezelligheid. Met deze vuurstarter is dit nooit meer een probleem. De handvatten van de ferrocerium strijkstaaf en het strijkvlak kunnen als een opbergdoosje in elkaar worden geklikt, zo blijven beiden droog en beschermt tegen beschadiging. Deze firestarter heeft tevens een ingebouwde, waterdichte opbergplek voor tondel wat wordt afgesloten met een oranje dopje, een 100 decibel noodfluitje en een koord om aan een tas of jas te bevestigen.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 24,90

  Onze prijs € 21,45

 • LMF Firesteel 2.0 Scout Rocky Rood

  LMF Firesteel 2.0 Scout Rocky Rood

  LMF Firesteel 2.0 Scout Rocky Rood - All you need to light your fire like a pro in any weather.


  De Firesteels van Light My Fire zijn oorspronkelijk speciaal ontwikkeld voor het Zweedse leger. Het Firesteel-gedeelte is van magnesium en de strijker RVS. Dit zorgt voor een duurzame vuurstarter die betrouwbaar is. De vonken leveren een gemiddelde warmte van 2980°C, de Firesteel 2.0 Scout is goed voor 3000 keer strijken. De Light My Fire 2.0 is je beste vriend als het gaat om het ontsteken van vuur onder alle weersomstandigheden, de prestatie is zelfs op extreme hoogtes met zuurstofarme lucht uitstekend. Of je nu gaat barbecueën of kamperen, op survival, jacht, of sportvissen, de 2.0 Scout werkt. Ook thuis en tijdens outdoor activiteiten een onmisbaar attribuut. U kunt deze vuurstarter gebruiken om brandbare materialen te ontsteken zoals watten, droog gras, Light My Fire TinderSticks, brandbaar gas of vloeibare brandstof. Dit maakt het de perfecte aanvulling op uw kampeer- of barbecue kit. Ten slotte bevat het handvat een fluitje voor gebruik in geval van nood en een paracord om de set bij elkaar te dragen. Deze lichtgewicht, compacte en betrouwbare tool voor het starten van vuur is de moeite waard om mee te nemen tijdens al je backpack- en outdooravonturen.


  KENMERKEN
  • Verbeterd concept, nieuw materiaal per 2019
  • Werkt als het nat en winderig is
  • Duurzaam, tot 3 000 slagen
  • Ingebouwde noodfluit
  • Reis Veilig - aangemerkt als ongevaarlijk. Ontbrandt niet uit zichzelf
  • Gripvriendelijk ontwerp
  • De plastic componenten zijn van biobased biokunststof
  • Gemaakt in Zweden
  • Veelzijdig inzetbaar
  • Inclusief handige CircBag voor eenvoudige opslag


  DE KRACHT VAN TRANSPARANTIE
  LMF streeft constant naar betere manieren bij het produceren en doet er alles aan om de juiste keuzes te maken. Transparantie en vertrouwen zijn dan onmisbaar en belangrijk. Daarom delen ze op hun website alle denkbare informatie over de totstandkoming van hun producten. Die informatie is er voor jou. Ze delen het, zodat jij kan zien wat ze doen om jouw footprint zo klein mogelijk te houden bij gebruik. Het biobased assortiment is te herkennen aan de nieuwe kleuren van natuurlijke, zachte, aardse en vredige tinten. Op het gebied van verpakking is ook gekozen voor 100% recyclebaar of herbruikbaar materiaal.

  1-2 werkdagen

  € 14,50
 • Exotac nanoSPARK Oranje

  Exotac nanoSPARK Oranje

  Exotac nanoSPARK Oranje - een uiterst compacte, éénhandige firestarter, ontworpen voor gebruik met tinder met een groot oppervlak. Makkelijk mee te nemen en lichtgewicht kan de nanoSPARK ook aan de sleutelbos bevestigd worden. De nanoSPARK is ook perfect voor het aansteken van een kampeerfornuis. Wordt geleverd met 4 extra tinders.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 33,99

  Onze prijs € 30,45

 • Exotac MATCHCAP XL Refill Kit

  Exotac MATCHCAP XL Refill Kit

  De MATCHCAP Refill Kit is een vervangende set en bevat


  1 x een O-ring,


  2 x een ruwe strijklaag voor de voor veiligheids lucifers en Strike Anywhere lucifers,


  5 x  een rode fosfor strijklaag

  1-2 werkdagen

  € 7,99
 • Exotac titanLIGHT Flint Refill Kit

  Exotac titanLIGHT Flint Refill Kit

  De titanLIGHT Flint Refill Kit is een vervangende set en bevat 2x een O-ring en 5x een vuursteen

  1-2 werkdagen

  € 7,50
 • Exotac nanoSTRIKER XL Refill Kit 5 CM

  Exotac nanoSTRIKER XL Refill Kit 5 CM

  Exotac nanoSTRIKER XL Refill Kit 5 CM - een vervangende ferroceriumstaaf en 2 O-ringen welke geschikt zijn voor de Exotac nanoSTRIKER XL.

  1-2 werkdagen

  € 9,99
 • LMF Firesteel Bio Army Rusty Oranje

  LMF Firesteel Bio Army Rusty Oranje

  LMF Firesteel Bio Army Rusty Oranje - All you need to light your fire like a pro in any weather.


  De Firesteels van Light My Fire zijn oorspronkelijk speciaal ontwikkeld voor het Zweedse leger. Het Firesteel-gedeelte is van magnesium en de strijker RVS. Dit zorgt voor een duurzame vuurstarter die betrouwbaar is. De vonken leveren een gemiddelde warmte van 2980°C, de Firesteel 2.0 Army is goed voor 12.000 keer strijken. De Light My Fire 2.0 is je beste vriend als het gaat om het ontsteken van vuur onder alle weersomstandigheden, de prestatie is zelfs op extreme hoogtes met zuurstofarme lucht uitstekend. Of je nu gaat barbecueën of kamperen, op survival, jacht, of sportvissen, de 2.0 Army werkt. Ook thuis en tijdens outdoor activiteiten een onmisbaar attribuut. U kunt deze vuurstarter gebruiken om brandbare materialen te ontsteken zoals watten, droog gras, Light My Fire TinderSticks, brandbaar gas of vloeibare brandstof. Dit maakt het de perfecte aanvulling op uw kampeer- of barbecue kit. Ten slotte bevat het handvat een fluitje voor gebruik in geval van nood en een paracord om de set bij elkaar te dragen. Deze lichtgewicht, compacte en betrouwbare tool voor het starten van vuur is de moeite waard om mee te nemen tijdens al je backpack- en outdooravonturen.


  KENMERKEN
  • Verbeterd concept, nieuw materiaal per 2019
  • Werkt als het nat en winderig is
  • Duurzaam, tot 12.000 slagen
  • Ingebouwde noodfluit
  • Reis Veilig - aangemerkt als ongevaarlijk. Ontbrandt niet uit zichzelf
  • Gripvriendelijk ontwerp
  • De plastic componenten zijn van biobased biokunststof
  • Gemaakt in Zweden
  • Veelzijdig inzetbaar
  • Inclusief handige CircBag voor eenvoudige opslag


  DE KRACHT VAN TRANSPARANTIE
  LMF streeft constant naar betere manieren bij het produceren en doet er alles aan om de juiste keuzes te maken. Transparantie en vertrouwen zijn dan onmisbaar en belangrijk. Daarom delen ze op hun website alle denkbare informatie over de totstandkoming van hun producten. Die informatie is er voor jou. Ze delen het, zodat jij kan zien wat ze doen om jouw footprint zo klein mogelijk te houden bij gebruik. Het biobased assortiment is te herkennen aan de nieuwe kleuren van natuurlijke, zachte, aardse en vredige tinten. Op het gebied van verpakking is ook gekozen voor 100% recyclebaar of herbruikbaar materiaal.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 21,25

  Onze prijs € 19,95

 • LMF Firesteel Bio Scout CocoShell

  LMF Firesteel Bio Scout CocoShell

  LMF Firesteel Bio Scout CocoShell - All you need to light your fire like a pro in any weather.


  De Firesteels van Light My Fire zijn oorspronkelijk speciaal ontwikkeld voor het Zweedse leger. Het Firesteel-gedeelte is van magnesium en de strijker RVS. Dit zorgt voor een duurzame vuurstarter die betrouwbaar is. De vonken leveren een gemiddelde warmte van 2980°C, de Firesteel 2.0 Scout is goed voor 3000 keer strijken. De Light My Fire 2.0 is je beste vriend als het gaat om het ontsteken van vuur onder alle weersomstandigheden, de prestatie is zelfs op extreme hoogtes met zuurstofarme lucht uitstekend. Of je nu gaat barbecueën of kamperen, op survival, jacht, of sportvissen, de 2.0 Scout werkt. Ook thuis en tijdens outdoor activiteiten een onmisbaar attribuut. U kunt deze vuurstarter gebruiken om brandbare materialen te ontsteken zoals watten, droog gras, Light My Fire TinderSticks, brandbaar gas of vloeibare brandstof. Dit maakt het de perfecte aanvulling op uw kampeer- of barbecue kit. Ten slotte bevat het handvat een fluitje voor gebruik in geval van nood en een paracord om de set bij elkaar te dragen. Deze lichtgewicht, compacte en betrouwbare tool voor het starten van vuur is de moeite waard om mee te nemen tijdens al je backpack- en outdooravonturen.


  KENMERKEN
  • Verbeterd concept, nieuw materiaal per 2019
  • Werkt als het nat en winderig is
  • Duurzaam, tot 3 000 slagen
  • Ingebouwde noodfluit
  • Reis Veilig - aangemerkt als ongevaarlijk. Ontbrandt niet uit zichzelf
  • Gripvriendelijk ontwerp
  • De plastic componenten zijn van biobased biokunststof
  • Gemaakt in Zweden
  • Veelzijdig inzetbaar
  • Inclusief handige CircBag voor eenvoudige opslag


  DE KRACHT VAN TRANSPARANTIE
  LMF streeft constant naar betere manieren bij het produceren en doet er alles aan om de juiste keuzes te maken. Transparantie en vertrouwen zijn dan onmisbaar en belangrijk. Daarom delen ze op hun website alle denkbare informatie over de totstandkoming van hun producten. Die informatie is er voor jou. Ze delen het, zodat jij kan zien wat ze doen om jouw footprint zo klein mogelijk te houden bij gebruik. Het biobased assortiment is te herkennen aan de nieuwe kleuren van natuurlijke, zachte, aardse en vredige tinten. Op het gebied van verpakking is ook gekozen voor 100% recyclebaar of herbruikbaar materiaal.

  1-2 werkdagen

  € 14,50
 • Exotac fireROD XL Refill Kit 7,9 CM

  Exotac fireROD XL Refill Kit 7,9 CM

  Exotac fireROD XL Refill Kit 7,9 CM - een vervangende ferroceriumstaaf en een O-ring welke geschikt zijn voor de Exotac fireROD, de Exotac fireROD XL en de Benchmade / Exotac Fire Rod XL.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 15,99

  Onze prijs € 14,45

 • Exotac MATCHCAP Refill Kit

  Exotac MATCHCAP Refill Kit

  Exotac MATCHCAP Refill Kit - een vervangende set voor uw Matchcap, bevat 2 x een O-ring, 5 x ruwe strijklaag voor de voor veiligheidslucifers en Strike Anywhere lucifers, 25 x rode fosfor strijklaag.

  1-2 werkdagen

  € 7,99
 • LMF Firesteel Bio Scout Rusty Oranje

  LMF Firesteel Bio Scout Rusty Oranje

  LMF Firesteel Bio Scout Rusty Oranje - All you need to light your fire like a pro in any weather.


  De Firesteels van Light My Fire zijn oorspronkelijk speciaal ontwikkeld voor het Zweedse leger. Het Firesteel-gedeelte is van magnesium en de strijker RVS. Dit zorgt voor een duurzame vuurstarter die betrouwbaar is. De vonken leveren een gemiddelde warmte van 2980°C, een Firesteel 2.0 is goed voor 3000 keer strijken. De Light My Fire Firesteel BIO is je beste vriend als het gaat om het ontsteken van vuur onder alle weersomstandigheden, de prestatie is zelfs op extreme hoogtes met zuurstofarme lucht uitstekend. Of je nu gaat barbecueën of kamperen, op survival, jacht, of sportvissen, de 2.0 Scout werkt. Ook thuis en tijdens outdoor activiteiten een onmisbaar attribuut. U kunt deze vuurstarter gebruiken om brandbare materialen te ontsteken zoals watten, droog gras, Light My Fire TinderSticks, brandbaar gas of vloeibare brandstof. Dit maakt het de perfecte aanvulling op uw kampeer- of barbecue kit. Ten slotte bevat het handvat een fluitje voor gebruik in geval van nood en een paracord om de set bij elkaar te dragen. Deze lichtgewicht, compacte en betrouwbare tool voor het starten van vuur is de moeite waard om mee te nemen tijdens al je backpack- en outdooravonturen.


  KENMERKEN
  • Verbeterd concept, nieuw materiaal per 2019
  • Werkt als het nat en winderig is
  • Duurzaam, tot 3 000 slagen
  • Ingebouwde noodfluit
  • Reis Veilig - aangemerkt als ongevaarlijk. Ontbrandt niet uit zichzelf
  • Gripvriendelijk ontwerp
  • De plastic componenten zijn van biobased biokunststof
  • Gemaakt in Zweden
  • Veelzijdig inzetbaar
  • Inclusief handige CircBag voor eenvoudige opslag


  DE KRACHT VAN TRANSPARANTIE
  LMF streeft constant naar betere manieren bij het produceren en doet er alles aan om de juiste keuzes te maken. Transparantie en vertrouwen zijn dan onmisbaar en belangrijk. Daarom delen ze op hun website alle denkbare informatie over de totstandkoming van hun producten. Die informatie is er voor jou. Ze delen het, zodat jij kan zien wat ze doen om jouw footprint zo klein mogelijk te houden bij gebruik. Het biobased assortiment is te herkennen aan de nieuwe kleuren van natuurlijke, zachte, aardse en vredige tinten. Op het gebied van verpakking is ook gekozen voor 100% recyclebaar of herbruikbaar materiaal.

  1-2 werkdagen

  € 14,50
 • LMF Firesteel 2.0 Army Cocoshell

  LMF Firesteel 2.0 Army Cocoshell

  LMF Firesteel 2.0 Army CocoShell - All you need to light your fire like a pro in any weather.


  De Firesteels van Light My Fire zijn oorspronkelijk speciaal ontwikkeld voor het Zweedse leger. Het Firesteel-gedeelte is van magnesium en de strijker RVS. Dit zorgt voor een duurzame vuurstarter die betrouwbaar is. De vonken leveren een gemiddelde warmte van 2980°C, een Firesteel 2.0 is goed voor 12.000 keer strijken. De Light My Fire Firesteel BIO is je beste vriend als het gaat om het ontsteken van vuur onder alle weersomstandigheden, de prestatie is zelfs op extreme hoogtes met zuurstofarme lucht uitstekend. Of je nu gaat barbecueën of kamperen, op survival, jacht, of sportvissen, de 2.0 Army werkt. Ook thuis en tijdens outdoor activiteiten een onmisbaar attribuut. U kunt deze vuurstarter gebruiken om brandbare materialen te ontsteken zoals watten, droog gras, Light My Fire TinderSticks, brandbaar gas of vloeibare brandstof. Dit maakt het de perfecte aanvulling op uw kampeer- of barbecue kit. Ten slotte bevat het handvat een fluitje voor gebruik in geval van nood en een paracord om de set bij elkaar te dragen. Deze lichtgewicht, compacte en betrouwbare tool voor het starten van vuur is de moeite waard om mee te nemen tijdens al je backpack- en outdooravonturen.


  KENMERKEN
  • Verbeterd concept, nieuw materiaal per 2019
  • Werkt als het nat en winderig is
  • Duurzaam, tot 12.000 slagen
  • Ingebouwde noodfluit
  • Reis Veilig - aangemerkt als ongevaarlijk. Ontbrandt niet uit zichzelf
  • Gripvriendelijk ontwerp
  • De plastic componenten zijn van biobased biokunststof
  • Gemaakt in Zweden
  • Veelzijdig inzetbaar
  • Inclusief handige CircBag voor eenvoudige opslag


  DE KRACHT VAN TRANSPARANTIE
  LMF streeft constant naar betere manieren bij het produceren en doet er alles aan om de juiste keuzes te maken. Transparantie en vertrouwen zijn dan onmisbaar en belangrijk. Daarom delen ze op hun website alle denkbare informatie over de totstandkoming van hun producten. Die informatie is er voor jou. Ze delen het, zodat jij kan zien wat ze doen om jouw footprint zo klein mogelijk te houden bij gebruik. Het biobased assortiment is te herkennen aan de nieuwe kleuren van natuurlijke, zachte, aardse en vredige tinten. Op het gebied van verpakking is ook gekozen voor 100% recyclebaar of herbruikbaar materiaal.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 21,25

  Onze prijs € 20,45

 • LMF Firesteel Bio Army Slaty Zwart

  LMF Firesteel Bio Army Slaty Zwart

  LMF Firesteel Bio Army Slaty Zwart - Deze vuurstarter van LightMyFire is voorzien van een zwart heft, vervaardigd uit biobased plastic. Met "biobased" worden materialen bedoeld die gemaakt zijn van biomassa gewonnen uit plantaardige grondstoffen zoals: mais, suikerriet en cellulose. Het biobased assortiment is te herkennen aan de nieuwe kleuren van natuurlijke, zachte, aardse en vredige tinten. Op het gebied van verpakking is ook gekozen voor 100% recyclebaar of herbruikbaar materiaal. Deze vuurstart kan tot maar liefst 12.000 keer worden gestreken en is voorzien van een handig koord. Ideaal voor gebruik in de buitenlucht, maar ook voor bijvoorbeeld het aansteken van de kachel. De strijker is voorzien van een noodfluitje.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 21,25

  Onze prijs € 20,45

 • LMF Firesteel Bio Scout Hazy Blauw

  LMF Firesteel Bio Scout Hazy Blauw

  LMF Firesteel Bio Scout Hazy Blauw - All you need to light your fire like a pro in any weather.


  De Firesteels van Light My Fire zijn oorspronkelijk speciaal ontwikkeld voor het Zweedse leger. Het Firesteel-gedeelte is van magnesium en de strijker RVS. Dit zorgt voor een duurzame vuurstarter die betrouwbaar is. De vonken leveren een gemiddelde warmte van 2980°C, een Firesteel 2.0 Scout is goed voor 3.000 keer strijken. De Light My Fire FireSteel BIO Scout is je beste vriend als het gaat om het ontsteken van vuur onder alle weersomstandigheden, de prestatie is zelfs op extreme hoogtes met zuurstofarme lucht uitstekend. Of je nu gaat barbecuen of kamperen, op survival, jacht, of sportvissen, de 2.0 Scout werkt. Ook thuis en tijdens outdoor activiteiten een onmisbaar atribuut. U kunt deze vuurstarter gebruiken om brandbare materialen te ontsteken zoals watten, droog gras, Light My Fire TinderSticks, brandbaar gas of vloeibare brandstof. Dit maakt het de perfecte aanvulling op uw kampeer- of barbecuekit. Ten slotte bevat het handvat een fluitje voor gebruik in geval van nood en een paracord om de set bij elkaar te dragen. Deze lichtgewicht, compacte en betrouwbare tool voor het starten van vuur is de moeite waard om mee te nemen tijdens al je backpack- en outdooravonturen.


  KENMERKEN
  • Verbeterd concept, nieuw materiaal per 2019
  • Werkt als het nat en winderig is
  • Duurzaam, tot 3 000 slagen
  • Ingebouwde noodfluit
  • Reis Veilig - aangemerkt als ongevaarlijk. Ontbrandt niet uit zichzelf
  • Gripvriendelijk ontwerp
  • De plastic componenten zijn van biobased biokunststof
  • Gemaakt in Zweden
  • Veelzijdig inzetbaar
  • Inclusief handige CircBag voor eenvoudige opslag


  DE KRACHT VAN TRANSPARANTIE
  LMF streeft constant naar betere manieren bij het produceren en doet er alles aan om de juiste keuzes te maken. Transparantie en vertrouwen zijn dan onmisbaar en belangrijk. Daarom delen ze op hun website alle denkbare informatie over de tot standkoming van hun producten. Die informatie is er voor jou. Ze delen het, zodat jij kan zien wat ze doen om jouw footprint zo klein mogelijk te houden bij gebruik. Het biobased assortiment is te herkennen aan de nieuwe kleuren van natuurlijke, zachte, aardse en vredige tinten. Op het gebied van verpakking is ook gekozen voor 100% recyclebaar of herbruikbaar materiaal.

  1-2 werkdagen

  € 14,50

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 78

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3