Paracord

Van laag naar hoog sorteren

12 artikel(en)

 • UST Parakoord Survival Armband 20 CM Diverse Kleuren

  UST Parakoord Survival Armband 20 CM Diverse Kleuren

  UST Parakoord Survival Armband 20 CM Diverse Kleuren - Deze armbanden zijn geschikt voor survival tochten. De armbanden zijn gemakkelijk te ontrafelen. Duurzaam en voorzien van een nylon gesp. Deze armband is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar. Namelijk in zwart, oranje en grijs/wit. Mocht je een voorkeur hebben, geef dit dan aan in het opmerkingenveld wanneer je de bestelling afrondt. Dan houden we hier rekening mee.

  Direct leverbaar

  € 6,05
 • UST Parakoord 550 Hank GLO 915 cm

  UST Parakoord 550 Hank GLO 915 cm

  UST Parakoord 550 Hank GLO 915 cm - Dit parakoord van UST is gemaakt van 100% nylon en gebundeld zodat je het gemakkelijk mee kunt nemen voor onderweg of op kunt bergen. Het parakoord wordt geleverd met een karabijnhaak. Hierdoor wordt het multifunctioneel en kan het koord gebruikt worden bij kampeergelegenheden, backpacking, de jacht en veel meer.

  Direct leverbaar

  € 7,30
 • Wilson Tactical Parakoord Zwart

  Wilson Tactical Parakoord Zwart

  Wilson Tactical Parakoord Zwart - Op veler verzoek bieden wij nu ook Paracord 550 (treksterkte 550 pond) van Wilson Tactical los aan. Verkrijgbaar in 6 kleuren, voor de eigen productie van koorden, handgreep bekleding, sierknopen, etcetera. Verpakkingseenheid: 15 meter. Kleur: Zwart.

  2-5 werkdagen

  € 12,95
 • Wilson Tactical Parakoord Olijfgroen

  Wilson Tactical Parakoord Olijfgroen

  Wilson Tactical Parakoord Olijfgroen - Op veler verzoek bieden wij nu ook Paracord 550 (treksterkte 550 pond) van Wilson Tactical los aan. Verkrijgbaar in 6 kleuren, voor de eigen productie van koorden, handgreep bekleding, sierknopen, etcetera. Verpakkingseenheid: 15 meter. Kleur: Olijfgroen.

  2-5 werkdagen

  € 12,95
 • Wilson Tactical Parakoord Desert Camo

  Wilson Tactical Parakoord Desert Camo

  1 review(s)
  Wilson Tactical Parakoord Desert Camo - Op veler verzoek bieden wij nu ook Paracord 550 (treksterkte 550 pond) van Wilson Tactical los aan. Verkrijgbaar in 6 kleuren, voor de eigen productie van koorden, handgreep bekleding, sierknopen, etcetera. Verpakkingseenheid: 15 meter. Kleur: Woestijnbeige.

  2-5 werkdagen

  € 12,95
 • Klecker Parakoord Armband Groen

  Klecker Parakoord Armband Groen

  Klecker Parakoord Armband Groen - Gemaakt van ongeveer 5 meter groen- en tankleurig parakoord, geweven in King Cobra-stijl en verbonden met een houten knevel. Deze Klecker Paracord armband zit prettig en praktisch om je pols en sluit met een 'houtje touwtje-sluiting', wat veel natuurlijker oogt dan de plastic of metalen klemmen die meestal worden gebruikt. Kan als accessoire gekocht worden bij de Traditional Handle. Hij is te gebruiken om de bijlkop vast te zetten aan een steel.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 19,95

  Onze prijs € 18,45

 • Nitecore Parakoord Bruin Hanger

  Nitecore Parakoord Bruin Hanger

  Nitecore Parakoord Bruin Hanger - Het parakoord van Nitecore is gemaakt van geweven bruin 550 lichtgewicht nylon. Het is een praktisch parakoord die op grote schaal te gebruiken is in elke situatie. Dit paracord is niet alleen een makkelijk te dragen koord, maar ook een cool EDC item.
  € 6,05
 • Victorinox Parakoord Geweven Hanger Rood

  Victorinox Parakoord Geweven Hanger Rood

  Victorinox Parakoord Geweven Hanger Rood - Dit parakoord van Victorinox kan eenvoudig aan zakmessen met een koordoog worden bevestigd. Het parakoord is vervaardigd uit zeer sterk & dun nylon, dat voor diverse toepassingen gebruikt kan worden. Ideaal voor bushcraft en survival, maar ook voor wandelaars, bergbeklimmers en voor tijdens het kamperen. Als er een stukje wordt afgeknipt is het handig deze even te branden, om rafelen van het nylon te voorkomen.

  Direct leverbaar

  € 11,95
 • Victorinox Parakoord Geweven Hanger Zilvergrijs

  Victorinox Parakoord Geweven Hanger Zilvergrijs

  Victorinox Parakoord Geweven Hanger Zilvergrijs - Dit parakoord van Victorinox kan eenvoudig aan zakmessen met een koordoog worden bevestigd. Het parakoord is vervaardigd uit zeer sterk & dun nylon, dat voor diverse toepassingen gebruikt kan worden. Ideaal voor bushcraft en survival, maar ook voor wandelaars, bergbeklimmers en voor tijdens het kamperen. Als er een stukje wordt afgeknipt is het handig deze even te branden, om rafelen van het nylon te voorkomen.

  Direct leverbaar

  € 11,95
 • Victorinox Parakoord Geweven Hanger Zwart

  Victorinox Parakoord Geweven Hanger Zwart

  Victorinox Parakoord Geweven Hanger Zwart - Dit parakoord van Victorinox kan eenvoudig aan zakmessen met een koordoog worden bevestigd. Het parakoord is vervaardigd uit zeer sterk & dun nylon, dat voor diverse toepassingen gebruikt kan worden. Ideaal voor bushcraft en survival, maar ook voor wandelaars, bergbeklimmers en voor tijdens het kamperen. Als er een stukje wordt afgeknipt is het handig deze even te branden, om rafelen van het nylon te voorkomen.

  Direct leverbaar

  € 11,95
 • Victorinox Parakoord Geweven Hanger Bruin

  Victorinox Parakoord Geweven Hanger Bruin

  Victorinox Parakoord Geweven Hanger Bruin - Dit parakoord van Victorinox kan eenvoudig aan zakmessen met een koordoog worden bevestigd. Het parakoord is vervaardigd uit zeer sterk & dun nylon, dat voor diverse toepassingen gebruikt kan worden. Ideaal voor bushcraft en survival, maar ook voor wandelaars, bergbeklimmers en voor tijdens het kamperen. Als er een stukje wordt afgeknipt is het handig deze even te branden, om rafelen van het nylon te voorkomen.

  Direct leverbaar

  € 11,95
 • Victorinox Parakoord Geweven Hanger Oranje

  Victorinox Parakoord Geweven Hanger Oranje

  Victorinox Parakoord Geweven Hanger Oranje - Dit parakoord van Victorinox kan eenvoudig aan zakmessen met een koordoog worden bevestigd. Het parakoord is vervaardigd uit zeer sterk & dun nylon, dat voor diverse toepassingen gebruikt kan worden. Ideaal voor bushcraft en survival, maar ook voor wandelaars, bergbeklimmers en voor tijdens het kamperen. Als er een stukje wordt afgeknipt is het handig deze even te branden, om rafelen van het nylon te voorkomen.

  Direct leverbaar

  € 11,95

Van laag naar hoog sorteren

12 artikel(en)