Optiek

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 397

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Carson Optics MicroBrite

  Carson Optics MicroBrite

  Carson Optics MicroBrite
  Carson Optics MicroBrite. Maatregelen 4 1/2 "x 3". Een 20x-40x zoom pocket microscoop. Super-heldere LED-licht verlicht uw kijkervaring onderworpen aan een duidelijke, heldere opname te garanderen. Bekijk uw object bij 20x vergroting of zoom in op een indrukwekkende 40x vergroting om zelfs de fijnste details te zien. Plaats eenvoudig de MicroBrite direct over elk onderwerp om een vergrote weergave te zien of gebruik de meegeleverde basis om objectglaasjes bekijken. De MicroBrite is zo compact en draagbaar je kunt het overal mee te brengen. Wordt compleet geleverd met pocket microscoop,en een voetstuk. Maakt gebruik van drie LR44 knoopcel batterijen (meegeleverd). Weegt 2.7 oz.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,45

  Onze prijs € 18,45

 • Explorer Microscope with LED loupe / lens

  Explorer Microscope with LED loupe / lens

  Explorer Microscope with LED
  Ontdekkingsreiziger Microscoop met LED. 1 1/2 "x 1 1/2" overall. Zilver samenstelling behuizing. Met twee witte LED's en een ultraviolette LED met aan / uit schakelaar, ooglens, richten zich aanpassen lens en objectief. 45x vergroting. Maakt gebruik van drie LR927 knoopcel batterijen (meegeleverd). Zwart kunstleer opbergetui met klittenband sluiting. Geweldig voor industrieel gebruik, medische wetenschap, munten en postzegels, aardrijkskunde, printplaat, drukwerk, tuinieren, onderwijs, huis wonen of kantoren.

  Direct leverbaar

  € 13,45
 • UZI Periscope

  UZI Periscope

  Deze periscoop heeft een vergroting van 5 bij 20. De zwarte aluminium behuizing welke uitrekbaar is tot 68,30 cm kan goed inzoomen. De periscoop is bij uitstek geschikt voor surveillance doeleinden en om te kijken over hekken, wanden en daken. En ook geschikt voor andere lastige plaatsen of waar een bocht of hoek te vinden is. lift schachten, airconditioning plaatsen, achter trapgaten, in smalle gangen of nauwe plaatsen. Deze periscoop is waterdicht en wordt geleverd met een nylon draagtas.


  De periscoop wordt voornamelijk voor militaire toepassingen gebruikt, om zonder gevaar vanuit bunkers, loopgraven, tanks en pantservoertuigen en onderzeeboten te kunnen rondkijken. Een voordeel boven radar, sonar e.d, is dat een periscoop passief is (dat wil zeggen zelf niets uitzendt), terwijl andere systemen in principe hun eigen aanwezigheid kunnen verraden door de uitgezonden signalen.


  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 123,45

  Onze prijs € 116,45

 • Vortex Guide Verrekijker tas

  Vortex Guide Verrekijker tas

  Vortex Guide Verrekijker tas  De Vortex Guide Verrekijker tas is het ideale product, om verrekijker en accessoires veilig en comfortabel mee te dragen. De tas beschikt over een groot vak voor een verrekijker en verschillende vakken aan de voor- en zijkanten. In deze vakken kunnen bijvoorbeeld smartphone en accessoires voor een verrekijker worden meegenomen. De tas weegt nog geen 400 gram, het draagvermogen wordt verdeeld over uw rug en schouders door het stevige harnas. Dit zorgt er tevens voor dat de tas makkelijk de hele dag gedragen kan worden, zonder last van de schouders.


  Door de verstelclips aan het harnas is de tas makkelijk verstellen. Een verrekijker kan worden bevestigd aan het veiligheidskoord, zo hoeft je niet bang te zijn dat de verrekijker uit de handen valt. Doordat de tas met clips bevestigd zit aan het harnas, kan deze eenvoudig los- en vast worden geklikt. De bruine camo kleur maakt het geheel onopvallend, waardoor men zo min mogelijk opvalt tijdens het jagen of dieren spotten.


  Geschikt voor o.a.:


  10x32, 10x42, 10x50, 12x50, 15x56 en 20x56 verrekijkers.


  Afmetingen:  • L: 21,59 cm

  • B: 19,05 cm

  • H: 10,16 cm

  Direct leverbaar

  € 119,00
 • Konus Hoofdloep Topaz Prismatic 3,5x Met Verlichting

  Konus Hoofdloep Topaz Prismatic 3,5x Met Verlichting

  De Konus Hoofdloep Topaz Prismatic 3,5x Met Verlichting is in feite een microscoop in verrekijkervorm. Perfect voor chirurgische en industriële doeleinden. met een werkafstand van 400 mm en een werkveld van 86 mm biedt deze micrscoop-verrekijker de perfecte oplossing voor projecten waarbij absolute precisie nodig is. De Konus Topaz is uitgerust met een 1w lampje.

  Direct leverbaar

  € 179,00
 • FLIR Scout TK Warmtebeeldkijker

  FLIR Scout TK Warmtebeeldkijker

  FLIR Scout TK Warmtebeeldkijker


  De meest compacte en lichte monoculaire warmtebeeldkijker die op de markt verkrijgbaar is. Dit model bevat alle hoogwaardige componenten als alle andere FLIR warmtebeeldkijkers, maar is zo ontworpen dat deze dankzij de zeer toegankelijke prijs zeer betaalbaar is voor o.a. beveiligers, hulpdiensten, douanebeambten, wandelaars, safari, boeren, jacht of paintbal.


  Explore like never before!


  De Scout TK geeft een duidelijk en scherp beeld van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat en in het midden van de nacht. Deze warmtebeeldcamera maakt het mogelijk om tot een afstand van wel 100 meter warmte te detecteren. Doordat er gebruikt gemaakt wordt van een speciaal gedeelte van infrarood spectrum (te zien als warmte) is het beeld altijd hetzelfde, of het nou overdag is of volledige duisternis. U ziet het niet? De Scout TK ziet het wel! De kijker is zo compact dat deze eenvoudig in één hand past en ook met slechts één hand te bedienen is.


  InstAlert functie


  Hoe u warme objecten wil laten weergeven bepaalt u helemaal zelf! Kies hierbij uit zeven verschillende kleurenpalletten (zie specificaties). De Scout TK is onder andere uitgerust met de zogeheten "InstAlert" technologie. Met één druk op de knop wordt het warmste object dan in de kleur rood weergegeven. Dit maakt het zeer eenvoudig om het gewenste doelwit te volgen.


  Verschil met Nachtzichtkijkers


  Het voordeel ten opzichte van nachtzichtapparatuur is dat u met warmtebeeldapparatuur ook gemakkelijk ziet of iets of iemand zich in de bossen bevindt. Ook geeft het u de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmte-sporen te zien, denk aan een zojuist weg gereden auto welke warmte afgeeft. Er is geen enkele vorm van licht nodig om duidelijk beeld te hebben met een warmtebeeldcamera.  • Detectortype: 160x120 VOx Microbolometer

  • Objectief Diameter: 13,5 mm

  • Zichtveld: 20° × 16°

  • Golflengte: 7.5 - 13.5 μm

  • Viewfinder display: 640x480 LCD Kleurendisplay

  • Kleurpalet: White Hot, Black Hot, InstAlertTM, Rainbow, Iron, Lava, Artic & Graded Fire

  • SD kaart slot: Nee

  • Refresh Rate: 9 Hz

  • Opstarttijd: < 5 seconden

  • Afmetingen: 100 x 38 x 38 mm

  • Detectie afstand: ca. 100 meter

  • Statief Aansluiting: Nee

  • Voeding: Help Interne Li-Ion accu

  • Werktemperatuur: -20°C to 40°C

  • Waterproof: IP67 (onderdompelbaar)

  Direct leverbaar

  € 659,00
 • FLIR Scout III 320 Warmtebeeldkijker

  FLIR Scout III 320 Warmtebeeldkijker

  FLIR Scout III 320 Warmtebeeldkijker


  De FLIR Scout III 320 is een handheld warmtebeeldkijker waarmee u in volledige duisternis kunt waarnemen. U ziet het niet? De Scout 320 ziet het wel! Deze high-tech warmtebeeldkijker maakt het mogelijk om tot een afstand van wel 550 meterwarmte te detecteren. De Scout III 320 geeft een duidelijk en scherp beeld van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, en in het midden van de nacht. Doordat gebruikt wordt gemaakt van infraroodwarmte is het beeld altijd hetzelfde, zowel overdag als bij volledige duisternis. De unit is zo compact dat deze eenvoudig in één hand past en ook met slechts één hand te bedienen is. Ideaal dus voor beveiligers, hulpdiensten, douanebeambten, wandelaars, safari, boeren, jacht of paintball. Zie 'optionele accessoires' om al het toebehoren bij deze Scout 320 te bekijken.


  Verschil met nachtkijkers


  Het voordeel ten opzichte van nachtzichtapparatuur is dat u met warmtebeeldapparatuur ook gemakkelijk ziet of iets (of iemand) zich in de bossen bevindt. Ook geeft het u de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmtesporen te zien. Denk aan een zojuist weg gereden auto of een handafdruk op een bepaald object. Ook kan aangeschoten wild door het achtergelaten warmtespoor makkelijk worden getraceerd. Er is totaal geen licht nodig om een duidelijk beeld te hebben met een warmtebeeldkijker. De refresh rate van 30hz zorgt daarbij voor zeer vloeiende beelden.


  InstAlert functie


  Hoe u warme objecten wil laten weergeven bepaalt u helemaal zelf! Kies hierbij uit drie verschillende kleuren palletten (zie specificaties). De Scout III 320 is onder andere uitgerust met de zogeheten "InstAlert" technologie. Met één druk op de knop wordt het warmste object dan in de kleur rood weergegeven. Dit maakt het zeer eenvoudig om het gewenste doelwit te volgen.


  Unieke Kenmerken:  • Thermische gevoeligheid: <50 mK @ f/1.0

  • Helderheid instelbaar

  • Auto-shutdown na 5 minuten

  • Batterijduur: 5-7 uur

  • Standaard (1/4) camera-statiefaansluiting

  • Bestand tegen een val van 1 meter hoog op beton

  • Waterbestendigheid: IP67 (onderdompelbaar)  Levering:  • 1x FLIR Scout III 320 Warmtebeeldkijker

  • 1x USB-(stroom)kabel

  • 1x Polsband

  • 1x Riemholster

  • 1x Handleiding

  • 1x Verpakking

  Binnenkort leverbaar

  € 1.999,00
 • FLIR Scout III 640 Warmtebeeldkijker

  FLIR Scout III 640 Warmtebeeldkijker

  FLIR Scout III 640 Warmtebeeldkijker


  De FLIR Scout III 640 is een handheld warmtebeeldkijker voor personen die op grote afstanden thermische observaties willen uitvoeren. U ziet het niet? De Scout 640 ziet het wel! Deze high-tech warmtebeeldkijker maakt het mogelijk om tot een afstand van wel 1140 meter warmte te detecteren. De Scout III 640 geeft een duidelijk en scherp beeld van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, en in het midden van de nacht. Doordat gebruikt wordt gemaakt van infraroodwarmte is het beeld altijd hetzelfde, zowel overdag als bij volledige duisternis. De unit is zo compact dat deze eenvoudig in één hand past en ook met slechts één hand te bedienen is. Ideaal dus voor beveiligers, hulpdiensten, douanebeambten, wandelaars, safari, boeren, jacht of paintbal. Zie 'optionele accessoires' om al het toebehoren bij deze Scout 640 te bekijken.


  Verschil met nachtkijkers


  Het voordeel ten opzichte van nachtzichtapparatuur is dat u met warmtebeeldapparatuur ook gemakkelijk ziet of iets (of iemand) zich in de bossen bevindt. Ook geeft het u de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmtesporen te zien. Denk aan een zojuist weg gereden auto of een handafdruk op een bepaald object. Ook kan aangeschoten wild door het achtergelaten warmtespoor makkelijk worden getraceerd. Er is totaal geen licht nodig om een duidelijk beeld te hebben met een warmtebeeldcamera. De refresh rate van 30hz zorgt daarbij voor zeer vloeiende beelden.


  InstAlert functie


  Hoe u warme objecten wil laten weergeven bepaalt u helemaal zelf! Kies hierbij uit drie verschillende kleurenpalletten (zie specificaties). De Scout III 640 is onder andere uitgerust met de zogeheten "InstAlert" technologie. Met één druk op de knop wordt het warmste object dan in de kleur rood weergegeven. Dit maakt het zeer eenvoudig om het gewenste doelwit te volgen.


  Unieke kenmerken:  • 640x480 LCD-display

  • Opstarttijd: 1,5 seconden

  • Thermische gevoeligheid: <50 mK @ f/1.0

  • Helderheid instelbaar

  • Auto-shutdown na 5 minuten

  • Batterijduur: 5-7 uur

  • Standaard (1/4) camera-statiefaansluiting

  • Bestand tegen een val van 1 meter hoog op beton

  • Bedieningstemperatuur: -20°C tot 50°C

  • Opslagtemperatuur: -40°C tot 60°C

  • Waterbestendigheid: IP67 (onderdompelbaar)  Levering:  • 1x FLIR Scout III 640 Warmtebeeldkijker

  • 1x USB-(stroom)kabel

  • 1x Videokabel

  • 1x Polsband

  • 1x Riem

  • 1x Holster

  • 1x Handleiding

  • 1x Full-color verpakking

  Direct leverbaar

  € 2.679,00
 • FLIR Scion PTM336 Warmtebeeldcamera

  FLIR Scion PTM336 Warmtebeeldcamera

  FLIR brengt thermische observaties naar ongekende hoogtes met de nieuwe Scion PTM-serie!


  De FLIR Scion PTM336 warmtebeeldcamera is speciaal ontworpen voor de professionele gebruiker en leent zich hoofdzakelijk voor beveiliging en rechtshandhaving. De PTM (Professionele Thermische Monoculair) beschikt over unieke high-tech opties, zoals de 12µm BOSON-detector, FLIR TruWITNESS-integratie, GPS, Near-Field-Communicatie en eindeloze foto- en video-opnames. De thermische camera is geschikt voor langeafstandobservaties in complete duisternis, slechte weersomstandigheden en de meest uitdagende landschappen. Of het nu gaat om mensen die zich camoufleren of verstoppen in bossen, personen die in complete duisternis over verboden terrein lopen of een weggereden auto die getraceerd moet worden: middels de Scion PTM336 wordt alles en iedereen direct zichtbaar.


  12µm BOSON-detector


  De BOSON-detector zorgt ervoor dat u personen tot een afstand van wel 1.300 meter kunt detecteren. Daarnaast beschikt de detector over een geïntegreerde image upscaling chip. Hierdoor worden pixels van meerdere beelden in real-time (60hz) aan elkaar gehecht, waarmee de detectorresolutie maar liefst 4x wordt vermenigvuldigd tot de beeldresolutie die de gebruiker op de display (640x512 pixels) ziet. Dit zorgt voor een superieure kijkervaring. Het beeld kunt u middels een digitale zoom vergroten tot 2x, 4x en 8x.


  FLIR TruWITNESS


  Een unieke functie die FLIR in de PTM-serie introduceert is de FLIR TruWITNESS-integratie. Middels deze functionaliteit kunt u beelden livestreamen, waardoor personen en instanties (die u daarvoor toestemming geeft) in real-time met u mee kunnen kijken. Denk bijvoorbeeld aan collega's op het hoofdkantoor tijdens urgente operaties. Zij kunnen adviseren en ondersteunen wanneer de situatie daarom vraagt en bovendien kunnen beelden als bewijs dienen in de juridische zin van het woord.


  Wat biedt de FLIR Scion PTM336 nog meer?


  - 6 beschikbare kleurenpaletten (InstAlert, White Hot, Black Hot, Rainbow, Ironbow, Graded Fire. Bekijk onze adviespagina voor een nadere uitleg over het gebruik van kleurenpaletten)

  - Picture-in-Picture Modus (om een bepaald object in beeld met meer detail te bekijken, zonder daarbij de rest van het gezichtsveld te verliezen)

  - 2GB intern geheugen (te verhogen tot 128GB middels optioneel verkrijgbare microSD-kaart)

  - Near-Field-Communicatie (middels ingebouwde Wi-fi en Bluetooth kunt u beelden met andere apparaten delen)

  - Locatiebepaling (geïntegreerd GPS, magnetisch kompas en accelerometer)

  - Flexibel batterijgebruik (middels een smart-tray kan de camera met 2, 4 of 6 CR123A-batterijen worden gebruikt)

  - Waterdichtheid (IP-67 gecertificeerd en daarmee 'onderdompelbaar') 


  Toepassing FLIR Scion PTM336


  Om de unit te gebruiken plaatst u de meegeleverde batterijhouder met 2, 4 of 6 stuks CR123-batterijen in het compartiment. De Scion PTM beschikt namelijk over een 'smart tray' die herkent hoeveel batterijen zijn geplaatst. De gebruiksduur met 6 batterijen bedraagt 4,5 tot 5 uur, gemeten bij 20 graden Celsius en alle functionaliteiten onafgebroken ingeschakeld. Theoretisch kunt u dus een nóg langere gebruikstijd halen. De thermische camera kan ook gebruikt worden met oplaadbare CR123-batterijen. De unit beschikt tevens over een auto-shutdownfunctie. Indien gewenst kan de PTM336 ook op een statief geplaatst worden, middels de 1/4" schroefdraad aan de onderzijde. De Scion-serie is IP67-gecertificeerd en daarmee waterdicht. Met de nieuwe Scion PTM-serie kunt u iedere ontmoeting met mensen of objecten vastleggen, terwijl u opgenomen beelden real-time kunt delen.

   
   FLIR SCION SERIE


  OTM 136 OTM 236 OTM 266 OTM 336 PTM 166 PTM 336 PTM 366
  Beeldresolutie 640x480 640x480 640x512 640x512 640x512 640x512 640x480
  Detectorresolutie 320x256 320x256 640x512 640x512 640x512 320x256 640x512
  Detectieafstand (persoon) 706 m 922 m 922 m  1280 m 706 m 1280 m  1280 m
   Max. digitale zoom 4x  4x  8x  8x 8x 8x 8x
   Field of View 16 x 12  12 x 9 24 x 18 18 x 13 31 x 24 9 x 6,5  18 x 13
  Lenssysteem 13,8 mm 18 mm 18 mm  25 mm 13,8 mm 25 mm 25 mm

  (manual focus)
   FLIR TruWITNESS Integratie

  (livestreaming)
   Nee Nee Nee Nee  Ja Ja Ja
  GPS Nee  Nee  Ja  Ja  Nee Ja Ja

   

  Binnenkort leverbaar

  € 4.319,00
 • FLIR Scion PTM366 Warmtebeeldcamera

  FLIR Scion PTM366 Warmtebeeldcamera

  FLIR brengt thermische observaties naar ongekende hoogtes met de nieuwe Scion PTM-serie!


  De FLIR Scion PTM366 warmtebeeldcamera is speciaal ontworpen voor de professionele gebruiker en leent zich hoofdzakelijk voor beveiliging en rechtshandhaving. De PTM (Professionele Thermische Monoculair) beschikt over unieke high-tech opties, zoals de 12µm BOSON-detector, FLIR TruWITNESS-integratie, GPS, Near-Field-Communicatie en eindeloze foto- en video-opnames. De thermische camera is geschikt voor langeafstandobservaties in complete duisternis, slechte weersomstandigheden en de meest uitdagende landschappen. Of het nu gaat om mensen die zich camoufleren of verstoppen in bossen, personen die in complete duisternis over verboden terrein lopen of een weggereden auto die getraceerd moet worden: middels de Scion PTM366 wordt alles en iedereen direct zichtbaar. In tegenstelling tot de andere Scion PTM-modellen kunt u de detector van de PTM 366 manueel focussen. Dit houdt in dat u in een bepaalde situatie zelf bepaalt op welke objecten de detector focust en welke objecten niet meegenomen worden bij het detecteren van warmte. Deze krijgen daarmee geen kleur, wat het weergegeven beeld voor u nog overzichtelijker houdt.


  12µm BOSON-detector


  De BOSON-detector zorgt ervoor dat u personen tot een afstand van wel 1.300 meter kunt detecteren. Daarnaast beschikt de detector over een geïntegreerde beeld upscaling chip. Hierdoor worden pixels van meerdere beelden in real-time (60hz) aan elkaar gehecht, waarmee de detectorresolutie maar liefst 4x wordt vermenigvuldigd tot de beeldresolutie die de gebruiker op de display (640x512 pixels) ziet. Dit zorgt voor een superieure kijkervaring. Het beeld kunt u middels een digitale zoom vergroten tot 2x, 4x en 8x.


  FLIR TruWITNESS


  Een unieke functie die FLIR in de PTM-serie introduceert is de FLIR TruWITNESS-integratie. Middels deze functionaliteit kunt u beelden livestreamen, waardoor personen en instanties (die u daarvoor toestemming geeft) in real-time met u mee kunnen kijken. Denk bijvoorbeeld aan collega's op het hoofdkantoor tijdens urgente operaties. Zij kunnen adviseren en ondersteunen wanneer de situatie daarom vraagt en bovendien kunnen beelden als bewijs dienen in de juridische zin van het woord.


  Wat biedt de FLIR Scion PTM366 nog meer?


  - 6 beschikbare kleurenpaletten (InstAlert, White Hot, Black Hot, Rainbow, Ironbow, Graded Fire. Bekijk onze adviespagina voor een nadere uitleg over het gebruik van kleurenpaletten)

  - Picture-in-Picture Modus (om een bepaald object in beeld met meer detail te bekijken, zonder daarbij de rest van het gezichtsveld te verliezen)

  - 2GB intern geheugen (te verhogen tot 128GB middels optioneel verkrijgbare microSD-kaart)

  - Near-Field-Communicatie (middels ingebouwde Wi-fi en Bluetooth kunt u beelden met andere apparaten delen)

  - Locatiebepaling (geïntegreerd GPS, magnetisch kompas en accelerometer)

  - Flexibel batterijgebruik (middels een smart-tray kan de camera met 2, 4 of 6 CR123A-batterijen worden gebruikt)

  - Waterdichtheid (IP-67 gecertificeerd en daarmee 'onderdompelbaar') 


  Toepassing FLIR Scion PTM366


  Om de unit te gebruiken plaatst u de meegeleverde batterijhouder met 2, 4 of 6 stuks CR123-batterijen in het compartiment. De Scion PTM beschikt namelijk over een 'smart tray' die herkent hoeveel batterijen zijn geplaatst. De gebruiksduur met 6 batterijen bedraagt 4,5 tot 5 uur, gemeten bij 20 graden Celsius en alle functionaliteiten onafgebroken ingeschakeld. Theoretisch kunt u dus een nóg langere gebruikstijd halen. De thermische camera kan ook gebruikt worden met oplaadbare CR123-batterijen. De unit beschikt tevens over een auto-shutdownfunctie. Indien gewenst kan de PTM366 ook op een statief geplaatst worden, middels de 1/4" schroefdraad aan de onderzijde. De Scion-serie is IP67-gecertificeerd en daarmee waterdicht. Met de nieuwe Scion PTM-serie kunt u iedere ontmoeting met mensen of objecten vastleggen, terwijl u opgenomen beelden real-time kunt delen.

   
   FLIR SCION SERIE


  OTM 136 OTM 236 OTM 266 OTM 336 PTM 166 PTM 336 PTM 366
  Beeldresolutie 640x480 640x480 640x512 640x512 640x512 640x512 640x480
  Detectorresolutie 320x256 320x256 640x512 640x512 640x512 320x256 640x512
  Detectieafstand (persoon) 706 m 922 m 922 m  1280 m 706 m 1280 m  1280 m
   Max. digitale zoom 4x  4x  8x  8x 8x 8x 8x
   Field of View 16 x 12  12 x 9 24 x 18 18 x 13 31 x 24 9 x 6,5  18 x 13
  Lenssysteem 13,8 mm 18 mm 18 mm  25 mm 13,8 mm 25 mm 25 mm

  (manual focus)
   FLIR TruWITNESS Integratie

  (livestreaming)
   Nee Nee Nee Nee  Ja Ja Ja
  GPS Nee  Nee  Ja  Ja  Nee Ja Ja

   

  Binnenkort leverbaar

  € 4.499,00
 • Outdoor Club Wildcamera Night vision

  Outdoor Club Wildcamera Night vision

  Met de Outdoor Club 12MP Wildcamera Night Vision filmt en maakt u foto's zowel overdag als 's nachts. Naast gebruik als wildcamera of jachtcamera is deze outdoor camera ook heel goed te gebruiken als beveiligingscamera. Deze camera is uitgerust met 3 sensoren die met een beeldhoek van 60&ordm; graden gezamelijk een veld van 180&ordm; scannen, hierdoor is de camera nooit te laat om beelden met de camera waar te nemen.


  De compacte camera met zijn onopvallende uiterlijk is heel eenvoudig in gebruik. Door de achterkant van de camera te verwijderen stelt u hem eenvoudig in via het LCD scherm en de navigatieknoppen. Vervolgens maakt u hem vast aan een boom of paal met de meegeleverde strap. Ook is het mogelijk om hem met het 1/4 inch statiefdraad op een statief te zetten. De camera gebruikt 4 tot 8 AA batterijen waarbij een standbytijd van 6 maanden kan worden gehaald (met 8 batterijen). De wildcamera is spatwaterdicht en kan dus ook gebruikt worden tijdens regenbuien of in vochtige omstandigheden. De foto's en video's kunnen worden opgeslagen op een Micro SD-kaart tot 32 GB.


  Kenmerken  • 3 maanden batterijduur (in stand-by modus)

  • Bewegings- en warmtesensor

  • Onzichtbare IR nachtvisie met een bereik van 20 meter

  • Programmeerbaar 5 of 12 megapixel camera

  • Opslagcapiciteit: Bij gebruik van 32 GB gebeugenkaartje tot 20.000 foto's

  • HD kwaliteit video (1920x1080P)

  • Tijdsaanduiding op de opnames

  • Beveiligingscode

  • Time lapse optie

  • Unieke drievoudige sensor

  • 1 seconde trigger

  • Groot LCD (2.4) scherm voor terugkijken van video en foto's

  • Spatwaterdicht (IP56)


  Specificaties  • Beeldsensor: 5 MP CMOS

  • Max. fotoresolutie: 12 MP

  • Max videoresolutie: 1920x1080P

  • LCD scherm: 2.4

  • Geheugen: Tot 32 GB SD kaart (niet inbegrepen)

  • Infraroodflitser: 20 meter bereik

  • Detectie afstand: 25 meter

  • Standbytijd: tot 3 maanden (met gebruik van 8 batterijen)

  • Gebruikstemperatuur: -20 tot +60 graden Celsius


  Direct leverbaar

  € 149,00
 • FLIR Scion OTM266 Warmtebeeldcamera

  FLIR Scion OTM266 Warmtebeeldcamera

  FLIR Scion OTM266 Warmtebeeldcamera


  De FLIR Scion OTM266 warmtebeeldcamera is speciaal ontworpen voor langeafstandobservaties in complete duisternis, slechte weersomstandigheden en de meest uitdagende landschappen. Met de Scion OTM (Outdoor Thermische Monoculair) bent u klaar om iedere ontmoeting met mensen of dieren vast te leggen. Deze handheld monoculair geeft u de mogelijkheid om op meer dan 920 meter warmte te detecteren. Daarbij kunt u nu beschikken over de meest high-tech opties, zoals de nieuwe 12µm boson-detector, drie observatiemodi, GPS, Wi-fi, Bluetooth, en eindeloze foto- en video-opnames. De 12µm boson-detector geeft u een superieure kijkervaring, waarbij in real-time (60hz) pixels van meerdere opnames worden samengevoegd. Hiermee wordt de beeldresolutie maar liefst verviervoudigd! U kunt de standaard optische zoom van 1x middels een digitale zoom 2x, 4x en 8x vergroten.


  Observatiemodi


  De OTM266 beschikt over een drietal observatimodi. Zo kunt u de standaard Scouting Modus gebruiken, om te observeren zoals u gewend bent. Een nieuwe functie is de Lock-Span Modus. Hiermee filtert u ongewenste temperaturen die u niet in beeld wil hebben. Denk aan zeer koude of warme temperaturen, of felle objecten zoals de lucht en vuur. Hiermee krijgen alleen objecten een kleur waarop u wilt focussen; gefilterde objecten worden in zwart weergegeven. De derde modus is Picture-in-Picture. Deze optie gebruikt u om op een bepaald object in beeld verder in te zoomen (2x), zonder daarbij de rest van het gezichtsveld te verliezen.


  Toepassing FLIR Scion OTM266


  Om de unit te gebruiken plaatst u de meegeleverde batterijhouder met 2, 4 of 6 stuks CR123-batterijen in het compartiment. De Scion OTM beschikt namelijk over een 'smart tray' die herkent hoeveel batterijen zijn geplaatst. De gebruiksduur met 6 batterijen bedraagt 4,5 tot 5 uur. De thermische camera kan ook gebruikt worden met oplaadbare CR123-batterijen. De unit beschikt tevens over een auto-shutdownfunctie. Gemaakte opnames zet u eenvoudig over naar een ander apparaat middels de ingebouwde Wi-fi en Bluetooth, of via meegeleverde USB-kabel. De warmtebeeldkijker beschikt over 2GB interne opslag, welke u middels een optioneel verkrijgbare microSD-kaart kunt verhogen tot 128GB. U kunt optioneel de camera op een statief plaatsen, middels de 1/4" schroefdraad aan de onderzijde. De Scion-serie is IP67-gecertificeerd en daarmee waterdicht.
   


  FLIR brengt thermische observaties naar ongekende hoogtes met de nieuwe Scion-serie!


   
   FLIR SCION OTM-SERIEOTM 136OTM 236OTM 266OTM 366
  Beeldresolutie 640x480 640x480 640x512 640x512
  Detectorresolutie 320x256 320x256 640x512 640x512
  Detectieafstand (persoon) 706 m 922 m 922 m  1280 m
  Optische zoom 1,5x 1,9x  1x  1,3x
   Digitale zoom 2x | 4x 2x | 4x  2x | 4x | 8x   2x | 4x | 8x 
   Field of View (in graden) 16 x 12  12 x 9 24 x 18 18 x 13
  Lensdiameter 13,8 mm 18 mm 18 mm  25 mm
   Focus  Auto Auto Auto Manueel
  GPS ingebouwd Nee  Nee  Ja  Ja

  Direct leverbaar

  € 3.339,00
 • FLIR Scion OTM136 Warmtebeeldcamera

  FLIR Scion OTM136 Warmtebeeldcamera

  FLIR Scion OTM136 Warmtebeeldcamera


  Speciaal ontworpen voor langeafstandobservaties in complete duisternis, slechte weersomstandigheden en de meest uitdagende landschappen. Met de Scion OTM (Outdoor Thermische Monoculair) bent u klaar om iedere ontmoeting met mensen of dieren vast te leggen. Deze handheld monoculair geeft u de mogelijkheid om op meer dan 700 meter warmte te detecteren. Daarbij kunt u nu beschikken over de meest high-tech opties, zoals de nieuwe 12µm boson-detector, drie observatiemodi, Wi-fi, Bluetooth, en eindeloze foto- en video-opnames. De 12µm boson-detector geeft u een superieure kijkervaring, waarbij in real-time (60hz) pixels van meerdere opnames worden samengevoegd. Hiermee wordt de beeldresolutie maar liefst verviervoudigd! U kunt de standaard optische zoom van 1,5x middels een digitale zoom 2x en 4x vergroten.


  Observatiemodi


  De Scion OTM136 beschikt over een drietal observatimodi. Zo kunt u de standaard Scouting Modus gebruiken, om te observeren zoals u gewend bent. Een nieuwe functie is de Lock-Span Modus. Hiermee filtert u ongewenste temperaturen die u niet in beeld wil hebben. Denk aan zeer koude of warme temperaturen, of felle objecten zoals de lucht en vuur. Hiermee krijgen alleen objecten een kleur waarop u wilt focussen; gefilterde objecten worden in zwart weergegeven. De derde modus is Picture-in-Picture. Deze optie gebruikt u om op een bepaald object in beeld verder in te zoomen (2x), zonder daarbij de rest van het gezichtsveld te verliezen.


  Toepassing FLIR Scion OTM136


  Om de unit te gebruiken plaatst u de meegeleverde batterijhouder met 2, 4 of 6 stuks CR123-batterijen in het compartiment. De Scion OTM beschikt namelijk over een 'smart tray' die herkent hoeveel batterijen zijn geplaatst. De gebruiksduur met 6 batterijen bedraagt 4,5 tot 5 uur. De thermische camera kan ook gebruikt worden met oplaadbare CR123-batterijen. De unit beschikt tevens over een auto-shutdownfunctie. Gemaakte opnames zet u eenvoudig over naar een ander apparaat middels de ingebouwde Wi-fi en Bluetooth, of via meegeleverde USB-kabel. De warmtebeeldkijker beschikt over 2GB interne opslag, welke u middels een optioneel verkrijgbare microSD-kaart kunt verhogen tot 128GB. U kunt optioneel de camera op een statief plaatsen, middels de 1/4" schroefdraad aan de onderzijde. De Scion-serie is IP67-gecertificeerd en daarmee waterdicht.   


  FLIR brengt thermische observaties naar ongekende hoogtes met de nieuwe Scion-serie!
   FLIR SCION OTM-SERIEOTM 136OTM 236OTM 266OTM 366
  Beeldresolutie 640x480 640x480 640x512 640x512
  Detectorresolutie 320x256 320x256 640x512 640x512
  Detectieafstand (persoon) 706 m 922 m 922 m  1280 m
  Optische zoom 1,5x 1,9x  1x  1,3x
   Digitale zoom 2x | 4x 2x | 4x  2x | 4x | 8x   2x | 4x | 8x 
   Field of View (in graden) 16 x 12  12 x 9 24 x 18 18 x 13
  Lensdiameter 13,8 mm 18 mm 18 mm  25 mm
   Detectorfocus  Auto Auto Auto Manueel
  GPS ingebouwd Nee  Nee  Ja  Ja


   

  Direct leverbaar

  € 2.775,00
 • FLIR Scion OTM236 Warmtebeeldcamera

  FLIR Scion OTM236 Warmtebeeldcamera

  De FLIR Scion OTM236 warmtebeeldcamera


  Speciaal ontworpen voor langeafstandobservaties in complete duisternis, slechte weersomstandigheden en de meest uitdagende landschappen. Met de OTM (Outdoor Thermische Monoculair) bent u klaar om iedere ontmoeting met mensen of dieren vast te leggen. Deze handheld monoculair geeft u de mogelijkheid om op meer dan 920 meter warmte te detecteren. Daarbij kunt u nu beschikken over de meest high-tech opties, zoals de nieuwe 12µm boson-detector, drie observatiemodi, Wi-fi, Bluetooth, en eindeloze foto- en video-opnames. De 12µm boson-detector geeft u een superieure kijkervaring, waarbij in real-time (60hz) pixels van meerdere opnames worden samengevoegd. Hiermee wordt de beeldresolutie maar liefst verviervoudigd! U kunt de standaard optische zoom van 1,9x middels een digitale zoom 2x en 4x vergroten.


  Observatiemodi


  De Scion OTM236 beschikt over een drietal observatimodi. Zo kunt u de standaard Scouting Modus gebruiken, om te observeren zoals u gewend bent. Een nieuwe functie is de Lock-Span Modus. Hiermee filtert u ongewenste temperaturen die u niet in beeld wil hebben. Denk aan zeer koude of warme temperaturen, of felle objecten zoals de lucht en vuur. Hiermee krijgen alleen objecten een kleur waarop u wilt focussen; gefilterde objecten worden in zwart weergegeven. De derde modus is Picture-in-Picture. Deze optie gebruikt u om op een bepaald object in beeld verder in te zoomen (2x), zonder daarbij de rest van het gezichtsveld te verliezen.


  Toepassing FLIR Scion OTM236


  Om de unit te gebruiken plaatst u de meegeleverde batterijhouder met 2, 4 of 6 stuks CR123-batterijen in het compartiment. De Scion OTM beschikt namelijk over een 'smart tray' die herkent hoeveel batterijen zijn geplaatst. De gebruiksduur met 6 batterijen bedraagt 4,5 tot 5 uur. De thermische camera kan ook gebruikt worden met oplaadbare CR123-batterijen. De unit beschikt tevens over een auto-shutdownfunctie. Gemaakte opnames zet u eenvoudig over naar een ander apparaat middels de ingebouwde Wi-fi en Bluetooth, of via meegeleverde USB-kabel. De warmtebeeldkijker beschikt over 2GB interne opslag, welke u middels een optioneel verkrijgbare microSD-kaart kunt verhogen tot 128GB. U kunt optioneel de camera op een statief plaatsen, middels de 1/4" schroefdraad aan de onderzijde. De Scion-serie is IP67-gecertificeerd en daarmee waterdicht.
   


  FLIR brengt thermische observaties naar ongekende hoogtes met de nieuwe Scion-serie!
   FLIR SCION OTM-SERIEOTM 136OTM 236OTM 266OTM 366
  Beeldresolutie 640x480 640x480 640x512 640x512
  Detectorresolutie 320x256 320x256 640x512 640x512
  Detectieafstand (persoon) 706 m 922 m 922 m  1280 m
  Optische zoom 1,5x 1,9x  1x  1,3x
   Digitale zoom 2x | 4x 2x | 4x  2x | 4x | 8x   2x | 4x | 8x 
   Field of View (in graden) 16 x 12  12 x 9 24 x 18 18 x 13
  Lensdiameter 13,8 mm 18 mm 18 mm  25 mm
   Detectorfocus  Auto Auto Auto Manueel
  GPS ingebouwd Nee  Nee  Ja  Ja

  Binnenkort leverbaar

  € 3.099,00
 • FLIR Scion OTM366 Warmtebeeldcamera

  FLIR Scion OTM366 Warmtebeeldcamera

  FLIR Scion OTM366 Warmtebeeldcamera


  Speciaal ontworpen voor langeafstandobservaties in complete duisternis, slechte weersomstandigheden en de meest uitdagende landschappen. Met de Scion OTM (Outdoor Thermische Monoculair) bent u klaar om iedere ontmoeting met mensen of dieren vast te leggen. Deze handheld monoculair geeft u de mogelijkheid om op meer dan 1280 meter warmte te detecteren. Daarbij kunt u nu beschikken over de meest high-tech opties, zoals de nieuwe 12µm boson-detector, drie observatiemodi, GPS, Wi-fi, Bluetooth, en eindeloze foto- en video-opnames. De 12µm boson-detector geeft u een superieure kijkervaring, waarbij in real-time (60hz) pixels van meerdere opnames worden samengevoegd. Hiermee wordt de beeldresolutie maar liefst verviervoudigd! U kunt de standaard optische zoom van 1,3x middels een digitale zoom 2x, 4x en 8x vergroten.


  Observatiemodi


  De OTM366 beschikt over een drietal observatimodi. Zo kunt u de standaard Scouting Modus gebruiken, om te observeren zoals u gewend bent. Een nieuwe functie is de Lock-Span Modus. Hiermee filtert u ongewenste temperaturen die u niet in beeld wil hebben. Denk aan zeer koude of warme temperaturen, of felle objecten zoals de lucht en vuur. Hiermee krijgen alleen objecten een kleur waarop u wilt focussen; gefilterde objecten worden in zwart weergegeven. De derde modus is Picture-in-Picture. Deze optie gebruikt u om op een bepaald object in beeld verder in te zoomen (2x), zonder daarbij de rest van het gezichtsveld te verliezen.


  Toepassing FLIR Scion OTM366


  Om de unit te gebruiken plaatst u de meegeleverde batterijhouder met 2, 4 of 6 stuks CR123-batterijen in het compartiment. De Scion OTM beschikt namelijk over een 'smart tray' die herkent hoeveel batterijen zijn geplaatst. De gebruiksduur met 6 batterijen bedraagt 4,5 tot 5 uur. De thermische camera kan ook gebruikt worden met oplaadbare CR123-batterijen. De unit beschikt tevens over een auto-shutdownfunctie. Gemaakte opnames zet u eenvoudig over naar een ander apparaat middels de ingebouwde Wi-fi en Bluetooth, of via meegeleverde USB-kabel. De warmtebeeldkijker beschikt over 2GB interne opslag, welke u middels een optioneel verkrijgbare microSD-kaart kunt verhogen tot 128GB. U kunt optioneel de camera op een statief plaatsen, middels de 1/4" schroefdraad aan de onderzijde. De Scion-serie is IP67-gecertificeerd en daarmee waterdicht.


  FLIR brengt thermische observaties naar ongekende hoogtes met de nieuwe Scion-serie!


   
   FLIR SCION OTM-SERIEOTM 136OTM 236OTM 266OTM 366
  Beeldresolutie 640x480 640x480 640x512 640x512
  Detectorresolutie 320x256 320x256 640x512 640x512
  Detectieafstand (persoon) 706 m 922 m 922 m  1280 m
  Optische zoom 1,5x 1,9x  1x  1,3x
   Digitale zoom 2x | 4x 2x | 4x  2x | 4x | 8x   2x | 4x | 8x 
   Field of View (in graden) 16 x 12  12 x 9 24 x 18 18 x 13
  Lensdiameter 13,8 mm 18 mm 18 mm  25 mm
   Detectorfocus  Auto Auto Auto Manueel
  GPS ingebouwd Nee  Nee  Ja  Ja

   


  Binnenkort leverbaar

  € 3.899,00
 • FLIR Scion PTM166 Warmtebeeldcamera

  FLIR Scion PTM166 Warmtebeeldcamera

  FLIR brengt thermische observaties naar ongekende hoogtes met de nieuwe Scion PTM-serie!


  De FLIR Scion PTM166 warmtebeeldcamera is speciaal ontworpen voor de professionele gebruiker en leent zich hoofdzakelijk voor beveiliging en rechtshandhaving. De PTM (Professionele Thermische Monoculair) beschikt over unieke high-tech opties, zoals de 12µm BOSON-detector, FLIR TruWITNESS-integratie, Near-Field-Communicatie en eindeloze foto- en video-opnames. De thermische camera is geschikt voor langeafstandobservaties in complete duisternis, slechte weersomstandigheden en de meest uitdagende landschappen. Of het nu gaat om mensen die zich camoufleren of verstoppen in bossen, personen die in complete duisternis over verboden terrein lopen of een weggereden auto die getraceerd moet worden: middels de Scion PTM166 wordt alles en iedereen direct zichtbaar.


  12µm BOSON-detector


  De BOSON-detector zorgt ervoor dat u personen tot een afstand van meer dan 700 meter kunt detecteren. Daarnaast beschikt de detector over een geïntegreerde beeld upscaling chip. Hierdoor worden pixels van meerdere beelden in real-time (60hz) aan elkaar gehecht, waarmee de detectorresolutie maar liefst 4x wordt vermenigvuldigd tot de beeldresolutie die de gebruiker op de display (640x512 pixels) ziet. Dit zorgt voor een superieure kijkervaring. Het beeld kunt u middels een digitale zoom vergroten tot 2x, 4x en 8x.


  FLIR TruWITNESS


  Een unieke functie die FLIR in de PTM-serie introduceert is de FLIR TruWITNESS-integratie. Middels deze functionaliteit kunt u beelden livestreamen, waardoor personen en instanties (die u daarvoor toestemming geeft) in real-time met u mee kunnen kijken. Denk bijvoorbeeld aan collega's op het hoofdkantoor tijdens urgente operaties. Zij kunnen adviseren en ondersteunen wanneer de situatie daarom vraagt en bovendien kunnen beelden als bewijs dienen in de juridische zin van het woord.


  Wat biedt de FLIR Scion PTM166 nog meer?


  - 6 beschikbare kleurenpaletten (InstAlert, White Hot, Black Hot, Rainbow, Ironbow, Graded Fire. Bekijk onze adviespagina voor een nadere uitleg over het gebruik van kleurenpaletten)
  - Picture-in-Picture Modus (om een bepaald object in beeld met meer detail te bekijken, zonder daarbij de rest van het gezichtsveld te verliezen)
  - 2GB intern geheugen (te verhogen tot 128GB middels optioneel verkrijgbare microSD-kaart)
  - Near-Field-Communicatie (middels ingebouwde Wi-fi en Bluetooth kunt u beelden met andere apparaten delen)
  - Flexibel batterijgebruik (middels een smart-tray kan de camera met 2, 4 of 6 CR123A-batterijen worden gebruikt)
  - Waterdichtheid (IP-67 gecertificeerd en daarmee 'onderdompelbaar') 


  Toepassing FLIR Scion PTM166


  Om de unit te gebruiken plaatst u de meegeleverde batterijhouder met 2, 4 of 6 stuks CR123-batterijen in het compartiment. De Scion PTM beschikt namelijk over een 'smart tray' die herkent hoeveel batterijen zijn geplaatst. De gebruiksduur met 6 batterijen bedraagt 4,5 tot 5 uur, gemeten bij 20 graden Celsius en alle functionaliteiten onafgebroken ingeschakeld. Theoretisch kunt u dus een nóg langere gebruikstijd halen. De thermische camera kan ook gebruikt worden met oplaadbare CR123-batterijen. De unit beschikt tevens over een auto-shutdownfunctie. Indien gewenst kan de PTM166 ook op een statief geplaatst worden, middels de 1/4" schroefdraad aan de onderzijde. De Scion-serie is IP67-gecertificeerd en daarmee waterdicht. Met de nieuwe Scion PTM-serie kunt u iedere ontmoeting met mensen of objecten vastleggen, terwijl u opgenomen beelden real-time kunt delen.
   


   FLIR SCION SERIEOTM 136OTM 236OTM 266OTM 336PTM 166PTM 336PTM 366
  Beeldresolutie 640x480 640x480 640x512 640x512 640x512 640x512 640x480
  Detectorresolutie 320x256 320x256 640x512 640x512 640x512 320x256 640x512
  Detectieafstand (persoon) 706 m 922 m 922 m  1280 m 706 m 1280 m  1280 m
   Max. digitale zoom 4x  4x  8x  8x 8x 8x 8x
   Field of View 16 x 12  12 x 9 24 x 18 18 x 13 31 x 24 9 x 6,5  18 x 13
  Lenssysteem 13,8 mm 18 mm 18 mm  25 mm 13,8 mm 25 mm 25 mm
  (manual focus)
   FLIR TruWITNESS Integratie
  (livestreaming)
   Nee Nee Nee Nee  Ja Ja Ja
  GPS Nee  Nee  Ja  Ja  Nee Ja Ja

  Binnenkort leverbaar

  € 3.999,00
 • FLIR Breach PTQ136 Warmtebeeldcamera

  FLIR Breach PTQ136 Warmtebeeldcamera

  FLIR Breach PTQ136 Warmtebeeldcamera  De FLIR Breach PTQ136 is een uiterst compacte warmtebeeldcamera, welke speciaal is ontworpen voor beveiligers en rechtshandhavers. Deze camera is onmisbaar bij het vergaren van bewijsstukken, reddingsoperaties of het onderzoeken van een plaats delict. De thermische monoculair is geschikt voor (handsfree) observaties in complete duisternis en slechte weersomstandigheden, op zowel korte als lange afstand.


  De warmtebeeldcamera beschikt over high-tech opties, waardoor in 60hz beelden worden weergegeven op een groot HD LCD-scherm (1280x960 pixels). De 320x256 detector zet in real-time beelden om naar een 640x480 resolutie, met behulp van geadvanceerde algoritmen. De FLIR Breach bevat 7 kleurenpaletten, een geïntegreerd magnetisch kompas en eindeloze foto- en video-opnamen. Middels de 12µm BOSON detector kunt u mensen detecteren tot een afstand van 450 meter. Daarnaast stelt de camera scherp vanaf een minimale afstand van 25 centimeter, zodat u ook dichtbij zeer goed beeld hebt. Op deze HD-display kunt u tevens tot 4x inzoomen, zodat u ter plekke geen moment hoeft te missen. Of het nu gaat om mensen die zich camoufleren in de bossen of personen die in complete duisternis over verboden terrein lopen: middels de Breach PTQ136 wordt alles en iedereen direct zichtbaar.


  Met gebruik van het flip-up-systeem van de optioneel verkrijgbare Goggle Kit ANHG000001 kunt u de unit eenvoudig op uw hoofd dragen, of aan een helm bevestigen. Door het lichte gewicht (210 gram) en compacte omvang (slechts 14 cm lengte) kunt u de camera dus geheel handsfree gebruiken. Het oculair sluit daarbij zachtjes, maar naadloos, aan op uw oog.


  Toepassing FLIR Breach PTQ136 Warmtebeeldcamera


  Om de unit te gebruiken plaatst u één CR123-batterij (meegeleverd) in het compartiment boven de lens. Middels de knoppen aan de bovenzijde van de camera stelt u onder andere het gewenste kleurenpalet, de helderheid van de display en de digitale zoom in. Om een foto te maken klikt u kort op de middelste knop; voor het maken van een video kunt u daar op dubbelklikken. Gemaakte opnames zet u eenvoudig over naar een ander apparaat via de meegeleverde USB-C-kabel. Om de warmtebeeldcamera te bevestigen aan een helm of hoofdsysteem gebruikt u de rail aan de rechterzijde van de body.


  Overige specificaties:


  • Optische zoom: 1x
  • Lenssysteem: 9.1mm F/1.04
  • Gebruiksduur: 1,5 uur (1x CR123A-batterij) | 6-12 uur met USB-powerbank
  • Opslagtemperatuur: -40 tot + 60 graden Celsius
  • USB-type: USB-C
  • USB functionaliteiten: Stroom in | Video output | Overdracht van foto en video
  • GPS: Geïntegreerd magnetisch kompas voor locatiebepaling
  • Waterdichtheid: IP67 (volledig beschermd tegen stof, unit onderdompelbaar)


  Levering:  • 1x Transportkoffer

  • 1x USB-C-kabel

  • 1x CR123A batterij

  • 1x Lensdoek

  • 1x Handleiding

  Binnenkort leverbaar

  € 2.699,00
 • Seek Thermal Reveal XR Fast Frame Camo warmtebeeldcamera

  Seek Thermal Reveal XR Fast Frame Camo warmtebeeldcamera

  De Seek Thermal Reveal XR Fast Frame is een zeer compacte maar uitermate efficieuml;nte warmtebeeldcamera voor zowel professioneel, als hobbymatig gebruik. Met name professionals bij politie, KMAR, drugsteams alsmede jagers en avonturiers zullen de eigenschappen van deze camera zeker waarderen. Deze Seek Thermal Reveal XR Fast Frame combineert een sterke 206 x 156 infraroodsensor met een bereik tot +/- 275 meter samen met een zaklamp die 300 lumen licht geeft. Zo kun jij in alle omstandigheden perfect kijken naar je doel. Deze speciale Fast Frame uitvoering verwerkt meer dan 15 beelden per seconde en zorgt voor een vloeiende weergave op het 2,4 inch kleurenscherm.


  Compact en duurzaam


  De Seek Thermal Reveal XR Fast Frame is uitgerust met een Li-Ion accu die tot 10 uur continue mee gaat. Je hoeft je geen zorgen te maken over een lege accu wanneer je midden in de actie zit. Is de accu leeg, dan kun je hem eenvoudig opladen via de ingebouwde Micro USB aansluiting welke achter een rubber kapje verborgen zit. Tevens vind je hier ook de Micro SD kaart waarop je direct al je beelden kunt opnemen. Je kunt temperaturen in beeld brengen van -40 tot +330 graden Celcius.


  Breed inzetbaar


  Je kunt het zo gek niet bedenken of een warmtebeeldcamera kan ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan het spotten van wild, zoeken van voortvluchtige personen, het opsporen van hennepkwekerijen en het spotten van vuurwapens onder lichte kleding die vanwege temperatuurverschillen te zien is.


  Met name politie en beveiligingspersoneel kan de Seek Thermal Reveal XR Fast Frame makkelijk meenemen aan hun koppel. Het is een compact apparaat van 12,7 centimeter en valt een stuk minder op dan de traditionele warmtebeeldcamera's.

  Extra informatie


  - Geschikt voor overdag en 's nachts
  - 206 x 156 thermische sensor met 32.136 pixels
  - 2,4 inch beeldscherm met een resolutie van 240 x 320
  - 300 lumen led zaklamp
  - Foto's worden opgeslagen als .png bestand
  - Meetbereik van -40 tot 330 graden Celcius
  - Tot 275 meter ver warmtebronnen detecteren
  - Tot 10 uur continue gebruik dankzij de Li-Ion accu
  - Intuiuml;tieve bediening
  - 7 verschillende kleurinstellingen te kiezen afhankelijk van het te observeren object


  Meegeleverd


  - Polskoord
  - Micro SD kaart
  - USB data / laadkabel

  2-5 werkdagen

  € 518,45
 • Seek Thermal Reveal XR Fast Frame Zwart warmtebeeldcamera

  Seek Thermal Reveal XR Fast Frame Zwart warmtebeeldcamera

  De Seek Thermal Reveal XR Fast Frame is een zeer compacte maar uitermate efficieuml;nte warmtebeeldcamera voor zowel professioneel, als hobbymatig gebruik. Met name professionals bij politie, KMAR, drugsteams alsmede jagers en avonturiers zullen de eigenschappen van deze camera zeker waarderen. Deze Seek Thermal Reveal XR Fast Frame combineert een sterke 206 x 156 infraroodsensor met een bereik tot +/- 275 meter samen met een zaklamp die 300 lumen licht geeft. Zo kun jij in alle omstandigheden perfect kijken naar je doel. Deze speciale Fast Frame uitvoering verwerkt meer dan 15 beelden per seconde en zorgt voor een vloeiende weergave op het 2,4 inch kleurenscherm.


  Compact en duurzaam


  De Seek Thermal Reveal XR Fast Frame is uitgerust met een Li-Ion accu die tot 10 uur continue mee gaat. Je hoeft je geen zorgen te maken over een lege accu wanneer je midden in de actie zit. Is de accu leeg, dan kun je hem eenvoudig opladen via de ingebouwde Micro USB aansluiting welke achter een rubber kapje verborgen zit. Tevens vind je hier ook de Micro SD kaart waarop je direct al je beelden kunt opnemen. Je kunt temperaturen in beeld brengen van -40 tot +330 graden Celcius.


  Breed inzetbaar


  Je kunt het zo gek niet bedenken of een warmtebeeldcamera kan ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan het spotten van wild, zoeken van voortvluchtige personen, het opsporen van hennepkwekerijen en het spotten van vuurwapens onder lichte kleding die vanwege temperatuurverschillen te zien is.


  Met name politie en beveiligingspersoneel kan de Seek Thermal Reveal XR Fast Frame makkelijk meenemen aan hun koppel. Het is een compact apparaat van 12,7 centimeter en valt een stuk minder op dan de traditionele warmtebeeldcamera's.

  Extra informatie


  - Geschikt voor overdag en 's nachts
  - 206 x 156 thermische sensor met 32.136 pixels
  - 2,4 inch beeldscherm met een resolutie van 240 x 320
  - 300 lumen led zaklamp
  - Foto's worden opgeslagen als .png bestand
  - Meetbereik van -40 tot 330 graden Celcius
  - Tot 275 meter ver warmtebronnen detecteren
  - Tot 10 uur continue gebruik dankzij de Li-Ion accu
  - Intuiuml;tieve bediening
  - 7 verschillende kleurinstellingen te kiezen afhankelijk van het te observeren object


  Meegeleverd


  - Polskoord
  - Micro SD kaart
  - USB data / laadkabel

  2-5 werkdagen

  € 518,45
 • Seek Thermal Compact XR voor iPhone

  Seek Thermal Compact XR voor iPhone

  Met de Seek Thermal Compact XR maak je van je iPhone direct een hoogwaardige warmtebeeldcamera! Deze Compact XR heeft bijna 2x meer bereik dan de Compact en dat maakt deze camera zeer geschikt voor buiten gebruik. Sluit hem direct aan op de Lighting poort, download de Seek Thermal App en je bent klaar voor gebruik. Dankzij de 20 graden detectiehoek kun je gericht de omgeving perfect in beeld brengen, zowel overdag als 's nachts. En heb je de camera even niet nodig? Stop hem dan terug in de waterdichte case die krijgt meegeleverd. En omdat hij slechts 4,5 cm breed is stop je hem zo terug in je jaszak.


  Toegespitst op de outdoor


  Deze Seek Thermal Compact XR is bijvoorbeeld zeer geschikt voor jagers en wildspotters. Ook kan de Seek Thermal Compact XR goed ingezet worden bij politie en beveiligingstaken. Je kunt namelijk direct temperatuur verschillen detecteren de bossages. Zonder moeite kun je personen opsporen die zich verstoppen in de omgeving of in donkere ruimtes. Of wat denk je van het opsporen van hennepkwekerijen? De 206 x 156 thermische sensor heeft een meetbereik van -40 tot +330 graden en kan tot bijna 550 meter ver temperatuur verschillen meten.


  Direct opnemen


  Omdat je de Seek Thermal Compact XR op je telefoon wordt aangesloten kun je het interne geheugen van je telefoon gebruiken om de beelden op te nemen. Dit kan een foto en een video zijn welke terug te kijken is in je afspeellijst. Uiteraard kun je de foto's en video's direct doorsturen naar Twitter, Facebook en WhatsApp als dat nodig blijkt.

  Extra informatie


  - Geschikt voor overdag en 's nachts
  - 206 x 156 thermische sensor met 32.136 pixels
  - Foto's en video's direct opslaan op je telefoon
  - Meetbereik van -40 tot 330 graden Celcius
  - Tot 550 meter ver warmtebronnen detecteren
  - Werkt op de accu van je telefoon
  - Intuiuml;tieve bediening via de app
  - 9 verschillende kleurinstellingen te kiezen afhankelijk van het te observeren object
  - Formaat: 4,5 x 2 x 2,5 cm
  - Gewicht: 14 gram


  Gebruik met smartphone cases


  Sommige smartphone cases zijn behoorlijk dit uitgevoerd waardoor de Lighting poort te ver naar binnen ligt. Het is dan niet mogelijk om de Seek Thermal Compact XR direct op je telefoon aan te sluiten. Je dient daarom je case van je telefoon te halen.


  iOS compatibiliteit


  De Seek Thermal Compact XR werkt alleen in combinatie met de gratis app. Je telefoon dient minimaal uitgevoerd te zijn met iOS 8.0 om te kunnen werken.


  Compatible telefoons


  - iPhone 6s Plus
  - iPhone 6s
  - iPhone 6 Plus
  - iPhone 6
  - iPhone 5s
  - iPhone 5c
  - iPhone 5
  - iPod Touch 5th Generation


  Meegeleverd


  - Waterdicht transport doosje

  2-5 werkdagen

  € 349,45
 • Seek Thermal Reveal

  Seek Thermal Reveal

  Seek Thermal Reveal - Een zeer compacte maar uitermate efficieuml;nte warmtebeeldcamera voor zowel professioneel, als hobbymatig gebruik. Met name professionals bij politie, KMAR, drugsteams alsmede jagers en avonturiers zullen de eigenschappen van deze camera zeker waarderen. Deze Seek Thermal Reveal combineert een sterke 206 x 156 infraroodsensor met een bereik tot +/- 150 meter samen met een zaklamp die 300 lumen licht geeft. Zo kun jij in alle omstandigheden perfect kijken naar je doel.


  Compact en duurzaam


  De Seek Thermal Reveal is uitgerust met een Li-Ion accu die tot 11 uur continue mee gaat. Je hoeft je geen zorgen te maken over een lege accu wanneer je midden in de actie zit. Is de accu leeg, dan kun je hem eenvoudig opladen via de ingebouwde Micro USB aansluiting welke achter een rubber kapje verborgen zit. Tevens vind je hier ook de Micro SD kaart waarop je direct al je beelden kunt opnemen. Je kunt temperaturen in beeld brengen van -40 tot +330 graden Celcius.


  Breed inzetbaar


  Je kunt het zo gek niet bedenken of een warmtebeeldcamera kan ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan het spotten van wild, zoeken van voortvluchtige personen, het opsporen van hennepkwekerijen en het spotten van vuurwapens onder lichte kleding die vanwege temperatuurverschillen te zien is.


  Met name politie en beveiligingspersoneel kan de Seek Thermal Reveal makkelijk meenemen aan hun koppel. Het is een compact apparaat van 12,7 centimeter en valt een stuk minder op dan de traditionele warmtebeeldcamera's.


  Extra informatie


  - Geschikt voor overdag en 's nachts
  - 206 x 156 thermische sensor met 32.136 pixels
  - 2,4 inch beeldscherm met een resolutie van 240 x 320
  - 300 lumen led zaklamp
  - Foto's worden opgeslagen als .png bestand
  - Meetbereik van -40 tot 330 graden Celcius
  - Tot 150 meter ver warmtebronnen detecteren
  - Tot 10 uur continue gebruik dankzij de Li-Ion accu
  - Intuiuml;tieve bediening
  - Tot 7 verschillende kleurinstellingen


  Meegeleverd


  - Polskoord
  - Micro SD kaart
  - USB data / laadkabel

  2-5 werkdagen

  € 473,45
 • Seek Thermal Reveal XR Camo warmtebeeldcamera

  Seek Thermal Reveal XR Camo warmtebeeldcamera

  De Seek Thermal Reveal XR is een zeer compacte maar uitermate efficieuml;nte warmtebeeldcamera voor zowel professioneel, als hobbymatig gebruik. Met name professionals bij politie, KMAR, drugsteams alsmede jagers en avonturiers zullen de eigenschappen van deze camera zeker waarderen. Deze Seek Thermal Reveal XR combineert een sterke 206 x 156 infraroodsensor met een bereik tot +/- 275 meter samen met een zaklamp die 300 lumen licht geeft. Zo kun jij in alle omstandigheden perfect kijken naar je doel.


  Compact en duurzaam


  De Seek Thermal Reveal XR is uitgerust met een Li-Ion accu die tot 10 uur continue mee gaat. Je hoeft je geen zorgen te maken over een lege accu wanneer je midden in de actie zit. Is de accu leeg, dan kun je hem eenvoudig opladen via de ingebouwde Micro USB aansluiting welke achter een rubber kapje verborgen zit. Tevens vind je hier ook de Micro SD kaart waarop je direct al je beelden kunt opnemen. Je kunt temperaturen in beeld brengen van -40 tot +330 graden Celcius.


  Breed inzetbaar


  Je kunt het zo gek niet bedenken of een warmtebeeldcamera kan ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan het spotten van wild, zoeken van voortvluchtige personen, het opsporen van hennepkwekerijen en het spotten van vuurwapens onder lichte kleding die vanwege temperatuurverschillen te zien is.


  Met name politie en beveiligingspersoneel kan de Seek Thermal Reveal XR makkelijk meenemen aan hun koppel. Het is een compact apparaat van 12,7 centimeter en valt een stuk minder op dan de traditionele warmtebeeldcamera's.

  Extra informatie


  - Geschikt voor overdag en 's nachts
  - 206 x 156 thermische sensor met 32.136 pixels
  - 2,4 inch beeldscherm met een resolutie van 240 x 320
  - 300 lumen led zaklamp
  - Foto's worden opgeslagen als .png bestand
  - Meetbereik van -40 tot 330 graden Celcius
  - Tot 275 meter ver warmtebronnen detecteren
  - Tot 10 uur continue gebruik dankzij de Li-Ion accu
  - Intuiuml;tieve bediening
  - 7 verschillende kleurinstellingen te kiezen afhankelijk van het te observeren object


  Meegeleverd


  - Polskoord
  - Micro SD kaart
  - USB data / laadkabel

  2-5 werkdagen

  € 499,45
 • Seek Thermal Reveal XR Zwart warmtebeeldcamera

  Seek Thermal Reveal XR Zwart warmtebeeldcamera

  De Seek Thermal Reveal XR s een zeer compacte maar uitermate efficieuml;nte warmtebeeldcamera voor zowel professioneel, als hobbymatig gebruik. Met name professionals bij politie, KMAR, drugsteams alsmede jagers en avonturiers zullen de eigenschappen van deze camera zeker waarderen. Deze Seek Thermal Reveal XR combineert een sterke 206 x 156 infraroodsensor met een bereik tot +/- 275 meter samen met een zaklamp die 300 lumen licht geeft. Zo kun jij in alle omstandigheden perfect kijken naar je doel.


  Compact en duurzaam


  De Seek Thermal Reveal XR is uitgerust met een Li-Ion accu die tot 10 uur continue mee gaat. Je hoeft je geen zorgen te maken over een lege accu wanneer je midden in de actie zit. Is de accu leeg, dan kun je hem eenvoudig opladen via de ingebouwde Micro USB aansluiting welke achter een rubber kapje verborgen zit. Tevens vind je hier ook de Micro SD kaart waarop je direct al je beelden kunt opnemen. Je kunt temperaturen in beeld brengen van -40 tot +330 graden Celcius.


  Breed inzetbaar


  Je kunt het zo gek niet bedenken of een warmtebeeldcamera kan ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan het spotten van wild, zoeken van voortvluchtige personen, het opsporen van hennepkwekerijen en het spotten van vuurwapens onder lichte kleding die vanwege temperatuurverschillen te zien is.


  Met name politie en beveiligingspersoneel kan de Seek Thermal Reveal XR makkelijk meenemen aan hun koppel. Het is een compact apparaat van 12,7 centimeter en valt een stuk minder op dan de traditionele warmtebeeldcamera's.

  Extra informatie


  - Geschikt voor overdag en 's nachts
  - 206 x 156 thermische sensor met 32.136 pixels
  - 2,4 inch beeldscherm met een resolutie van 240 x 320
  - 300 lumen led zaklamp
  - Foto's worden opgeslagen als .png bestand
  - Meetbereik van -40 tot 330 graden Celcius
  - Tot 275 meter ver warmtebronnen detecteren
  - Tot 10 uur continue gebruik dankzij de Li-Ion accu
  - Intuiuml;tieve bediening
  - 7 verschillende kleurinstellingen te kiezen afhankelijk van het te observeren object


  Meegeleverd


  - Polskoord
  - Micro SD kaart
  - USB data / laadkabel

  2-5 werkdagen

  € 499,45
 • Seek Thermal Reveal PRO

  Seek Thermal Reveal PRO

  De Seek Thermal RevealPRO is een zeer compacte maar uitermate efficieuml;nte warmtebeeldcamera voor zowel professioneel, als hobbymatig gebruik. Met name monteurs en installateurs, maar ook professionals bij politie, KMAR, drugsteams alsmede jagers en avonturiers zullen de eigenschappen van deze camera zeker waarderen. Deze Seek Thermal ReveaPRO is het nieuwste model en levert zeer hoogwaardige beelden! Het combineert een sterke 320 x 240 infraroodsensor met een bereik tot +/- 500 meter samen met een zaklamp die 300 lumen licht geeft. Zo kun jij in alle omstandigheden perfect kijken naar je doel. Deze speciale Fast Frame uitvoering verwerkt meer dan 15 beelden per seconde en zorgt voor een vloeiende weergave op het 2,4 inch kleurenscherm dat is voorzien van Corningreg; Gorillareg; Glass.


  Compact en duurzaam


  De Seek Thermal RevealPRO is uitgerust met een Li-Ion accu die tot 4 uur continue mee gaat in de NORMAL mode. Je hoeft je geen zorgen te maken over een lege accu wanneer je midden in de actie zit. Is de accu leeg, dan kun je hem eenvoudig opladen via de ingebouwde Micro USB aansluiting welke achter een rubber kapje verborgen zit. Je kunt temperaturen in beeld brengen van -40 tot +330 graden Celcius.


  Breed inzetbaar


  Je kunt het zo gek niet bedenken of een warmtebeeldcamera kan ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan het spotten van wild, zoeken van voortvluchtige personen, het opsporen van hennepkwekerijen en het spotten van vuurwapens onder lichte kleding die vanwege temperatuurverschillen te zien is. Natuurlijk is de RevealPRO ook toe te passen in de industrie en isolatiebranche.


  Met name politie en beveiligingspersoneel kan de Seek Thermal RevealPRO makkelijk meenemen aan hun koppel. Het is een compact apparaat van 12,7 centimeter en valt een stuk minder op dan de traditionele warmtebeeldcamera's.

  Extra informatie


  - Geschikt voor overdag en 's nachts
  - 320 x 240 thermische sensor met 76.800
  - 2,4 inch beeldscherm met Corningreg; Gorillareg; Glass
  - 300 lumen led zaklamp
  - 4GB intern geheugen
  - Meetbereik van -40 tot 330 graden Celcius
  - Tot 500 meter ver warmtebronnen detecteren
  - Tot 4 uur continue gebruik in NORMAL mode
  - Intuiuml;tieve bediening
  - 9 verschillende kleurinstellingen te kiezen afhankelijk van het te observeren object


  Meegeleverd


  - Polskoord
  - USB data / laadkabel

  2-5 werkdagen

  € 798,45
 • Seek Thermal Compact voor Android

  Seek Thermal Compact voor Android

  Met de Seek Thermal Compact maak je van je Android smartphone direct een hoogwaardige warmtebeeldcamera! Sluit hem direct aan op de Micro USB poort, download de Seek Thermal App en je bent klaar voor gebruik. Dankzij de 36 graden brede detectiehoek kun je grotere oppervlaktes perfect in beeld brengen, zowel overdag als 's nachts. En heb je de camera even niet nodig? Stop hem dan terug in de waterdichte case die krijgt meegeleverd. En omdat hij slechts 4,5 cm breed is stop je hem zo terug in je jaszak.


  Toegespitst op de industrie


  Deze Seek Thermal Compact is bijvoorbeeld zeer geschikt voor vastgoedbezitters, aannemers en technici. Je kunt namelijk direct temperatuur verschillen detecteren in muren, buizen en vloeren. Je kunt checken of een woning of bedrijfspand goed is geiuml;soleerd en waar er nog lekkages zitten. Bij het opleveren van een woning staat vanaf nu niemand meer voor verrassingen. De 206 x 156 thermische sensor heeft een meetbereik van -40 tot +330 graden en kan tot 300 meter ver temperatuur verschillen meten.


  Ook jagers en wildbeheerders, maar ook politie en defensiepersoneel kan ruim uit de voeten met deze Seek Thermal Compact. Gebruik de camera tijdens de jacht voor het opsporen van wild in de bossen, of tijdens politietaken voor het zoeken naar hennepplantages.


  Direct opnemen


  Omdat je de Seek Thermal Compact op je telefoon wordt aangesloten kun je het interne geheugen van je telefoon gebruiken om de beelden op te nemen. Dit kan een foto en een video zijn welke terug te kijken is in je afspeellijst. Uiteraard kun je de foto's en video's direct doorsturen naar Twitter, Facebook en WhatsApp als dat nodig blijkt.

  Extra informatie


  - Geschikt voor overdag en 's nachts
  - 206 x 156 thermische sensor met 32.136 pixels
  - Foto's en video's direct opslaan op je telefoon
  - Meetbereik van -40 tot 330 graden Celcius
  - Tot 300 meter ver warmtebronnen detecteren
  - Werkt op de accu van je telefoon
  - Intuiuml;tieve bediening via de app
  - 9 verschillende kleurinstellingen te kiezen afhankelijk van het te observeren object
  - Formaat: 4,5 x 2 x 2,5 cm
  - Gewicht: 14 gram


  Gebruik met smartphone cases


  Sommige smartphone cases zijn behoorlijk dit uitgevoerd waardoor de USB poort te ver naar binnen ligt. Het is dan niet mogelijk om de Seek Thermal Compact direct op je telefoon aan te sluiten. Je dient daarom je case van je telefoon te halen of je kunt een MicroUSB verlengkabeltje gebruiken welke wel in de case past.


  Wat als de Micro USB poort omgekeerd zit?


  Dit kan soms voorkomen. De schuine kant van de Micro USB poort zit dan aan de schermkant van je telefoon. Als je dan de Seek Thermal Compact aan zou sluiten zou het scherm aan de kant van de camera lens zitten en dat is niet wenselijk. Je kunt hiervoor een adapter aanschaffen. Op deze pagina lees je er meer over.


  Android OS compatibiliteit


  De Seek Thermal Compact werkt alleen in combinatie met de gratis app. Je telefoon dient minimaal uitgevoerd te zijn met Android 4.3 om te kunnen werken.


  Compatible telefoons


  - Google Nexus 5
  - Google Nexus 5x
  - Google Nexus 6
  - Nexus 6p
  - HTC Desire 820
  - HTC Desire EYE
  - HTC One Mini 2
  - HTC One A9
  - HTC One M8
  - HTC One M9
  - Motorola Moto X
  - Motorola Moto G
  - Samsung Galaxy S3
  - Samsung Galaxy S4
  - Samsung Galaxy S5
  - Samsung Galaxy S6
  - Samsung Galaxy S6 Edge
  - Samsung Galaxy Note 2
  - Samsung Galaxy Note 3
  - Samsung Galaxy Note 4
  - Samsung Galaxy Note Edge


  Daarnaast zijn er genoeg telefoons en tablet die werken maar nog niet zijn getest. Het belangrijkste is de Android versie. Let daar dus goed op.


  Meegeleverd


  - Waterdicht transport doosje

  2-5 werkdagen

  € 299,45
 • Seek Thermal Compact voor iPhone

  Seek Thermal Compact voor iPhone

  Met de Seek Thermal Compact maak je van je iPhone direct een hoogwaardige warmtebeeldcamera! Sluit hem direct aan op de Lighting poort, download de Seek Thermal App en je bent klaar voor gebruik. Dankzij de 36 graden brede detectiehoek kun je grotere oppervlaktes perfect in beeld brengen, zowel overdag als 's nachts. En heb je de camera even niet nodig? Stop hem dan terug in de waterdichte case die krijgt meegeleverd. En omdat hij slechts 4,5 cm breed is stop je hem zo terug in je jaszak.


  Toegespitst op de industrie


  Deze Seek Thermal Compact is bijvoorbeeld zeer geschikt voor vastgoedbezitters, aannemers en technici. Je kunt namelijk direct temperatuur verschillen detecteren in muren, buizen en vloeren. Je kunt checken of een woning of bedrijfspand goed is geiuml;soleerd en waar er nog lekkages zitten. Bij het opleveren van een woning staat vanaf nu niemand meer voor verrassingen. De 206 x 156 thermische sensor heeft een meetbereik van -40 tot +330 graden en kan tot 300 meter ver temperatuur verschillen meten.


  Ook jagers en wildbeheerders, maar ook politie en defensiepersoneel kan ruim uit de voeten met deze Seek Thermal Compact. Gebruik de camera tijdens de jacht voor het opsporen van wild in de bossen, of tijdens politietaken voor het zoeken naar hennepplantages.


  Direct opnemen


  Omdat je de Seek Thermal Compact op je telefoon wordt aangesloten kun je het interne geheugen van je telefoon gebruiken om de beelden op te nemen. Dit kan een foto en een video zijn welke terug te kijken is in je afspeellijst. Uiteraard kun je de foto's en video's direct doorsturen naar Twitter, Facebook en WhatsApp als dat nodig blijkt.

  Extra informatie


  - Geschikt voor overdag en 's nachts
  - 206 x 156 thermische sensor met 32.136 pixels
  - Foto's en video's direct opslaan op je telefoon
  - Meetbereik van -40 tot 330 graden Celcius
  - Tot 300 meter ver warmtebronnen detecteren
  - Werkt op de accu van je telefoon
  - Intuiuml;tieve bediening via de app
  - 9 verschillende kleurinstellingen te kiezen afhankelijk van het te observeren object
  - Formaat: 4,5 x 2 x 2,5 cm
  - Gewicht: 14 gram


  Gebruik met smartphone cases


  Sommige smartphone cases zijn behoorlijk dit uitgevoerd waardoor de Lighting poort te ver naar binnen ligt. Het is dan niet mogelijk om de Seek Thermal Compact direct op je telefoon aan te sluiten. Je dient daarom je case van je telefoon te halen.


  iOS compatibiliteit


  De Seek Thermal Compact werkt alleen in combinatie met de gratis app. Je telefoon dient minimaal uitgevoerd te zijn met iOS 8.0 om te kunnen werken.


  Compatible telefoons


  - iPhone 6s Plus
  - iPhone 6s
  - iPhone 6 Plus
  - iPhone 6
  - iPhone 5s
  - iPhone 5c
  - iPhone 5
  - iPod Touch 5th Generation


  Meegeleverd


  - Waterdicht transport doosje

  2-5 werkdagen

  € 299,45
 • Seek Thermal Compact XR voor Android

  Seek Thermal Compact XR voor Android

  Met de Seek Thermal Compact XR maak je van je Android smartphone direct een hoogwaardige warmtebeeldcamera! Deze Compact XR heeft bijna 2x meer bereik dan de Compact en dat maakt deze camera zeer geschikt voor buiten gebruik. Sluit hem direct aan op de Micro USB poort, download de Seek Thermal App en je bent klaar voor gebruik. Dankzij de 20 graden detectiehoek kun je gericht de omgeving perfect in beeld brengen, zowel overdag als 's nachts. En heb je de camera even niet nodig? Stop hem dan terug in de waterdichte case die krijgt meegeleverd. En omdat hij slechts 4,5 cm breed is stop je hem zo terug in je jaszak.


  Toegespitst op de outdoor


  Deze Seek Thermal Compact XR is bijvoorbeeld zeer geschikt voor jagers en wildspotters. Ook kan de Seek Thermal Compact XR goed ingezet worden bij politie en beveiligingstaken. Je kunt namelijk direct temperatuur verschillen detecteren de bossages. Zonder moeite kun je personen opsporen die zich verstoppen in de omgeving of in donkere ruimtes. Of wat denk je van het opsporen van hennepkwekerijen? De 206 x 156 thermische sensor heeft een meetbereik van -40 tot +330 graden en kan tot bijna 550 meter ver temperatuur verschillen meten.


  Direct opnemen


  Omdat je de Seek Thermal Compact XR op je telefoon wordt aangesloten kun je het interne geheugen van je telefoon gebruiken om de beelden op te nemen. Dit kan een foto en een video zijn welke terug te kijken is in je afspeellijst. Uiteraard kun je de foto's en video's direct doorsturen naar Twitter, Facebook en WhatsApp als dat nodig blijkt.

  Extra informatie


  - Geschikt voor overdag en 's nachts
  - 206 x 156 thermische sensor met 32.136 pixels
  - Foto's en video's direct opslaan op je telefoon
  - Meetbereik van -40 tot 330 graden Celcius
  - Tot bijna 550 meter ver warmtebronnen detecteren
  - Werkt op de accu van je telefoon
  - Intuiuml;tieve bediening via de app
  - 9 verschillende kleurinstellingen te kiezen afhankelijk van het te observeren object
  - Formaat: 4,5 x 2 x 2,5 cm
  - Gewicht: 14 gram


  Gebruik met smartphone cases


  Sommige smartphone cases zijn behoorlijk dit uitgevoerd waardoor de USB poort te ver naar binnen ligt. Het is dan niet mogelijk om de Seek Thermal Compact XR direct op je telefoon aan te sluiten. Je dient daarom je case van je telefoon te halen of je kunt een MicroUSB verlengkabeltje gebruiken welke wel in de case past.


  Wat als de Micro USB poort omgekeerd zit?


  Dit kan soms voorkomen. De schuine kant van de Micro USB poort zit dan aan de schermkant van je telefoon. Als je dan de Seek Thermal Compact XR aan zou sluiten zou het scherm aan de kant van de camera lens zitten en dat is niet wenselijk. Je kunt hiervoor een adapter aanschaffen. Op deze pagina lees je er meer over.


  Android OS compatibiliteit


  De Seek Thermal Compact XR werkt alleen in combinatie met de gratis app. Je telefoon dient minimaal uitgevoerd te zijn met Android 4.3 om te kunnen werken.


  Compatible telefoons


  - Google Nexus 5
  - Google Nexus 5x
  - Google Nexus 6
  - Nexus 6p
  - HTC Desire 820
  - HTC Desire EYE
  - HTC One Mini 2
  - HTC One A9
  - HTC One M8
  - HTC One M9
  - Motorola Moto X
  - Motorola Moto G
  - Samsung Galaxy S3
  - Samsung Galaxy S4
  - Samsung Galaxy S5
  - Samsung Galaxy S6
  - Samsung Galaxy S6 Edge
  - Samsung Galaxy Note 2
  - Samsung Galaxy Note 3
  - Samsung Galaxy Note 4
  - Samsung Galaxy Note Edge


  Daarnaast zijn er genoeg telefoons en tablet die werken maar nog niet zijn getest. Het belangrijkste is de Android versie. Let daar dus goed op.


  Meegeleverd


  - Waterdicht transport doosje

  2-5 werkdagen

  € 349,45
 • Seek Thermal Compact PRO voor Android

  Seek Thermal Compact PRO voor Android

  De Seek Thermal Compact PRO is de meest geavanceerde warmtebeeldcamera van dit moment, die je rechtstreeks kunt aansluiten op je Android smartphone. Deze camera is voorzien van de nieuwste technieken en heeft een aantal unieke eigenschappen waarmee je scherpe opnames kunt maken.


  Dankzij de high-sensitivity 320 x 240 pixels beeldsensor heb je extra veel pixels tot je beschikking om goede opnames te maken en kun je details veel beter opmerken. In combinatie met de 32 graden brede opnamehoek kun je grote oppervlakten direct analyseren op warmtelekken, isolatieproblemen of bijvoorbeeld onderzoeken op personen die zich verstoppen. Ook de lens is vernieuwd want deze is bij de Seek Thermal Compact PRO namelijk te focusseren. Vanaf nu kun jij zelf bepalen welk object je scherp wilt stellen en dat verhoogt het kijk gemak.


  Sluit hem direct aan op de Micro USB poort, download de Seek Thermal App en je bent klaar voor gebruik zowel 's-nachts als overdag. En heb je de camera even niet nodig? Stop hem dan terug in de waterdichte case die krijgt meegeleverd. En omdat hij slechts 4,5 cm breed is stop je hem zo terug in je jaszak.


  Voor iedereen geschikt


  Deze Seek Thermal Compact PRO is bijvoorbeeld zeer geschikt voor jagers, maar natuurlijk ook aannemers en inspecteurs. Ook kan de Seek Thermal Compact PRO goed ingezet worden bij politie en beveiligingstaken. Je kunt namelijk direct temperatuurverschillen detecteren de bossages. Zonder moeite kun je personen opsporen die zich verstoppen in de omgeving of in donkere ruimtes. Of wat denk je van het opsporen van hennepkwekerijen? De thermische sensor heeft een meetbereik van -40 tot +330 graden en kan tot bijna 550 meter ver temperatuur verschillen meten.


  Direct opnemen


  Omdat je de Seek Thermal Compact PRO op je telefoon wordt aangesloten kun je het interne geheugen van je telefoon gebruiken om de beelden op te nemen. Dit kan een foto en een video zijn welke terug te kijken is in je afspeellijst. Uiteraard kun je de foto's en video's direct doorsturen naar Twitter, Facebook en WhatsApp als dat nodig blijkt.

  Extra informatie


  - Geschikt voor overdag en 's nachts
  - 320 x 240 thermische sensor met 37.800 pixels
  - Foto's en video's direct opslaan op je telefoon
  - Meetbereik van -40 tot 330 graden Celcius
  - Tot bijna 550 meter ver warmtebronnen detecteren
  - Werkt op de accu van je telefoon
  - Intuiuml;tieve bediening via de app
  - 9 verschillende kleurinstellingen te kiezen afhankelijk van het te observeren object
  - Formaat: 4,5 x 2 x 2,5 cm
  - Gewicht: 14 gram


  Gebruik met smartphone cases


  Sommige smartphone cases zijn behoorlijk dit uitgevoerd waardoor de USB poort te ver naar binnen ligt. Het is dan niet mogelijk om de Seek Thermal Compact PRO direct op je telefoon aan te sluiten. Je dient daarom je case van je telefoon te halen of je kunt een MicroUSB verlengkabeltje gebruiken welke wel in de case past.


  Wat als de Micro USB poort omgekeerd zit?


  Dit kan soms voorkomen. De schuine kant van de Micro USB poort zit dan aan de schermkant van je telefoon. Als je dan de Seek Thermal Compact PRO aan zou sluiten zou het scherm aan de kant van de camera lens zitten en dat is niet wenselijk. Je kunt hiervoor een adapter aanschaffen. Op deze pagina lees je er meer over. Ook kun je een Micro USB verlengkabeltje aanschaffen.


  Android OS compatibiliteit


  De Seek Thermal Compact PRO werkt alleen in combinatie met de gratis app. Je telefoon dient minimaal uitgevoerd te zijn met Android 4.3 om te kunnen werken.


  Compatible telefoons


  - Google Nexus 5
  - Google Nexus 5x
  - Google Nexus 6
  - Nexus 6p
  - HTC Desire 820
  - HTC Desire EYE
  - HTC One Mini 2
  - HTC One A9
  - HTC One M8
  - HTC One M9
  - Motorola Moto X
  - Motorola Moto G
  - Samsung Galaxy S3
  - Samsung Galaxy S4
  - Samsung Galaxy S5
  - Samsung Galaxy S6
  - Samsung Galaxy S6 Edge
  - Samsung Galaxy Note 2
  - Samsung Galaxy Note 3
  - Samsung Galaxy Note 4
  - Samsung Galaxy Note Edge


  Daarnaast zijn er genoeg telefoons en tablet die werken maar nog niet zijn getest. Het belangrijkste is de Android versie. Let daar dus goed op.


  Meegeleverd


  - Waterdicht transport doosje

  2-5 werkdagen

  € 598,45
 • Seek Thermal Compact PRO voor iOS / iPhone

  Seek Thermal Compact PRO voor iOS / iPhone

  De Seek Thermal Compact PRO is de meest geavanceerde warmtebeeldcamera van dit moment, die je rechtstreeks kunt aansluiten op je iPhone smartphone. Deze camera is voorzien van de nieuwste technieken en heeft een aantal unieke eigenschappen waarmee je scherpe opnames kunt maken.


  Dankzij de high-sensitivity 320 x 240 pixels beeldsensor heb je extra veel pixels tot je beschikking om goede opnames te maken en kun je details veel beter opmerken. In combinatie met de 32 graden brede opnamehoek kun je grote oppervlakten direct analyseren op warmtelekken, isolatieproblemen of bijvoorbeeld onderzoeken op personen die zich verstoppen. Ook de lens is vernieuwd want deze is bij de Seek Thermal Compact PRO namelijk te focusseren. Vanaf nu kun jij zelf bepalen welk object je scherp wilt stellen en dat verhoogt het kijk gemak.


  Sluit hem direct aan op de Micro USB poort, download de Seek Thermal App en je bent klaar voor gebruik zowel 's-nachts als overdag. En heb je de camera even niet nodig? Stop hem dan terug in de waterdichte case die krijgt meegeleverd. En omdat hij slechts 4,5 cm breed is stop je hem zo terug in je jaszak.


  Voor iedereen geschikt


  Deze Seek Thermal Compact PRO is bijvoorbeeld zeer geschikt voor jagers, maar natuurlijk ook aannemers en inspecteurs. Ook kan de Seek Thermal Compact PRO goed ingezet worden bij politie en beveiligingstaken. Je kunt namelijk direct temperatuurverschillen detecteren de bossages. Zonder moeite kun je personen opsporen die zich verstoppen in de omgeving of in donkere ruimtes. Of wat denk je van het opsporen van hennepkwekerijen? De thermische sensor heeft een meetbereik van -40 tot +330 graden en kan tot bijna 550 meter ver temperatuur verschillen meten.


  Direct opnemen


  Omdat je de Seek Thermal Compact PRO op je telefoon wordt aangesloten kun je het interne geheugen van je telefoon gebruiken om de beelden op te nemen. Dit kan een foto en een video zijn welke terug te kijken is in je afspeellijst. Uiteraard kun je de foto's en video's direct doorsturen naar Twitter, Facebook en WhatsApp als dat nodig blijkt.

  Extra informatie


  - Geschikt voor overdag en 's nachts
  - 320 x 240 thermische sensor met 37.800 pixels
  - Foto's en video's direct opslaan op je telefoon
  - Meetbereik van -40 tot 330 graden Celcius
  - Tot bijna 550 meter ver warmtebronnen detecteren
  - Werkt op de accu van je telefoon
  - Intuiuml;tieve bediening via de app
  - 9 verschillende kleurinstellingen te kiezen afhankelijk van het te observeren object
  - Formaat: 4,5 x 2 x 2,5 cm
  - Gewicht: 14 gram


  Gebruik met smartphone cases


  Sommige smartphone cases zijn behoorlijk dit uitgevoerd waardoor de lightning poort te ver naar binnen ligt. Het is dan niet mogelijk om de Seek Thermal Compact PRO direct op je telefoon aan te sluiten. Je dient daarom je case van je telefoon te halen of je kunt een lightning verlengkabeltje gebruiken welke wel in de case past.


  iOS compatibiliteit


  De Seek Thermal Compact PRO werkt alleen in combinatie met de gratis app. Je telefoon dient minimaal uitgevoerd te zijn met iOS 8.0 om te kunnen werken.


  Compatible telefoons


  - iPhone 6s Plus
  - iPhone 6s
  - iPhone 6 Plus
  - iPhone 6
  - iPhone 5s
  - iPhone 5c
  - iPhone 5
  - iPod Touch 5th Generation


  Meegeleverd


  - Waterdicht transport doosje

  2-5 werkdagen

  € 598,45
 • Konus Lenzentelescoop Konustart-900B 60/900

  Konus Lenzentelescoop Konustart-900B 60/900

  Konus Lenzentelescoop Konustart-900B 60/900


  De Konus Konustart-900B Lenzentelescoop is een zeer goede keuze voor zowel de beginnende als de meer ervaren waarnemer. Deze Konustart 900B wordt met een RA volgmotor en een grote verscheidenheid aan accessoires geleverd voor een ruime diversiteit aan mogelijkheden. De telescoop kan geplaatst worden op het stevige, aluminium driepootstatief dat is meegeleverd. Dit tweedelige statief is in hoogte verstelbaar van 69 tot 116 cm. In combinatie met de 45º diagonaalspiegel die meegeleverd wordt, kunt u in een zeer ontspannen houding genieten van ons heelal.


  Toepassing Konus Konustart-900B


  Met de Konustart 900B beschikt u over een lenzentelescoop die zowel voor astronomische als aardse observaties geschikt is. Door de meegeleverde omkeerprisma wordt het beeld gespiegeld. Wanneer u hemellichamen observeert heeft u geen last van dit gespiegelde beeld. Maar voor aardse observaties is dit natuurlijk niet prettig en handig. Daarvoor heeft u de meegeleverde omkeerprisma welke ook nog een extra vergroting heeft van 1,5x. Wanneer dit tezamen met een van de meegeleverde oculairs gebruikt wordt kan de vergroting zelfs oplopen tot 113x.


  Toepassing RA Volgmotor


  De Konustart 900B kan door de draaiknoppen zeer eenvoudig en met vloeiende bewegingen uiterst nauwkeurig afgesteld worden. Omdat de aarde draait, zal het object uit beeld verdwijnen, wanneer u de telescoop niet mee beweegt. Met behulp van de RA volgmotor is het mogelijk om de objecten automatisch te volgen zonder de telescoop zelf te bedienen. Door gebruik te maken van de RA volgmotor is het daarnaast nu ook mogelijk om, door middel van de meegeleverde Smartphone adapter, foto's te maken van de hemellichamen die u ziet.


  In de luxe draagtas kan alles netjes opgeborgen worden en kan het makkelijk meegenomen worden naar andere plaatsen.


  Meegeleverd:
  1x Equatoriale montering met RA volgmotor
  1x Evenwichtig tegengewicht
  1x Stevig tweedelig aluminium driepootstatief van 69 tot 116 cm
  1x Red Dot finder "Stardot"
  1x 45º Diagonaalspiegel
  1x Huygens 8mm oculair Ø31,8 mm (113 vergrotingen)
  1x Huygens 20 mm oculair Ø31,8 mm (45 vergrotingen)
  1x Barlowlens met 2x vergroting
  1x Omkeerprisma met 1,5x vergroting
  1x Zonnekap
  1x Universele Smartphone-adapter
  1x Maanfilter
  1x Maankaart
  1x Hemelkaart
  1x 9V Batterij
  1x Luxe draagtas
  1x Montagehandleiding
  1x Inbusssleutel
  1x Schroevendraaier
  1x Garantiekaart

  Direct leverbaar

  € 259,00
 • Konus Lenzentelescoop Konuspace-5 50/700

  Konus Lenzentelescoop Konuspace-5 50/700

  Konus Lenzentelescoop Konuspace-5 50/700 - Een goeie keuze voor beginners die niet gelijk ingewikkelde, dure apparatuur willen aanschaffen. Hij kan gebruikt worden voor zowel aardse als astronomische observaties en is zeer eenvoudig in gebruik. Daarnaast wordt de lenzentelescoop geleverd met een zoom oculair die een geleidelijke vergroting geeft van 6x tot 28x.

  Direct leverbaar

  € 68,95
 • Konus 45 Graden Omkeerprisma 31,8 mm voor Lenzentelescopen

  Konus 45 Graden Omkeerprisma 31,8 mm voor Lenzentelescopen

  De Konus 45 graden omkeerprisma is geschikt voor Lenstelescopen met aansluiting voor 31,8 mm (1,25) oculairen. Dit prisma geeft een rechtopstaand beeld met een hoog contrast en goede scherpte.

  Direct leverbaar

  € 69,95
 • Konus Lenzentelescoop Konuspace-4 50/600

  Konus Lenzentelescoop Konuspace-4 50/600

  Deze Konuspace-4 Lenzentelescoop van het merk Konus is een ideale keuze voor beginners. Hij kan gebruikt worden voor zowel aardse als astronomische observaties en is zeer eenvoudig in gebruik. De software Sky explorer" wordt op cd-rom meegeleverd welke kan worden gebruikt in combinatie met uw computer. Daarnaast wordt de lenzentelescoop geleverd met een tafelstatief en een zoom oculair die een geleidelijke vergroting geeft van 6x tot 28x.

  Direct leverbaar

  € 57,95

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 397

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kijkers

Richtkijkers, optiek en andere kijkers kopen doe je bij Multitools.nl. Hier kies je namelijk uit een groot aanbod van afstandsmeters, nachtkijkers, monoculairs, verrekijkers en nog veel meer soorten kijkers. Bovendien hebben wij voor ieder budget een passende optie.

Welke kijkers zijn allemaal verkrijgbaar bij Multitools.nl?

In onze online kijkers shop vind je een grote selectie, bestaande uit meerdere soorten kijkers. Hierbij kan je denken aan:
•    Afstandmeters. De naam zegt het al, met deze kijker kan je erg nauwkeurig een afstand meten. Deze meters worden vaak gebruikt in de jacht, om de afstand tot wild nauwkeurig te kunnen bepalen.

•    Microscopen. Verschillende soorten microscopen, ieder met hun eigen sterkte, koop je in onze online microscopen shop. Overigens kan je niet alleen voor microscopen bij ons terecht, maar ook voor preparaten sets.

•    Monoculairs. Met deze compacte kijkers zie je allerlei objecten die zich ver weg bevinden alsof ze naast je staan, van een artiest die een concert geeft tot aan een hert dat rondloopt in het bos.

•    Nachtkijkers. Zelfs bij extreem weinig licht zie je met deze nachtkijkers alsof het dag is. Verkrijgbaar in diverse resoluties en met een geschikte keuze voor ieder budget.

•    Spotting Scopes. Hiermee kijk je op grote of kleine afstand naar wild, vogels, vliegtuigen, treinen, of al het andere dat je maar wilt spotten!

•    Telescopen. Verkrijgbaar in verschillende formaten met verschillende specificaties. Voor de amateur sterrenkijker tot aan de serieuze astrofotograaf.

•    Verrekijkers. Voor op safari. Voor het spotten van vogels. Of gewoon omdat je er altijd al een wilde bezitten.

•    Warmtebeeldkijkers. Met warmtebeeldkijkers haal je een veelzijdige kijker in huis. Omdat de kijker het verschil in temperatuur weergeeft maakt deze het mogelijk om zowel ’s nachts als overdag met hoge nauwkeurigheid objecten van hun omgeving te onderscheiden. Deze worden niet alleen gebruikt in de jacht maar ook door veiligheidsprofessionals of in de rechtshandhaving.

Zoals je ziet hebben we een groot assortiment met daarin verschillende soorten kijkers. We kunnen ons daarom voorstellen dat je nog niet zeker bent over je keuze. Natuurlijk kan je je favoriete kijker bestellen op onze site. Echter, twijfel je nog over je keuze? Neem dan even contact op met een van onze experts. We voorzien je graag van onafhankelijk advies en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Verschillende merken kijkers bij Multitools.nl

In onze online kijker shop vind je een grote selectie aan merken. Een goede kijker is er immers niet alleen een die voldoet aan de technische specificaties, maar ook eentje die past bij je persoonlijke voorkeur. En daarin kan het juiste merk een kijker maken of breken.

Een ander voordeel is dat je bij ons niet alleen merken vindt van topkwaliteit, maar ook merken die bekend staan om kwalitatief goede instapmodellen of hun uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Wat je ook zoekt, er is in ieder geval een keuze die bij je past.

Voorbeelden van merken die je bij ons kunt kopen zijn: Hawke, FLIR, Konus, Barska, Armasight, Kowa en Swarowski.

Waarom kijkers kopen bij Multitools.nl?

Ons grote assortiment is natuurlijk niet de enige reden waarom je je kijkers bij ons koopt. Wat dacht je van:
•    Snelle levering: vandaag besteld voor 15:00, morgen in huis;

•    Altijd het beste advies: onze mensen staan voor je klaar via de telefoon of mail;

•    Een keuze voor ieder budget: van de absolute top tot aan een goedkope kijker van degelijke kwaliteit. Wij hebben het allemaal voor je.