Karambit

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 77

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • QSP Knife Eagle zwart-zwart

  QSP Knife Eagle zwart-zwart

  QSP Knife Eagle zwart-zwart - Met de Eagle van QSP Knife heb je een opvouwbare karambit die een fraai en stoer ontwerp heeft. Het lemmet van deze karambit is gemaakt van zwart gecoat D2 roestvrij staal waarbij de bovenzijde gesatineerd is. In deze bovenzijde zitten ook drie zwart gecoate golvende inkepingen wat een opvallend detail is en deze karambit net even anders maakt. Op de rug van het lemmet zitten fors uitgevoerde ribbels die je extra steun geven bij het gebruik. Om het lemmet soepel met de flipper te kunnen openen is het mes voorzien van een keramische kogellager. Voor de vergrendeling is een linerlock aanwezig. Het handvat is gemaakt van zwart G10 wat voorzien is van een structuur zodat het mes stevig in de hand ligt. De oranje ring om het draaipunt van het lemmet is een opvallend detail. Op de achterzijde van het handvat zit een zwart gecoate clip en natuurlijk heeft dit mes een, zwart gecoate, ring aan het uiteinde van het handvat wat kenmerkend is voor een karambit. Het mes wordt in een geschenkdoos geleverd.

  Direct leverbaar

  € 49,80
 • Mantis Z-Mora Compression Lock

  Mantis Z-Mora Compression Lock

  Mantis Z-Mora Compression Lock - Dit reddingsmes van Mantis heeft de vorm van een karambit en bevat ook tevens de functies van een karambit. Het zwarte zakmes waarvan het lemmet een zwarte coating heeft en het G10 heft eveneens zwart is, kan voor vele tactische doeleinden worden ingezet. Het mes is éénhandig te openen door de duimondersteuning op het lemmet. Daarnaast zit er in het heft een geintegreerde glasbreker, gordelsnijder en een koordoog. In alle opzichten een ideaal reddingsmes.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 128,45

  Onze prijs € 120,45

 • QSP Knife Eagle blauw-zwart

  QSP Knife Eagle blauw-zwart

  QSP Knife Eagle blauw-zwart - Met de Eagle van QSP Knife heb je een opvouwbare karambit die een fraai en stoer ontwerp heeft. Het lemmet van deze karambit is gemaakt van zwart gecoat D2 roestvrij staal waarbij de bovenzijde gesatineerd is. In deze bovenzijde zitten ook drie zwart gecoate golvende inkepingen wat een opvallend detail is en deze karambit net even anders maakt. Op de rug van het lemmet zitten fors uitgevoerde ribbels die je extra steun geven bij het gebruik. Om het lemmet soepel met de flipper te kunnen openen is het mes voorzien van een keramische kogellager. Voor de vergrendeling is een linerlock aanwezig. Het handvat is gemaakt van blauw G10 wat voorzien is van een structuur zodat het mes stevig in de hand ligt. De zwarte ring om het draaipunt van het lemmet is een opvallend detail. Op de achterzijde van het handvat zit een zwart gecoate clip en natuurlijk heeft dit mes een, zwart gecoate, ring aan het uiteinde van het handvat wat kenmerkend is voor een karambit. Het mes wordt in een geschenkdoos geleverd.

  Direct leverbaar

  € 49,80
 • QSP Knife Eagle zwart-blank

  QSP Knife Eagle zwart-blank

  QSP Knife Eagle zwart-blank - Met de Eagle van QSP Knife heb je een opvouwbare karambit die een fraai en stoer ontwerp heeft. Het lemmet van deze karambit is gemaakt van gesatineerd D2 roestvrij staal waarbij de bovenzijde een zwarte coating heeft. In deze bovenzijde zitten ook drie inkepingen wat een opvallend detail is en deze karambit net even anders maakt. Op de rug van het lemmet zitten fors uitgevoerde ribbels die je extra steun geven bij het gebruik. Om het lemmet soepel met de flipper te kunnen openen is het mes voorzien van een keramische kogellager. Voor de vergrendeling is een linerlock aanwezig. Het handvat is gemaakt van zwart G10 wat voorzien is van een structuur zodat het mes stevig in de hand ligt. De oranje ring om het draaipunt van het lemmet is een opvallend detail. Op de achterzijde van het handvat zit een zwart gecoate clip en natuurlijk heeft dit mes een, zwart gecoate, ring aan het uiteinde van het handvat wat kenmerkend is voor een karambit. Het mes wordt in een geschenkdoos geleverd.

  Direct leverbaar

  € 49,80
 • QSP Knife Eagle blauw-blank

  QSP Knife Eagle blauw-blank

  QSP Knife Eagle blauw-blank - Met de Eagle van QSP Knife heb je een opvouwbare karambit die een fraai en stoer ontwerp heeft. Het lemmet van deze karambit is gemaakt van gesatineerd D2 roestvrij staal waarbij de bovenzijde een zwarte coating heeft. In deze bovenzijde zitten ook drie inkepingen wat een opvallend detail is en deze karambit net even anders maakt. Op de rug van het lemmet zitten fors uitgevoerde ribbels die je extra steun geven bij het gebruik. Om het lemmet soepel met de flipper te kunnen openen is het mes voorzien van een keramische kogellager. Voor de vergrendeling is een linerlock aanwezig. Het handvat is gemaakt van blauw G10 wat voorzien is van een structuur zodat het mes stevig in de hand ligt. De zwarte ring om het draaipunt van het lemmet is een opvallend detail. Op de achterzijde van het handvat zit een zwart gecoate clip en natuurlijk heeft dit mes een, zwart gecoate, ring aan het uiteinde van het handvat wat kenmerkend is voor een karambit. Het mes wordt in een geschenkdoos geleverd.

  Direct leverbaar

  € 49,80
 • QSP Knife Eagle grijs-blank

  QSP Knife Eagle grijs-blank

  QSP Knife Eagle grijs-blank - Met de Eagle van QSP Knife heb je een opvouwbare karambit die een fraai en stoer ontwerp heeft. Het lemmet van deze karambit is gemaakt van gesatineerd D2 roestvrij staal. In deze bovenzijde zitten ook drie inkepingen wat een opvallend detail is en deze karambit net even anders maakt. Op de rug van het lemmet zitten fors uitgevoerde ribbels die je extra steun geven bij het gebruik. Om het lemmet soepel met de flipper te kunnen openen is het mes voorzien van een keramische kogellager. Voor de vergrendeling is een linerlock aanwezig. Het handvat is gemaakt van grijs/zwart G10 wat voorzien is van een structuur zodat het mes stevig in de hand ligt. Op de achterzijde van het handvat zit een clip en natuurlijk heeft dit mes een ring aan het uiteinde van het handvat wat kenmerkend is voor een karambit. Het mes wordt in een geschenkdoos geleverd.

  Direct leverbaar

  € 49,80
 • Elite Force EF143

  Elite Force EF143

  Elite Force EF143 - Mes ontworpen door Elite Force. Het lemmet is gemaakt van 440 Roestvrijstaal, en is 6 cm lang. Het heft is 11.5 cm lang, en is gemaakt van Polymer. Dit zorgt voor een totale lengte van 17.5 cm. Het gewicht van dit mes is 160 gram. Ook heeft dit mes een Liner-Lock vergrendeling, voor de veiligheid van de gebruiker.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 22,50

  Onze prijs € 21,15

 • Rough Rider Damascus Etched Karambit pocket knife

  Rough Rider Damascus Etched Karambit pocket knife

  Damascus Etched Karambit pocket knife - Dit fraaie zakmes heeft een linerlock vergrendeling. Gesloten is het mes 5,70 cm. Het roestvrijstalen lemmet is voorzien van een damast-look laag (enkele laag) en nagelgleuf. Het lemmet is 3,80 cm. Het heft heeft een koordoog met koord. Het heft is voorzien van zwarte synthetische schalen met fraaie roestvrijstalen bewerking.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 16,45

  Onze prijs € 15,45

 • Tac Force Twin Blade Karambit Rood Zwart

  Tac Force Twin Blade Karambit Rood Zwart

  Tac Force Twin Blade Karambit Rood Zwart - De modellen uit de Tac Force USA collectie zijn "spring assisted " en hebben dus een hulpveer. Dit betekent dat bij gebruik van de duimsteun of de wijsvingerhendel de veer helpt om de messen te openen. Mooie dubbele karambit in rood met zwarte lemmeten. Lemmeten: 2 x zwart 440 roestwerend staal. Heft: Aluminium. Totale lengte : ca. 19 cm Voorzien van riemclip.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 25,00

  Onze prijs € 24,45

 • WithArmour Eagle Claw K

  WithArmour Eagle Claw K

  WithArmour Eagle Claw K - Dit de kleinere, karambit-versie van de originele Eagle Claw. Dit mes zal je niet teleurstellen, zelfs niet in de meest gevaarlijke en risicovolle situaties. Het lemmet is vervaardigd uit sterkt 440C staal. Het heft is gemaakt van rubberen polyamide, wat zorgt voor een zeer betrouwbare grip, zelfs in de meest gladde omstandigheden. Het ligt prettig in de hand en heeft een goede balans. De vingerring aan het einde voorkomt dat het mes uit je hand glipt bij gebruik, en is zowel te gebruiken met je pink als met je wijsvinger, bij de laatste heb je het lemmet aan de onderkant van je vuist.

  Direct leverbaar

  € 29,25
 • MTech Xtreme Karambit Zwart MX

  MTech Xtreme Karambit Zwart MX

  6 review(s)
  MTech Xtreme Karambit Black MTXA833BK - Dit tactische mes wordt vooral gebruikt door militaire eenheden en reddingsbrigades. Het mes heeft een zwart G10 heft en een zwarte stonewash gecoat lemmet. In geopende stand is het mes 19 cm. Gesloten is het mes 13 cm. Dit reddingsmes heeft een broekriem clip en een groot koordgat. Het zakmes is eenhandig te openen door de duimschroef aan de buitenkant van het heft. Het mes wordt gesloten met een linerlock vergrendeling.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 30,45

  Onze prijs € 28,45

 • Walther KDK (Karambit Defense Knife) serrated

  Walther KDK (Karambit Defense Knife) serrated

  3 review(s)
  Walther KDK (Karambit Defense Knife) - Dit karambit zakmes van Walther is van oudsher het meest legendarische mes van Walther. Het mes heeft een sterk krommend lemmet en aan het einde van het heft zit een ring wat extra stevigheid biedt als je het mes vast houdt. Het lemmet heeft een zwarte coating en is voorzien van een gekarteld blad. Het mes is eenhandig te openen door een extra opening in het lemmet. Het mes wordt geleverd met een stevige nylon sheath met riemlus en drukknop. Een karambit wordt voornamelijk gebruikt als zelfverdedigingsmes. Het type mes vindt met meer dan 1000 jaar zijn oorsprong in Indonesië en Maleisië.

  Direct leverbaar

  € 36,46
 • Schrade Karambit Linerlock SCH110

  Schrade Karambit Linerlock SCH110

  Schrade Karambit Linerlock SCH110 - gesloten is deze karambit 5 3/4 inch. Het lemmet is 6.99 cm lang en heeft een zwarte coating met een dubbele duimknop. Het heft is voorzien van G-10 schalen met een geïntegreerde vingerring. De broekclip is van roestvrijstaal en is verwijderbaar. Het karambit mes wordt geleverd met een inbussleutel.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 39,45

  Onze prijs € 37,45

 • Z-Hunter Zombie karambit geel / groen

  Z-Hunter Zombie karambit geel / groen

  1 review(s)
  Mooie Zombie karambit in geel / groene print met blood splash printen op het mes.Lemmet : 440 roestwerend staal met geel / groene print.Handgreep : Roestwerend staal.Totale lengte : ca. 19 cm. Incl. riemclip. De modellen uit de Zombie Hunter Serie zijn "spring assisted " dat betekent dat ze een hulpveer hebben, na het aanraken van de duimsteun of wijsvinger hendel helpt de veer het mes openen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,00

  Onze prijs € 19,45

 • MTech XTreme Karambit Zwart - Zwart Lemmet

  MTech XTreme Karambit Zwart - Zwart Lemmet

  2 review(s)
  De MTech XTreme Karambit is een krachtige Karambit met een ring aan het uiteinde van de hendel, waardoor het mes zeer goed in de hand licht. Blad is zwart roestwerend staal met een Zwarte G10 handgreep. Deze MTech heeft een lengte van 13 cm waarbij het lemmet 6 cm lang is en het heft 7 cm. Het lemmet is gemaakt van roestvrijstaal.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 40,00

  Onze prijs € 38,45

 • Tac Force Twin Blade Karambit Zwart Rood

  Tac Force Twin Blade Karambit Zwart Rood

  2 review(s)
  Tac Force Twin Blade Karambit Zwart Rood - De modellen uit de Tac Force USA collectie zijn "spring assisted " en hebben dus een hulpveer. Dit betekent dat bij gebruik van de duimsteun of de wijsvingerhendel de veer helpt om de messen te openen. Mooie dubbele karambit in zwart met rood accenten.Lemmeten : 2 x zwart 440 roestwerend staal Heft: Roestwerend staal.Totale lengte : ca. 19 cm Voorzien van riemclip.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 25,00

  Onze prijs € 24,45

 • Tac Force Karambit Doodshoofden

  Tac Force Karambit Doodshoofden

  Tac Force Karambit Doodshoofden - De modellen uit de Tac Force USA collectie zijn "spring assisted " wat betekent dat ze een hulpveer hebben, bij het gebruik van de duimsteun of wijsvingerhendel helpt de veer het mes te openen. Mooie karambit met zwart lemmet en heft met doodshoofden. Zowel het lemmet als het heft van dit mes zijn vervaardigd uit 440 roestvrijstaal. De totale lengte van dit mes is 19 cm. Voorzien van draagclip en vingerring. De vingerring voorkomt dat het mes uit je hand glipt bij gebruik, en zowel te gebruiken met je pink als met je wijsvinger, bij de laatste heb je het lemmet aan de onderkant van je vuist. 


  De oorsprong van de karambit ligt in Zuidoost-Azië. En is in eerste instantie ontworpen als edc voor de landbouw en visserij.


  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,00

  Onze prijs € 19,45

 • Tac Force Karambit Zwart Rood

  Tac Force Karambit Zwart Rood

  Tac Force Karambit Zwart Rood - De modellen uit de Tac Force USA collectie zijn "spring assisted " wat betekent dat ze een hulpveer hebben, bij het gebruik van de duimsteun of wijsvingerhendel helpt de veer het mes te openen. Mooie karambit in zwart met rode accenten. Zowel het lemmet als het heft van dit mes zijn vervaardigd uit 440 roestvrijstaal. De totale lengte van dit mes is 19 cm. Voorzien van draagclip en vingerring. De vingerring voorkomt dat het mes uit je hand glipt bij gebruik, en zowel te gebruiken met je pink als met je wijsvinger, bij de laatste heb je het lemmet aan de onderkant van je vuist.


  De oorsprong van de karambit ligt in Zuidoost-Azië. En is in eerste instantie ontworpen als edc voor de landbouw en visserij.


  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,00

  Onze prijs € 19,45

 • MTech Karambit zwart

  MTech Karambit zwart

  Prachtige Karambit uit de MTech Serie met een kunststof riemholster holster.
  Gevormde handgreep voor nog meer grip! Het lemmet is gemaakt van Full Tang Zwart gecoat roestwerend 440 staal.
  De handgreep is gemaakt van G10 Kunststof, gevormd voor super grip. De lengte is 13cm.
  Kunststof riemholster

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 18,00

  Onze prijs € 17,45

 • MTech Karambit blauw

  MTech Karambit blauw

  Prachtige Karambit uit de MTech Serie met een kunststof riemholster holster. Gevormde handgreep voor nog meer grip! Het lemmet is gemaakt van Full Tang Blauw gecoat roestwerend 440 staal. De handgreep is gemaakt van G10 Kunststof, gevormd voor super grip
  De lengte is 13cm. Kunststof riemholster

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 18,00

  Onze prijs € 17,45

 • Tac Force Karambit Mondri Grijs

  Tac Force Karambit Mondri Grijs

  Tac Force Karambit Mondri Grijs - De modellen uit de Tac Force USA collectie zijn "spring assisted " wat betekent dat ze een hulpveer hebben, bij het gebruik van de duimsteun of wijsvingerhendel helpt de veer het mes te openen. Zowel het lemmet als het heft van dit mes zijn vervaardigd uit 440 roestvrijstaal. De totale lengte van dit mes is 19 cm. Voorzien van draagclip en vingerring. De vingerring voorkomt dat het mes uit je hand glipt bij gebruik, en zowel te gebruiken met je pink als met je wijsvinger, bij de laatste heb je het lemmet aan de onderkant van je vuist.


  De oorsprong van de karambit ligt in Zuidoost-Azië. En is in eerste instantie ontworpen als edc voor de landbouw en visserij.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,00

  Onze prijs € 18,60

 • United Cutlery Honshu Kerambit

  United Cutlery Honshu Kerambit

  De Honshus Kerambit is géén dertien-in-een-dozijn mes voor dagelijks gebruik. Vanzelfsprekend kan dit mes uitstekend snijden, net als een sikkel of vismes. Maar de echte kracht van dit mes komt pas echt tot zijn recht in de handen van een getraind persoon. Het mes is geheel van 7Cr3 staal gemaakt en is voorzien van een opgespoten kunststof greep. Wordt geleverd inclusief hoogwaardige lederen laarsschede met clip.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 68,95

  Onze prijs € 56,45

 • X-Treme Karambit Blauw

  X-Treme Karambit Blauw

  X-Treme Karambit Blauw - Deze karambit van X-Treme is uitgevoerd met een blauw gecoat lemmet. Het lemmet is wordt na het openen vergrendelt, door middel van een linerlock en is voorzien van een ronde uitsparing. Het mes kan eenvoudig met één hand worden geopend, met behulp van de uitsparing op de flipper. Het mes is spring assisted; een hulpveer helpt het mes te openen. Het heft is uitgevoerd in blauwkleurig aluminium en voorzien van een handige draagclip.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 17,50

  Onze prijs € 15,45

 • X-Treme Karambit Rainbow Titanium Skull

  X-Treme Karambit Rainbow Titanium Skull

  X-Treme Karambit Rainbow Titanium Skull - Deze karambit is voorzien van een regenboog-kleurig lemmet voorzien van een uitsparing. De uitsparing kan worden gebruikt, om het lemmet met één hand te openen. Na opening wordt het lemmet vergrendelt, door middel van een linerlock. Het heft is voorzien van een opdruk van een schedel en aan de achterzijde zit een handige draagclip.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 17,50

  Onze prijs € 15,45

 • X-Treme Vast Mes Karambit Green

  X-Treme Vast Mes Karambit Green

  X-Treme Vast Mes Karambit Green - Deze karambit van X-Treme heeft een lemmet uitgevoerd in het zilver & zwart. Het heft is vervaardigd uit groenkleurig kunststof en brengen een mooi contrast in het geheel. Aan de achterzijde van het lemmet is de ring van de karambit uitgevoerd in het zwart. De karambit komt inclusief een nylon schede.

  Binnenkort leverbaar

  € 14,95
 • X-Treme Vast Mes Karambit Fire Red

  X-Treme Vast Mes Karambit Fire Red

  X-Treme Vast Mes Karambit Fire Red - Deze karambit van X-Treme is uitgevoerd met een rood gekleurd lemmet. Het heft is vervaardigd uit stevig kunststof en aan de achterzijde voorzien van de kenmerkende ring op een karambit, die eveneens is uitgevoerd in dezelfde rode kleur als het lemmet. De karambit komt inclusief een luxe nylon schede.

  1-2 werkdagen

  € 14,95
 • X-Treme Vast Mes Karambit Spiderweb

  X-Treme Vast Mes Karambit Spiderweb

  X-Treme Vast Mes Karambit Spiderweb - Deze karambit van X-Treme is uitgevoerd met een zwart lemmet, voorzien van een wit spinnenweb-patroon. Het heft is vervaardigd uit stevig kunststof en aan de achterzijde is de kenmerkende ring van de karambit eveneens uitgevoerd, met een spinnenweb-patroon. De karambit komt inclusief een luxe nylon schede.

  1-2 werkdagen

  € 14,95
 • X-Treme Vast Mes Karambit Aqua Blue

  X-Treme Vast Mes Karambit Aqua Blue

  X-Treme Vast Mes Karambit Aqua Blue - Deze karambit van X-Treme is uitgevoerd met een lemmet vol blauwe tinten. Het heft van dit mes is vervaardigd uit stevig kunststof. Aan de achterzijde zit de kenmerkende ring van de karambit, die eveneens is voorzien van de blauwe kleur. De karambit komt inclusief een luxe nylon schede.

  1-2 werkdagen

  € 14,95
 • X-Treme Karambit G-10 Spring Assisted

  X-Treme Karambit G-10 Spring Assisted

  X-Treme Karambit G-10 Spring Assisted - Dit mes is spring assisted; een hulpveer helpt het mes te openen. Deze karambit heeft een zwart gecoat lemmet, vervaardigd uit 420 roestvrijstaal. Het lemmet kan eenvoudig met één hand worden geopend en wordt na opening stevig op zijn plek gehouden, door middel van een linerlock. Op het heft zit een opdruk van wietblaadjes. Het mes is tevens voorzien van een glasbreker, gordelsnijder & handige draagclip.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 17,50

  Onze prijs € 15,45

 • Tac Force Tactical Karambit Stone

  Tac Force Tactical Karambit Stone

  Tac Force Tactical Karambit Stone - Dit zakmes uit de lijn van Tac Force heeft een assisted opener. Dit betekent dat het lemmet razendsnel met één hand uit het heft te halen is. Het lemmet en het heft hebben een mooie grijze coating. De uitsparingen in het heft zorgen er voor dat het mes licht van gewicht is.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 20,00

  Onze prijs € 19,45

 • United Cutlery Gil Hibben Recurve Karambit

  United Cutlery Gil Hibben Recurve Karambit

  United Cutlery Gil Hibben Recurve Karambit - Gil Hibben is een legende onder de maatwerk messenmakers en heeft een scherp gevoel voor verbluffende ontwerpen die verder gaan dan de gebruikelijke, zoals ook duidelijk wordt bij de Recurve Karambit. Het dynamisch ontworpen lemmet heeft kenmerken van een Perzisch vechtmes, maar combineert het vakkundig met de ring als handvateinde wat typisch is voor een karambit. De volledige tangconstructie is voorzien van roestvrijstalen bolsters en een handvatbekleding van micarta. Daarnaast heeft het een rode vezellaag die de elegantie van het ontwerp accentueert. Het lemmet van deze bijzondere karambit is gemaakt van 5Cr15MoV staal. De perfecte handpositie van dit mes is vanzelfsprekend bij Gil Hibben en hij wordt geleverd met een hoogwaardige leren schede.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 74,95

  Onze prijs € 62,45

 • United Cutlery M48 Falcon Karambit

  United Cutlery M48 Falcon Karambit

  United Cutlery M48 Falcon Karambit - Het hoge rendement van het klauwvormige lemmet van de United Cutlery M48 Falcon Karambit is vooral effectief bij het trekkend snijden en kappen. Het ergonomische handvat van zwart glasvezelvertserkt nylon en de schede van TPU en nylon zorgen ervoor dat je deze karambit optimaal kunt hanteren. Het M48 logo met schedel en gekruiste flitsen is te vinden op het handvat. Voor het lemmet is gebruik gemaakt van 2Cr13 staal met een fraaie tweekleurige afwerking. Daarnaast heeft het lemmet aan de bovenzijde enkele openingen wat een extra accent geeft. Een ander opvallend vormgegeven element is de stootplaat aan de onderzijde. Deze karambit, met zijn volledige tangconstructie, heeft natuurlijk de kenmerkende ring aan het uiteinde van het handvat.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 84,95

  Onze prijs € 70,45

 • X-Treme Karambit Skull Spring Assisted

  X-Treme Karambit Skull Spring Assisted

  X-Treme Karambit Skull - Dit mes is spring assisted; een hulpveer helpt het mes te openen. Deze karambit heeft een zwart gecoat lemmet, vervaardigd uit 420 roestvrijstaal. Het lemmet kan eenvoudig met één hand worden geopend en wordt na opening stevig op zijn plek gehouden, door middel van een linerlock. Op het heft zit een opdruk van schedels en zijn ronde uitsparingen gemaakt. Het mes is voorzien van een handige draagclip.

  1-2 werkdagen

  € 12,95

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 77

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3