Richtkijkers & optiek

Multitools.nl heeft een uitgebreid assortiment van de modernste richtkijkers, verrekijkers en spotting scopes. Deze kijkers zijn geschikt voor de schietsport, airsoft en de jacht. Daarnaast kun je bij ons terecht voor oprecht advies omtrent de aanschaf van je richtkijker.

Direct naar: Montages | Richtkijkers | Spotting scopes | Verrekijkers | Koffers en tassen | Airsoft richtkijkers | Bescherming
Populaire merken: Vortex | AGS | Gamo | Hawke | Walther

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 1006

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Enola Wire Pull Rookgranaat Rood

  Enola Wire Pull Rookgranaat Rood

  Enola Wire Pull Rookgranaat Rood - Maak een potje airsoft of paintball nog spannender & tactischer, met deze rookgranaten van Enola. De rookgranaten hebben een wire pull systeem en een rooktijd van ca. 90 seconden. De granaat creëert een indrukwekkend rookgordijn van super dichte niet giftige rook. Totale gewicht 140gr, gewicht kleurstof 50gr, Brandtijd ongeveer 90sec.

  Direct leverbaar

  € 6,95
 • Enola Wire Pull Smoke Grenade Roze

  Enola Wire Pull Smoke Grenade Roze

  Enola Wire Pull Smoke Grenade Roze - Maak een potje airsoft of paintball nog spannender & tactischer, met deze rookgranaten van Enola. De granaat creëert een indrukwekkend rookgordijn van super dichte niet giftige rook.

  Direct leverbaar

  € 6,95
 • Enola Wire Pull Rookgranaat Wit

  Enola Wire Pull Rookgranaat Wit

  Enola Wire Pull Rookgranaat Wit - Maak een potje airsoft of paintball nog spannender & tactischer, met deze rookgranaten van Enola. De rookgranaten hebben een wire pull systeem en een rooktijd van ca. 90 seconden. De granaat creëert een indrukwekkend rookgordijn van super dichte niet giftige rook. Totale gewicht 140gr, gewicht kleurstof 50gr, Brandtijd ongeveer 90sec.

  Direct leverbaar

  € 6,95
 • Enola Rookgranaat Burst Paars

  Enola Rookgranaat Burst Paars

  Enola Rookgranaat Burst Paars - Maak een potje airsoft of paintball nog spannender & tactischer, met deze rookgranaten van Enola. De granaat creëert een indrukwekkend rookgordijn van super dichte niet giftige rook. Gewicht totaal 130gr, gewicht kleurstof 40gr, Brandtijd ongeveer 25sec.

  Direct leverbaar

  € 7,70
 • Enola Wire Pull Rookgranaat Oranje

  Enola Wire Pull Rookgranaat Oranje

  Enola Wire Pull Rookgranaat Oranje - Maak een potje airsoft of paintball nog spannender & tactischer, met deze rookgranaten van Enola. De rookgranaten hebben een wire pull systeem en een rooktijd van ca. 90 seconden. De granaat creëert een indrukwekkend rookgordijn van super dichte niet giftige rook.Totale gewicht 140gr, gewicht kleurstof 50gr, Brandtijd ongeveer 90sec.

  Direct leverbaar

  € 6,95
 • Enola Wire Pull Rookgranaat Blauw

  Enola Wire Pull Rookgranaat Blauw

  Enola Wire Pull Rookgranaat Blauw - Maak een potje airsoft of paintball nog spannender & tactischer, met deze rookgranaten van Enola. De rookgranaten hebben een wire pull systeem en een rooktijd van ca. 90 seconden. De granaat creëert een indrukwekkend rookgordijn van super dichte niet giftige rook.Totale gewicht 140gr, gewicht kleurstof 50gr, Brandtijd ongeveer 90sec.

  Direct leverbaar

  € 6,95
 • Enola Rookgranaat Burst Oranje

  Enola Rookgranaat Burst Oranje

  Enola Rookgranaat Burst Oranje - Maak een potje airsoft of paintball nog spannender & tactischer, met deze rookgranaten van Enola. De granaat creëert een indrukwekkend rookgordijn van super dichte niet giftige rook. Gewicht totaal 130gr, gewicht kleurstof 40gr, Brandtijd ongeveer 25sec.

  Direct leverbaar

  € 7,70
 • Enola Wire Pull Rookgranaat Geel

  Enola Wire Pull Rookgranaat Geel

  Enola Wire Pull Rookgranaat Geel -
  Maak een potje airsoft of paintball nog spannender & tactischer, met deze rookgranaten van Enola. De rookgranaten hebben een wire pull systeem en een rooktijd van ca. 90 seconden. De granaat creëert een indrukwekkend rookgordijn van super dichte niet giftige rook. Totale gewicht 140gr, gewicht kleurstof 50gr, Brandtijd ongeveer 90sec.

  Direct leverbaar

  € 6,95
 • Enola Smoke Grenade Burst Roze

  Enola Smoke Grenade Burst Roze

  Enola Smoke Grenade Burst Roze - Maak een potje airsoft of paintball nog spannender & tactischer, met deze rookgranaten van Enola. De granaat creëert een indrukwekkend rookgordijn van super dichte niet giftige rook.

  Direct leverbaar

  € 7,70
 • Enola Wire Pull Rookgranaat Paars

  Enola Wire Pull Rookgranaat Paars

  Enola Wire Pull Rookgranaat Paars - Maak een potje airsoft of paintball nog spannender & tactischer, met deze rookgranaten van Enola. De rookgranaten hebben een wire pull systeem en een rooktijd van ca. 90 seconden. De granaat creëert een indrukwekkend rookgordijn van super dichte niet giftige rook.Totale gewicht 140gr, gewicht kleurstof 50gr, Brandtijd ongeveer 90sec.

  Direct leverbaar

  € 6,95
 • Ballistol Spray 200ml - Reinigen en smeren

  Ballistol Spray 200ml - Reinigen en smeren

  Ballistol Spray 200ml - Reinigen en smeren - Ballistol is een samenvoeging van het woord Ballistic en Oil. Een wapen olie dus. Het is een op minerale olie gebaseerde chemische stof die voor vele doelen gebruikt kan worden. Het is een milieuvriendelijk product.Het was oorspronkelijk bedoeld voor het reinigen, smeren en beschermen van vuurwapens, maar werkt ook uitstekend voor het reinigen, smeren en bescherming van multitools en allerhande messen. Juist voor messen waarmee etenswaren worden gesneden is het uitermate geschikt. Het is niet giftig. Ballistol heeft een zoete en licht doordringende geur vergelijkbaar met zwarte drop. Het bevat geen water, waardoor het naast zijn reinigende en smerende werking, ook beschermend werkt. Het is leverbaar in spuitbussen en in flesjes.

  Direct leverbaar

  € 9,95
 • Nitecore GM04 Gun Mount 18 mm

  Nitecore GM04 Gun Mount 18 mm

  Nitecore GM04 Gun Mount 18 mm - Deze zaklamphouder is geschikt voor geweren met een diameter van 18 mm. De houder wordt geleverd samen met een inbussleutel en schroeven. In de houder met een diameter van 25 mm passen de volgende Nitecore zaklampen: P25, MT25, MT26, MH25, MT40, MH40 en andere zaklampen met dezelfde diameter.

  Direct leverbaar

  € 9,00
 • Nitecore GM04 Gun Mount 25 mm

  Nitecore GM04 Gun Mount 25 mm

  Nitecore GM04 Gun Mount 25 mm - Deze zaklamphouder is geschikt voor geweren met een diameter van 25 mm. De houder wordt geleverd samen met een inbussleutel en schroeven. In de houder met een diameter van 25 mm passen de volgende Nitecore zaklampen: P25, MT25, MT26, MH25, MT40, MH40 en andere zaklampen met dezelfde diameter.

  Direct leverbaar

  € 8,00
 • Ballistol Reinigen en smeren 50ml

  Ballistol Reinigen en smeren 50ml

  4 review(s)
  Ballistol flacon 50ml
  Ballistol is een samenvoeging van het woord Ballistic en Oil. Een wapen olie dus. Het is een op minerale olie gebaseerde chemische stof die voor vele doelen gebruikt kan worden. Het is een milieuvriendelijk product. Het wordt gebruikt voor het reinigen, smeren en beschermen van multitools en allerhande messen. Juist voor messen waarmee etenswaren worden gesneden is het uitermate geschikt. Het is niet giftig. Ballistol heeft een zoete en licht doordringende geur vergelijkbaar met zwarte drop. Het bevat geen water, waardoor het naast zijn reinigende en smerende werking, ook beschermend werkt. Het is leverbaar in spuitbussen en in flesjes.

  Direct leverbaar

  € 4,50
 • Nitecore GM03 Gun Mount

  Nitecore GM03 Gun Mount

  Nitecore GM03 Gun Mount - Deze zaklamphouder is geschikt voor geweren met een diameter van 18-25 mm. De houder wordt geleverd samen met een inbussleutel en schroeven. In de houder met een diameter van 25 mm passen de volgende Nitecore zaklampen: MT25, MT26, MH25, MT40, MH40 en andere zaklampen met dezelfde diameter.

  Direct leverbaar

  € 12,00
 • Nitecore GM02 Gun Mount

  Nitecore GM02 Gun Mount

  Nitecore GM02 Gun Mount - Deze zaklamphouder is geschikt voor geweren. De houder wordt geleverd samen met een inbussleutel en schroeven. In de houder met een diameter van 25 mm passen de volgende Nitecore zaklampen: SRT7, SRT6, MT2C, MT25, MT26, MT40, MH2C, MH25, MH40 en andere zaklampen met dezelfde diameter.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 16,00

  Onze prijs € 15,20

 • Flip Target Schietkaart 14x14cm Air Pistol 10 Meter

  Flip Target Schietkaart 14x14cm Air Pistol 10 Meter

  Flip Target Schietkaart 14x14cm Air Pistol 10 Meter - Papierer target van 14x14cm. Deze target komt in een set van 50 stuks.

  Direct leverbaar

  € 4,95
 • Nitecore GM02M Gun Mount

  Nitecore GM02M Gun Mount

  Nitecore GM02M Gun Mount - Deze magnetische zaklamphouder van zwart aluminium is de meest betrouwbare manier om je zaklamp aan je wapen te bevestigen. Maar het is ook de ideale hulp voor het bevestigen van je zaklantaarn aan elk magnetisch oppervlak. De houder wordt geleverd samen met een inbussleutel en schroeven. In de houder passen de volgende Nitecore zaklampen: SRT7, SRT6, MT2C, MT25, MT26, MT40, MH2C, MH25, MH40 en andere zaklampen met dezelfde diameter.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 21,99

  Onze prijs € 20,90

 • Sportsmatch Montage Dampa DM60 25.4mm High Dovetail

  Sportsmatch Montage Dampa DM60 25.4mm High Dovetail

  3 review(s)

  Sportsmatch Montage Dampa DM60 25.4mm High Dovetail - De Sportsmatch montageringen zijn geproduceerd om de hoogste precisie te garanderen. Deze stevige stalen montageringen met een dubbele schroef bieden de uitkomst voor nagenoeg alle combinaties. Dampa Mount 1 inch buis, voor 9,5 - 11,5 mm dove tail. Deze montages zijn heel goed te gebruiken wanneer de terugslag groot is, een echte aanrader!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 71,75

  Onze prijs € 64,95

 • Tactical Gun Cleaning Mat

  Tactical Gun Cleaning Mat

  onderhoudsmat / Schoonmaak mat voor geweren en pistolen - Deze mat is van Neoprene en heeft de kleur van coyote bruin en een afmeting 30 bij 25 cm. De onderhoudsmat is 0,038 mm dik.

  Direct leverbaar

  € 15,45
 • Otis All Cal Rifle Cleaning System

  Otis All Cal Rifle Cleaning System

  Otis All Cal Rifle-reinigingssysteem - Bevat de borstels die nodig zijn om .22 en .35 cal schoon te maken en te onderhouden. Patch reinigt alle geweren van .17 - .45 cal. Bevat ook: 20.32 cm, 76.2 cm en 86.36 cm Memory-Flex & kabels; voor effectieve en correcte stuitligging-tot-muilkorf & reiniging; twee kaliber-specifieke bronsborstels verwijderen koperafzettingen en andere vervuiling; hulpmiddelen van massief messing obstakel voor vastgelopen koffers en andere verstoppingen; O85 & reg; Ultra Bore & solvent; helpt bij het reinigen, smeren en beschermen van de loop in één stap; borgreflector / vlagveiligheid voor inspecteren van de loop of markeren van een lege kamer. Lichtgewicht zachte verpakking met riemlus voor gemakkelijk dragen. Afmetingen: 10.16 cm x 1016 cm x 5.08 cm. Let op: Op dit product zit een gemiddelde levertijd van 10 werkdagen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 72,45

  Onze prijs € 68,45

 • Hawke Weaver High HM7214 1" Reach Forward 30mm 2 Piece

  Hawke Weaver High HM7214 1" Reach Forward 30mm 2 Piece

  Hawke Weaver High HM7214 1" Reach Forward 30mm 2 Piece - Handig voor korte rails, om toch je kijker juist op positie te kunnen brengen. Verlengde deel is 1'' dus 25,4 mm. Let op! Alleen geschikt voor 30 mm kijkertube.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 56,10

  Onze prijs € 52,45

 • Hawke Weaver montage 2-delig 25,4mm hoog

  Hawke Weaver montage 2-delig 25,4mm hoog

  1 review(s)

  De Hawke montages zijn ontworpen om de richtkijker goed in positie te houden. De montage ringen hebben mooie afgeronde randen en hebben een zeer stevige constructie.
  De Hawke weaver mount is een twee delige aluminium montage welke past op alle weaver/picatinny railsen. De lage montage is geschikt voor alle richtkijkers met een 25,4 mm buisdiameter. Hawke kijker montages zijn heel divers inzetbaar en zijn van een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. U kunt Hawke montages tevens gebruiken op de wat sterkere veerbuksen.


  Inclusief:
  Twee delig.
  Inclusief inbussleutel om direct te kunnen monteren.
  Dubbele schroeven voor een beter klemeffect.
  Antislip in de ringen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 27,80

  Onze prijs € 26,45

 • Montage Optisan QRA II 30mm Medium Weaver

  Montage Optisan QRA II 30mm Medium Weaver

  Montage Optisan QRA II 30mm Medium Weaver is een stalen montage van hoge kwaliteit, Bij dit nieuwe ontwerp is veel gewichtsbesparing toegepast zonder invloed te hebben gehad op de kwaliteit. Ook bij zware terugslag zorgt de montage ervoor dat de richtkijker stevig op zijn plek blijf.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 74,00

  Onze prijs € 69,95

 • Hawke montage 9-11 mm dovetail 1 delig 30mm hoog

  Hawke montage 9-11 mm dovetail 1 delig 30mm hoog

  De Hawke montageringen zijn ontworpen om de richtkijker goed in positie te houden. De montage ringen hebben mooie afgeronde randen en hebben een zeer stevige constructie. De Hawke Mount is een één delig montage welke past op alle 9 tot 11 mm dovetail rails. Deze aluminium montage is geschikt voor alle richtkijkers met een 30 mm buisdiameter. Hawke richtkijker montages zijn heel divers inzetbaar en hebben een uitstekende kwaliteit voor een bijzonder lage prijs. Deze montage is uitgevoerd met een draaischijf die de hoek van de montageringen bepaald. Zodra u richtkijker in het juiste gebied zit kunt u de schijf vastdraaien met het het meegeleverde inbus sleuteltje. U kunt dergelijke montages rustig gebruiken op de wat sterkere veerbuksen. Deze ééndelige montage heeft een hoger klemvermogen en daarbij aan te raden voor de wat sterkere veerbuksen.


  Eendelig
  Inclusief scope stop pin
  Inclusief drie delige sleutelset om direct te kunnen monteren.
  4 schroeven voor een beter klemeffect.
  Antislip materiaal

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 36,40

  Onze prijs € 34,45

 • Richtkijker Gamo 3-9x40 W1PM

  Richtkijker Gamo 3-9x40 W1PM

  Gamo 3-9x40 W1PM


  Deze richtkijker wordt met montage geleverd.


  De buis diameter is 1 inch.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 70,95

  Onze prijs € 63,45

 • JKR Schietsport reiningskit

  JKR Schietsport reiningskit

  JKR Schietsport reiningskit - Deze kit is geschikt voor het reinigen van je pistool of geweer. De kit wordt geleverd met 3 typen borstels en een hulpstuk waarmee de borstels dan wel in een korte of lange loop gebracht kunnen worden.  

  Direct leverbaar

  € 12,45
 • Blue Lube Biologische Cleaner 118 ml

  Blue Lube Biologische Cleaner 118 ml

  Blue Lube schoonmaakmiddel van Benchmade is een biologisch afbreekbaar en ozonvriendelijke cleaner in een handig knijpflesje. Met enkele druppels Benchmade schoonmaakmiddel op een doekje, wordt het vuil en vettige aanslag van uw Leatherman mes en multitool verwijderd. Voor moeilijk te verwijderen aanslag kunt u de Benchmade cleaner direct op het te reinigen oppervlak aanbrengen. Even laten inwerken en uitborstelen met bijvoorbeeld een tandenborstel. Na verdamping laat het product een uiterst dun laagje achter wat beschermt tegen de invloeden van vocht en nieuwe verontreinigingen. Het middel heeft het een licht smerende werking, en zal bovendien nooit plakken of bevriezen. Breng, om uw messen en multitools maximaal te beschermen, na het schoonmaken een dun laagje Blue Lube Lubricant aan. Dit hoogwaardig onbrandbare smeermiddel werkt op basis van high density paraffine. Het kenmerkt zich door een sterkere en langdurig aanhoudende smerende werking in vouwmessen en multitools en is daarnaast ook uitstekend ook geschikt voor allerlei andere toepassingen. Bluelube Cleaner is gemaakt om de messen soepel te houden. Als u dit af en toe gebruikt op uw mes dan zorgt u er voor dat deze soepel blijft, tevens wordt ook het roest verwijderd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,95

  Onze prijs € 18,50

 • Tetra Pistool Schoonmaak Set .357 - .38

  Tetra Pistool Schoonmaak Set .357 - .38

  Tetra Pistool Schoonmaakset .357 - .38

  • verlengbare reinigingsstok
  • geblauwde borstel voor corrosie bescherming
  • handige bewaarverpakking

  Inhoud schoonmaakset

  • Triple ActionTM (2 oz.)
  • Tetra® Gun Grease (10g)
  • Bronzen borstel
  • Katoenen patches
  • Patch-houder
  • Reinigingsstok 

   

  ValuPro ™ III-reinigingskits bieden de hoogste kwaliteit en veelzijdigheid die momenteel op de markt verkrijgbaar is, alles in een aantrekkelijke bewaarverpakking! Nu inclusief Tetra® Gun Grease. 

  ValuPro ™ III-kit bevat alles wat je als sportschutter nodig hebt om je vuurwapen te onderhouden, schoon te maken en te smeren.
  ValuPro ™ III-reinigingskits zijn beschikbaar voor de meeste kalibers pistolen en geweren

   

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 25,95

  Onze prijs € 25,20

 • Olight X-WM02 Weapon Mount

  Olight X-WM02 Weapon Mount

  1 review(s)

  Olight X-WM02 Weapon Mount - De Olight X-WM02 Weapon Mount is geschikt voor de M20, M21, M22, M30, M2X en M3X en overige zaklampen met een diameter van 23-26 mm.
  Voor de montage van de weapon mount op de tactische zaklampen, wordt gebruik gemaakt van zeer krachtige neodymium magneten, wat de rails accessoire overbodig maakt. Geschikt voor zeer intensief gebruik en dat zonder gereedschap nodig te hebben voor de bevestiging.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 27,50

  Onze prijs € 24,45

 • Flip Target Schietkaart MOEFLON 14x14cm 50 stuks

  Flip Target Schietkaart MOEFLON 14x14cm 50 stuks

  Flip Target Schietkaart MOEFLON 14x14cm 50 stuks - Papieren target met de opdruk van een moeflon. De afmeting van de target is 14x14cm. Deze target komt in een set van 50 stuks.

  Direct leverbaar

  € 4,95
 • Flip Target Schietkaart RAT 14x14cm 50 stuks

  Flip Target Schietkaart RAT 14x14cm 50 stuks

  Flip Target Schietkaart RAT 14x14cm 50 stuks - Papieren target met de opdruk van een rat. De afmeting van de target is 14x14cm. Deze target komt in een set van 50 stuks.

  Direct leverbaar

  € 4,95
 • RAM Schietkaarten 14x14 ONE

  RAM Schietkaarten 14x14 ONE

  2 review(s)

  Gemaakt van wit karton in een plastic verpakking van 100 stuks.
  Schietkaarten voor schietkastje 14x14cm met 1 roos in een plastic verpakking van 100 stuks.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 5,00

  Onze prijs € 4,45

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 1006

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Richtkijkers & optiek

Richtkijkers en optiek kopen doe je bij Multitools.nl. Hier vind je niet alleen de mooiste richtkijkers, maar ook andere optische instrumenten, zoals spotting scopes, verrekijkers en speciale airsoft richtkijkers. Dit grote assortiment wordt aangevuld met allerlei accessoires, reserveonderdelen en diverse upgrades voor je richtkijkers en optische hulpmiddelen.

Het assortiment richtkijkers & optiek bij Multitools.nl

De categorie richtkijkers en optiek bij Multitools is erg veelzijdig te noemen. In een zin samengevat vind je er alles wat je nodig hebt voor het optimale zicht met je jachtwapen, airsoft gun of ander wapen. We geven je graag een kleine greep uit ons assortiment:

•    Richtkijkers. Of je nou actief bent in de jacht, de schietsport of er een andere hobby met een geweer op na houdt: zonder goede richtkijker ben je nergens. In onze richtkijker shop vind je dan ook alle richtkijkers die je je maar kunt bedenken, van betaalbare instapmodellen tot aan de absolute top.

•    Spotting scopes. Zowel gebogen spotting scopes als rechte spotting scopes. Perfect voor mensen die van veraf alle prachtige details van de natuur willen zien, of voor jagers die speuren naar wild. In het digitale tijdperk vind je ze uiteraard ook met universele smartphone adapters.

•    Verrekijkers. Van vogelfanaat tot aan safarispecialist: met een goede verrekijker kijk je heel ver en heel nauwkeurig, soms tot wel meer dan een kilometer. Verkrijgbaar in een variant voor de veeleisende specialist tot aan een exemplaar voor de beginnende spotter die op zoek is naar de beste prijs-/kwaliteitverhouding.

•    Airsoft richtkijkers. Deze richtkijkers hebben een aparte categorie gekregen om ze meer te onderscheiden van ‘normale’ richtkijkers. Ze zijn verkrijgbaar met diverse richtkruizen en verschillende vergrotingen. Ook is het prijzenspectrum erg breed, waardoor er voor ieder budget een geschikte keuze is.

•    Montages. Een richtkijker is onbruikbaar zonder de juiste montage. Daarom vind je bij ons de beste weaver rails, picatinny rails en dovetails, net als diverse montageringen voor de meest populaire maar ook diverse ongebruikelijke maten.

•    Koffers en tassen. En goede koffer of tas beschermt je richtkijker en je wapen tegen schokken, stof, water en vuil. Onder deze categorie vallen niet alleen koffers en tassen, maar ook andere wearables, zoals schouderbanden.

•    Bescherming. Van gehoorbescherming en oogbescherming tot aan speciale gezichtsmaskers. Met de categorie bescherming ga je met een vertrouwd en veilig gevoel de schietbaan op of de jacht in.

Het maakt niet uit of je een jachtgeweer hebt, een airsoft gun, of niet eens op zoek bent naar een richtkijker voor op een wapen, maar naar een ander optisch hulpmiddel. Zoals je ziet is er altijd een geschikte richtkijker, verrekijker of spotting scope voor ieder doel en ieder budget.

Is er ook een richtkijker sale, verrekijker sale of spotting scope sale?

Ja, die zijn er. Regelmatig vind je bij ons leuke acties. Hierdoor kan je een richtkijker met een leuke korting in huis halen. Daarnaast hebben we ook een sale, waarin diverse modellen terechtkomen als ze ons assortiment gaan verlaten. Hiermee haal je vaak een top richtkijker in huis tegen een hele lage prijs. Een buitenkansje dus.

Overigens zijn er niet alleen wel eens richtkijkers in de aanbieding of sale. Zo vind je bij ons ook regelmatig aanbiedingen of sales acties voor spotting scopes, verrekijkers en andere optische hulpmiddelen.