Batterijhouders

Van laag naar hoog sorteren

27 artikel(en)

 • Nitecore NBM40 Batterijhouder zwart

  Nitecore NBM40 Batterijhouder zwart

  1 review(s)
  Nitecore NBM40 Batterijhouder zwart - In de Nitecore NBM40 kun je maar liefst 4 stuks 18650 batterijen meenemen die je op het moment zelf niet gebruikt maar eventueel later nodig kan hebben. Deze batterijhouder is erg handig om onderweg bij je te dragen. De batterijhouder wordt geleverd met een klittenband sluiting, welke je om de houder kunt wikkelen, zodat de batterijen extra beschermd zijn en er niet uit kunnen vallen. De houder is gemaakt van flexibel zwart kunststof en is schokproef.

  Direct leverbaar

  € 5,05
 • Ledlenser P7 Batterijhouder

  Ledlenser P7 Batterijhouder

  Batterijhouder met schakelaar voor de 7-serie van Ledlenser. Deze batterijhouder is voor 4x AAA batterijen en is geschikt voor de Ledlenser P7/B7 en Ledlenser T7 zaklampen. Natuurlijk ook de nieuwe P7.2 / T7.2 en B7.2.  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 15,45

  Onze prijs € 13,95

 • Nitecore CR123 Batterijhouder

  Nitecore CR123 Batterijhouder

  Nitecore CR123 Batterijhouder - In deze houder passen 2 stuks CR123 batterijen. Met deze batterij houder heb je al je batterijen bij de hand. Nooit meer zoeken naar een geschikte batterij. Compact en gemakkelijk mee te nemen. De zwarte kunststof behuizing neemt weinig ruimte in en sluit naadloos om de batterij.

  Direct leverbaar

  € 3,95
 • Olight Batterij carrier SR50/51

  Olight Batterij carrier SR50/51

  Batterij carrier SR50/51


  Houder voor 2 x 18650 batterijen voor de SR50/51

  Direct leverbaar

  € 14,95
 • Streamlight 3AA HAZ-LO Batterijhouder

  Streamlight 3AA HAZ-LO Batterijhouder

  Streamlight 3AA HAZ-LO Batterijhouder - In deze batterijhouder kunnen drie alkaline batterijen en hij is geschikt voor de Streamlight 3AA HAZ-LO hoofdlamp. De houder wordt exclusief batterijen geleverd.

  Direct leverbaar

  € 9,05
 • Nitecore NBM40 Batterijhouder geel

  Nitecore NBM40 Batterijhouder geel

  Nitecore NBM40 Batterijhouder geel - In de Nitecore NBM40 kun je maar liefst 4 stuks 18650 batterijen meenemen die je op het moment zelf niet gebruikt maar eventueel later nodig kan hebben. Deze batterijhouder is erg handig om onderweg bij je te dragen. De batterijhouder wordt geleverd met een klittenband sluiting, welke je om de houder kunt wikkelen, zodat de batterijen extra beschermd zijn en er niet uit kunnen vallen. De houder is gemaakt van flexibel geel kunststof en is schokproef.

  Direct leverbaar

  € 5,05
 • Ledlenser L7 Batterijhouder en Achterkap

  Ledlenser L7 Batterijhouder en Achterkap

  Ledlenser L7 Batterijhouder en Achterkap- Deze set bestaat uit een batterijhouder en end cap, geschikt voor de 7-Serie van Ledlenser. In de houder passen 3 AAA-batterijen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 15,45

  Onze prijs € 13,95

 • Nitecore NBM40 Batterijhouder blauw

  Nitecore NBM40 Batterijhouder blauw

  Nitecore NBM40 Batterijhouder blauw - In de Nitecore NBM40 kun je maar liefst 4 stuks 18650 batterijen meenemen die je op het moment zelf niet gebruikt maar eventueel later nodig kan hebben. Deze batterijhouder is erg handig om onderweg bij je te dragen. De batterijhouder wordt geleverd met een klittenband sluiting, welke je om de houder kunt wikkelen, zodat de batterijen extra beschermd zijn en er niet uit kunnen vallen. De houder is gemaakt van flexibel blauw kunststof en is schokproef.

  Direct leverbaar

  € 5,05
 • Olight Battery Magazine geschikt voor de M20

  Olight Battery Magazine geschikt voor de M20

  De Olight Battery Magazine is een batterijhouder die geschikt is voor de M20

  Direct leverbaar

  € 5,00
 • Olight Batterijhouder 18650 - SR50/51

  Olight Batterijhouder 18650 - SR50/51

  Batterijhouder voor 2x 18650 batterijen, geschikt voor de Olight SR50 en SR51.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 15,95

  Onze prijs € 14,95

 • Ledlenser M7R Batterijhouder

  Ledlenser M7R Batterijhouder

  Batterijhouder voor de Ledlenser M7R.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,45

  Onze prijs € 16,95

 • Ledlenser P7 Batterijhouder met Einddop

  Ledlenser P7 Batterijhouder met Einddop

  Set bestaande uit het nieuwe type batterijhouder voor de Ledlenser P7, inclusief een einddop. Wanneer je een ouder type Ledlenser P7 hebt, past het nieuwe type batterijhouder niet, in verband met een afwijking aan de schakelaar. Het oude type batterijhouder is niet meer te krijgen, maar met deze set (volledig nieuwe serie) kun je toch je 'oude' Ledlenser P7 nog gebruiken omdat de einddop ook vernieuwd wordt.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,45

  Onze prijs € 16,95

 • Ledlenser P7R Batterijhouder met Schakelaar

  Ledlenser P7R Batterijhouder met Schakelaar

  Ledlenser P7R batterijhouder inclusief einddop met schakelaar. Alleen geschikt voor de Ledlenser P7R.


  De batterijhouder is voorzien van een 'tulp' aansluiting aan de onderkant.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 33,45

  Onze prijs € 29,95

 • Streamlight Batterijhouder alkaline voor Survivor en Knucklehead

  Streamlight Batterijhouder alkaline voor Survivor en Knucklehead

  Streamlight Batterijhouder alkaline voor Survivor en Knucklehead - Deze batterijhouder is een van de beste opties voor het vervangen van je oplaadbare batterij. In de houder kunnen vier alkalinebatterijen en hij is geschikt voor de Streamlight Survivor en Knucklehead lampen. De houder wordt exclusief batterijen geleverd.

  Direct leverbaar

  € 10,30
 • Olight H15 Box voor Batterijen

  Olight H15 Box voor Batterijen

  Olight H15 Box voor Batterijen - Lengte totaal (cm): 6.20 Gewicht (gram): 21.00

  1-2 werkdagen

  € 6,50
 • Petzl Batterijhouder voor Reactik en Reactik+

  Petzl Batterijhouder voor Reactik en Reactik+

  Met deze Petzl Batterypack kun je je REACTIK en REACTIK+ hoofdlampen blijven gebruiken wanneer je accu leeg is. De batterijhouder biedt plaats van 3x AAA batterijen en geven je net die extra gebruikstijd wanneer de Li-Ion accu de geest geeft.


  Wanneer je de batterijhouder gebruikt heb je slechts 40% lichtopbrengst ten opzicht van de normale accu, echter is dit als backup meer dan voldoende.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 15,95

  Onze prijs € 14,95

 • Rolux V-Mount Battery Plate RL-VFU0

  Rolux V-Mount Battery Plate RL-VFU0

  De Rolux Accuhouder RL-VFU0 stelt u in staat om V-mount accu's aan te sluiten op bijvoorbeeld uw Canon 5D, Nikon D800, Panasonic AF 103, etc. De RL-VFU0 heeft ook een USB-uitgang waarmee apparaten via een USB-poort kunnen worden aangesloten. Tevens is het mogelijk om verschillende accessoires tegelijkertijd aan te sluiten. Zo kunt uw bijvoorbeeld een monitor, en camera en een smartphone voeden met slechts een V-Mount accu.  V-mount accu's staan bekend om hun lange gebruiksduur, waar u met de RL-VFU0 optimaal gebruik van kunt maken. De v-mount accu's zijn met

  Direct leverbaar

  € 149,00
 • Rolux V-Mount Battery Plate RL-VFU1

  Rolux V-Mount Battery Plate RL-VFU1

  De Rolux Accuhouder RL-VFU1 stelt u in staat om V-mount accu's aan te sluiten op bijvoorbeeld uw Canon 5D, Nikon D800, Panasonic AF 103, etc.De RL-VFU1 heeft ook een USB-uitgang waarmee apparaten via een USB-poort kunnen worden aangesloten. Tevens is het mogelijk om verschillende accessoires tegelijkertijd aan te sluiten. Zo kunt uw bijvoorbeeld een monitor, en camera en een smartphone voeden met slechts een V-Mount accu.  V-mount accu's staan bekend om hun lange gebruiksduur, waar u met de RL-VFU1 optimaal gebruik van kunt maken. De v-mount accu's zijn met

  Direct leverbaar

  € 169,00
 • Rolux V-Mount Battery Plate RL-IS2

  Rolux V-Mount Battery Plate RL-IS2

  De RL-IS2 accuhouder van Rolux is ontworpen om uw videocamera, monitor of videolamp via een Sony V-Mount accu van stroom te voorzien. U sluit hiervoor een v-mount accu (niet inbegrepen) aan op de RL-IS2, om zo een betrouwbare oplossing te creëren. V-mount accu's staan bekend om hun lange gebruiksduur, waar u met de RL-IS2 optimaal gebruik van kunt maken. De v-mount accu's zijn met

  Direct leverbaar

  € 46,95
 • Rolux Accuhouder RL-BMG voor Black Magic URSA

  Rolux Accuhouder RL-BMG voor Black Magic URSA

  De RL-BMG accuhouder van Rolux is ontworpen om uw Blackmagic URSA Mini van stroom te voorzien. U sluit hiervoor een v-mount accu (niet inbegrepen) aan op de RL-BMG, om zo een betrouwbare oplossing te creëren. V-mount accu's staan bekend om hun lange gebruiksduur, waar u met de RL-BMG optimaal gebruik van kunt maken. De V-mount accu's zitten veilig op hun plek, maar zijn toch met

  Direct leverbaar

  € 79,95
 • Rolux Accuhouder RL-CAGII voor Canon C300 Mark II

  Rolux Accuhouder RL-CAGII voor Canon C300 Mark II

  De RL-CAGII accuhouder van Rolux is ontworpen om uw Canon EOS C300 Mark II van stroom te voorzien. U sluit hiervoor een v-mount accu (niet inbegrepen) aan op de RL-CAGII, om zo een betrouwbare oplossing te creëren. V-mount accu's staan bekend om hun lange gebruiksduur, waar u met de RL-CAGII optimaal gebruik van kunt maken. De v-mount accu's zitten veilig op hun plek, maar zijn toch met

  Direct leverbaar

  € 149,00
 • Ledlenser M7R.2 Upgrade Batterijhouder met Schakelaar

  Ledlenser M7R.2 Upgrade Batterijhouder met Schakelaar

  Ledlenser M7R.2 Upgrade batterijhouder inclusief einddop/schakelaar. In tegenstelling tot het oude model, zijn deze onderdelen niet meer los leverbaar. De schakelaar zit namelijk vast op de batterijhouder in verband met de elektronica in de einddop.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 33,95

  Onze prijs € 29,95

 • Ledlenser P14.2 Batterijhouder & Achterkap

  Ledlenser P14.2 Batterijhouder & Achterkap

  Ledlenser P14.2 Batterijhouder Achterkapje - Deze set bestaat uit een batterijhouder en kapje, geschikt voor de P14.2 van Ledlenser. De houder is geschikt voor 4 AA-batterijen.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 28,45

  Onze prijs € 24,95

 • Rolux V-Mount Battery Plate RL-GDX9 voor Sony FX9

  Rolux V-Mount Battery Plate RL-GDX9 voor Sony FX9

  Rolux V-Mount Battery Plate RL-GDX9 voor Sony FX9


  ontworpen om uw Sony FX9 van stroom te voorzien. U sluit hiervoor een v-mount accu (niet inbegrepen) aan op de RL-GDX9, om zo een betrouwbare oplossing te creëren. V-mount accu’s staan bekend om hun lange gebruiksduur, waar u met de RL-GDX9 optimaal gebruik van kunt maken. De v-mount accu’s zitten veilig op hun plek, maar zijn toch met één druk op de knop te demonteren.


  Toepassing RL-GDX9


  U monteert de RL-GDX9 met een battery plate adapter op de rods uw Canon EOS C300 Mark II. Deze adapter vindt u bij de optionele accessoires. Er zijn al voorbereidingen getroffen op zowel de RL-CAGII als de battery plate adapter voor een snelle en eenvoudige montage. Er hoeft slechts één kabel te worden aangesloten, waarna u klaar bent voor gebruik. De RL-CAGII is geschikt voor alle gangbare v-mount accu’s. Aan de zijkant van de RL-CAGII bevindt zich een D-tap aansluiting, om uw favoriete accessoires van stroom te voorzien (bijvoorbeeld een LED-lamp).

  Direct leverbaar

  € 239,00
 • Streamlight Batterijhouder voor Trident, Septor en Twin-Task

  Streamlight Batterijhouder voor Trident, Septor en Twin-Task

  Streamlight Batterijhouder voor Trident, Septor en Twin-Task - In deze batterijhouder kunnen drie alkaline batterijen en hij is geschikt voor de Streamlight Trident, Trident HP, Septor en Twin-Task 3AAA lampen. De houder wordt exclusief batterijen geleverd.

  1-3 werkdagen

  € 9,05
 • Peli 2387 batterij behuizing

  Peli 2387 batterij behuizing

  Peli 2387 batterij behuizing - Dit is een originele Peli batterij behuizing voor 2 stuks CR123 lithium batterijen. Geschikt voor de 2380R LED en 7000 LED.

  Direct leverbaar

  € 4,80
 • Nitecore NBM40 Batterijhouder roze

  Nitecore NBM40 Batterijhouder roze

  Nitecore NBM40 Batterijhouder roze - In de Nitecore NBM40 kun je maar liefst 4 stuks 18650 batterijen meenemen die je op het moment zelf niet gebruikt maar eventueel later nodig kan hebben. Deze batterijhouder is erg handig om onderweg bij je te dragen. De batterijhouder wordt geleverd met een klittenband sluiting, welke je om de houder kunt wikkelen, zodat de batterijen extra beschermd zijn en er niet uit kunnen vallen. De houder is gemaakt van flexibel roze kunststof en is schokproef.
  € 5,05

Van laag naar hoog sorteren

27 artikel(en)