Airsoft

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 120

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Rubber Ammo For Air Soft Guns

  Rubber Ammo For Air Soft Guns

  Rubber Ammo For Air Soft Guns -  Rubberen kogels geschikt voor Airsoft voor kinderen - geschikt voor kinderspeelgoed. Verpakt per 20 stuks. De rubberen kogels hebben een diameter van 1/4 inch (= 0,64 cm) en zijn 10/16 inch (=1,59 cm) lang.


  Direct leverbaar

  € 4,95
 • Enola EG25 Micro Rookgranaat Geel

  Enola EG25 Micro Rookgranaat Geel

  Enola EG25 Micro Rookgranaat Geel - Rook nodig voor een fotoshoot, maar niet je studio vol rook willen hebben? Een rookeffect creeeren voor die artistieke fotoshoot zonder de hele omgeving uit te roken? Een kortdurend rookgordijn optrekken bij airsoft, want 30 seconden is echt voldoende om je tactiek te plannen. Dan is de Enola 25 Micro Wire Pull perfect. Deze kleine, handzame rookgranaat biedt voor 30 seconden rook.


  Een compacte smoke grenade met een brandtijd van 30 seconden. Super dicht gekleurde, niet giftige rook! Makkelijk met je mee te nemen door het compacte formaat. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.


  Tevens hebben wij rookgranaten in ons assortiment met meer rook uit beiden zijden of een langere rooktijd, de Enola Burst en de Enola Wire Pull. Beiden verkrijgbaar in diverse kleuren. Welke je ook kiest, succes gegarandeert.

  Direct leverbaar

  € 5,95
 • Enola EG25 Micro Rookgranaat Zwart

  Enola EG25 Micro Rookgranaat Zwart

  Enola EG25 Micro Rookgranaat Zwart - Rook nodig voor een fotoshoot, maar niet je studio vol rook willen hebben? Een rookeffect creeeren voor die artistieke fotoshoot zonder de hele omgeving uit te roken? Een kortdurend rookgordijn optrekken bij airsoft, want 30 seconden is echt voldoende om je tactiek te plannen. Dan is de Enola 25 Micro Wire Pull perfect. Deze kleine, handzame rookgranaat biedt voor 30 seconden rook.


  Een compacte smoke grenade met een brandtijd van 30 seconden. Super dicht gekleurde, niet giftige rook! Makkelijk met je mee te nemen door het compacte formaat. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.


  Tevens hebben wij rookgranaten in ons assortiment met meer rook uit beiden zijden of een langere rooktijd, de Enola Burst en de Enola Wire Pull. Beiden verkrijgbaar in diverse kleuren. Welke je ook kiest, succes gegarandeert.

  Direct leverbaar

  € 5,95
 • Umarex Steel BB 4.5mm (1500)

  Umarex Steel BB 4.5mm (1500)

  Door de ronde vorm en de massa geeft deze stalen bb een diepe penetratie op elke afstand. Let op stalen bb's kunnen terugkaatsen wanneer wordt geschoten op een hard object. Draag altijd een veiligheidsbril tijdens het schieten.

  Direct leverbaar

  € 5,95
 • Richtkijker Bullsey 4-16x40 AO Mil-Dot

  Richtkijker Bullsey 4-16x40 AO Mil-Dot

  Een schitterende kijker uit het Diana Bullsey assortiment. Makkelijk en snel verstelbare turrets. Een mil dot draadkruis en vanaf acht meter goed scherp te stellen. Voor field, target en schieten voor lange afstand geschikt. Parallax-aanpassing en quick-aanpassing voor Mil-Dot  dradenkruis. De kijker is zowel water als vocht bestendig.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 149,00

  Onze prijs € 139,50

 • Heckler & Koch Kidz G36 C

  Heckler & Koch Kidz G36 C

  2 review(s)

  Heckler & Koch Kidz G36 C - Airsoft geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar! De G36C is een AEG replica van de legendarische HK G36. De HK G36 is een aanvalswapen dat door veel Special Forces over heel de wereld wordt gebruikt. De elektrische, volautomatische G36C wordt compleet geleverd met red-dot kijker, oplader en veiligheidsbril. Dit geweer heeft een magazijncapaciteit van 48 stuks 6mm BB’s van 0,12 gram.
  Let op: Het betreft hier een replica wapen wat zonder vergunning geleverd en gebruikt mag worden door kinderen vanaf 3 jaar. Echter het wordt nadrukkelijk aanbevolen om dit "speelgoed" uitsluitend op eigen terrein te gebruiken. Het dragen van een veiligheidsbril wordt daarnaast ook sterk aanbevolen. De bril wordt erbij geleverd!

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 77,50

  Onze prijs € 69,50

 • Richtkijker Walther Umarex ZF 3-7 x 20/8

  Richtkijker Walther Umarex ZF 3-7 x 20/8

  1 review(s)

  Richtkijker Walther Scope ZF 3-7 x 20 met een reticle 8. Deze verstelbare richtkijker wordt geleverd met een 2 delige montage. Prima richtkijker voor een hele schappelijke prijs!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 33,31

  Onze prijs € 31,45

 • Richtkijker Gamo GE 3-9x40 RGB IR

  Richtkijker Gamo GE 3-9x40 RGB IR

  1 review(s)

  De Red Green Blue richtkijker. In drie verschillende kleuren kan het draadkruis verlicht worden. Met een drie tot negen keer vergroting plaatst deze richtkijker zich precies in de middenklasse. De Gamo is goed bruikbaar tot ongeveer 50 meter en bijzonder helder voor een kijker. De richtkijker is gemaakt van aluminium en heeft een mooie mat zwarte afwerking. De richtkijker is vochtbestendig, waterdicht en schokbestendig. Deze robuuste richtkijker is geschikt voor sterke tot zeer sterke veerbuksen.Let op! U hoeft hier geen extra montage voor te bestellen gezien de kijker inclusief een eendelig montage komt.


  Het draadkruis beschikt over een RGB (Rood, Groen, Blauw) rectile zodat u op ieder moment van de dag uw doelwit makkelijk in uw vizier kunt brengen.


  Rood licht: ideaal voor alle lichtomstandigheden
  Groen licht: optimaal voor ochtendschemering
  Blauw licht: optimaal voor omstandigheden met weinig licht

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 186,65

  Onze prijs € 169,50

 • Richtkijker SWISS ARMS 1.5-5 x 32 compact

  Richtkijker SWISS ARMS 1.5-5 x 32 compact

  Richtkijker Swiss Arms 1.5-5 x 32 compact met een groen en rood verlicht dradenkruis. De richtkijker kun je instellen op 5 niveaus van helderheid en wordt geleverd met een vaste Weaver montage. Deze stevige en stabiele kijker is geproduceerd van aluminium en heeft een vaste sunshade.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 72,20

  Onze prijs € 69,50

 • Richtkijker Hawke Vantage 3-9x40 Mil Dot

  Richtkijker Hawke Vantage 3-9x40 Mil Dot

  3 review(s)

  De vernieuwde Hawke Vantage is een geweldige richtkijker die zeer populair en geoptimaliseerd is binnen het merk Hawke.  Het is een fijne heldere kijker met een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding waarbij er geen concessies zijn gedaan op degelijkheid en de prestaties. De Vantage Mil Dot richtkijkers hebben hele fijne dotjes. De richtkijker is geproduceerd van duurzame materialen en is gebouwd op een stabiele magnesium chassis.

  De lage turrets zijn makkelijk te bedienen vanwege de grote diameter en hebben een duidelijk voelbare en hoorbare klik van 1/4 MOA. De turrets zijn laag gehouden om te zorgen dat ze niet in de weg zitten van obstakels. De zoom verstelling (waar aanwezig) is soepel maar werkt stroef om te zorgen dat hij zichzelf niet verdraait tijdens het schieten.

  De lenzen zijn 11-laags volledig multi-gecoat door het gehele optische systeem en ze hebben een geetste Mildot. De 25 mm behuizing is uit een stuk magnesium legering gemaakt om optimaal sterkte te bieden. De parallax verstelling is geheel nieuw ontworpen door Hawke en gemonteerd aan de voorkant van de kijker. De kijkers zijn gevuld met stikstof en zijn water en schokbestendig.

  Wij adviseren u om een één of twee delige Hawke montage te bestellen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 101,65

  Onze prijs € 91,45

 • RAM Hyena Penetrators 4.5

  RAM Hyena Penetrators 4.5

  Middel gewicht kogel voor jacht en preciesie schieten. Aërodynamisch ontwerp voor lange afstand en hoge impact. 


  De RAM Hyena Penetrator kogeltjes zijn voorzien van een filmlaag "Pellet Lube" deze smerende laag zorgt ervoor dat de lood van de RAM Hyena Penetrator pellet niet afzet tegen de binnenwand van de loop. De smerende werking van de pellet lube zorgt ervoor dat de pellet soepel door de trekken en velden gaat zonder dat er stukjes vanaf scheuren.


  De beschermde filmlaag van de RAM Pellets zorgt er ook voor dat je loop schoon blijft, een schone loop is belangrijk voor het behoud van je luchtdrukgeweer en de prestaties.

  Direct leverbaar

  € 5,00
 • RAM Match Precision 4.5

  RAM Match Precision 4.5

  1 review(s)

  Hoge kwaliteit trainings kogel voor de veeleisende hobby schutter. Zeer nauwkeurig met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. 


  De RAM Match Precision kogeltjes zijn voorzien van een filmlaag "Pellet Lube" deze smerende laag zorgt ervoor dat de lood van de RAM Match Precision pellet niet afzet tegen de binnenwand van de loop. De smerende werking van de pellet lube zorgt ervoor dat de pellet soepel door de trekken en velden gaat zonder dat er stukjes vanaf scheuren.


  De beschermde filmlaag van de RAM Pellets zorgt er ook voor dat je loop schoon blijft, een schone loop is belangrijk voor het behoud van je luchtdrukgeweer en de prestaties.

  1-2 werkdagen

  € 5,00
 • Umarex Walther P99 Magazijn voor de P99 Kidz Toy

  Umarex Walther P99 Magazijn voor de P99 Kidz Toy

  Umarex Walther P99 Magazijn voor de P99 Kidz Toy - Reserve magazijn, speciaal voor de P99 Pistol Kidz Toy.


  Veerdruk : minder dan 0,08 joule
  Kaliber: 6 mm bb's
  Magazijn : 12 rounds
  Materiaal: Volledig kunststof met metalen onderdelen

  Direct leverbaar

  € 9,95
 • Heckler & Koch Kidz MP5 Dual Power

  Heckler & Koch Kidz MP5 Dual Power

  Heckler & Koch Kidz MP5 Dual Power - Airsoft geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar!


  Let op: Het betreft hier een replica wapen wat zonder vergunning geleverd en gebruikt mag worden door kinderen vanaf 3 jaar. Echter het wordt nadrukkelijk aanbevolen om dit "speelgoed" uitsluitend op eigen terrein te gebruiken, dit omdat de speelgoed wapens heel erg lijken op echte wapens. Het dragen van een veiligheidsbril wordt daarnaast ook sterk aanbevolen.  Mini-version, electric or spring-activated (dual power), cal. 6mm BB
  Caliber: 6 mm BB
  Magazine Capacity: 235 shot(s)
  Max. energy: max. 0,08 joule
  Overall length: 275 mm
  Weight: 297 g
  Special feature(s): Dual Power

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,00

  Onze prijs € 37,75

 • Richtkijker Gamo 4x32 AO compact WR

  Richtkijker Gamo 4x32 AO compact WR

  4 review(s)

  Gamo 4x32 AO WR compact is een formidabele kijker met een goede kwaliteit voor de relatief lage prijs. De parallax correctie is perfect en de richtkijker is zeer scherp qua beeld. Er wordt een montage meegeleverd. 

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 76,95

  Onze prijs € 69,95

 • Richtkijker Umarex Scope ZF 4 x 15/6

  Richtkijker Umarex Scope ZF 4 x 15/6

  3 review(s)
  Richtkijker Umarex Scope ZF 4 x 15/6. Deze richtkijker heeft een ojectief van 15 mm en heeft gecoate lenzen. De richtkijker wordt compleet geleverd met montage (2 delig), lenskappen en een instructieboekje.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 16,77

  Onze prijs € 15,45

 • Richtkijker Walther Scope ZF 4 x 32

  Richtkijker Walther Scope ZF 4 x 32

  Richtkijker Umarex Walther Scope ZF 4 x 32. Deze richtkijker van Walther komt uit de Umarex "familie". De richtkijker is geproduceerd met duurzame materialen, heeft heldere lenzen en is bestand tegen hoogte, wind-weersinvloeden. De vergroting is makkelijk aan te passen en wordt geleverd inclusief een 2 delige montage. De aluminium scope heeft een vaste 4x vergroting en het dradenkruis 8. Deze sterke en stabiele kijker heeft een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 57,57

  Onze prijs € 54,50

 • Richtkijker Walther Scope ZF 6 x 42

  Richtkijker Walther Scope ZF 6 x 42

  Richtkijker Umarex Walther Scope ZF 6 x 42. Deze richtkijker is van goede kwaliteit voor de prijs. Er wordt ook een montage meegeleverd voor 11mm rail. Het glasoptiek is gevuld met droge Azot dat staat garant voor kwalitatieve en scherpe beelden. Een grote diameter van 42mm lens versterkt goede helderheid. Duidelijk zichtbaar Kruis, zowel horizontaal als verticaal. Dit is een goede keuze voor uw luchtbuks!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 84,87

  Onze prijs € 79,45

 • Richtkijker Gamo 4x32 Vampir WRV 30/30

  Richtkijker Gamo 4x32 Vampir WRV 30/30

  2 review(s)

  De Gamo Vampir 4x32 is misschien wel de allerpopulairste Gamo richtkijker ooit. De Vampir wordt geleverd inclusief een kleine maar felle lamp, een laserset en een montage. Het fijne 30/30 draadkruis is geschikt voor vele doeleinden en de 1 inch buisdiameter past op vele montages. Niet dat het nodig is, want deze richtkijker wordt geleverd inclusief montage. Naast een drukknop zijn de laser en lamp ook bedienbaar met een drukpad welke middels een plakker op de kolf te bevestigen is. Met een lengte van 293 mm en een gewicht van 560 gram zet de Vampir zich neer in de middenklasse qua afmetingen. Al met al is de Gamo Vampir 4x32 een echte aanrader!


  De richtkijker wordt geleverd inclusief met: lamp, laser, batterijen, set drukpads, sleutelset, lenzendoekje en een montage.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 103,00

  Onze prijs € 92,50

 • Richtkijker Gamo 3-9x50 IR W1PM

  Richtkijker Gamo 3-9x50 IR W1PM

  Richtkijker Gamo 3-9x50 IR W1PM. Met een drie tot negen keer vergroting plaatst deze richtkijker zich precies in de middenklasse. De Gamo is zeer goed bruikbaar tot ongeveer 75-100 meter en bijzonder helder voor een kijker zonder AO. Deze richtkijker valt op door haar matzwarte afwerking. Deze richtkijker is inclusief het robuuste eendelige montage geschikt voor de sterke tot zeer sterke veerbuksen. Let op! U hoeft hier geen extra montage voor te bestellen gezien de kijker inclusief een eendelig montage komt. 

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 199,00

  Onze prijs € 179,45

 • Richtkijker Hawke Vantage 3-9x40 AO Mil Dot Center IR

  Richtkijker Hawke Vantage 3-9x40 AO Mil Dot Center IR

  5 review(s)

  De vernieuwde Hawke Vantage is een geweldige richtkijker die zeer populair en geoptimaliseerd is binnen het merk Hawke. Het is een fijne heldere kijker met een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding waarbij er geen concessies zijn gedaan op degelijkheid en de prestaties. De Vantage Mil dot center IR richtkijkers hebben verlichte draadkruizen welke rood en groen verlicht kunnen worden en heeft heeft fijne dotjes. De richtkijker is geproduceerd van duurzame materialen en is gebouwd op een stabiele magnesium chassis.


  De lage turrets zijn makkelijk te bedienen vanwege de grote diameter en hebben een duidelijk voelbare en hoorbare klik van 1/4 MOA. De turrets zijn laag gehouden om te zorgen dat ze niet in de weg zitten van obstakels. De zoom verstelling (waar aanwezig) is soepel maar werkt stroef om te zorgen dat hij zichzelf niet verdraait tijdens het schieten.


  De lenzen zijn 11-laags volledig multi-gecoat door het gehele optische systeem en ze hebben de geetste Mildot, de 22WMR en de 17HMR hebben verlichte reticles. De knop van de verlichting is gemonteerd op het zadel van de kijker en geeft 5 trappen in felheid in de kleuren rood en groen. De 25 mm behuizing is uit een stuk magnesium legering gemaakt om optimaal sterkte te bieden. De parallax verstelling is geheel nieuw ontworpen door Hawke en gemonteerd aan de voorkant van de kijker. De kijkers zijn gevuld met stikstof en zijn water en schokbestendig.


  Echt een aanrader, u krijgt tien Jaar garantie en een uitstekende service vanuit richtkijkers.nl.


  Wij adviseren u om een één of twee delige Hawke montage te bestellen, deze is zowel Medium als High beschikbaar.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 176,55

  Onze prijs € 158,45

 • Richtkijker Hawke Vantage 3-9x50AO Mil Dot Center IR

  Richtkijker Hawke Vantage 3-9x50AO Mil Dot Center IR

  2 review(s)

  De vernieuwde Hawke Vantage is een geweldige richtkijker die zeer populair en geoptimaliseerd is binnen het merk Hawke.  Het is een fijne heldere kijker met een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding waarbij er geen concessies zijn gedaan op degelijkheid en de prestaties. De Vantage Mil dot center IR richtkijkers hebben verlichte draadkruizen welke rood en groen verlicht kunnen worden en heeft heeft fijne dotjes. De richtkijker is geproduceerd van duurzame materialen en is gebouwd op een stabiele magnesium chassis.

  De lage turrets zijn makkelijk te bedienen vanwege de grote diameter en hebben een duidelijk voelbare en hoorbare klik van 1/4 MOA. De turrets zijn laag gehouden om te zorgen dat ze niet in de weg zitten van obstakels. De zoom verstelling (waar aanwezig) is soepel maar werkt stroef om te zorgen dat hij zichzelf niet verdraait tijdens het schieten.

  De lenzen zijn 11-laags volledig multi-gecoat door het gehele optische systeem en ze hebben de geetste Mil Dot, de 22WMR en de 17HMR hebben verlichte reticles. De knop van de verlichting is gemonteerd op het  zadel van de kijker en geeft 5 trappen in felheid in de kleuren rood en groen. De 25 mm behuizing is uit een stuk magnesium legering gemaakt om optimaal sterkte te bieden. De parallax verstelling is geheel nieuw ontworpen door Hawke en gemonteerd aan de voorkant van de kijker. De kijkers zijn gevuld met stikstof en zijn water en schokbestendig.

  Echt een aanrader,  u krijgt tien Jaar garantie en een uitstekende service vanuit richtkijkers.nl.
  Wij adviseren u om een één of twee delige Hawke montage te bestellen, deze is zowel Medium als High beschikbaar.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 191,55

  Onze prijs € 172,45

 • Richtkijker Gamo MD 3-9x40 AO

  Richtkijker Gamo MD 3-9x40 AO

  3 review(s)
  Richtkijker Gamo MD 3-9x40 AO, is een formidabele kijker met een mill dot dradenkruis en in te stellen per 1/4 MOA. De kijker heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De parallax correctie is perfect en de richtkijker is zeer scherp qua beeld. Dankzij de parallax verstelling kun je de kijker scherpstellen op de afstand tot jouw doel. Hierdoor heb je altijd een haarscherp beeld zonder vervorming. De buis diameter is 1 inch (25,4 mm). De kijker heeft een variabele vergroting tot 9 keer. Deze richtkijker is zeer geschikt voor het schieten met een airsoftwapen of een luchtbuks op de middel en lange afstand. We krijgen positieve reacties van klanten die deze richtkijker hebben aangeschaft.  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 100,00

  Onze prijs € 92,50

 • Richtkijker Walther Scope PZ 2 x 20

  Richtkijker Walther Scope PZ 2 x 20

  3 review(s)
  Richtkijker Walther Scope PZ 2 x 20. De richtkijker Walther PZ 2x20 reticle 8 richtkijker is een mooie kleine compacte richtkijker met een breed gezichtsveld. Ideaal voor korte tot middelange afstanden. Deze richtkijker heeft een 2 delige montage en is uitermate geschikt voor pistolen. Deze scope pistool wordt geleverd met een extra parasol die storende weerkaatsingen verminderd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 60,52

  Onze prijs € 57,80

 • Richtkijker Hawke Vantage 4x32 Mil Dot

  Richtkijker Hawke Vantage 4x32 Mil Dot

  1 review(s)

  De vernieuwde Hawke Vantage is een geweldige richtkijker die zeer populair en geoptimaliseerd is binnen het merk Hawke. Het is een fijne heldere kijker met een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding waarbij er geen concessies zijn gedaan op degelijkheid en de prestaties. De Vantage Mil dot hebben fijne dotjes. De richtkijker is geproduceerd van duurzame materialen en is gebouw op een stabiele magnesium chassis.


  De lage turrets zijn makkelijk te bedienen vanwege de grote diameter en hebben een duidelijk voelbare en hoorbare klik van 1/4 MOA. De turrets zijn laag gehouden om te zorgen dat ze niet in de weg zitten van obstakels. De zoom verstelling (waar aanwezig) is soepel maar werkt stroef om te zorgen dat hij zichzelf niet verdraait tijdens het schieten.


  De lenzen zijn 11-laags volledig multi-gecoat door het gehele optische systeem en ze hebben een geetste Mildot. De 25 mm behuizing is uit een stuk magnesium legering gemaakt om optimaal sterkte te bieden. De parallax verstelling is geheel nieuw ontworpen door Hawke en gemonteerd aan de voorkant van de kijker. De kijkers zijn gevuld met stikstof en zijn water en schokbestendig.


  Echt een aanrader, u krijgt tien Jaar garantie en een uitstekende service vanuit richtkijkers.nl.


  Wij adviseren u een één of twee delige Hawke montage te bestellen, deze is zowel Medium als High beschikbaar.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 73,85

  Onze prijs € 66,45

 • Richtkijker Hawke Vantage 3-9 x 40 AO 30/30 Duplex

  Richtkijker Hawke Vantage 3-9 x 40 AO 30/30 Duplex

  De vernieuwde Hawke Vantage is een geweldige richtkijker die zeer populair en geoptimaliseerd is binnen het merk Hawke. Het is een fijne heldere kijker met een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding waarbij er geen concessies zijn gedaan op degelijkheid en de prestaties. De richtkijker is geproduceerd van duurzame materialen en is gebouwd op een stabiele magnesium chassis.

  De lage turrets zijn makkelijk te bedienen vanwege de grote diameter en hebben een duidelijk voelbare en hoorbare klik van 1/4 MOA. De turrets zijn laag gehouden om te zorgen dat ze niet in de weg zitten van obstakels. De zoom verstelling (waar aanwezig) is soepel maar werkt stroef om te zorgen dat hij zichzelf niet verdraait tijdens het schieten.

  De lenzen zijn 11-laags volledig multi-gecoat door het gehele optische systeem. De 25 mm behuizing is uit een stuk magnesium legering gemaakt om optimaal sterkte te bieden. De parallax verstelling is geheel nieuw ontworpen door Hawke en gemonteerd aan de voorkant van de kijker. De kijkers zijn gevuld met stikstof en zijn water en schokbestendig.

  Wij adviseren u om een één of twee delige Hawke montage te bestellen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 112,35

  Onze prijs € 101,45

 • Richtkijker Hawke Vantage 3-9x40 30/30 Center Cross IR

  Richtkijker Hawke Vantage 3-9x40 30/30 Center Cross IR

  De vernieuwde Hawke Vantage is een geweldige richtkijker die zeer populair en geoptimaliseerd is binnen het merk Hawke. Het is een fijne heldere kijker met een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding waarbij er geen concessies zijn gedaan op degelijkheid en de prestaties. De Vantage 30/30 Center Cross IR richtkijkers hebben verlichte draadkruizen welke rood en groen verlicht kunnen worden en heeft fijne dotjes. De richtkijker is geproduceerd van duurzame materialen en is gebouwd op een stabiele magnesium chassis.


  De lage turrets zijn makkelijk te bedienen vanwege de grote diameter en hebben een duidelijk voelbare en hoorbare klik van 1/4 MOA. De turrets zijn laag gehouden om te zorgen dat ze niet in de weg zitten van obstakels. De zoom verstelling (waar aanwezig) is soepel maar werkt stroef om te zorgen dat hij zichzelf niet verdraait tijdens het schieten.


  De lenzen zijn 11-laags volledig multi-gecoat door het gehele optische systeem en ze hebben de geetste Mildot, de 22WMR en de 17HMR hebben verlichte reticles. De knop van de verlichting is gemonteerd op het zadel van de kijker en geeft 5 trappen in felheid in de kleuren rood en groen. De 25 mm behuizing is uit een stuk magnesium legering gemaakt om optimaal sterkte te bieden. De parallax verstelling is geheel nieuw ontworpen door Hawke en gemonteerd aan de voorkant van de kijker. De kijkers zijn gevuld met stikstof en zijn water en schokbestendig.


  Echt een aanrader, u krijgt tien Jaar garantie en een uitstekende service vanuit richtkijkers.nl.


  Wij adviseren u om een één of twee delige Hawke montage te bestellen, deze is zowel Medium als High beschikbaar.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 159,45

  Onze prijs € 143,45

 • Richtkijker Hawke Vantage 4x32 AO Mil Dot

  Richtkijker Hawke Vantage 4x32 AO Mil Dot

  1 review(s)

  De vernieuwde Hawke Vantage is een geweldige richtkijker die zeer populair en geoptimaliseerd is binnen het merk Hawke. Het is een fijne heldere kijker met een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding waarbij er geen concessies zijn gedaan op degelijkheid en de prestaties. De Vantage Mil dot hebben fijne dotjes. De richtkijker is geproduceerd van duurzame materialen en is gebouw op een stabiele magnesium chassis.


  De lage turrets zijn makkelijk te bedienen vanwege de grote diameter en hebben een duidelijk voelbare en hoorbare klik van 1/4 MOA. De turrets zijn laag gehouden om te zorgen dat ze niet in de weg zitten van obstakels. De zoom verstelling (waar aanwezig) is soepel maar werkt stroef om te zorgen dat hij zichzelf niet verdraait tijdens het schieten.


  De lenzen zijn 11-laags volledig multi-gecoat door het gehele optische systeem en ze hebben een geetste Mildot. De 25 mm behuizing is uit een stuk magnesium legering gemaakt om optimaal sterkte te bieden. De parallax verstelling is geheel nieuw ontworpen door Hawke en gemonteerd aan de voorkant van de kijker. De kijkers zijn gevuld met stikstof en zijn water en schokbestendig.


  Echt een aanrader, u krijgt tien Jaar garantie en een uitstekende service vanuit richtkijkers.nl.


  Wij adviseren u een één of twee delige Hawke montage te bestellen, deze is zowel Medium als High beschikbaar.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 90,95

  Onze prijs € 81,45

 • Richtkijker Hawke Vantage 3-9x50 30/30 Duplex

  Richtkijker Hawke Vantage 3-9x50 30/30 Duplex

  De vernieuwde Hawke Vantage is een geweldige richtkijker die zeer populair en geoptimaliseerd is binnen het merk Hawke. Het is een fijne heldere kijker met een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding waarbij er geen concessies zijn gedaan op degelijkheid en de prestaties. De richtkijker is geproduceerd van duurzame materialen en is gebouwd op een stabiele magnesium chassis.


  De lage turrets zijn makkelijk te bedienen vanwege de grote diameter en hebben een duidelijk voelbare en hoorbare klik van 1/4 MOA. De turrets zijn laag gehouden om te zorgen dat ze niet in de weg zitten van obstakels. De zoom verstelling (waar aanwezig) is soepel maar werkt stroef om te zorgen dat hij zichzelf niet verdraait tijdens het schieten.


  De lenzen zijn 11-laags volledig multi-gecoat door het gehele optische systeem en geeft een uitstekende helderheid.. De 25 mm behuizing is uit een stuk magnesium legering gemaakt om optimaal sterkte te bieden. De parallax verstelling is geheel nieuw ontworpen door Hawke en gemonteerd aan de voorkant van de kijker. De kijkers zijn gevuld met stikstof en zijn water en schokbestendig.


  Wij adviseren u om een één of twee delige Hawke montage te bestellen, deze is zowel Medium als High beschikbaar.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 112,35

  Onze prijs € 101,45

 • Richtkijker Hawke Vantage 3-9x50 Mil-Dot

  Richtkijker Hawke Vantage 3-9x50 Mil-Dot

  De vernieuwde Hawke Vantage is een geweldige richtkijker die zeer populair en geoptimaliseerd is binnen het merk Hawke. Het is een fijne heldere kijker met een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding waarbij er geen concessies zijn gedaan op degelijkheid en de prestaties. De Vantage Mil Dot richtkijkers hebben hele fijne dotjes. De richtkijker is geproduceerd van duurzame materialen en is gebouwd op een stabiele magnesium chassis.


  De lage turrets zijn makkelijk te bedienen vanwege de grote diameter en hebben een duidelijk voelbare en hoorbare klik van 1/4 MOA. De turrets zijn laag gehouden om te zorgen dat ze niet in de weg zitten van obstakels. De zoom verstelling (waar aanwezig) is soepel maar werkt stroef om te zorgen dat hij zichzelf niet verdraait tijdens het schieten.


  De lenzen zijn 11-laags volledig multi-gecoat door het gehele optische systeem en hebben de geetste Mildot. De 25 mm behuizing is uit een stuk magnesium legering gemaakt om optimaal sterkte te bieden. De parallax verstelling is geheel nieuw ontworpen door Hawke en gemonteerd aan de voorkant van de kijker. De kijkers zijn gevuld met stikstof en zijn water en schokbestendig.


  Wij adviseren u om een één of twee delige Hawke montage te bestellen, deze is zowel Medium als High beschikbaar.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 112,35

  Onze prijs € 101,45

 • Richtkijker Hawke Vantage 3-9x50 Mil Dot IR

  Richtkijker Hawke Vantage 3-9x50 Mil Dot IR

  2 review(s)

  De vernieuwde Hawke Vantage is een geweldige richtkijker die zeer populair en geoptimaliseerd is binnen het merk Hawke. Het is een fijne heldere kijker met een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding waarbij er geen concessies zijn gedaan op degelijkheid en de prestaties. De Vantage Mil dot center IR richtkijkers hebben verlichte draadkruizen welke rood en groen verlicht kunnen worden en heeft heeft fijne dotjes. De richtkijker is geproduceerd van duurzame materialen en is gebouwd op een stabiele magnesium chassis.


  De lage turrets zijn makkelijk te bedienen vanwege de grote diameter en hebben een duidelijk voelbare en hoorbare klik van 1/4 MOA. De turrets zijn laag gehouden om te zorgen dat ze niet in de weg zitten van obstakels. De zoom verstelling (waar aanwezig) is soepel maar werkt stroef om te zorgen dat hij zichzelf niet verdraait tijdens het schieten.


  De lenzen zijn 11-laags volledig multi-gecoat door het gehele optische systeem en ze hebben de geetste Mildot, de 22WMR en de 17HMR hebben verlichte reticles. De knop van de verlichting is gemonteerd op het zadel van de kijker en geeft 5 trappen in felheid in de kleuren rood en groen. De 25 mm behuizing is uit een stuk magnesium legering gemaakt om optimaal sterkte te bieden. De parallax verstelling is geheel nieuw ontworpen door Hawke en gemonteerd aan de voorkant van de kijker. De kijkers zijn gevuld met stikstof en zijn water en schokbestendig.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 176,55

  Onze prijs € 158,45

 • Richtkijker Hawke Vantage 4-12x50 Mil Dot IR

  Richtkijker Hawke Vantage 4-12x50 Mil Dot IR

  De vernieuwde Hawke Vantage is een geweldige richtkijker die zeer populair en geoptimaliseerd is binnen het merk Hawke. Het is een fijne heldere kijker met een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding waarbij er geen concessies zijn gedaan op degelijkheid en de prestaties. De Vantage Mil dot center IR richtkijkers hebben verlichte draadkruizen welke rood en groen verlicht kunnen worden en heeft heeft fijne dotjes. De richtkijker is geproduceerd van duurzame materialen en is gebouwd op een stabiele magnesium chassis.


  De lage turrets zijn makkelijk te bedienen vanwege de grote diameter en hebben een duidelijk voelbare en hoorbare klik van 1/4 MOA. De turrets zijn laag gehouden om te zorgen dat ze niet in de weg zitten van obstakels. De zoom verstelling (waar aanwezig) is soepel maar werkt stroef om te zorgen dat hij zichzelf niet verdraait tijdens het schieten.


  De lenzen zijn 11-laags volledig multi-gecoat door het gehele optische systeem en ze hebben de geetste Mildot, de 22WMR en de 17HMR hebben verlichte reticles. De knop van de verlichting is gemonteerd op het zadel van de kijker en geeft 5 trappen in felheid in de kleuren rood en groen. De 25 mm behuizing is uit een stuk magnesium legering gemaakt om optimaal sterkte te bieden. De parallax verstelling is geheel nieuw ontworpen door Hawke en gemonteerd aan de voorkant van de kijker. De kijkers zijn gevuld met stikstof en zijn water en schokbestendig.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 202,25

  Onze prijs € 182,45

 • Barska Air Riflescope 4x32 AO

  Barska Air Riflescope 4x32 AO

  Barska Air Riflescope 4 x 32 AO - De omgekeerde terugslag technologie is een technologie ontworpen om de buitengewone sterke terugslag te weerstaan, dat is de energie die wordt opgewekt met luchtdrukgeweren. Waterdicht en schokbestendig. Ideaal voor competitie en recreatieve schieters. Vergroting 4x objectief 32mm Prisma. Inbegrepen accessoires: lensdop en lensdoek.

  Kleur: Zwart
  Handgreep omschrijving: Geannodiseerd/Geëloxeerd Aluminium
  Ontwerper: Barska
  Lengte totaal (cm): 30.00
  Gewicht (gram): 390.00
  Objectief (mm): 32.00
  Vergroting: 4.00

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 87,50

  Onze prijs € 83,45

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 120

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Airsoft

De sport airsoft bestaat uit verschillende disciplines, zoals kaartschieten, IAPS (International Airsoft Parcour Shooting), of re-enactment. Voor elke discipline kun je terecht bij Multitools.nl.
Bij Airsoft wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van een balletjes geweer, ook wel ‘BB gun genoemd. Dit balletjesgeweer met bijbehorende accessoires kun je vinden in de online airsoft shop.

Wat is airsoft?

Airsoft is een spel wat veel lijkt op paintball, alleen wordt er in plaats van paintballs andere munitie gebruikt. Deze zogenaamde BB’s zijn hardere en kleinere balletjes welke op “full auto” of “single shot” apparaten kunnen worden afgeschoten. Het doel van airsoft is om een militaire strijd tussen twee teams zo realistisch mogelijk na te bootsen, erg spannend dus!

Het assortiment van airsoft producten bij Multitools.nl

Bij het kopen van een balletjes geweer is het belangrijk dat je nadenkt over het gewenste aandrijfsysteem. Zo kun je kiezen voor een BB gun met elektrische aandrijving, een samengeperst gas (luchtbuks) of veerdruk. Ook is het type munitie van belang, denk aan zachtere of hardere materialen, ieder geschikt voor jouw specifieke speldoel. Naast de balletjesgeweren kun je ook richtkijkers, munitie en andere toys bij ons vinden in de airsoft shop.
Voor ieder spelerlevel wat wils!

Natuurlijk is niet iedere airsoft experience hetzelfde, daarom hebben wij producten voor iedere level airsoft player. Je vindt bij ons de meest eenvoudige balletjesgeweren met plastic balletjes voor de starters tot aan accessoires die kunnen worden gekocht ter uitbreiding voor de meer extreme players.
Ook voor kinderen ben je bij Multitools.nl aan het juiste adres. Zo zijn er airsoft toys met rubberen kogels welke veel veiliger zijn dan de plastic variant. Denk er wel aan dat dit “speelgoed” uitsluitend op eigen terrein gebruikt dient te worden, omdat de wapens qua uiterlijk levensecht zijn en verward kunnen worden met échte wapens.

Zijn airsoft guns legaal?

Het is belangrijk om te weten dat het kopen van een BB gun legaal is in Europa, ook al lijken de airsoft apparaten van de buitenkant op een echt vuurwapen. Het replica geweer is veel lichter dan een realistisch geweer en kan alleen balletjes van 4-6 millimeter afschieten. Bij Multitools.nl kun je daarom met een gerust hart je balletjespistool en airsoft accessoires kopen.

Is er een vergunning nodig bij het kopen van mijn replica?

De BB guns bij Multitools.nl kun je kopen zonder vergunning. Houdt er wel rekening mee dat het kopen van een BB gun verantwoordelijkheid met zich mee brengt en dat er strikte regels verbonden zijn aan het gebruik. Let erop dat bij andere replica’s een lidmaatschap van de NABV verplicht zou kunnen zijn.
Twijfel je nog over het kopen van een replica geweer? Neem dan contact op met onze airsoft experts. We helpen je graag verder om jouw airsoft ervaring zo leuk mogelijk te maken.

Waarom kopen bij Multitools.nl?

Bij Multitools vind je alles dat met airsoft te maken heeft: niet alleen haal je bij ons levensechte replica’s, je kan bij ons ook terecht voor targets, kinderspeelgoed, munitie, accessoires en andere zaken. Dit is echter niet de enige reden om bij ons je airsoft producten te kopen:
1.    Bij Multitools.nl betekent het ‘vóór 17:00 uur besteld, morgen in huis’. Zo hoef je niet te lang te wachten om je tegenstander te verslaan!
2.    Naast de balletjespistolen hebben we ook andere accessoires welke je direct kan bestellen om je airsoft strijd nóg leuker te maken.
3.    Mocht het product toch niet bevallen, dan heb je bij ons altijd 30 dagen retour recht.

Twijfel dus niet langer en bestel je airsoft apparaten en accessoires direct om je airsoft ervaring nóg spannender te maken!