Schijnwerpers

Van laag naar hoog sorteren

22 artikel(en)

 • Streamlight E-Flood Litebox Lantaarn oplaadbaar oranje met 12V en 230V lader

  Streamlight E-Flood Litebox Lantaarn oplaadbaar oranje met 12V en 230V lader

  Streamlight E-Flood Litebox Lantaarn oplaadbaar oranje met 12V en 230V lader

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 403,54

  Onze prijs € 387,45

 • Streamlight Litebox PF Spot 8W Lantaarn oplaadbaar beige met 12V en 230V laadhouder

  Streamlight Litebox PF Spot 8W Lantaarn oplaadbaar beige met 12V en 230V laadhouder

  Streamlight Litebox PF Spot 8W Lantaarn oplaadbaar beige met 12V en 230V laadhouder - De Litebox PF Spot is een industriële, oplaadbare, draagbare lantaarn met een Spot (veraf) verlichting die uitstekend geschikt is als werklamp. Deze PF (Power Failure) versie heeft een geïntegreerd stroomuitvalcircuit die automatisch het licht aan doet wanneer de stroom wordt uitgeschakeld. De laadhouder kan aan de muur gemonteerd worden waardoor het systeem als noodverlichting gebruikt worden. Deze Litebox PF maakt gebruik van een 8W halogeen lamp en heeft een onderhoudsvrije loodaccu (6V, 12Ah). Deze accu is tot 500 keer oplaadbaar en een laadindicator geeft de status van het opladen aan. De Streamlight Litebox PF heeft een zwenkbare nek van 90 graden zodat je in elke richting kunt kijken. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig beige ABS met een rubberen stootbumper, lensring, handgreep van zacht materiaal en versterkte D-ringen. Door de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lamp is voorzien van een uniek serienummer.
  De oplaadbare Streamlight Litebox PF Spot levert 150 lumen bij een brandduur van 9 uur en een lichtintensiteit van 80.000 candela.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 313,39

  Onze prijs € 300,45

 • Streamlight Litebox ST 20W Flood Losse lantaarn oplaadbaar geel

  Streamlight Litebox ST 20W Flood Losse lantaarn oplaadbaar geel

  Streamlight Litebox ST 20W Flood Losse Lantaarn oplaadbaar geel - De Litebox ST 20W is een industriële, oplaadbare, draagbare lantaarn met een Flood (dichtbij) verlichting die uitstekend geschikt is als werklamp. Deze Litebox ST maakt gebruik van een 20W halogeen lamp en heeft een onderhoudsvrije loodaccu (6V, 12Ah). Deze accu is tot 500 keer oplaadbaar en een laadindicator geeft de status van het opladen aan. De Streamlight Litebox ST heeft een zwenkbare nek van 90 graden zodat je in elke richting kunt kijken. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig ABS met een rubberen stootbumper, lensring, handgreep van zacht materiaal en versterkte D-ringen. Door de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lamp is voorzien van een uniek serienummer.
  De oplaadbare Streamlight Litebox ST 20W Flood levert 400 lumen bij een brandduur van 9 uur en een lichtintensiteit van 3000 candela.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 243,82

  Onze prijs € 234,45

 • Favour S0343 Schijnwerper 820 Lumen

  Favour S0343 Schijnwerper 820 Lumen

  Favour S0343 Schijnwerper 820 Lumen - Met een lichtopbrengst van 820 lumen, een bundelreikwijdte van 590 meter en een batterijduur van 120 uur is de PROTECH S0343 van FAVOUR de Hulk onder de industriële lampen.
  De lamp is zeer eenvoudig te bedienen. Met één druk op de knop heb je de hoogste lichtopbrengst. Wil je een lagere lichtstand? Houd de knop drie seconden ingedrukt, dan schakelt de lamp over. Houd je de knop vervolgens nog even ingedrukt, dan krijg je de knipperstand. Middels de lockstand zet je de lamp op slot, hierdoor zal de lamp nooit zomaar aan -of uitschakelen. Met de uitklapbare standaard plaats je de lamp op iedere willekeurige ondergrond of hang je hem ergens aan.


  Mocht je de lamp onverhoopt in het water laten vallen, geen punt. De lamp blijft drijven, kan tegen een stootje en is dankzij de IP67 rating zelfs tot 1 meter onder water te dompelen. Het handvat is ergonomisch gevormd. Er zit een draagband bij waarmee je de lamp over je schouder draagt. Ideaal voor op de bouwplaats.


  Extra specificaties:
  • Uitgerust met 1 x XM-L2 Cree White LED
  • Grootte: Ø92mm x 169mm x 183mm
  • Gewicht: 815g (met batterijen)

  Direct leverbaar

  € 64,99
 • Streamlight E-Spot Firebox Lantaarn oplaadbaar met 12V en 230V lader

  Streamlight E-Spot Firebox Lantaarn oplaadbaar met 12V en 230V lader

  Streamlight E-Spot Firebox Lantaarn oplaadbaar met 12V en 230V lader - De E-Spot Firebox is een industriële, oplaadbare, draagbare lantaarn met een Spot (veraf) verlichting die uitstekend geschikt is als brandweerlamp. De E-Spot Firebox maakt gebruik van 3 stuks C4 LED's (levensduur 50.000 uur) voor hoge helderheid en drie diepe parabolische reflectoren om een groot spotpatroon te produceren. Deze brandweerlamp heeft felblauwe LED's aan de achterzijde die door de gebruiker te programmeren zijn, zodat je zelfs door dikke rook je partners kunt zien. Daarbij heeft deze Streamlight E-Spot Firebox een zwenkbare nek van 90 graden zodat je in elke richting kunt kijken. Je kunt hem op zijn basis plaatsen, het heldere licht richten en toch de achterste LED's gebruiken. Met de tuimelschakelaar kun je de hoge en lage stand van de spotverlichting kiezen. In de hoge stand betekent dit een straalafstand van maar liefst 469 meter! Bovendien krijg je een uitzonderlijk lange looptijd (tot 15 uur) op een enkele batterijlading. Deze onderhoudsvrije loodaccu (6V, 12Ah) is tot 500 keer oplaadbaar door de meegeleverde 12V en 230V laders. Een laadindicator geeft de status van het opladen aan. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig oranje ABS met een rubberen stootbumper, lensring, handgreep van zacht materiaal en versterkte D-ringen. Door de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lens van deze brandweerlamp is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating. De lamp is waterdicht volgens IPX-4 en heeft een uniek serienummer.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de oplaadbare E-Spot Firebox Lantaarn met de geïntegreerde batterij (6V, 12Ah):  • Hoog: 540 lumen - 7 uur - 469 meter - 55.000 candela

  • Laag: 330 lumen - 15 uur - 358 meter - 32.000 candela


  Meegeleverd worden: 12V lader, 230V lader, schouderriem en wandhouder.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 385,39

  Onze prijs € 369,45

 • Streamlight Waypoint Lantaarn geel

  Streamlight Waypoint Lantaarn geel

  Streamlight Waypoint Lantaarn geel - De Waypoint is een lantaarn met een pistoolgreep die hierdoor voor verschillende werkzaamheden en toepassingen geschikt is. Tevens kun je de lamp met zijn geïntegreerde standaard neerzetten wat nog meer gebruiksmogelijkheden geeft. Hierdoor is de lamp veelzijdig inzetbaar als werklamp, reddingslamp of als zoeklamp. Door het uitgebalanceerde ontwerp ervaar je nauwelijks vermoeidheid bij het gebruik. De gebruikte C4 LED levert maximaal 550 lumen en een lichtintensiteit van maar liefst 100.000 candela. De diepe parabolische reflector produceert een strakke straal die 625 meter ver schijnt, maar ook zorgt voor een optimale verlichting van de directe omgeving. Daarnaast zorgt de geoptimaliseerde elektronica zorgt voor een gereguleerde intensiteit. Met de draaischakelaar kun je de hoge en lage modus inschakelen en daarnaast is er een aparte schakelaar voor het inschakelen van het noodsignaal.
  De Waypoint werkt op vier C-cell alkaline batterijen (niet meegeleverd) of via het meegeleverd 12V DC netsnoer zodat je een onbeperkte gebruiksduur hebt. De "Solid State Power Regulation" biedt een maximale lichtopbrengst gedurende de levensduur van de batterij. De lens is gemaakt onbreekbaar polycarbonaat en wordt afgedicht door een O-ring. De behuizing is gemaakt van sterk geel polycarbonaat en de lampkop is van rubber. De lamp ligt comfortabel in de hand door het zachte handvat en tevens is er een polskoord voor nog meer draagmogelijkheden. De lamp is waterdicht volgens IPX-4 en heeft een slagvastheid van 1 meter.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de Waypoint op vier C-cell alkaline batterijen:
  Hoog: 550 lumen - 10 uur - 625 meter - 100.000 candela
  Laag: 40 lumen - 82 uur - 178 meter - 7900 candela
  Bij het gebruik van het noodsignaal is er een brandduur van 82 uur.


  Meegeleverd worden: 12V DC netsnoer, polskoord.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 131,90

  Onze prijs € 127,50

 • Streamlight E-Flood Litebox Lantaarn oplaadbaar

  Streamlight E-Flood Litebox Lantaarn oplaadbaar

  Streamlight E-Flood Litebox Lantaarn oplaadbaar - De E-Flood Litebox is een industriële, oplaadbare, draagbare lantaarn met een Flood (dichtbij) verlichting die uitstekend geschikt is als werklamp. De E-Flood Litebox maakt gebruik van 6 stuks C4 LED's (levensduur 50.000 uur) en reflectoren die voor een uniforme en breed straalpatroon zorgen. Daarbij heeft deze Streamlight E-Flood Litebox een zwenkbare nek van 90 graden zodat je in elke richting kunt kijken. Met de tuimelschakelaar kun je de hoge en lage stand van de verlichting kiezen. Bovendien krijg je een uitzonderlijk lange looptijd (tot 15 uur) op een enkele batterijlading. Deze onderhoudsvrije loodaccu (6V, 12Ah) is tot 500 keer oplaadbaar. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig ABS met een rubberen stootbumper, lensring, handgreep van zacht materiaal en versterkte D-ringen. Door de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lens van deze werklamp is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating. De lamp is waterdicht volgens IPX-4 en heeft een uniek serienummer.
  De oplaadbare Streamlight E-Flood Litebox is verkrijgbaar in de kleuren geel en oranje. De lampen zijn ook verkrijgbaar met 12V en 230V laders. De onderhoudsvrije loodaccu (6V, 12Ah) is tot 500 keer oplaadbaar door de 12V en 230V laders. Een laadindicator geeft de status van het opladen aan.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de oplaadbare E-Flood Litebox Lantaarn met de geïntegreerde batterij (6V, 12Ah):  • Hoog: 615 lumen - 8 uur - 126 meter - 4000 candela

  • Laag: 330 lumen - 18 uur - 93 meter - 2150 candela

  Kies een uitvoering

  Vanaf: € 339,45

 • Streamlight E-Flood Litebox PF Lantaarn oplaadbaar

  Streamlight E-Flood Litebox PF Lantaarn oplaadbaar

  Streamlight E-Flood Litebox PF Lantaarn oplaadbaar - De E-Flood Litebox PF is een industriële, oplaadbare, draagbare lantaarn met een Flood (dichtbij) verlichting die uitstekend geschikt is als werklamp. Deze PF (Power Failure) versie heeft een geïntegreerd stroomuitvalcircuit die automatisch het licht aan doet wanneer de stroom wordt uitgeschakeld. De E-Flood Litebox PF maakt gebruik van 6 stuks C4 LED's (levensduur 50.000 uur) en reflectoren die voor een uniforme en breed straalpatroon zorgen. Daarbij heeft deze Streamlight E-Flood Litebox PF een zwenkbare nek van 90 graden zodat je in elke richting kunt kijken. Met de tuimelschakelaar kun je de hoge en lage stand van de verlichting kiezen. Bovendien krijg je een uitzonderlijk lange looptijd (tot 15 uur) op een enkele batterijlading. Deze onderhoudsvrije loodaccu (6V, 12Ah) is tot 500 keer oplaadbaar. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig ABS met een rubberen stootbumper, lensring, handgreep van zacht materiaal en versterkte D-ringen. Door de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lens van deze werklamp is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating. De lamp is waterdicht volgens IPX-4 en heeft een uniek serienummer.
  De oplaadbare Streamlight E-Flood Litebox PF is verkrijgbaar in de kleuren beige en oranje. De lampen zijn ook verkrijgbaar met 12V en 230V laders. De onderhoudsvrije loodaccu (6V, 12Ah) is tot 500 keer oplaadbaar door de 12V en 230V laders. Een laadindicator geeft de status van het opladen aan.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de oplaadbare E-Flood Litebox PF Lantaarn met de geïntegreerde batterij (6V, 12Ah):  • Hoog: 615 lumen - 8 uur - 126 meter - 4000 candela

  • Laag: 330 lumen - 18 uur - 93 meter - 2150 candela

  Kies een uitvoering

  Vanaf: € 353,45

 • Nitecore EA81 Zaklamp

  Nitecore EA81 Zaklamp

  Nitecore EA81 Zaklamp - De Nitecore EA81 is de opvolger van de Nitecore EAX Hammer. Het is een zaklamp met een gigantische lichtkracht en met een extra brede bundel voor goed zicht. Met zijn mini formaat en maximale capaciteiten, is deze lamp ontworpen om zich in de meest extreme omstandigheden, moeiteloos te laten bedienen. Uiteraard ontbreekt de innovatieve ATR temperatuurregeling niet, net zo min als de voltage indicator, stroboscoop, bakenfunctie en het noodsignaal. Net zoals bij de meeste nieuwe Nitecore lampen heeft de EA81 twee schakelaars. Een voor het in- en uitschakelen en een voor het schakelen van de lichtniveaus. Deze zaklamp is een werkpaard waarvoor slechts 8 AA batterijen nodig zijn. Dit is ideaal omdat deze batterijen overal verkrijgbaar zijn. De EA81 is met een CREE XHP50 LED uitgerust die een lichtopbrengst van 2150 lumen levert en dat is op deze batterijen vrijwel ongekend. De lamp schijnt maar liefst 462 meter ver en ook de lichtintensiteit met 53300 candela is indrukwekkend! Deze lamp is met name geschikt voor tactische-, outdoor- en kampeer activiteiten. De lamp heeft een zwarte luchtvaart aluminium behuizing en is waterdicht volgens IPX-8. De lens is gemaakt van mineraal glas met een AR coating.
  Deze zaklamp werkt op 8 AA 1,5V Mignon batterijen. Tevens kan een 8x AA 1,2V Mignon accu of 8x lithium 1,5V batterij type L91 gebruikt worden. De 8 AA Mignon batterijen hebben een brandduur van 1,75 uur (turbo), 2,5 uur (hoog), 7 uur (medium), 32 uur (laag) en 810 uur (zeer laag). De LED lamp levert 2150 lumen (turbo), 1200 lumen (hoog), 460 lumen (medium), 80 lumen (laag) en 1 lumen (zeer laag). Het licht heeft een maximale straalafstand van 462 meter en de maximale lichtintensiteit bedraagt 53300 candela.
  Meegeleverd worden: holster, koord, vervangende afdichtring.

  2-6 werkdagen

  Adviesprijs: € 142,00

  Onze prijs € 120,70

 • Favour S0233 Schijnwerper 250 Lumen

  Favour S0233 Schijnwerper 250 Lumen

  Favour S0233 Schijnwerper 250 Lumen - een echte industriële krachtpatser met een lichtopbrengst van 250 lumen, een reikwijdte van 300 meter en een batterijduur van 100 uur.
  De bediening is eenvoudig . Druk één keer op de knop, dan schijn je met de hoogste lichtopbrengst. Druk je de knop 3 seconden in dan schakelt de lamp over op de lagere lichtstand. Hou je de knop vervolgens nog eventjes ingedrukt dan gaat de lamp in knipperstand. Middels de lockstand zet je de lamp op slot, waardoor hij nooit zomaar aan- of uit gaat. Met de handige standaard positioneer je de lamp op iedere willekeurige ondergrond in de juiste richting, zelfs hangend aan een stijger of op drassig terrein. Het handvat is ergonomisch gevormd en er wordt een draagband meegeleverd, waarmee je de lamp over je schouder kan dragen. Modder, regen, deze lamp kan er tegen. Een onmisbare toevoeging op elke bouwplaats.


  Eigenschappen:
  Uitgerust met XP-G2 Cree white LED
  Grootte: Ø75mm x 146mm x 160mm
  Gewicht: 524g (met batterijen)
  Batterijen : 3 x C 1.5V Alkaline

  Direct leverbaar

  € 49,99
 • Favour L0817 Bouwlamp 515 Lumen

  Favour L0817 Bouwlamp 515 Lumen

  Favour L0817 Bouwlamp 515 Lumen - De L0817 van FAVOUR is een stevige werklamp met een lichtopbrengst van 515 lumen, een reikwijdte van 28 meter en een batterijduur tot 4 uur. De LED indicator houdt je op de hoogte hoe vol je batterij nog is. De L0817 laad je eenvoudig op met de meegeleverde USB. De capaciteit is na 500 keer laden nog altijd 80%!


  Op de achterzijde van de industrielamp zijn krachtige magneten geplaatst, waarmee je deze eenvoudig bevestigt aan ieder willekeurig stalen voorwerp. Tevens is de lamp uitgerust met roestvrijstalen lensbeschermers en een rubberen schokbumper. Samen met de IP67 rating en twee meter drop impact is een smak op de grond of in de modder dus geen probleem.


  Eigenschappen:
  • Uitgerust met 15 x 0.3W Luxeon White LEDs
  • Grootte: 100mm x 110mm x 33mm
  • Gewicht: 216g inclusief batterijen


  De L0817 bevat een 3.7V 2600mAh 18650 lithium ion oplaadbare batterij.

  Direct leverbaar

  € 54,99
 • Favour L0927 Bouwlamp 1350 Lumen

  Favour L0927 Bouwlamp 1350 Lumen

  Favour L0927 Bouwlamp 1350 Lumen - De L0927 van FAVOUR is een fikse werklamp die je voorziet van een gigantische lichtopbrengst. De lichtopbrengst varieert tussen 420 en 1350 lumen en de batterij gaat 11 uur mee. De bouwlamp heeft een laadduur van ongeveer 7,5 uur, met de meegeleverde USB kabel. Vaak laden is geen enkel probleem, na 500 keer laden beschikt de lamp nog steeds over 80% van zijn capaciteit.


  Op de achterzijde van de lamp zijn krachtige magneten bevestigd waarmee je hem eenvoudig vast maakt aan een steigerpoot of andere stalen voorwerpen. Hij is uitgerust met roestvrijstalen lensbeschermers, een rubberen schokbumper, twee meter drop impact, hij is stof- en waterdicht (IP67 rating) en je dompelt hem probleemloos tot één meter onder water. Kortom, de lamp kan tegen tegen een stootje. Bovendien past hij in elke gereedschapskoffer. Eigenlijk onmisbaar op de bouwplaats.


  Extra specificaties:
  • Uitgerust met 0.3W Luxeon White LEDs
  • Grootte: 154mm x 104mm x 32mm
  • 325g met batterijen


  De L0927 bevat twee 3.7V 2600 mAh 18650 lithium ion oplaadbare batterijen.

  Direct leverbaar

  € 69,99
 • Nitecore EA81NW Zaklamp

  Nitecore EA81NW Zaklamp

  Nitecore EA81NW Zaklamp - De Nitecore EA81 is de opvolger van de Nitecore EAX Hammer. Het is een zaklamp met een gigantische lichtkracht en met een extra brede bundel voor goed zicht. Met zijn mini formaat en maximale capaciteiten, is deze lamp ontworpen om zich in de meest extreme omstandigheden, moeiteloos te laten bedienen. Uiteraard ontbreekt de innovatieve ATR temperatuurregeling niet, net zo min als de voltage indicator, stroboscoop, bakenfunctie en het noodsignaal. Net zoals bij de meeste nieuwe Nitecore lampen heeft de EA81 twee schakelaars. Een voor het in- en uitschakelen en een voor het schakelen van de lichtniveaus. Deze zaklamp is een werkpaard waarvoor slechts 8 AA batterijen nodig zijn. Dit is ideaal omdat deze batterijen overal verkrijgbaar zijn. Deze EA81NW versie is met een CREE XHP50 LED uitgerust die een neutraal wit licht geeft (Neutral white staat voor 5500K). Deze LED heeft een lichtopbrengst van 2150 lumen en dat is op deze batterijen vrijwel ongekend. De lamp schijnt maar liefst 462 meter ver en ook de lichtintensiteit met 53300 candela is indrukwekkend! Deze lamp is met name geschikt voor tactische-, outdoor- en kampeer activiteiten. De lamp heeft een zwarte luchtvaart aluminium behuizing en is waterdicht volgens IPX-8. De lens is gemaakt van mineraal glas met een AR coating.
  Deze zaklamp werkt op 8 AA 1,5V Mignon batterijen. Tevens kan een 8x AA 1,2V Mignon accu of 8x lithium 1,5V batterij type L91 gebruikt worden. De 8 AA Mignon batterijen hebben een brandduur van 1,75 uur (turbo), 2,5 uur (hoog), 7 uur (medium), 32 uur (laag) en 810 uur (zeer laag). De LED lamp levert 2150 lumen (turbo), 1200 lumen (hoog), 460 lumen (medium), 80 lumen (laag) en 1 lumen (zeer laag). Het licht heeft een maximale straalafstand van 462 meter en de maximale lichtintensiteit bedraagt 53300 candela.
  Meegeleverd worden: holster, koord, vervangende afdichtring.

  2-6 werkdagen

  Adviesprijs: € 142,00

  Onze prijs € 120,70

 • Streamlight E-Flood Litebox HL Lantaarn oplaadbaar met 12V en 230V lader

  Streamlight E-Flood Litebox HL Lantaarn oplaadbaar met 12V en 230V lader

  Streamlight E-Flood Litebox HL Lantaarn oplaadbaar met 12V en 230V lader - De E-Flood Litebox HL is een industriële, oplaadbare, draagbare lantaarn met een Flood (dichtbij) verlichting die uitstekend geschikt is als werklamp. De E-Flood Litebox HL maakt gebruik van 6 stuks C4 LED's (levensduur 50.000 uur) en reflectoren die voor een uniforme en breed straalpatroon zorgen. Daarnaast is deze lantaarn voorzien van een selecteerbare diffuser filter en heeft het een lichtopbrengst van maar liefst 5300 lumen! De selecteerbare diffuser instellingen is er voor beide breedten van de lichtbundel en werkt met alle drie de modi (hoog, medium, laag). De geoptimaliseerde elektronica zorgt voor een gereguleerde intensiteit. Daarbij heeft deze Streamlight E-Flood Litebox HL een zwenkbare nek van 90 graden zodat je in elke richting kunt kijken. Met de tuimelschakelaar kies je voor het gebruik van de geïntegreerde batterij of van de 12V DC stroomaansluiting. Gebruik je de 12V stroomaansluiting dan wordt de batterij ondertussen opgeladen. Deze onderhoudsvrije loodaccu (12V, 7200mAh) is tot 500 keer oplaadbaar door de meegeleverde 12V en 230V laders. Een laadindicator geeft de status van het opladen aan. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig oranje ABS met een rubberen stootbumper, lensring, handgreep van zacht materiaal en versterkte D-ringen. Door de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lens van deze werklamp is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating. De lamp is voorzien van o-ringen, is waterdicht volgens IPX-4 en heeft een uniek serienummer.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de oplaadbare E-Flood Litebox HL Lantaarn met de geïntegreerde batterij (12V, 7200mAh):  • Hoog: 5300 lumen - 1,75 uur - 410 meter - 42.000 candela

  • Medium: 2500 lumen - 4,5 uur - 292 meter - 21.300 candela

  • Laag: 1300 lumen - 10 uur - 215 meter - 11.600 candela


  Meegeleverd worden: 12V lader, 230V lader, schouderriem en wandhouder.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 672,16

  Onze prijs € 645,45

 • Streamlight H.I.D. Litebox Lantaarn zwart oplaadbaar met 12V en 230V lader

  Streamlight H.I.D. Litebox Lantaarn zwart oplaadbaar met 12V en 230V lader

  Streamlight H.I.D. Litebox Lantaarn zwart oplaadbaar met 12V en 230V lader - De H.I.D. Litebox is een zeer sterke oplaadbare lantaarn die ideaal is voor onderhoud in het veld en voor inspectie van bouwplaatsen. Maar hij kan ook perfect dienst doen als zoeklicht want hij produceert namelijk een gerichte lichtstraal van 1 miljoen candela en 3350 lumen bij een maximale brandduur van 1,75 uur. Daarbij kan deze lamp objecten op ruim 1,5 kilometer (!) verlichten terwijl hij ook nog voldoende omgevingslicht levert. De H.I.D. Litebox levert deze waarden door de 35W Xenon lamp (levensduur min. 200 uur) en de parabolische reflector. Daarbij heeft deze lamp een zwenkbare nek van 90 graden zodat je in elke richting kunt kijken. Met de tuimelschakelaar kies je voor het gebruik van de geïntegreerde batterij of van de 12V DC stroomaansluiting. Gebruik je de 12V stroomaansluiting dan wordt de batterij ondertussen opgeladen. Deze onderhoudsvrije loodaccu (12V, 7200mAh) is tot 500 keer oplaadbaar (oplaadduur 10 uur) door de meegeleverde 12V en 230V laders. Een laadindicator geeft de status van het opladen aan. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig zwart ABS met een rubberen stootbumper, lensring, handgreep van zacht materiaal en versterkte D-ringen. Door de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lens van deze werklamp is gemaakt van glas. De lamp is voorzien van een uniek serienummer.
  Meegeleverd worden: 12V lader, 230V lader, 3 meter 12V DC stroomkabel, schouderriem en wandhouder.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 1.082,95

  Onze prijs € 1.039,45

 • Streamlight Fire Vulcan LED Lantaarn oplaadbaar

  Streamlight Fire Vulcan LED Lantaarn oplaadbaar

  Streamlight Fire Vulcan LED Lantaarn oplaadbaar - De Fire Vulcan van Streamlight is een oplaadbare lantaarn die een belangrijk hulpmiddel is voor de brandweer. De lantaarn is voorzien van de nieuwste power LED technologie voor extreme helderheid en kan zelfs drijven in water. Naast het gebruik door de brandweer kan hij ook door reddingsdiensten gebruikt worden of als werklamp dienen. De gebruikte C4 LED levert 145 lumen en een lichtintensiteit van maar liefst 80.000 candela. De diepe parabolische reflector produceert een strakke straal die 566 meter ver schijnt, maar ook zorgt voor een optimale verlichting van de directe omgeving om zo de navigatie te vergemakkelijken. Daarnaast zorgt de geoptimaliseerde elektronica zorgt voor een gereguleerde intensiteit. Naast de witte LED heeft deze brandweerlamp twee felblauwe LED's aan de achterzijde, zodat je zelfs door dikke rook gezien kunt worden door je partners. De "LED Solid State Power Regulation" biedt een maximale lichtopbrengst gedurende de levensduur van de batterij.
  Met de eenvoudig te bedienen tuimelschakelaar kun je de acht verschillende standen inschakelen. Deze standen zijn:  • continue hoog witte LED/continue blauwe LED's

  • continue laag witte LED/continue blauwe LED's

  • continue hoog witte LED/blauwe LED's uitgeschakeld

  • witte LED uitgeschakeld/continue blauwe LED's

  • continue hoog witte LED/knipperende blauwe LED's

  • continue laag witte LED/knipperende blauwe LED's

  • knipperend hoog witte LED/blauwe LED's uitgeschakeld

  • witte LED uitgeschakeld/knipperende blauwe LED's  De Fire Vulcan werkt op twee lichtgewicht oplaadbare Li-Ion batterijen die in 5 uur op te laden zijn door de beschikbare 12V en 230V laders (niet meegeleverd). De lens is gemaakt onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating en wordt afgedicht door een O-ring. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig oranje ABS met een rubberen handgreep en is voorzien van versterkte D-ringen. Door de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lamp is waterdicht volgens IPX-7 en heeft een slagvastheid van 1 meter. Om de lamp te kunnen herkennen is deze voorzien van een uniek serienummer.


  De brandduur van de oplaadbare Fire Vulcan lantaarn is als volgt:  • continue hoog witte LED en blauwe LED's: 3 uur

  • continue laag witte LED en blauwe LED's: 6 uur

  • continue hoog witte LED: 3,5 uur

  • knipperend hoog witte LED: 5 uur

  • knipperend blauwe LED's: 20 uur  Meegeleverd worden: schouderriem en wandhouder.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 292,82

  Onze prijs € 281,45

 • Streamlight E-Spot Litebox Lantaarn oplaadbaar

  Streamlight E-Spot Litebox Lantaarn oplaadbaar

  Streamlight E-Spot Litebox Lantaarn oplaadbaar - De E-Spot Litebox is een industriële, oplaadbare, draagbare lantaarn met een Spot (veraf) verlichting die uitstekend geschikt is als werklamp. De E-Spot Litebox maakt gebruik van 3 stuks C4 LED's (levensduur 50.000 uur) voor hoge helderheid en drie diepe parabolische reflectoren om een groot spotpatroon te produceren. Daarbij heeft deze Streamlight E-Spot Litebox een zwenkbare nek van 90 graden zodat je in elke richting kunt kijken. Met de tuimelschakelaar kun je de hoge en lage stand van de spotverlichting kiezen. In de hoge stand betekent dit een straalafstand van maar liefst 469 meter! Bovendien krijg je een uitzonderlijk lange looptijd (tot 15 uur) op een enkele batterijlading. Deze onderhoudsvrije loodaccu (6V, 12Ah) is tot 500 keer oplaadbaar. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig ABS met een rubberen stootbumper, lensring, handgreep van zacht materiaal en versterkte D-ringen. Door de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lens van deze werklamp is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating. De lamp is waterdicht volgens IPX-4 en heeft een uniek serienummer.
  De oplaadbare Streamlight E-Spot Litebox is verkrijgbaar in de kleuren geel en oranje. De lampen zijn ook verkrijgbaar met 12V en 230V laders. De onderhoudsvrije loodaccu (6V, 12Ah) is tot 500 keer oplaadbaar door de 12V en 230V laders. Een laadindicator geeft de status van het opladen aan.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de oplaadbare E-Spot Litebox Lantaarn met de geïntegreerde batterij (6V, 12Ah):  • Hoog: 540 lumen - 7 uur - 469 meter - 55.000 candela

  • Laag: 330 lumen - 15 uur - 358 meter - 32.000 candela

  Kies een uitvoering

  Vanaf: € 300,45

 • Streamlight E-Spot Litebox PF Lantaarn oplaadbaar

  Streamlight E-Spot Litebox PF Lantaarn oplaadbaar

  Streamlight E-Spot Litebox PF Lantaarn oplaadbaar - De E-Spot Litebox PF is een industriële, oplaadbare, draagbare lantaarn met een Spot (veraf) verlichting die uitstekend geschikt is als werklamp. Deze PF (Power Failure) versie heeft een geïntegreerd stroomuitvalcircuit die automatisch het licht aan doet wanneer de stroom wordt uitgeschakeld. De E-Spot Litebox PF maakt gebruik van 3 stuks C4 LED's (levensduur 50.000 uur) voor hoge helderheid en drie diepe parabolische reflectoren om een groot spotpatroon te produceren. Daarbij heeft deze Streamlight E-Spot Litebox PF een zwenkbare nek van 90 graden zodat je in elke richting kunt kijken. Met de tuimelschakelaar kun je de hoge en lage stand van de spotverlichting kiezen. In de hoge stand betekent dit een straalafstand van maar liefst 469 meter! Bovendien krijg je een uitzonderlijk lange looptijd (tot 15 uur) op een enkele batterijlading. Deze onderhoudsvrije loodaccu (6V, 12Ah) is tot 500 keer oplaadbaar. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig ABS met een rubberen stootbumper, lensring, handgreep van zacht materiaal en versterkte D-ringen. Door de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lens van deze werklamp is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating. De lamp is waterdicht volgens IPX-4 en heeft een uniek serienummer.
  De oplaadbare Streamlight E-Spot Litebox PF is verkrijgbaar in de kleuren beige en oranje. De lampen zijn ook verkrijgbaar met 12V en 230V laders. De onderhoudsvrije loodaccu (6V, 12Ah) is tot 500 keer oplaadbaar door de 12V en 230V laders. Een laadindicator geeft de status van het opladen aan.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de oplaadbare E-Spot Litebox PF Lantaarn met de geïntegreerde batterij (6V, 12Ah):  • Hoog: 540 lumen - 7 uur - 469 meter - 55.000 candela

  • Laag: 330 lumen - 15 uur - 358 meter - 32.000 candela

  Kies een uitvoering

  Vanaf: € 314,45

 • Streamlight Vulcan LED ATEX Lantaarn oplaadbaar

  Streamlight Vulcan LED ATEX Lantaarn oplaadbaar

  Streamlight Vulcan LED ATEX Lantaarn oplaadbaar - De Fire Vulcan ATEX van Streamlight is een professionele, intrinsiek veilige oplaadbare lantaarn met een ATEX Zone 2 certificering. Hierdoor is de lamp veelzijdig inzetbaar voor de brandweer, in de industrie en door reddingswerkers. De lantaarn is voorzien van de nieuwste power LED technologie voor extreme helderheid en kan zelfs drijven in water. De gebruikte C4 LED levert maximaal 180 lumen en een lichtintensiteit van maar liefst 100.000 candela. De diepe parabolische reflector produceert een strakke straal die 632 meter ver schijnt, maar ook zorgt voor een optimale verlichting van de directe omgeving om zo de navigatie te vergemakkelijken. Daarnaast zorgt de geoptimaliseerde elektronica zorgt voor een gereguleerde intensiteit. Met de eenvoudig te bedienen tuimelschakelaar kun je de drie verschillende modi (hoog, laag en knipper) inschakelen.
  De Vulcan werkt op twee lichtgewicht oplaadbare Li-Ion batterijen die in 5 uur op te laden zijn door de beschikbare 12V en 230V laders (niet meegeleverd). De lens is gemaakt onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating en wordt afgedicht door een O-ring. De behuizing en de lampkop zijn gemaakt van sterk, antistatisch, niet-geleidend supersterk nylon voor een uitzonderlijke duurzaamheid. Voor het ontluchten van de behuizing is er een klep aanwezig. Daarnaast is de lamp voorzien van versterkte D-ringen en met de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lamp is stof- en waterdicht volgens IP66 en heeft een slagvastheid van 2 meter. Om de lamp te kunnen herkennen is deze voorzien van een uniek serienummer.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de Vulcan LED ATEX op twee oplaadbare Li-Ion batterijen:
  Hoog: 180 lumen - 3,5 uur - 632 meter - 100.000 candela
  Laag: 70 lumen - 7,5 uur - 400 meter - 40.000 candela


  Meegeleverd worden: schouderriem en wandhouder.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 337,00

  Onze prijs € 323,45

 • Streamlight Vulcan LED ATEX Lantaarn oplaadbaar met 12V en 230V lader

  Streamlight Vulcan LED ATEX Lantaarn oplaadbaar met 12V en 230V lader

  Streamlight Vulcan LED ATEX Lantaarn oplaadbaar met 12V en 230V lader - De Fire Vulcan ATEX van Streamlight is een professionele, intrinsiek veilige oplaadbare lantaarn met een ATEX Zone 2 certificering. Hierdoor is de lamp veelzijdig inzetbaar voor de brandweer, in de industrie en door reddingswerkers. De lantaarn is voorzien van de nieuwste power LED technologie voor extreme helderheid en kan zelfs drijven in water. De gebruikte C4 LED levert maximaal 180 lumen en een lichtintensiteit van maar liefst 100.000 candela. De diepe parabolische reflector produceert een strakke straal die 632 meter ver schijnt, maar ook zorgt voor een optimale verlichting van de directe omgeving om zo de navigatie te vergemakkelijken. Daarnaast zorgt de geoptimaliseerde elektronica zorgt voor een gereguleerde intensiteit. Met de eenvoudig te bedienen tuimelschakelaar kun je de drie verschillende modi (hoog, laag en knipper) inschakelen.
  De Vulcan werkt op twee lichtgewicht oplaadbare Li-Ion batterijen die in 5 uur op te laden zijn door de meegeleverde 12V en 230V laders. De lens is gemaakt onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating en wordt afgedicht door een O-ring. De behuizing en de lampkop zijn gemaakt van sterk, antistatisch, niet-geleidend supersterk nylon voor een uitzonderlijke duurzaamheid. Voor het ontluchten van de behuizing is er een klep aanwezig. Daarnaast is de lamp voorzien van versterkte D-ringen en met de meegeleverde schouderriem kan deze lantaarn gemakkelijk gedragen worden. De lamp is stof- en waterdicht volgens IP66 en heeft een slagvastheid van 2 meter. Om de lamp te kunnen herkennen is deze voorzien van een uniek serienummer.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de Vulcan LED ATEX op twee oplaadbare Li-Ion batterijen:
  Hoog: 180 lumen - 3,5 uur - 632 meter - 100.000 candela
  Laag: 70 lumen - 7,5 uur - 400 meter - 40.000 candela


  Meegeleverd worden: 12V lader, 230V lader, schouderriem en wandhouder.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 410,00

  Onze prijs € 393,45

 • Peli 9410L oplaadbare lantaarn geel

  Peli 9410L oplaadbare lantaarn geel

  Peli 9410L oplaadbare lantaarn geel - Met minder dan 1,4 kg en 1203 lumen, is de nieuwe 9410L LED lantaarn de krachtigste en lichtste in zijn klasse. Vier LED's, gevoed door Lithium-Ion batterijen van de nieuwste generatie, verlichten een afstand van maar liefst 430 meter. Deze lantaarn heeft 3 modi: hoog, laag en knipperen. De kop van de lantaarn kan gekanteld worden zodat de werkplek altijd goed verlicht kan worden. En de lantaarn wordt geleverd met innovatieve technologie en functies die je van Peli kunt verwachten zoals een LED batterijniveau-indicator. De behuizing van deze lantaarn is gemaakt geel EXL en de lens is gemaakt van polycarbonaat. De zaklamp werkt op 6 stuks 18650 Lithium-Ion batterijen (meegeleverd, oplaadtijd 8 uur). Deze batterijen hebben een brandduur van 4,5 uur (hoog) en 10,5 uur (laag). De LED lamp levert 1203 lumen (hoog) en 553 lumen (laag). De straalafstanden bedragen: 430 meter (hoog) en 287 meter (laag). De lichtintensiteit van de lamp bedraagt 46328 candela (hoog) en 20616 candela (laag). De lamp heeft een o-ringafsluiting van EPDM en is waterdicht volgens IPX-4.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 621,90

  Onze prijs € 541,05

 • Peli 9410L oplaadbare lantaarn zwart

  Peli 9410L oplaadbare lantaarn zwart

  Peli 9410L oplaadbare lantaarn zwart - Met minder dan 1,4 kg en 1203 lumen, is de nieuwe 9410L LED lantaarn de krachtigste en lichtste in zijn klasse. Vier LED's, gevoed door Lithium-Ion batterijen van de nieuwste generatie, verlichten een afstand van maar liefst 430 meter. Deze lantaarn heeft 3 modi: hoog, laag en knipperen. De kop van de lantaarn kan gekanteld worden zodat de werkplek altijd goed verlicht kan worden. En de lantaarn wordt geleverd met innovatieve technologie en functies die je van Peli kunt verwachten zoals een LED batterijniveau-indicator. De behuizing van deze lantaarn is gemaakt zwart EXL en de lens is gemaakt van polycarbonaat. De zaklamp werkt op 6 stuks 18650 Lithium-Ion batterijen (meegeleverd, oplaadtijd 8 uur). Deze batterijen hebben een brandduur van 4,5 uur (hoog) en 10,5 uur (laag). De LED lamp levert 1203 lumen (hoog) en 553 lumen (laag). De straalafstanden bedragen: 430 meter (hoog) en 287 meter (laag). De lichtintensiteit van de lamp bedraagt 46328 candela (hoog) en 20616 candela (laag). De lamp heeft een o-ringafsluiting van EPDM en is waterdicht volgens IPX-4.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 621,90

  Onze prijs € 541,05

Van laag naar hoog sorteren

22 artikel(en)