ATEX Zaklampen

ATEX gecertificeerde zaklampen zijn altijd voorzien van een codering. Deze codering bestaat uit de onderdelen, ATEX zone, codering explosieveiligheid, materiaalgroep (IIA t/m IIC) en temperatuursklasse (T1 t/m T6). Deze richtlijnen dragen samen bij aan de veiligheid en gezondheid van medewerkers die werken in gebieden waar explosiegevaar dreigt.

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 87

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Streamlight 3C Propolymer witte LED HAZ-LO ATEX Zaklamp

  Streamlight 3C Propolymer witte LED HAZ-LO ATEX Zaklamp

  Streamlight 3C Propolymer witte LED HAZ-LO ATEX Zaklamp - De 3C Propolymer is een professionele, intrinsiek veilige en duurzame zaklamp met een ATEX certificering: II 2 EEx ib e IIB T4 II 2 D IP65 T70ºC SNCH 04 ATEX.
  Deze versie van de Propolymer is voorzien van 10 stuks witte LED's (levensduur 100.000 uur). De 3C Propolymer is voorzien van een schakelaar aan de onderzijde van de lamp waarmee je met één hand de lamp kunt bedienen. De lens is van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating. De behuizing van de lamp is gemaakt van supersterk, niet-geleidend zwart polymeer en de kop van de lamp is van zwart polymeer. Met de aanwezige, geïntegreerde, clip kun je deze zaklamp aan je kleding of uitrusting bevestigen.
  Deze zaklamp werkt op drie C alkaline batterijen die een maximale brandduur hebben van 336 uur en de LED's leveren maximaal 85 lumen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 76,29

  Onze prijs € 57,95

 • Streamlight 4AA LED Luxeon ATEX Zaklamp

  Streamlight 4AA LED Luxeon ATEX Zaklamp

  Streamlight 4AA LED Luxeon ATEX Zaklamp - De explosieveilige 4AA Luxeon LED zaklamp; ATEX norm, II 2 G EEx ib IIB T4 II 2 D IP65 T67°C SNCH 04 ATEX 3693, werkt met een 1 watt Super High Flux Luxeon LED welke een “10.000 branduren garantie” heeft. Met de vier meegeleverde 1,5 volt AA alkaline batterijen geeft deze ATEX LED lamp gedurende 4 uur licht met een lichtsterkte van 42 lumen. Dankzij de diepe parabolische reflector geeft de Luxeon een ver reikende compacte lichtbundel. Hij is comfortabel te bedienen door het ergonomisch gevormde rode kunststof. Het lampglas is vervaardigd uit krasbestendig en onbreekbaar polycarbonaat. Alle beweegbare delen zijn stof- en waterdicht gemaakt door middel van o-ringen, waardoor de lamp het predicaat spatwaterdicht (IP65) heeft gekregen. Vanwege de ATEX keur geldt deze goedkeuring uitsluitend bij het gebruik van Duracel batterijen.
  De vier AA alkaline batterijen hebben een brandduur van maximaal 4 uur. De Luxeon LED levert maximaal 40 lumen en heeft een lichtintensiteit van maximaal 3500 candela.
  Meegeleverd worden: vier AA alkaline batterijen, polskoord.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 78,94

  Onze prijs € 59,95

 • Peli MityLite 1900Z1 ATEX Zaklamp Grijs

  Peli MityLite 1900Z1 ATEX Zaklamp Grijs

  Peli MityLite 1900Z1 ATEX zaklamp grijs - De Peli MityLite 1900Z1 is een krachtige, compacte zaklamp voorzien van het ATEX-certificaat voor gebruik in gevaarlijke Zone 1 (Categorie 2) omgevingen. Deze zaklamp is perfect voor professionals die werken in gebieden met een hoog explosiegevaar zoals in de chemische, farmaceutische, energie-, olie en gas-, en brandbestrijdingsindustrie. De Xenon lamp levert 11 lumen en schijnt 45 meter ver. De lichtintensiteit van de lamp bedraagt 571 candela. De behuizing is gemaakt van grijs EXL. De zaklamp kan worden ondergedompeld dankzij de o-ringafsluiting (ethyleen propyleen rubber) en de draaibare lens van polycarbonaat voor het in- en uitschakelen. Waterdicht volgens IPX-7. De zaklamp werkt op 2 AAA-alkaline batterijen (meegeleverd) met een brandduur van 1,5 uur.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 30,20

  Onze prijs € 26,95

 • Streamlight 3C Propolymer blauwe LED HAZ-LO ATEX Zaklamp

  Streamlight 3C Propolymer blauwe LED HAZ-LO ATEX Zaklamp

  Streamlight 3C Propolymer blauwe LED HAZ-LO ATEX Zaklamp - De 3C Propolymer is een professionele, intrinsiek veilige en duurzame zaklamp met een ATEX certificering: II 2 EEx ib e IIB T4 II 2 D IP65 T70ºC SNCH 04 ATEX.
  Deze versie van de Propolymer is voorzien van 10 stuks blauwe LED's (levensduur 100.000 uur). De blauwe LED's worden gebruikt voor het opsporen van o.a. olie lekkages. De 3C Propolymer is voorzien van een schakelaar aan de onderzijde van de lamp waarmee je met één hand de lamp kunt bedienen. De lens is van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating. De behuizing van de lamp is gemaakt van supersterk, niet-geleidend geel polymeer en de kop van de lamp is van zwart polymeer. Met de aanwezige, geïntegreerde, clip kun je deze zaklamp aan je kleding of uitrusting bevestigen.
  Deze zaklamp werkt op drie C alkaline batterijen die een maximale brandduur hebben van 336 uur en de LED's leveren maximaal 85 lumen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 76,29

  Onze prijs € 57,95

 • Adalit L-5R Atex (zone 0) zaklamp oplaadbaar

  Adalit L-5R Atex (zone 0) zaklamp oplaadbaar

  High Intensity Power LED van 3W & 135 lumen Automatische schakelaar van de lichtintensiteit door een lichtsensor voor een efficiënte energiehuishouding Gevoed door een lithium oplaadbare batterij. Maximale hoogte van de ATEX-veiligheidsnormen voor gas en stof explosiegevaarlijke omgevingen (zone 0) Geproduceerd in hoge weerstand thermoplastische kunststof Licht duur: van 4 tot 30 uur Vermelding van het lage batterij waarschuwing Gewicht: 125 gr, batterijen inbegrepen. Geproduceerd in hoge weerstand


  Model: Adalit L-5
  Lichtbron: LED
  Lichtsterkte: 135 Lumen
  Waterdicht klasse: IP67
  Brandtijden: 4 uur / 8 uur / 30 uur
  Batterij: Li-ion 3,6V
  Laadtijd: 4-5 Uur
  Afmetingen (lxb): 15 x 3.8 x 4.4 cm
  Gewicht (incl. batterij): 125 gram
  ATEX: LOM 12ATEX2004 Ex ia IIC T4 Ga Ex ia IIIC T85°C Da

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 143,40

  Onze prijs € 137,95

 • Peli MityLite 1900Z1 ATEX zaklamp geel

  Peli MityLite 1900Z1 ATEX zaklamp geel

  Peli MityLite 1900Z1 ATEX zaklamp geel - De Peli MityLite 1900Z1 is een krachtige, compacte zaklamp voorzien van het ATEX-certificaat voor gebruik in gevaarlijke Zone 1 (Categorie 2) omgevingen. Deze zaklamp is perfect voor professionals die werken in gebieden met een hoog explosiegevaar zoals in de chemische, farmaceutische, energie-, olie en gas-, en brandbestrijdingsindustrie. De Xenon lamp levert 11 lumen en schijnt 45 meter ver. De lichtintensiteit van de lamp bedraagt 571 candela. De behuizing is gemaakt van geel EXL. De zaklamp kan worden ondergedompeld dankzij de o-ringafsluiting (ethyleen propyleen rubber) en de draaibare lens van polycarbonaat voor het in- en uitschakelen. Waterdicht volgens IPX-7. De zaklamp werkt op 2 AAA-alkaline batterijen (meegeleverd) met een brandduur van 1,5 uur.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 30,20

  Onze prijs € 26,95

 • Peli 3415MZ0 ATEX zaklamp geel

  Peli 3415MZ0 ATEX zaklamp geel

  Peli 3415MZ0 ATEX zaklamp geel - De 3415MZ0 is de ultieme ATEX veiligheidsgecertificeerde compacte zaklamp. De certificering Zone 0 (Categorie 1) biedt de beveiliging die nodig is voor bijna alle gevaarlijke locaties. De 3415MZ0 wordt aangedreven door slechts 3 AA batterijen en is uitgerust met zowel een spot- als een brede LED verlichting. Dit maakt zowel close-up als verre verlichting mogelijk. Het is ontworpen om te werken op één of beide LED's. Dankzij de scharnierende kop en de ingebouwde clip kan het licht gericht worden waar het nodig is. Daarnaast is de zaklamp aan het uiteinde nog voorzien van een veiligheidskoord. De 3415MZ0 heeft een geïntegreerde magneet waardoor het handsfree gebruik nog meer mogelijkheden biedt. Het is een echte multifunctionele zaklamp die is ontworpen om aan je verlichtingsbehoeften te voldoen. De 3415MZ0 is gemaakt van geel "Anti-static Impact Modified" PC/PBT kunststof en gebruikt 3 AA alkaline batterijen (inbegrepen). De batterijen hebben een brandduur van 6 uur. De LED lampen leveren 329 lumen en de straalafstand bedraagt 133 meter. De lichtintensiteit van de lamp bedraagt 4425 candela. De lens is gemaakt van antistatisch polycarbonaat. De lamp heeft een o-ringafsluiting van NBR en is water- en stofdicht volgens IPX-8.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 99,75

  Onze prijs € 86,95

 • Streamlight Dualie 3AA Laser ATEX Zaklamp

  Streamlight Dualie 3AA Laser ATEX Zaklamp

  Streamlight Dualie 3AA Laser ATEX Zaklamp - De Dualie 3AA Laser ATEX is een intrinsiek veilige, krachtige LED zaklamp met een ATEX Zone 0 certificering. Dit is voor gebruik op plaatsen met een explosieve gasatmosfeer die voortdurend of gedurende langere perioden aanwezig is. Deze zaklamp heeft een naar voren gerichte spotstraal (Spot) en een rode laserstraal. Beide kunnen afzonderlijk of tegelijkertijd gebruikt worden voor identificatie van de locatie. De laserstraal is ideaal voor het aanwijzen van objecten. Daarbij is de Dualie 3AA Laser ATEX voorzien van twee schakelaars die aan beide zijden van de lamp zitten voor een gemakkelijke activering van de gewenste functie(s). Door de vorm en grootte van deze schakelaars kun je deze lamp ook bedienen met je handschoenen aan. Je kunt deze lamp dan ook goed gebruiken voor je (industriële) werk, maar hij is ook geschikt voor de brandweer, reddingspersoneel of voor persoonlijk gebruik. Voor de Spot verlichting wordt een C4 LED gebruikt die een levensduur heeft van 50.000 uur. De klasse 3R rode laser heeft een output van <5mW. De gladde parabolische reflector zorgt voor een strakke straal met een optimale omgevingsverlichting. De lens is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating. Het lichaam van deze zaklamp is gemaakt van oranje polymeer dat vrijwel onverwoestbaar, schokbestendig, niet-geleidend en licht van gewicht is. Door de superieure gripstructuur ligt deze zaklamp comfortabel maar slipbestendig in de hand. Op het lichaam zit een robuuste, geïntegreerde, clip waarmee je de lamp op je kleding kunt dragen. Zo kun je de lamp handsfree gebruiken als dat nodig is. De Dualie 3AA ATEX is waterdicht volgens IPX-7 en heeft een slagvastheid van 2 meter. Alle openingen zijn met een v-ring afgedicht. Deze zaklamp werkt op drie AA alkaline batterijen (meegeleverd), maar accepteert ook AA lithium batterijen.


  Prestaties (lumen, brandduur, straalafstand en lichtintensiteit) van de Dualie 3AA Laser ATEX bij drie AA alkaline batterijen:  • Spot: 150 lumen - 17 uur - 175 meter - 7700 candela

  • Laser: <5mW output - 70 uur

  • Spot en Laser: 12 uur


  Meegeleverd worden: 3 AA alkaline batterijen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 90,75

  Onze prijs € 87,10

 • Peli 3345Z0 ATEX zaklamp geel

  Peli 3345Z0 ATEX zaklamp geel

  Peli 3345Z0 ATEX zaklamp geel - De Peli 3345Z0 heeft een automatische lichtsensor en is de eerste professionele zaklamp die de helderheid automatisch aanpast. De automatische lichtsensor onderzoekt het omgevingslicht en past het aantal lumen onmiddellijk aan naar het meest effectieve niveau. Je hoeft je dus niet druk te maken over het handmatig instellen van de juiste stand. Daarnaast zorgt de automatische lichtsensor ook dat de 3345Z0 een van de meest energiezuinige zaklampen is van Peli, echter met het behoud van vermogen en een verlenging van de levensduur van de batterij. De lamp is voorzien van 2 LED's, de primaire "Spot" LED voor verlichting veraf en de secundaire "Flood" LED voor verlichting dichtbij. Deze secundaire LED zit aan de zijkant van de lamp. Beide standen kunnen apart, maar ook gezamenlijk geschakeld worden. Door de geïntegreerde clip kan de lamp bevestigd worden aan bijv. een veiligheidsvest voor handsfree verlichting. Met de ATEX Zone 0 (Cat.1) veiligheidscertificering en een fulltime batterijniveau indicator, kun je veilig in gevaarlijke omgevingen werken. De 3345Z0 is gemaakt van geel "Anti-static Impact Modified" PC/PBT kunststof en gebruikt 3 AA-alkaline batterijen.
  In de Spot+Flood stand hebben de batterijen een brandduur van 5 uur. De LED lampen leveren 267 lumen en schijnen 126 meter ver.
  In de Flood stand hebben de batterijen een brandduur van 13 uur. De LED lamp levert 115 lumen en schijnt 16 meter ver.
  In de Spot stand hebben de batterijen een brandduur van 9 uur. De LED lamp levert 207 lumen en schijnt 134 meter ver.
  De lichtintensiteit van de lamp bedraagt maximaal 4523 candela (Spot stand). De lens is gemaakt van anti-statisch polycarbonaat. De lamp heeft een o-ringafsluiting van NBR en is waterdicht volgens IPX-7.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 90,70

  Onze prijs € 78,95

 • Adalit L-1 ATEX Zone 0 zaklamp

  Adalit L-1 ATEX Zone 0 zaklamp

  Adalit L-1. Een professionele penlight die aan de helm bevestigd kan worden. Beschermd tegen chemische invloeden en antistatisch. Dit prachtige werktuig is ook voorzien van een supermagneet.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 104,00

  Onze prijs € 99,95

 • Bright Star Razor 2 ATEX Zaklamp

  Bright Star Razor 2 ATEX Zaklamp

  Bright Star Razor 2 ATEX Zaklamp - De Razor 2 is een intrinsiek veilige en sterke zaklamp met een ATEX certificering voor Zone 0. Daarbij heeft hij een intense spot lichtbundel met een vermogen van 325 lumen en een maximaal straalbereik van 237 meter. Hiermee is de Razor 2 een van de sterkste ATEX zaklampen in zijn klasse. De gebruikte LED lamp heeft een levensduur van 30.000 uur en in combinatie met de diepe schotelreflector biedt dit een goede helderheid en verlichting.


  De Razor 2 is voorzien van een schakelaar aan de zijkant van de lamp, net onder de kop waarmee je de lamp gemakkelijk kunt bedienen. De behuizing van de lamp is gemaakt van supersterk, niet-geleidend geel polymeer. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de lamp stevig en veilig in de hand ligt. De onderzijde van de lamp is zodanig ontworpen dat je hem rechtop kunt plaatsen en dat je ook een polskoord kunt bevestigen. De Razor 2 ATEX zaklamp kan drijven en is waterdicht tot 1 meter met daarnaast een valweerstand van 1 meter.


  Deze zaklamp werkt op drie AA alkaline batterijen (niet meegeleverd) en deze batterijen hebben een brandduur van maximaal 7 uur. De LED levert maximaal 325 lumen en heeft een lichtintensiteit van maximaal 14000 candela. De lamp schijnt maximaal 327 meter ver.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 97,95

  Onze prijs € 95,00

 • Streamlight 2AA Propolymer HAZ-LO ATEX Zaklamp oranje

  Streamlight 2AA Propolymer HAZ-LO ATEX Zaklamp oranje

  Streamlight 2AA Propolymer HAZ-LO ATEX Zaklamp oranje - De 2AA Propolymer is een intrinsiek veilige en duurzame zaklamp met een ATEX certificering voor Categorie 1G (Zone 0) locaties en een IECEx certificering voor Zone 0 Group IIC locaties. Dit is voor gebruik op plaatsen met een explosieve gasatmosfeer (anders dan mijnen die vatbaar zijn voor mijngas) en die voortdurend aanwezig is gedurende lange periodes. De ATEX keur (BASEEFA 14ATEX0072 II 1G Ex ia IIC T3/T4 Ga) is uitsluitend van toepassing bij het gebruik van Duracell MN1500 (T3) en Rayovac NO.815 (T4) batterijen.
  De gebruikte LED lamp heeft een levensduur van 30.000 uur en biedt een goede helderheid en verlichting. De 2AA Propolymer is voorzien van een schakelaar aan de onderzijde van de lamp waarmee je met één hand de lamp kunt bedienen. De lens is van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating. De gladde parabolische reflector produceert een strakke straal met een optimale verlichting van de omgeving. De behuizing van de lamp is gemaakt van supersterk, niet-geleidend oranje polymeer en de kop van de lamp is van zwart polymeer. Met de aanwezige, geïntegreerde, clip kun je deze zaklamp aan je kleding of uitrusting bevestigen. Met de los leverbare rubberen helmband kun je lamp aan je helm bevestigen. Er is ook een losse metalen helmbevestiging leverbaar. De 2AA Propolymer HAZ-LO ATEX zaklamp is waterdicht volgens IPX-7 en heeft een slagvastheid van 1 meter.
  Deze zaklamp werkt op twee AA (1.5V) alkaline batterijen (meegeleverd) en deze batterijen hebben een brandduur van maximaal 24 uur. De LED levert maximaal 65 lumen en heeft een lichtintensiteit van maximaal 2300 candela. De lamp schijnt maximaal 96 meter ver.
  Meegeleverd worden: 2x AA (1,5V) alkaline batterijen.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 42,95

  Onze prijs € 41,25

 • UK-Kinetics 2AAA eLED Penlight ATEX 1

  UK-Kinetics 2AAA eLED Penlight ATEX 1

  UK-Kinetics 2AAA eLED Penlight ATEX 1. Een duurzame penlight voor precisie inspectie. Super lichtgewicht met een extreem helder licht. Een elegante uitvoering die toch met handschoenen te bedienen is.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 39,33

  Onze prijs € 37,95

 • Bright Star Worksafe 2224LED, oranje, 3D-cell

  Bright Star Worksafe 2224LED, oranje, 3D-cell

  Bright Star Worksafe 2224LED, oranje, 3D-cell

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 27,75

  Onze prijs € 26,95

 • Bright Star Right Angel LED responder alkaline ATEX (zone 1)

  Bright Star Right Angel LED responder alkaline ATEX (zone 1)

  Right Angel LED responder alkaline ATEX (zone 1)

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 95,95

  Onze prijs € 92,95

 • Bright Star Responder Right Angle Rechargeable LED Atex (zone 1)

  Bright Star Responder Right Angle Rechargeable LED Atex (zone 1)

  Bright Star Responder Right Angle Rechargeable LED Atex (zone 1)

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 308,55

  Onze prijs € 296,95

 • Bright Star Razor 3x AA batterijen oranje ATEX (zone 0)

  Bright Star Razor 3x AA batterijen oranje ATEX (zone 0)

  Bright Star Razor 3x AA batterijen oranje ATEX (zone 0)
  Batterijen 3 AA excl.
  Oplaadbaar Nee
  Voltage Nee
  Gewicht zonder batterijen 200 gram
  Gebruiksduur 22h
  Lichtopbrengst 90 lumens
  Straalafstand 170 meter
  Waterbestendigheid IP67
  Certificaten ATEX II 1 GD Exia IIC T4 iaD T135C, Ga,Da
  Peak beam intensity 7,000 CD

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 69,95

  Onze prijs € 67,95

 • Streamlight Stylus Reach ATEX Penlamp witte LED

  Streamlight Stylus Reach ATEX Penlamp witte LED

  Streamlight Stylus Reach ATEX Penlamp witte LED - De Stylus Reach van Streamlight is een zeer slanke penlamp met een LED aan het uiteinde van de flexibele kabel. Hierdoor is de lamp perfect voor het belichten van moeilijk bereikbare of krappe ruimtes. Deze penlamp heeft een lange gebruiksduur vanwege de drie meegeleverde AAAA alkaline batterijen. Deze professionele ATEX versie is zodanig afgedicht dat hij goedgekeurd is voor een Atex Zone 0 omgeving. Dankzij de verwijderbare clip kun je deze penlamp eenvoudig en veilig in een broekzak of borstzak opbergen. De penlamp is 18 cm lang en samen met de kabel is dit 36 cm. De helderwitte LED levert 11 lumen en heeft een levensduur van maar liefst 100.000 uur! Het aanzetten van de lamp gaat op dezelfde wijze als bij een balpen waarbij er de keuze is tussen tijdelijk en constant licht. De behuizing van de lamp is gemaakt van duurzaam zwart geanodiseerd aluminium. Door het geribbelde gedeelte ligt de pen stevig in de hand. De Stylus Reach ATEX penlamp is waterdicht volgens IPX-4 en heeft een slagvastheid van 2 meter. Daarnaast is elke lamp voorzien van een uniek serienummer.
  De drie AAAA alkaline batterijen hebben een brandduur van 24 uur. De witte LED levert 11 lumen en heeft een lichtintensiteit van 140 candela. De straalafstand bedraagt 24 meter.
  Meegeleverd worden: 3x AAAA alkaline batterijen.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 39,95

  Onze prijs € 38,35

 • Adalit L-10 Atex (zone 0) Losse Lantaarn + Bevestiging

  Adalit L-10 Atex (zone 0) Losse Lantaarn + Bevestiging

  Adalit L-10 Atex (zone 0) Losse Lantaarn + Bevestiging - Eerste oplaadbare veiligheid zaklamp speciaal ontworpen voor de brandweerhelm
  High Intensity Power LED van 3W &amp; 135 lumen
  Exclusieve gebruikerslocatie systeem door een knipperend en beweegbare rode LED aan de zijkant van de lamp
  Indicatie apparaat van het resterende batterijniveau en lage batterij waarschuwing
  Lithium-ion batterij met een capaciteit tot 6 uur brandduur
  Maximale hoogte van de ATEX-veiligheidsnormen voor gas en stof explosiegevaarlijke omgevingen (zone 0)
  Laders die beschikbaar zijn vanaf een tot 40 lampen met aansluiting op 100-240V.
  Ook voor voertuigen op 12-24V
  Geproduceerd in hoge weerstand thermoplastische kunststof
  Behuizing: thermoplastische kunststof


  Model: Adalit L-10
  L-10Lichtbron: LED
  Lichtsterkte: Witte LED 135 Lumen / Rode LED 27 Lumen
  Waterdicht klasse: IP54Brandtijden: 3 uur / 6 uur
  Batterij: Li-ion 3.7V
  Laadtijd: 5 Uur
  Laadspanning: 12V / 24V / 100-240V
  Afmetingen (lxb): 15,6 x 5,6 x 4,8 cm
  Gewicht (incl. batterij): 180 gram
  ATEX: LOM 06ATEX2057 X II 1 GD Ex ia IIC T4 Ex iaD 20 IP65 T85°C

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 190,45

  Onze prijs € 182,95

 • UK-Kinetics 4AA eLED CPO FS zaklamp

  UK-Kinetics 4AA eLED CPO FS zaklamp

  1 review(s)

  UK-Kinetics 4AA eLED CPO FS. De kwaliteitslamp waarmee je aan de slag kunt in iedere werkomgeving en alle extreme weersomstandigheden.  Voorzien van de innovatieve CPO techniek voor efficiënt lichtgebruik. De lamp is ook eenvoudig te monteren op een werkhelm zodat je handsfree en veilig aan de slag kunt. Schakelaar aan de voorkant.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 102,85

  Onze prijs € 98,95

 • UK-Kinetics 4AA eLED CPO TS zaklamp

  UK-Kinetics 4AA eLED CPO TS zaklamp

  UK-Kinetics 4AA eLED CPO TS. De kwaliteitslamp waarmee je aan de slag kunt in iedere werkomgeving en alle extreme weersomstandigheden.  Voorzien van de innovatieve CPO techniek voor efficiënt lichtgebruik. De lamp is ook eenvoudig te monteren op een werkhelm zodat je handsfree en veilig aan de slag kunt. Schakelaar aan de achterkant.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 102,85

  Onze prijs € 98,95

 • Adalit L-10 Atex (zone 0) 12V Zaklamp

  Adalit L-10 Atex (zone 0) 12V Zaklamp

  Adalit L-10 Atex (zone 0) 12V Zaklamp - Eerste oplaadbare veiligheid zaklamp speciaal ontworpen voor de brandweerhelm.
  High Intensity Power LED van 3W &amp; 135 lumen
  Exclusieve gebruikerslocatie systeem door een knipperend en beweegbare rode LED aan de zijkant van de lamp
  Indicatie apparaat van het resterende batterijniveau en lage batterij waarschuwing
  Lithium-ion batterij met een capaciteit tot 6 uur brandduur
  Maximale hoogte van de ATEX-veiligheidsnormen voor gas en stof explosiegevaarlijke omgevingen (zone 0)
  Laders die beschikbaar zijn vanaf een tot 40 lampen met aansluiting op 100-240V.
  Ook voor voertuigen op 12-24V
  Geproduceerd in hoge weerstand thermoplastische kunststof
  Behuizing: thermoplastische kunststof


  Eigenschappen


  Model: Adaro L-10
  Lichtbron: LED
  Lichtsterkte: Witte LED 135 Lumen / Rode LED 27 Lumen
  Waterdicht klasse: IP54
  Brandtijden: 3 uur / 6 uur
  Batterij: Li-ion 3.7V
  Laadtijd: 5 Uur
  Laadspanning: 12V / 24V / 100-240V
  Afmetingen (lxb): 15,6 x 5,6 x 4,8 cm
  Gewicht (incl. batterij): 180 gram
  ATEX: LOM 06ATEX2057 X II 1 GD Ex ia IIC T4 Ex iaD 20 IP65 T85°C

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 276,00

  Onze prijs € 264,95

 • Adalit L-2000 LED Atex zone 1 (T4) losse lantaarn

  Adalit L-2000 LED Atex zone 1 (T4) losse lantaarn

  Adalit L-2000 LED Atex zone 1 (T4) losse lantaarn

  De meest geavanceerde oplaadbare veiligheids zaklamp met draaibare kop van 90 graden.
  Geschikt voor Atex zone 1 situaties
  Beschikbaar in twee uitvoeringen: LED of Halogeen
  LED: 140 Lumen
  Halogeen: 50 Lumen
  Digitale indicatie van de aantal resterende tijd van de brandduur en laag niveau batterijwaarschuwing
  Lithium-ion accu met een capaciteit tot 8 uur brandduur en licht van gewicht
  Twee lichtbronnen voor zowel smalle en verspreidende lichtstraal
  Geproduceerd in thermoplastische kunststof met hoge weerstand.
  Laders beschikbaar voor 1, 3 en 5 lampen met aansluiting aan 100-240V.
  Leverbaar voor voertuigen op 12-24V

  Model: Adalit L-2000L
  Lichtbron: LED
  Wattage: 3W / 1W
  Lichtsterkte: 140 Lumen / 35 Lumen
  Waterdicht klasse: IP65
  Brandtijden: 4 uur / 8 uur
  Batterij: Li-ion 3.7V
  Laadtijd: 8 Uur
  Laadspanning: 12V / 24V / 100-240V
  Afmetingen (lxb): 21 x 8 cm
  Gewicht (incl. batterij): 500 gram
  ATEX: LOM 06ATEX2063 X II 2 G D Ex ia IIC T4 IP65 T85°C

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 410,00

  Onze prijs € 393,95

 • Adalit L-2000 LED Atex zone 1 (T4) lantaarn met 12 volt lader

  Adalit L-2000 LED Atex zone 1 (T4) lantaarn met 12 volt lader

  Adalit L-2000 LED Atex T4 met 12 volt lader

  De meest geavanceerde oplaadbare veiligheids zaklamp met draaibare kop van 90 graden.
  Geschikt voor Atex zone 1 situaties
  Beschikbaar in twee uitvoeringen: LED of Halogeen
  LED: 140 Lumen
  Halogeen: 50 Lumen
  Digitale indicatie van de aantal resterende tijd van de brandduur en laag niveau batterijwaarschuwing
  Lithium-ion accu met een capaciteit tot 8 uur brandduur en licht van gewicht
  Twee lichtbronnen voor zowel smalle en verspreidende lichtstraal
  Geproduceerd in thermoplastische kunststof met hoge weerstand.
  Laders beschikbaar voor 1, 3 en 5 lampen met aansluiting aan 100-240V.
  Leverbaar voor voertuigen op 12-24V

  Model: Adalit
  L-2000L
  Lichtbron: LED
  Wattage: 3W / 1W
  Lichtsterkte: 140 Lumen / 35 Lumen
  Waterdicht klasse: IP65
  Brandtijden: 4 uur / 8 uur
  Batterij: Li-ion 3.7V
  Laadtijd: 8 Uur
  Laadspanning: 12V / 24V / 100-240V
  Afmetingen (lxb): 21 x 8 cm
  Gewicht (incl. batterij): 500 gram
  ATEX: LOM 06ATEX2063 X II 2 G D Ex ia IIC T4 IP65 T85°C

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 513,00

  Onze prijs € 492,95

 • Adalit L-2000 LED Atex zone 1 (T4) lantaarn met 24 volt lader

  Adalit L-2000 LED Atex zone 1 (T4) lantaarn met 24 volt lader

  Adalit L-2000 LED Atex T4 met 24 volt lader

  De meest geavanceerde oplaadbare veiligheids zaklamp met draaibare kop van 90 graden.
  Geschikt voor Atex zone 1 situaties
  Beschikbaar in twee uitvoeringen: LED of Halogeen
  LED: 140 Lumen
  Halogeen: 50 Lumen
  Digitale indicatie van de aantal resterende tijd van de brandduur en laag niveau batterijwaarschuwing
  Lithium-ion accu met een capaciteit tot 8 uur brandduur en licht van gewicht
  Twee lichtbronnen voor zowel smalle en verspreidende lichtstraal
  Geproduceerd in thermoplastische kunststof met hoge weerstand.
  Laders beschikbaar voor 1, 3 en 5 lampen met aansluiting aan 100-240V.
  Leverbaar voor voertuigen op 12-24V

  Model: Adalit L-2000L
  Lichtbron: LED
  Wattage: 3W / 1W
  Lichtsterkte: 140 Lumen / 35 Lumen
  Waterdicht klasse: IP65
  Brandtijden: 4 uur / 8 uur
  Batterij: Li-ion 3.7V
  Laadtijd: 8 Uur
  Laadspanning: 12V / 24V / 100-240V
  Afmetingen (lxb): 21 x 8 cm
  Gewicht (incl. batterij): 500 gram
  ATEX: LOM 06ATEX2063 X II 2 G D Ex ia IIC T4 IP65 T85°C

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 533,00

  Onze prijs € 511,95

 • UK-Kinetics 4AA eLED ZOOM FS zaklamp

  UK-Kinetics 4AA eLED ZOOM FS zaklamp

  UK-Kinetics 4AA eLED ZOOM FS. De kwaliteitslamp waarmee je aan de slag kunt in iedere werkomgeving en alle extreme weersomstandigheden.  Voorzien van de innovatieve ZOOM techniek om de lichtstraal te focussen. De lamp is ook eenvoudig te monteren op een werkhelm zodat je handsfree en veilig aan de slag kunt. Schakelaar aan de voorkant.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 83,49

  Onze prijs € 80,95

 • UK-Kinetics 4AA eLED ZOOM FS zaklamp

  UK-Kinetics 4AA eLED ZOOM FS zaklamp

  UK-Kinetics 4AA eLED ZOOM FS. De kwaliteitslamp waarmee je aan de slag kunt in iedere werkomgeving en alle extreme weersomstandigheden.  Voorzien van de innovatieve ZOOM techniek om de lichtstraal te focussen. De lamp is ook eenvoudig te monteren op een werkhelm zodat je handsfree en veilig aan de slag kunt. Schakelaar aan de voorkant.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 83,49

  Onze prijs € 80,95

 • Adalit L-2000 LED zone 1 (T4) lantaarn met 230 volt lader

  Adalit L-2000 LED zone 1 (T4) lantaarn met 230 volt lader

  Adalit L-2000 LED zone 1 (T4) met 230 volt lader

  De meest geavanceerde oplaadbare veiligheids zaklamp met draaibare kop van 90 graden.
  Geschikt voor Atex zone 1 situaties
  Beschikbaar in twee uitvoeringen: LED of Halogeen
  LED: 140 Lumen
  Halogeen: 50 Lumen
  Digitale indicatie van de aantal resterende tijd van de brandduur en laag niveau batterijwaarschuwing
  Lithium-ion accu met een capaciteit tot 8 uur brandduur en licht van gewicht
  Twee lichtbronnen voor zowel smalle en verspreidende lichtstraal
  Geproduceerd in thermoplastische kunststof met hoge weerstand.
  Laders beschikbaar voor 1, 3 en 5 lampen met aansluiting aan 100-240V.
  Leverbaar voor voertuigen op 12-24V

  Model: Adalit L-2000L
  Lichtbron: LED
  Wattage: 3W / 1W
  Lichtsterkte: 140 Lumen / 35 Lumen
  Waterdicht klasse: IP65
  Brandtijden: 4 uur / 8 uur
  Batterij: Li-ion 3.7V
  Laadtijd: 8 Uur
  Laadspanning: 12V / 24V / 100-240V
  Afmetingen (lxb): 21 x 8 cm
  Gewicht (incl. batterij): 500 gram
  ATEX: LOM 06ATEX2063 X II 2 G D Ex ia IIC T4 IP65 T85°C

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 529,95

  Onze prijs € 508,95

 • Streamlight 3C Propolymer HAZ-LO ATEX Zaklamp oranje

  Streamlight 3C Propolymer HAZ-LO ATEX Zaklamp oranje

  Streamlight 3C Propolymer HAZ-LO ATEX Zaklamp oranje - De 3C Propolymer is een professionele, intrinsiek veilige en duurzame zaklamp met een ATEX en IECEx certificering voor Zone 0 locaties. De ATEX certificering is: FTZU 12 ATEX 0183X II 1G Ex ia IIC T4 Ga; II 1D Ex ia IIIC T99ºC Da. Deze goedgekeurde zaklamp werd ontworpen om aan de strenge eisen voor intrinsiek veilige apparatuur bij gebruik in gevaarlijke omgevingen te voldoen (ANSI/UL 913 CAN/CSA C22.2 No. 157-92).
  De gebruikte C4 LED heeft een levensduur van 50.000 uur en biedt een prima helderheid en verlichting. De grotere maat van deze zaklamp, hij is ruim 23 cm lang, maakt hem bij uitstek geschikt voor situaties waarin meestal handschoenen worden gedragen. De 3C Propolymer is voorzien van een schakelaar aan de onderzijde van de lamp waarmee je met één hand de lamp kunt bedienen. De schakelaar is afgedicht en daardoor is er een bescherming tegen corrosie die veroorzaakt kan worden door batterijlekkage. De lens is van onbreekbaar polycarbonaat met een krasbestendige coating. De licht getextureerde parabolische reflector produceert een zachte uniforme straal (elektronisch gereguleerd) met een optimale verlichting van de omgeving. De behuizing van de lamp is gemaakt van supersterk, anti-statisch, niet-geleidend oranje polymeer die afgesloten is met een O-ring en geventileerd wordt. De kop van de lamp is van zwart polymeer en is voorzien van een geïntegreerde vergrendeling. Met de aanwezige, geïntegreerde, clip kun je deze zaklamp aan je kleding of uitrusting bevestigen. Deze zaklamp werkt op drie C alkaline batterijen. Als veiligheidsmaatregel is er een stelschroef die helpt te voorkomen dat de batterijen worden vervangen, of dat de behuizing onbedoeld wordt geopend, in een gevaarlijke omgeving. De 3C Propolymer HAZ-LO ATEX zaklamp is waterdicht volgens IP67 en heeft een slagvastheid van maar liefst 3 meter!
  De drie C alkaline batterijen hebben een brandduur van maximaal 18 uur. De LED levert maximaal 150 lumen en heeft een lichtintensiteit van maximaal 7000 candela. De lamp schijnt maximaal 167 meter ver.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 94,40

  Onze prijs € 90,60

 • UK-Kinetics 2AAA Xenon Mini Pocket Light MPL Atex (zone1)

  UK-Kinetics 2AAA Xenon Mini Pocket Light MPL Atex (zone1)

  UK-Kinetics 2AAA Xenon Mini Pocket Light MPL Atex (zone1). Merk: UK-Kinetics. Model: 2AAA Xenon Mini Pocket Light MPL. Afmetingen: 7,3 X 2,79 X 1,91 cm. Materiaal Lamphuis: Kunststof. Gewicht: 36 Gram. Lichtopbrengst: 12 Lumen. Lichtbron: Xenon. Verstelbare lichtbundel: Nee. Batterij Type: Alkaline 2xAAA. Runtime Stand 1 2,00 Uur. Atex Keur: SNCH 05 ATEX 3806 II 2G Ex ib e IIC T5IPxXX. KEUR: IP-67

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 23,25

  Onze prijs € 22,95

 • Adalit IL.300 ATEX Zone 1 zaklantaarn

  Adalit IL.300 ATEX Zone 1 zaklantaarn

  Adalit IL.300 ATEX Zone 1. Dit is een explosieveilige (zone 1) oplaadbare zaklantaarn van topkwaliteit. De ergonomische vorm zorgt voor een eenvoudige bediening. De lampkop is in verschillende hoeken (45 & 90 graden) te draaien en geeft zowel een strakke lichtbundel als breed licht. Een kwaliteitslamp voor professionals.

  Kies een uitvoering

  Vanaf: € 292,95

 • Adalit IL-3 ATEX Zone 1 zaklamp

  Adalit IL-3 ATEX Zone 1 zaklamp

  Adalit IL-3 ATEX Zone 1 Zaklamp - Een compacte zaklamp van topkwaliteit. De ergonomische vorm zorgt voor een eenvoudige bediening. Een kwaliteitslamp voor professionals die werkzaam zijn in risicovolle omstandigheden.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 87,73

  Onze prijs € 84,95

 • Adalit IL-3R ATEX Zone 1 zaklantaarn

  Adalit IL-3R ATEX Zone 1 zaklantaarn

  Adalit IL-3R ATEX Zone 1. Een compacte oplaadbare zaklamp van topkwaliteit. De ergonomische vorm zorgt voor een eenvoudige bediening. Een kwaliteitslamp voor professionals die werkzaam zijn in risicovolle omstandigheden. Ook te gebruiken met batterijen.

  Kies een uitvoering

  Vanaf: € 120,95

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 87

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3