Onderhoud

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 86

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Nyogel 760G - Tube 100 gram

  Nyogel 760G - Tube 100 gram

  Nyogel 760G is het beste smeermiddel voor elektronische en data contacten. Nyogel 760G heeft een medium viscositeit, is goed smeerbaar en blijft daarnaast lang zitten. Het is geschikt voor digitale en analoge apparatuur, maar ook breed toepasbaar binnen de automotive industrie.


  Naast het smeren van schroefdraad heeft Nyogel 760G de volgende voordelen:


  - Voorkomt oppervlakte roest
  - Voorkomt 'fretting corrosion': roest dat onstaat bij frictie van metalen onderdelen
  - Houdt indringend water tegen
  - Verlengd de levensduur van elektronische contacten
  - Geschikt voor alle metalen waaronder ook edelmetalen


  Nyogel 760G is probleemloos aan te brengen op contacten zonder dat er een voltage/current drop plaatstvindt, met andere woorden: de spanning en stroomsterkte blijft altijd gelijk waardoor dit middel ideaal is om stekkers af te dichten en te beschermen.


  De Nyogel 760G is voorzien van een UV tracer, waardoor je het product kunt zien met UV licht wanneer het extreem dun is aangebracht. Daarnaast bevat Nyogel 760G een 'copper deactivator' waardoor voorkomen wordt dat koperen contacten worden aangetast met groene aanslag. Hierdoor blijven elektronische contacten veel langer intact.


  Onderdeelcode voor grootverbruikers


  Ford: WSB-M1C239-A
  GM: 9986807
  DaimlerChrysler: MS-9469
  JCB: 4003-2400
  JLR: 223060


  Andere Nyogel nodig?


  Geen probleem, neem contact op met de klantenservice en wij helpen je verder!

  Direct leverbaar

  € 58,45
 • Ballistol Spray 200ml - Reinigen en smeren

  Ballistol Spray 200ml - Reinigen en smeren

  Ballistol Spray 200ml - Reinigen en smeren - Ballistol is een samenvoeging van het woord Ballistic en Oil. Een wapen olie dus. Het is een op minerale olie gebaseerde chemische stof die voor vele doelen gebruikt kan worden. Het is een milieuvriendelijk product.Het was oorspronkelijk bedoeld voor het reinigen, smeren en beschermen van vuurwapens, maar werkt ook uitstekend voor het reinigen, smeren en bescherming van multitools en allerhande messen. Juist voor messen waarmee etenswaren worden gesneden is het uitermate geschikt. Het is niet giftig. Ballistol heeft een zoete en licht doordringende geur vergelijkbaar met zwarte drop. Het bevat geen water, waardoor het naast zijn reinigende en smerende werking, ook beschermend werkt. Het is leverbaar in spuitbussen en in flesjes.

  Direct leverbaar

  € 9,95
 • Ballistol Spray 100ml - Reinigen en smeren

  Ballistol Spray 100ml - Reinigen en smeren

  2 review(s)
  Ballistol is een samenvoeging van het woord Ballistic en Oil. Een wapen olie dus. Het is een op minerale olie gebaseerde chemische stof die voor vele doelen gebruikt kan worden. Het is een milieuvriendelijk product.Het was oorspronkelijk bedoeld voor het reinigen, smeren en beschermen van vuurwapens, maar werkt ook uitstekend voor het reinigen, smeren en bescherming van multitools en allerhande messen. Juist voor messen waarmee etenswaren worden gesneden is het uitermate geschikt. Het is niet giftig. Ballistol heeft een zoete en licht doordringende geur vergelijkbaar met zwarte drop. Het bevat geen water, waardoor het naast zijn reinigende en smerende werking, ook beschermend werkt. Het is leverbaar in spuitbussen en in flesjes.

  Direct leverbaar

  € 5,95
 • Ballistol Reinigen en smeren 50ml

  Ballistol Reinigen en smeren 50ml

  4 review(s)
  Ballistol flacon 50ml
  Ballistol is een samenvoeging van het woord Ballistic en Oil. Een wapen olie dus. Het is een op minerale olie gebaseerde chemische stof die voor vele doelen gebruikt kan worden. Het is een milieuvriendelijk product. Het wordt gebruikt voor het reinigen, smeren en beschermen van multitools en allerhande messen. Juist voor messen waarmee etenswaren worden gesneden is het uitermate geschikt. Het is niet giftig. Ballistol heeft een zoete en licht doordringende geur vergelijkbaar met zwarte drop. Het bevat geen water, waardoor het naast zijn reinigende en smerende werking, ook beschermend werkt. Het is leverbaar in spuitbussen en in flesjes.

  Direct leverbaar

  € 4,50
 • Power Luchtbuks Patches

  Power Luchtbuks Patches

  Power Luchtbuks Patches


  Reinigingspatches voor het schoonmaken van je luchtbuks. De speciale vezelstructuur van deze patches nemen veel vuil op en laten geen stofdeeltjes achter. Te gebruiken met de Power Pull Trough Kit


  Napier onderhoudsproducten zijn speciaal ontworpen voor onderhoud aan geweren en of luchtbuksen. De Power producten voorkomen beschadiging aan de kwetsbare onderdelen van luchtbuksen zoals O-ringen, door deze patches te gebruiken zal je geweer of buks dus langer mee gaan.

  Direct leverbaar

  € 3,50
 • Otis All Cal Rifle Cleaning System

  Otis All Cal Rifle Cleaning System

  Otis All Cal Rifle-reinigingssysteem - Bevat de borstels die nodig zijn om .22 en .35 cal schoon te maken en te onderhouden. Patch reinigt alle geweren van .17 - .45 cal. Bevat ook: 20.32 cm, 76.2 cm en 86.36 cm Memory-Flex & kabels; voor effectieve en correcte stuitligging-tot-muilkorf & reiniging; twee kaliber-specifieke bronsborstels verwijderen koperafzettingen en andere vervuiling; hulpmiddelen van massief messing obstakel voor vastgelopen koffers en andere verstoppingen; O85 & reg; Ultra Bore & solvent; helpt bij het reinigen, smeren en beschermen van de loop in één stap; borgreflector / vlagveiligheid voor inspecteren van de loop of markeren van een lege kamer. Lichtgewicht zachte verpakking met riemlus voor gemakkelijk dragen. Afmetingen: 10.16 cm x 1016 cm x 5.08 cm. Let op: Op dit product zit een gemiddelde levertijd van 10 werkdagen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 72,45

  Onze prijs € 68,45

 • Tactical Gun Cleaning Mat

  Tactical Gun Cleaning Mat

  onderhoudsmat / Schoonmaak mat voor geweren en pistolen - Deze mat is van Neoprene en heeft de kleur van coyote bruin en een afmeting 30 bij 25 cm. De onderhoudsmat is 0,038 mm dik.

  Direct leverbaar

  € 15,45
 • JKR Schietsport reiningskit

  JKR Schietsport reiningskit

  JKR Schietsport reiningskit - Deze kit is geschikt voor het reinigen van je kaliber 12 hagelgeweer. De kit wordt geleverd met 3 typen borstels en een hulpstuk waarmee de borstels dan wel in een korte of lange loop gebracht kunnen worden.  

  Direct leverbaar

  € 13,20
 • Napier gun oil 125ml

  Napier gun oil 125ml

  Napier Gun Oil


  Napier wapenolie is een van de beste wapenolie's ter wereld. Aan de Napier wapenolie is de roestwerende VP90 substantie toegevoegd. De VP90 beschermd het geweer of luchtbuks tegen vocht (damp) de loop en behuizing tegen het zuur van handen en vingers. Door de vloeibaarheid en hechting komt de Napier wapenolie zelfs op de onbereikbare plaatsen. De Napier wapenolie zal niet ontbranden, zelfs niet bij extreem hoge temperaturen of wvrijving, hierdoor is het veilig om je wapen ook na een schoonmaak beurt weer veilig te gebruiken.


  Als het geweer of luchtbuks eenmaal met Napier wapenolie is behandeld wordt de volgende schoonmaakbeurt een peuleschil.  <p>Napier Gun Oil is geschikt voor vuurwapens en voor luchtbuksen.</p>

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 7,95

  Onze prijs € 7,45

 • RAM Schoonmaakset Luchtbuks 4.5mm

  RAM Schoonmaakset Luchtbuks 4.5mm

  Hoe gebruik je de RAM reinigingsset?


  Voor het gebruik van de reinigingsset spuit je de loop in met Napier Gun Cleaner in de schietrichting, de opening van de loop waar de kogel wordt geplaatst. Vervolgens de messing borstel door de loop heen halen vanaf de kant waar de kogel wordt geplaatst. Daarna de nylon borstel en als laatste de katoenenborstel. Het reiniging met de messing borstel is voor grondige reiniging. Wordt de luchtbuks regelmatig schoongemaakt adviseren wij de reiniging met de messing borstel over te slaan en te beginnen met de nylon borstel. Na de laatste handeling met de katoenen borstel adviseren wij de loop in te spuiten met Napier Airgun Oil  Deze speciale onderhoudsolie geeft de binnenkant van de loop een optimale bescherming tegen corrosie en voorkomt hechting van loodrestjes in de trekken en velden van de loop. 

  Direct leverbaar

  € 9,95
 • Tetra Pistool Schoonmaak Set .357 - .38

  Tetra Pistool Schoonmaak Set .357 - .38

  Tetra Pistool Schoonmaakset .357 - .38

  • verlengbare reinigingsstok
  • geblauwde borstel voor corrosie bescherming
  • handige bewaarverpakking

  Inhoud schoonmaakset

  • Triple ActionTM (2 oz.)
  • Tetra® Gun Grease (10g)
  • Bronzen borstel
  • Katoenen patches
  • Patch-houder
  • Reinigingsstok 

   

  ValuPro ™ III-reinigingskits bieden de hoogste kwaliteit en veelzijdigheid die momenteel op de markt verkrijgbaar is, alles in een aantrekkelijke bewaarverpakking! Nu inclusief Tetra® Gun Grease. 

  ValuPro ™ III-kit bevat alles wat je als sportschutter nodig hebt om je vuurwapen te onderhouden, schoon te maken en te smeren.
  ValuPro ™ III-reinigingskits zijn beschikbaar voor de meeste kalibers pistolen en geweren

   

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 25,95

  Onze prijs € 25,20

 • Vortex Fog Free Lens Cleaning Kit

  Vortex Fog Free Lens Cleaning Kit

  Vortex Fog Free Lens Cleaning Kit


  De Vortex Fog Free Lens Cleaning Kit is een schoonmaak pakket voor verrekijkers, spotting scope en richtkijkers. Deze kit is zeer compact.  • Breng de lens cleaner aan voor effectief schoonmaken en nevelvrij houden van de lens

  • Haal vingerafdrukken en ander vuil weg met de Vor-Tek microfiber doek


  Meegeleverd  • 1x Vor-Tek microfiber doek

  Direct leverbaar

  € 7,95
 • ABKT Tac - Portable Rifle Cleaning Kit

  ABKT Tac - Portable Rifle Cleaning Kit

  ABKT Tac - Portable Rifle Cleaning Kit. De kit bevat alle items die nodig zijn voor het reinigen van 0.22 cal, 0.30 cal, 0.243/0.25 cal, 0.375 cal en 0.45 cal geweren. Inclusief: 0.22 cal. dweil, 0.22 cal. messing borstel, 0.30 cal. dweil, 0.30 cal., messing borstel, 0.243/0.25 cal. dweil, 0.243/0.25 cal. messing borstel, 0.375 cal. dweil, 0.375 cal., messing borstel, 0.45 cal. dweil, 0.45 cal. messing borstel, patch trekker, 99.06 cm trekkabel, trekhendel, (50) 2.54 cm katoenen lapjes en reinigingsborstel. Verpakt in een 10.16 cm x 12.7 cm waterbestendig nylon zakje met ritssluiting en M.O.L.L.E. bandjes. Coyote tan pouch. Let op: Dit product heeft een gemiddelde levertijd van 10 werkdagen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,45

  Onze prijs € 38,45

 • Loop reiniger

  Loop reiniger

  loop reiniger zorgt voor de volledige verwijdering van lood, koper en nitro poederresten voor pistolen, geweren en luchtdrukgeweren

  Direct leverbaar

  € 5,70
 • SchleTek Gun Tuning

  SchleTek Gun Tuning

  Schletek 2 in 1 Gun Tuning is een hoogwaardige uit PTFE en Keramisch bestaande wapenspray. Toepasbaar op vuurwapens, luchtwapens en messen.

  Hoge temperatuursbestendigheid van -40° C tot  +750° C.

  Tuning

  2 in 1 Gun Tuning laat een microscopische film achter in de loop, op basis van PTFE die zowel vuilafstotend werkt en tegelijkertijd de glijcapaciteit in de loop verhoogd. Hierdoor heeft men geen last van het welbekende olieschot. Daarnaast zit er keramiek in voor de hittebestendigheid, waarbij deze spray een hittegraad aan kan van -40°C tot +750°C. Het is toe te passen in de loop, trekkermechanisme en alle versluitingen. Ook ideaal voor oude en antieke wapens waar de trekker niet in te stellen valt. Door middel van de PTFE zal de trekker weerstand beduidend lager worden.

  Verzorging

  2 in 1 Gun Tuning is transparant, kleeft niet en voelt niet vet aan. Beschermt voor een lange duur op het gebied van corrosie. Buskruit en andere kruitsoorten kunnen zich niet vasthechten. Hierdoor wordt het eenvoudiger het wapen te reinigen. 2 in 1 Gun Tuning werkt langdurig op metalen, kunststof en houten oppervlakken. Het geeft het wapen een nieuwe glans en is tegelijkertijd vuil- en waterafstotend (zowel zoet als zout water).

  Verwerking:

  Te gebruiken in en op de kolf, loop, schuivende delen, versluitingen, ontstekingskamer, trekkermechanisme, edelmetalen, legeringen( waaronder nikkel, koper & messing). 2 in 1 Gun Tuning is het middel waar professionele en hoogwaardige smeereigenschappen zijn samengebracht.

  Direct leverbaar

  € 10,00
 • Blue Lube Hoogwaardig Smeermiddel

  Blue Lube Hoogwaardig Smeermiddel

  Blue Lube Lubricant is een hoogwaardig smeermiddel van Benchmade vervaardigd op basis van high density paraffine. Dit smeermiddel, wat tevens de strijd tegen corrosie aangaat, wordt normaliter gebruikt na de Benchmade cleaner. Het product kenmerkt zich door een sterkere, en langdurig aanhoudende smerende werking in Leatherman zakmessen en multitools. Natuurlijk is dit smeermiddel ook uitermate geschikt voor scharen en ander gereedschap van andere merken. Het smeermiddel is onbrandbaar en kan niet bevriezen. Vanwege de superieure technische samenstelling vervuilt dit smeermiddel nauwelijks.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 16,95

  Onze prijs € 14,50

 • Blue Lube Biologische Cleaner 118 ml

  Blue Lube Biologische Cleaner 118 ml

  Blue Lube schoonmaakmiddel van Benchmade is een biologisch afbreekbaar en ozonvriendelijke cleaner in een handig knijpflesje. Met enkele druppels Benchmade schoonmaakmiddel op een doekje, wordt het vuil en vettige aanslag van uw Leatherman mes en multitool verwijderd. Voor moeilijk te verwijderen aanslag kunt u de Benchmade cleaner direct op het te reinigen oppervlak aanbrengen. Even laten inwerken en uitborstelen met bijvoorbeeld een tandenborstel. Na verdamping laat het product een uiterst dun laagje achter wat beschermt tegen de invloeden van vocht en nieuwe verontreinigingen. Het middel heeft het een licht smerende werking, en zal bovendien nooit plakken of bevriezen. Breng, om uw messen en multitools maximaal te beschermen, na het schoonmaken een dun laagje Blue Lube Lubricant aan. Dit hoogwaardig onbrandbare smeermiddel werkt op basis van high density paraffine. Het kenmerkt zich door een sterkere en langdurig aanhoudende smerende werking in vouwmessen en multitools en is daarnaast ook uitstekend ook geschikt voor allerlei andere toepassingen. Bluelube Cleaner is gemaakt om de messen soepel te houden. Als u dit af en toe gebruikt op uw mes dan zorgt u er voor dat deze soepel blijft, tevens wordt ook het roest verwijderd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 20,95

  Onze prijs € 18,50

 • Tetra Cleaning Patches

  Tetra Cleaning Patches

  Tetra® Gun


  Is specialist voor producten van wapenonderhoud. Tetra Gun Care wordt gebruikt door Sportschutters en Jagers over de hele wereld.


  Tetra Cleaning Patches voor kaliber .177 t/m .22


  Gemaakt van 100% premium katoen  • Extreem duurzaam, zacht en absorberend

  • Uitstekend geschikt voor het verwijderen van kruit en lood resten

  • Zeer geschikt voor het polijsten van de loop


  Voor het beste resultaat in combinatie gebruiken met Tetra Triple Action of Cleaner & Lubricant


   

  Direct leverbaar

  € 4,25
 • VP90

  VP90

  Super VP90 werkt in elke luchtvochtigheid en kan worden gebruikt in combinatie met vochtontrekkers. VP90 werkt nu nog langer door de verbeterde formule. Kan 1m3 een jaar lang beschermen. Super VP90 is getest door het Zweedse nationale test en onderzoek instituut


   De VP90 is tevens te gebruiken bij andere metalen voorwerpen die bescherming nodig hebben zoals kluisjes, golf clubs, gereedschap, bestek en nog veel meer.

  1-2 werkdagen

  € 12,95
 • Napier Stock Shield

  Napier Stock Shield

  De in Londen bekroonde geweer kolf onderhoud olie van Napier wordt al meer dan 30 jaar gebruikt door grote wapenmakers en schutters wereldwijd. Napier produceert de allerbeste Kolf onderhoudsmiddelen voor elk houten houten geweerkolf.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 15,00

  Onze prijs € 14,55

 • Vortex Fog Free Lens Cleaning Field Kit

  Vortex Fog Free Lens Cleaning Field Kit

  Vortex Fog Free Lens Cleaning Field Kit


  De Vortex Fog Free Lens Cleaning Field Kit is een schoonmaak pakket om te zorgen voor elke verrekijker, spotting scope en richtkijker. In principe kan elk outdoor optisch artikel hiermee schoongemaakt worden, ook zonnebrillen. Alle schoonmaak accessoires kunnen worden opgeborgen in de meegeleverde opbergtas. Daarnaast past deze gemakkelijk in een jaszak of rugtas.  • Gebruik de zachte borstel voor het veilig verwijderen van vuil op de lens

  • Breng de lens cleaner aan voor effectief schoonmaken en nevelvrij houden van de lens

  • Haal vingerafdrukken en ander vuil weg met de Vor-Tek microfiber doek

  Direct leverbaar

  € 24,90
 • JKR richtkijker gevoerde hoes 115 cm

  JKR richtkijker gevoerde hoes 115 cm

  JKR richtkijker gevoerde hoes 115 cm - kleur legergroen.

  2-5 werkdagen

  € 38,11
 • JKR richtkijker en wapen reinigings koffer

  JKR richtkijker en wapen reinigings koffer

  JKR richtkijker en wapen reinigings koffer - deze set wordt geleverd in een aluminium koffer.

  2-5 werkdagen

  € 49,24
 • Tetra Gun Katoenen Mop voor Hagelgeweren

  Tetra Gun Katoenen Mop voor Hagelgeweren

  Tetra Gun Katoenen Mop voor Hagelgeweren - Deze mop van Tetra Gun heeft een hoog absorptievermogen en is geschikt voor het schoonmaken en smeren van de loop. De mop is van hoge kwaliteit en kan meerdere keren worden gebruikt. De mop is te gebruiken voor het onderhouden van een vuurwapen, maar leent zich ook prima voor bijvoorbeeld een luchtbuks.

  1-2 werkdagen

  € 4,25
 • Otis Elite Gun Cleaning Kit

  Otis Elite Gun Cleaning Kit

  Otis Elite-pistoolreinigingsset - Ontworpen om alle geweren, jachtgeweren en pistolen van .177 kaliber luchtpistolen en BB-kanonnen tot .50 kaliber BMG en 10 gauge jachtgeweren te reinigen en te onderhouden. Bevat meer dan 200 stuks: T-handgreep, groot obstakelverwijderaar, kleine obstakelverwijderaar, spuitpistoolborsteladapter, kleine en grote patchspaarders, .22 kaliber gesleufde punt, .30 kaliber gesleufde punt, shotgun sleuf tip. Otis Precision .22, .25, .27, .30, .35, .38, .41, .45 & .50 kaliberboring en kamerborstels in beschermende buizen. Otis Precision .410, .28, .20, .16 en .12 gauge borstels in beschermende buizen. .177 en 22 korte kaliberborstels. 100 all-caliber patches, 50 klein-kaliber patches, 91.44 cm Memory-Flex Rod, 76.2 cm Memory-Flex Rod, 86.36 cm Memory-Flex Rod, 30.48 cm Memory-Flex Rod en twee 20.32 Memory-Flex Rods. NATO-adapter voor .22 kamerborstel, schroefconnector, boringreflector en kamervlag Otis schraper en perforeerpen.
 • Lange ontvangerborstel
 • Twee flessen Otis Premium boorreiniger
 • Gedrukte handleiding en video-instructies op een micro-cd
 • Zachte riem
 • Alle artikelen worden netjes opgeborgen in een nylon hoes met ritssluiting aan de zijkant en een slot. Let op: op dit product zit een gemiddelde levertijd van 10 werkdagen.

2-5 werkdagen

Adviesprijs: € 211,45

Onze prijs € 198,45

 • Ultra Rifle Schoonmaak patch

  Ultra Rifle Schoonmaak patch

  Opmaat gesneden schoonmaak patches verpakt per 100stuks. Makkelijk in gebruik en hebben een goede absorberende eigenschap en zijn sterk.

  Binnenkort leverbaar

  € 3,70
 • Pistool Onderhoud Kit

  Pistool Onderhoud Kit

  Pistool Onderhoud Kit

  Alles wat de Pistool schutter nodig heeft in één set!
  Tetra® Gun zorgt voor het ultieme gebruiksgemak voor het onderhoud van je Pistool.

  Deze handige onderhoud kit bevat;
  - Gun Grease
  - Loop bescherming (Lubricant)
  - Gun Cleaner
  - Nylon borstel
  - Ronde borstel
  - Wattenstaafjes (niet pluizig)
  - Schoonmaak Patches

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 39,95

  Onze prijs € 38,45

 • Geweer Kolf onderhoud

  Geweer Kolf onderhoud

  Geweer Kolf Onderhoud

  Een handige verpakking voor het onderhoud van je houten kolf. De set bevat een walnootkleurige onderhoudsolie en een finish voor een mooie afwerking.

  De Set bevat;

  - Onderhoudsolie walnoot kleur
  - Finish 
  - Fijn schuurpapier
  - Stoffen doek
  - Uitgebreide instructie (Engels)


  Het onderhoud van je houten kolf is belangrijk voor het behoud van je wapen. Anders dan een kunststof kolf is hout een natuurproduct en heeft onderhoud nodig.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 23,25

  Onze prijs € 22,55

 • Napier Pellet Lube 10ml

  Napier Pellet Lube 10ml

  Napier Pellet Lube


  Een speciale substantie dat eenvoudig de precisie en snelheid van elke kogel in elk type luchtbuks verbetert. De unieke complexe formule doet meer dan alleen het smeren van de luchtbuksmunitie. In feite ontstaat er een chemische filmlaag om de kogel wat ervoor zorgt dat de kogel niet scheurt of loodrestjes achterlaat. Door de speciale filmlaag volgt de kogel beter de trekken en velden van de loop wat resulteert in een stabielere baan van de kogel met een hogere precisie.


  Napier Pellet Lube  • Verbetert de precisie

  • Houdt de loop schoon

  • Beschermt tegen corrosie

  • Verhoogt de snelheid

  • Makkelijk aan te brengen

  • Economisch in gebruik


  Wordt gebruikt door kampioenen in de schietsport, deze lube is dus eigenlijk onmisbaar.

  1-2 werkdagen

  € 4,95
 • Power Pellet Lube Spray 25ml

  Power Pellet Lube Spray 25ml

  Napier Pellet Lube


  Een speciale substantie dat eenvoudig de precisie en snelheid van elke kogel in elk type luchtbuks verbetert. De unieke complexe formule doet meer dan alleen het smeren van de luchtbuksmunitie. In feite ontstaat er een chemische filmlaag om de kogel wat ervoor zorgt dat de kogel niet scheurt of loodrestjes achterlaat. Door de speciale filmlaag volgt de kogel beter de trekken en velden van de loop wat resulteert in een stabielere baan van de kogel met een hogere precisie.


  Napier Pellet Lube  • Verbetert de precisie

  • Houdt de loop schoon

  • Beschermt tegen corrosie

  • Verhoogt de snelheid

  • Makkelijk aan te brengen

  • Economisch in gebruik


  Wordt gebruikt door kampioenen in de schietsport, deze lube is dus onmisbaar voor elke wapenhouder.

  1-2 werkdagen

  € 11,95
 • Power Luchtbuks Olie 200ml

  Power Luchtbuks Olie 200ml

  Power Airgun Oil


  De Power luchtbuks olie is speciaal ontwikkeld voor het onderhoud en bescherming van je veer, gasveer of PCP luchtbuks. Deze Power Luchtbuks Olie is volledig getest door 's werelds bekendste luchtbuks fabriekanten en wordt door hen aanbevolen voor het dagelijks onderhoud van je luchtbuks. Napier Power Airgun Oil is uniek en gemaakt voor het optimale onderhoud zonder schade aan te brengen aan de gevoelige O-ringen en kunststof onderdelen van je buks, door het gebruik van deze olie zal je buks dus lange rmee gaan.


   Power luchtbuks Olie tast kwetsbare onderdelen van je luchtbuks niet aan. Geeft een optimale bescherming en voorkomt dieselen.

  1-2 werkdagen

  € 14,50
 • Onderhoudsmat

  Onderhoudsmat

  Napier onderhoudsmat


  Super handige onderhoutsmat voor thuis. Voorkomt beschadiging en krassen aan je geweer of luchtbuks maar ook beschadigen aan de ondergrond. De mat is groot genoeg voor de meeste geweren en luchtbuksen. De mat heeft aan de onderkant neopreen wat schuiven op gladde ondergrond van de mat voorkomt. Aan de mat zit een handige kunstof bakje voor het plaatsen van gereedschap en of schoonmaakmiddelen. Ben je klaar, dan rol je de mat eenvoudig op. De opgerolde mat neemt weinig ruimte in beslag, hierdoor is hij dus ook makkelijk mee te nemen.


  De Universale schoonmaak mat van Napier is een must have bij elke luchtbuks fanaat. 

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 44,95

  Onze prijs € 43,45

 • Tetra Schoonmaak stok 4.5mm

  Tetra Schoonmaak stok 4.5mm

  inclusief drie borstels, messing, katoen en een jag voor gebruik met patches.

  Tetra Schoonmaakstok 4.5mm

  Handige verlengbare schoonmaakstok voor het schoonmaken van je geweer. 

   

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 20,00

  Onze prijs € 19,40

 • Van laag naar hoog sorteren

  1-33 of 86

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3