Lantaarns

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 65

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • UST Lantaarn Spright Opvouwbaar

  UST Lantaarn Spright Opvouwbaar

  De UST Lantaarn Brila Mini Oranje is een opvouwbare lantaarn met een 360 graden licht distributie die tot wel 5 dagen achter elkaar kan branden. De Spright kan in vier verschillende standen worden ingesteld; vol, half, flash en (rustgevende) nachtstand. De lifetime LED is onbreekbaar hoeft nooit te worden vervangen. De lantaarn is stootvast en waterbestendig (IPX4). Aan de onderzijde van de lamp bevind zich een haak om hem op te kunnen hangen.

  Direct leverbaar

  € 18,20
 • UST Tent Bulb LED 1.0

  UST Tent Bulb LED 1.0

  De UST Tent Bulb LED 1.0 is een handige en stijlvolle lamp voor in je tent, auto of caravan. Het speciale ontwerp zorgt voor een zacht diffuus licht met een maximale output van 40 Lumen. De lamp heeft vier standen: vol, half, flash en (rustgevende) nachtstand. De Tent Bulb 1.0 wordt gevoed door middel van 1 AA batterij welke wordt meegeleverd. Aan de bovenzijde van de lamp bevindt zich een carabiner aansluiting zodat je deze aan uw broek, tas of uitrusting kunt bevestigen.

  Direct leverbaar

  € 8,50
 • UST Lantaarn 30-Dagen Oranje

  UST Lantaarn 30-Dagen Oranje

  De UST Lantaarn 30-Dagen Oranje is een lantaarn met een 360 graden licht distributie die tot wel 30 dagen achter elkaar kan branden. De Brila kan in vier verschillende standen worden ingesteld; SOS (15 dagen brand tijd), Low (30 dagen brand tijd), Medium (3,5 dagen brand tijd) en High (32 uur brand tijd). De lifetime LED is onbreekbaar hoeft nooit te worden vervangen. De lantaarn is stootvast en waterbestendig. Aan de onderzijde van de lamp bevinden zich 2 magneten en een carabiner om hem op te kunnen hangen.

  Direct leverbaar

  € 60,65
 • Goal Zero Lighthouse Micro

  Goal Zero Lighthouse Micro

  De Goal Zero Lighthouse Micro is een hele praktische lantaarn voor onderweg! Hij beschikt over neutraal dimbaar licht, is IPX6 weerbestendig en gemakkelijk te herladen via USB. De lichtsterkte bedraagt maximaal 135 lumen. Op de laagste stand heb je een gebruikstijd tot 170 uur!


  Hang hem op of zet hem neer, de Goal Zero Lighthouse Micro is overal te gebruiken. En als de ingebouwde accu bijna leeg is laad je hem eenvoudig weer op via USB! Dit kan zelfs via een powerbank of Nomad zonnepaneel.

  Direct leverbaar

  € 19,95
 • Nitecore LR30 Kampeerlamp geel

  Nitecore LR30 Kampeerlamp geel

  Nitecore LR30 Kampeerlamp geel - De LR30 is een kampeerlamp (lantaarn) van Nitecore. De LR30 biedt een maximum van 205 lumen via de 6 witte CRI LED's die voor een heldere verlichting zorgen. Het extra rode LED licht (max. 45 lumen) maakt de functionaliteit compleet. Deze lichtgewicht kampeerlamp heeft een behuizing van geel polycarbonaat met een magnetische basis wat extra montagemogelijkheden biedt. De lamp heeft een enkele knop wat de bediening eenvoudig maakt. Verder beschikt deze kampeerlamp over 3 lichtstanden en een baken en SOS functie. Deze kampeerlamp heeft een ingebouwde stroomindicator die het resterende batterijvermogen weergeeft. Daarnaast werkt de ingebouwde stroomindicator ook als een hulpmiddel om de lamp terug te vinden wanneer het schemerig of donker is. Deze LR30 is waterdicht volgens IPX-6 en wordt gevoed door een 18650 Li-Ion batterij of 2 x CR123A lithium batterijen.
  De 18650 Li-Ion batterij (3400mAh) heeft een brandduur van 3,5 uur (hoog), 8,5 uur (medium) en 62 uur (laag). De witte LED's leveren 205 lumen (hoog), 85 lumen (medium) en 12 lumen (laag). De rode LED levert 45 lumen bij een brandduur van 8 uur. De maximale straalafstand bedraagt 40 meter en de maximale lichtintensiteit 103 candela.
  Een extra afdichtingsring wordt meegeleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,95

  Onze prijs € 37,95

 • Nitecore LR30 Kampeerlamp blauw

  Nitecore LR30 Kampeerlamp blauw

  Nitecore LR30 Kampeerlamp blauw - De LR30 is een kampeerlamp (lantaarn) van Nitecore. De LR30 biedt een maximum van 205 lumen via de 6 witte CRI LED's die voor een heldere verlichting zorgen. Het extra rode LED licht (max. 45 lumen) maakt de functionaliteit compleet. Deze lichtgewicht kampeerlamp heeft een behuizing van blauw polycarbonaat met een magnetische basis wat extra montagemogelijkheden biedt. De lamp heeft een enkele knop wat de bediening eenvoudig maakt. Verder beschikt deze kampeerlamp over 3 lichtstanden en een baken en SOS functie. Deze kampeerlamp heeft een ingebouwde stroomindicator die het resterende batterijvermogen weergeeft. Daarnaast werkt de ingebouwde stroomindicator ook als een hulpmiddel om de lamp terug te vinden wanneer het schemerig of donker is. Deze LR30 is waterdicht volgens IPX-6 en wordt gevoed door een 18650 Li-Ion batterij of 2 x CR123A lithium batterijen.
  |De 18650 Li-Ion batterij (3400mAh) heeft een brandduur van 3,5 uur (hoog), 8,5 uur (medium) en 62 uur (laag). De witte LED's leveren 205 lumen (hoog), 85 lumen (medium) en 12 lumen (laag). De rode LED levert 45 lumen bij een brandduur van 8 uur. De maximale straalafstand bedraagt 40 meter en de maximale lichtintensiteit 103 candela.
  Een extra afdichtingsring wordt meegeleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,95

  Onze prijs € 37,95

 • Nitecore LR10 Nachtlamp oplaadbaar geel

  Nitecore LR10 Nachtlamp oplaadbaar geel

  Nitecore LR10 Nachtlamp oplaadbaar geel - Deze kampeer- en nachtlamp in één heeft een ingebouwde 4,44 Wh Li-Ion batterij (1200mAh). De lamp werkt opgeladen 38 uur en kan maar liefst 500 keer opgeladen worden. Deze lichtgewicht nachtlamp heeft een gele kunststof behuizing met een gematteerde kap. Wanneer je de lamp aanzet wordt een prettige LED verlichting (9 stuks CRI LED´s) geactiveerd die door de gematteerde reflector wordt verdeeld. Het licht valt prettig in je gezicht. De nachtlamp heeft een micro USB poort en met de meegeleverde USB laadkabel kun je de lamp gemakkelijk opladen. De nachtlamp is eveneens als lantaarn te gebruiken vanwege de metalen ophangbeugel aan de onderzijde. Daarnaast is de lamp ook gemakkelijk tegen een metalen oppervlak te bevestigen vanwege de magnetische voet. Verder beschikt de kampeerlamp over 3 lichtstanden en een waarschuwing, SOS en baken functie. Dit is de rode LED die oplicht en welke tevens als batterij indicator dient. Deze nachtlamp heeft de ATR temperatuurregeling, een ingebouwde stroomindicator die het resterende batterijvermogen weergeeft. Daarnaast werkt de ingebouwde stroomindicator ook als een hulpmiddel om de lamp terug te vinden wanneer het schemerig of donker is. Deze LR10 is waterdicht volgens IP66.
  De geïntegreerde Li-Ion batterij (1200mAh) heeft een brandduur van 1 uur (hoog), 5,25 uur (medium) en 38 uur (laag). De LED's leveren 250 lumen (hoog), 65 lumen (medium) en 8 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 24 meter en de maximale lichtintensiteit 38 candela.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 46,95

  Onze prijs € 42,95

 • Nitecore LR10 Nachtlamp oplaadbaar zwart

  Nitecore LR10 Nachtlamp oplaadbaar zwart

  Nitecore LR10 Nachtlamp oplaadbaar zwart - Deze kampeer- en nachtlamp in één heeft een ingebouwde 4,44 Wh Li-Ion batterij (1200mAh). De lamp werkt opgeladen 38 uur en kan maar liefst 500 keer opgeladen worden. Deze lichtgewicht nachtlamp heeft een zwarte kunststof behuizing met een gematteerde kap. Wanneer je de lamp aanzet wordt een prettige LED verlichting (9 stuks CRI LED´s) geactiveerd die door de gematteerde reflector wordt verdeeld. Het licht valt prettig in je gezicht. De nachtlamp heeft een micro USB poort en met de meegeleverde USB laadkabel kun je de lamp gemakkelijk opladen. De nachtlamp is eveneens als lantaarn te gebruiken vanwege de metalen ophangbeugel aan de onderzijde. Daarnaast is de lamp ook gemakkelijk tegen een metalen oppervlak te bevestigen vanwege de magnetische voet. Verder beschikt de kampeerlamp over 3 lichtstanden en een waarschuwing, SOS en baken functie. Dit is de rode LED die oplicht en welke tevens als batterij indicator dient. Deze nachtlamp heeft de ATR temperatuurregeling, een ingebouwde stroomindicator die het resterende batterijvermogen weergeeft. Daarnaast werkt de ingebouwde stroomindicator ook als een hulpmiddel om de lamp terug te vinden wanneer het schemerig of donker is. Deze LR10 is waterdicht volgens IP66.De geïntegreerde Li-Ion batterij (1200mAh) heeft een brandduur van 1 uur (hoog), 5,25 uur (medium) en 38 uur (laag). De LED's leveren 250 lumen (hoog), 65 lumen (medium) en 8 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 24 meter en de maximale lichtintensiteit 38 candela.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 46,95

  Onze prijs € 42,95

 • UST Spright Solar USB LED Lantaarn

  UST Spright Solar USB LED Lantaarn

  UST Spright Solar USB LED Lantaarn - De Spright Solar LED lantaarn is een lichtgewicht lamp die eveneens compact is in zijn vormgeving. Deze lantaarn is ideaal voor hiking tochten, kampeertochten en effectief bij noodgevallen. De buitenkant is van siliconen waardoor het licht een prettige zachte kleur geeft. Het geintegreerde solar paneel is in staat om de lantaarn volledig op te laden. Hiervoor dien je de lantaarn in zonlicht te plaatsen. Een USB kabel is meegeleverd en kan eveneens gebruikt worden als oplaadpunt voor de lantaarn.


  Kenmerken: Levert breed en zacht licht. Met geïntegreerde ophang haak. Watervast volgens IPX 4 (spatwater dicht). Siliconen buitenzijde met een glow in de dark functie (kan tot 2 uur licht geven). Amber en kaars kleurige modus waarmee je de tent van binnen prettig kunt verlichten. USB Input: DC 5V/1.0AUSB oplaad tijd: 3 uur. Oplaadpunt via het solar paneel: Tijd 15-20 uur. Meegeleverd een Lithium Ion batterij. Hoogste stand: 120 lumens –  4 uur licht. Laagste stand: 50 lumens – 7 uur licht. Amber nacht verlichting: 65 uur. Amber kaars modus: 65 uur

  Direct leverbaar

  € 30,30
 • Goal Zero Light-A-Life 350 lumen

  Goal Zero Light-A-Life 350 lumen

  De Goal Zero Light-a-Life is een handige energiezuinige lamp die met 350 lumen licht een ideaal accessoire is voor tijdens je vakantie. Het is een tentlamp, leeslamp en omgevingsverlichting in eacute;eacute;n en is direct aan te sluiten op de Goal Zero Powerpacks zoals de Sherpa 50 en Sherpa 100, maar kan ook op de Yeti 150, Yeti 400 en Yeti 1250 aangesloten worden.


  De ingebouwde aansluitkabel is meer dan 2 meter lang waardoor de Goal Zero Light-a-Life ook kunt ophangen. Je kunt er maximaal 8 tegelijk doorlussen waardoor je een groot oppervlak kunt verlichten. De Light-a-Life heeft twee lichtsterktes van 350 en 100 lumen. Je kunt de lampkop op meerdere manieren plaatsen waardoor je er een downlighter van maakt (schijnt het licht naar beneden) of een omgevingslamp (voor licht rondom).


  Dankzij de karabijnhaak en ingebouwde magneten is de Goal Zero Light-a-Life multifunctioneel inzetbaar en toepaasbaar en met het verbruik van 4,5 watt verbruikt de Goal Zero Light-a-Life amper stroom.

  Hoe lang kan de Goal Zero Light-a-Life gebruikt worden met een powerpack?


  - Sherpa 50: 50 Hours (low), 10 Hours (high)
  - Goal Zero Yeti 150: 150 Hours (low), 30 Hours (high)
  - Goal Zero Yeti 1250: 1200 Hours (low), 250 Hours (high)


  Direct leverbaar

  € 39,95
 • Goal Zero Light-a-Life Mini

  Goal Zero Light-a-Life Mini

  De Goal Zero Light-a-Life Mini is een klein USB lampje dat je direct op een powerbank kunt aansluiten. Op deze manier beschik je altijd over een draagbare lichtbron, waar ter wereld je ook bent. Het enige dat je nodig hebt is de Goal Zero Light-a-Life eacute;n een powerbank. Dit kan zelfs de allerkleinste al zijn, zolang je maar een USB aansluiting hebt.


  De lichtopbrengst van de Goal Zero Light-a-Life Mini is 110 lumen in een neutraal witte kleurtint. Deze lichthoeveelheid is voldoende om een tent te verlichten, maar ook een knusse overkapping in de tuin bijvoorbeeld. Je kunt het lampje ophangen, neerzetten en zelfs aan elkaar koppelen tot 4 stuks tegelijk. Zo kun je het hele kampeerveldje sfeervol verlichten! Je kunt zelfs kiezen of je de lamp als lantaarn of als omgevingsverlichting wilt gebruiken. Het diffuser kapje (lampkap) is namelijk uit te schuiven waardoor de lichtbundel aan te passen is.


  Wanneer je op vakantie gaat, of gaat backpacken en je hebt draagbaar licht nodig dat eacute;n lichtgewicht moet zijn eacute;n goed licht moet geven, is de Goal Zero Light-a-Life 'the way to go'!

  Direct leverbaar

  € 19,95
 • Gerber Freescape Small Lantern

  Gerber Freescape Small Lantern

  Gerber Freescape Small Lantern - Deze lantaarn van Gerber Freescape met de bekende appel groene kleur werkt op 3 AA batterijen. De lamp heeft twee lichtstanden (80 en 5 lumen) en geeft op de laagste lumens maar liefst 100 branduren licht. De lantaarn kan worden geactiveerd door het aanraken van de on/off knop. Deze lantaarn beschikt over een zogeheten "freetouch technology" wat inhoudt dat de lamp slecht aangeraakt hoeft te worden voor het activeren van de lamp. Daarnaast is de aanraking ook voldoende voor het switchen tussen de twee lichtstanden. Op de bovenzijde van de lantaarn zit een hendel welke gemakkelijk geopend kan worden, zodat de lantaarn aan een lijn, touw of haak gehangen kan worden. De hendel sluit direct zodra je deze weer loslaat, dus evenzo veilig. Verder bevat de lantaarn rubberen voet nopjes, zodat deze stabiel op een ondergrond geplaatst kan worden en is de lantaarn waterdicht. Een ideale kampeer lamp om mee te nemen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 69,95

  Onze prijs € 65,95

 • Nitecore LR30 Kampeerlamp groen

  Nitecore LR30 Kampeerlamp groen

  Nitecore LR30 Kampeerlamp groen - De LR30 is een kampeerlamp (lantaarn) van Nitecore. De LR30 biedt een maximum van 205 lumen via de 6 witte CRI LED's die voor een heldere verlichting zorgen. Het extra rode LED licht (max. 45 lumen) maakt de functionaliteit compleet. Deze lichtgewicht kampeerlamp heeft een behuizing van groen polycarbonaat met een magnetische basis wat extra montagemogelijkheden biedt. De lamp heeft een enkele knop wat de bediening eenvoudig maakt. Verder beschikt deze kampeerlamp over 3 lichtstanden en een baken en SOS functie. Deze kampeerlamp heeft een ingebouwde stroomindicator die het resterende batterijvermogen weergeeft. Daarnaast werkt de ingebouwde stroomindicator ook als een hulpmiddel om de lamp terug te vinden wanneer het schemerig of donker is. Deze LR30 is waterdicht volgens IPX-6 en wordt gevoed door een 18650 Li-Ion batterij of 2 x CR123A lithium batterijen.
  De 18650 Li-Ion batterij (3400mAh) heeft een brandduur van 3,5 uur (hoog), 8,5 uur (medium) en 62 uur (laag). De witte LED's leveren 205 lumen (hoog), 85 lumen (medium) en 12 lumen (laag). De rode LED levert 45 lumen bij een brandduur van 8 uur. De maximale straalafstand bedraagt 40 meter en de maximale lichtintensiteit 103 candela.
  Een extra afdichtingsring wordt meegeleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,95

  Onze prijs € 37,95

 • Nitecore LR10 Panda Nachtlamp oplaadbaar

  Nitecore LR10 Panda Nachtlamp oplaadbaar

  Nitecore LR10 Panda Nachtlamp oplaadbaar - De LR10 Panda is een speciale uitgebrachte versie van de LR10. De LR10 Panda is in beperkte oplage verkrijgbaar. De lamp is voorzien van een kindvriendelijk panda gezicht. De lamp heeft de grootte van een grote handpalm; en kan gemakkelijk in de broekzak mee vervoerd worden. Deze kampeer- en nachtlamp in één heeft een ingebouwde 4,44 Wh Li-Ion batterij (1200mAh). De lamp werkt opgeladen 38 uur en kan maar liefst 500 keer opgeladen worden. Deze lichtgewicht nachtlamp heeft een zwarte kunststof behuizing met een gematteerde kap. Wanneer je de lamp aanzet wordt een prettige LED verlichting (9 stuks CRI LED´s) geactiveerd die door de gematteerde reflector wordt verdeeld. Het licht valt prettig in je gezicht. De nachtlamp heeft een micro USB poort en met de meegeleverde USB laadkabel kun je de lamp gemakkelijk opladen. Met deze lichtgewicht lamp een hele kindervriendelijke nachtlamp in huis en voor je kind is het zijn of haar vriend in de nacht. Wanneer de lamp aan staat kan de lamp zonder twijfel aangeraakt worden door een kind. De temperatuur van de lamp loopt niet hoog op. De nachtlamp is eveneens als lantaarn te gebruiken vanwege de metalen ophangbeugel aan de onderzijde. Daarnaast is de lamp ook gemakkelijk tegen een metalen oppervlak te bevestigen vanwege de magnetische voet. Verder beschikt de kampeerlamp over 3 lichtstanden en een waarschuwing, SOS en baken functie. Dit is de rode LED die oplicht en welke tevens als batterij indicator dient. Deze nachtlamp heeft de ATR temperatuurregeling, een ingebouwde stroomindicator die het resterende batterijvermogen weergeeft. Daarnaast werkt de ingebouwde stroomindicator ook als een hulpmiddel om de lamp terug te vinden wanneer het schemerig of donker is. Deze LR10 is waterdicht volgens IP66.
  De geïntegreerde Li-Ion batterij (1200mAh) heeft een brandduur van 1 uur (hoog), 5,25 uur (medium) en 38 uur (laag). De LED's leveren 250 lumen (hoog), 65 lumen (medium) en 8 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 24 meter en de maximale lichtintensiteit 38 candela.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 45,00

  Onze prijs € 40,95

 • Nitecore LR10 Nachtlamp oplaadbaar groen

  Nitecore LR10 Nachtlamp oplaadbaar groen

  Nitecore LR10 Nachtlamp oplaadbaar groen - Deze kampeer- en nachtlamp in één heeft een ingebouwde 4,44 Wh Li-Ion batterij (1200mAh). De lamp werkt opgeladen 38 uur en kan maar liefst 500 keer opgeladen worden. Deze lichtgewicht nachtlamp heeft een olijfgroene kunststof behuizing met een gematteerde kap. Wanneer je de lamp aanzet wordt een prettige LED verlichting (9 stuks CRI LED´s) geactiveerd die door de gematteerde reflector wordt verdeeld. Het licht valt prettig in je gezicht. De nachtlamp heeft een micro USB poort en met de meegeleverde USB laadkabel kun je de lamp gemakkelijk opladen. De nachtlamp is eveneens als lantaarn te gebruiken vanwege de metalen ophangbeugel aan de onderzijde. Daarnaast is de lamp ook gemakkelijk tegen een metalen oppervlak te bevestigen vanwege de magnetische voet. Verder beschikt de kampeerlamp over 3 lichtstanden en een waarschuwing, SOS en baken functie. Dit is de rode LED die oplicht en welke tevens als batterij indicator dient. Deze nachtlamp heeft de ATR temperatuurregeling, een ingebouwde stroomindicator die het resterende batterijvermogen weergeeft. Daarnaast werkt de ingebouwde stroomindicator ook als een hulpmiddel om de lamp terug te vinden wanneer het schemerig of donker is. Deze LR10 is waterdicht volgens IP66. De geïntegreerde Li-Ion batterij (1200mAh) heeft een brandduur van 1 uur (hoog), 5,25 uur (medium) en 38 uur (laag). De LED's leveren 250 lumen (hoog), 65 lumen (medium) en 8 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 24 meter en de maximale lichtintensiteit 38 candela.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 46,95

  Onze prijs € 42,95

 • Nitecore LA30 Lantaarn Geel

  Nitecore LA30 Lantaarn Geel

  Nitecore LA30 Lantaarn geel - De Nitecore LA30 is 's werelds eerste hybride campinglantaarn met twee verschillende stroombronnen. Of hij werkt op de, via een micro USB poort, oplaadbare ingebouwde 1800mAh Li-Ion batterij of op 2 stuks AA batterijen. Zijn deze AA batterijen aanwezig dan zal de lamp deze stroombron als eerste gebruiken. Deze lamp is een eco-vriendelijk ontwerp omdat de LA30 meer dan 500 keer kan worden opgeladen via de micro USB poort. De 8 witte LED's hebben een hoge CRI (≥90) waarde en zijn ondergebracht in de doorschijnende diffuser. Ze bieden een uniforme verlichting van 250 lumen en een bundeldiameter van 35 meter. De witte LED's helpen om de belasting van de ogen te verminderen en geven een levendig beeld en natuurgetrouwe kleuren. De witte verlichting heeft 3 standen: hoog, medium en laag. De aanwezige rode verlichting (3 LED's, 40 lumen) zorgt ervoor dat het nachtzicht in het donker behouden blijft en heeft nog 2 extra functies (SOS, baken). Alle standen en extra functies worden bediend met één schakelaar. De ingebouwde APC technologie (Advanced Power Cut Off) zorgt voor een zuinig energieverbruik in stand-by, wat energiebesparend en milieuvriendelijk is. De ATR temperatuurregeling vermindert op tijd de lichtuitvoer om schade aan de elektronica en de batterij te voorkomen. Een ingebouwde indicator geeft de status van de stroomvoorziening weer. Het compacte en lichtgewicht lichaam is gemaakt van geel polycarbonaat en is waterdicht volgens IP66. Deze lantaarn is licht en het formaat is zodanig dat het uiterst gemakkelijk te dragen is. Aan de onderzijde van de lantaarn zit een metalen beugel waardoor je de lamp op kunt hangen. Daarnaast is de onderzijde magnetisch waardoor de lamp eenvoudig handsfree te gebruiken is. Dit is dus een lamp die ongelooflijk handig is voor kamperen, wandelen, autoreparatie, in de werkplaats of zelfs als noodlantaarn tijdens stroomuitval.
  Deze zaklamp wordt aangedreven door een Li-Ion batterij (1800mAh) of via 2 stuks AA NiMH (2450mAh) batterijen.
  Bij de Li-Ion batterij heeft het witte licht een brandduur van 4 uur (hoog), 9,25 uur (medium) en 56 uur (laag). Bij het rode licht heeft de Li-Ion batterij een brandduur van 7,25 uur (hoog) en 48 uur (laag).
  Bij de twee AA batterijen heeft het witte licht een brandduur van 3 uur (hoog), 7,5 uur (medium) en 48 uur (laag). Bij het rode licht heeft de Li-Ion batterij een brandduur van 6 uur (hoog) en 48 uur (laag).
  Bij beide type batterijen leveren de witte LED's 250 lumen (hoog), 55 lumen (medium) en 8 lumen (laag). Bij de rode LED's is dat 40 lumen (hoog) en 5 lumen (laag).
  Het witte licht heeft een straaldiameter van 35 meter en de lichtintensiteit bedraagt 80 candela.
  Meegeleverd worden: afdichtring voor batterijvak, afdichtring voor de vergrendeling, USB laadkabel.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 48,00

  Onze prijs € 43,95

 • Nitecore LA30 Lantaarn Blauw

  Nitecore LA30 Lantaarn Blauw

  Nitecore LA30 Lantaarn blauw - De Nitecore LA30 is 's werelds eerste hybride campinglantaarn met twee verschillende stroombronnen. Of hij werkt op de, via een micro USB poort, oplaadbare ingebouwde 1800mAh Li-Ion batterij of op 2 stuks AA batterijen. Zijn deze AA batterijen aanwezig dan zal de lamp deze stroombron als eerste gebruiken. Deze lamp is een eco-vriendelijk ontwerp omdat de LA30 meer dan 500 keer kan worden opgeladen via de micro USB poort. De 8 witte LED's hebben een hoge CRI (≥90) waarde en zijn ondergebracht in de doorschijnende diffuser. Ze bieden een uniforme verlichting van 250 lumen en een bundeldiameter van 35 meter. De witte LED's helpen om de belasting van de ogen te verminderen en geven een levendig beeld en natuurgetrouwe kleuren. De witte verlichting heeft 3 standen: hoog, medium en laag. De aanwezige rode verlichting (3 LED's, 40 lumen) zorgt ervoor dat het nachtzicht in het donker behouden blijft en heeft nog 2 extra functies (SOS, baken). Alle standen en extra functies worden bediend met één schakelaar. De ingebouwde APC technologie (Advanced Power Cut Off) zorgt voor een zuinig energieverbruik in stand-by, wat energiebesparend en milieuvriendelijk is. De ATR temperatuurregeling vermindert op tijd de lichtuitvoer om schade aan de elektronica en de batterij te voorkomen. Een ingebouwde indicator geeft de status van de stroomvoorziening weer. Het compacte en lichtgewicht lichaam is gemaakt van blauw polycarbonaat en is waterdicht volgens IP66. Deze lantaarn is licht en het formaat is zodanig dat het uiterst gemakkelijk te dragen is. Aan de onderzijde van de lantaarn zit een metalen beugel waardoor je de lamp op kunt hangen. Daarnaast is de onderzijde magnetisch waardoor de lamp eenvoudig handsfree te gebruiken is. Dit is dus een lamp die ongelooflijk handig is voor kamperen, wandelen, autoreparatie, in de werkplaats of zelfs als noodlantaarn tijdens stroomuitval.
  Deze zaklamp wordt aangedreven door een Li-Ion batterij (1800mAh) of via 2 stuks AA NiMH (2450mAh) batterijen.
  Bij de Li-Ion batterij heeft het witte licht een brandduur van 4 uur (hoog), 9,25 uur (medium) en 56 uur (laag). Bij het rode licht heeft de Li-Ion batterij een brandduur van 7,25 uur (hoog) en 48 uur (laag).
  Bij de twee AA batterijen heeft het witte licht een brandduur van 3 uur (hoog), 7,5 uur (medium) en 48 uur (laag). Bij het rode licht heeft de Li-Ion batterij een brandduur van 6 uur (hoog) en 48 uur (laag).
  Bij beide type batterijen leveren de witte LED's 250 lumen (hoog), 55 lumen (medium) en 8 lumen (laag). Bij de rode LED's is dat 40 lumen (hoog) en 5 lumen (laag).
  Het witte licht heeft een straaldiameter van 35 meter en de lichtintensiteit bedraagt 80 candela.
  Meegeleverd worden: afdichtring voor batterijvak, afdichtring voor de vergrendeling, USB laadkabel.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 48,00

  Onze prijs € 43,95

 • Nitecore LR50 Campbank

  Nitecore LR50 Campbank

  Nitecore LR50 Campbank - De LR50 Campbank van Nitecore is een multifunctionele kampeerlamp en niet alleen vanwege zijn vele mogelijkheden als lantaarn. Hij kan namelijk ook dienst doen als powerbank en batterij oplader! De LR50 biedt een maximum van 250 lumen via de 9 witte CRI LED's die voor een heldere verlichting zorgen. CRI (Color Rendering Index) betekent kleurweergave index waarbij de maximale waarde 100 is. Hoe hoger de index, hoe helderder de verlichte objecten. De LR50 heeft een CRI-index van >90. Hij beschikt over 3 lichtstanden (hoog, medium, laag) en een baken en SOS functie.
  De lamp heeft een micro USB poort en met de meegeleverde USB laadkabel kun je de lamp gemakkelijk opladen. De richting waarin het licht schijnt kan bij de LR50 ingesteld worden. Je kunt kiezen om het licht alleen naar de zijkant te laten schijnen of alleen naar boven. Daarnaast naar de zijkant in combinatie met boven of compleet naar alle kanten. Dit geeft niet alleen veel mogelijkheden maar bespaart ook nog eens op het energieverbruik. De doorzichtige diffuser zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het licht. De lamp heeft aan beide zijden van de basis een knop zitten voor de bediening van de lamp en dit voorkomt het onbedoeld aanzetten van de lamp. De LR50 is ook voorzien van een locatie indicator. Als je deze functie inschakelt zal de blauwe indicator, die in de kop van de lamp zit, elke 2 seconden knipperen om zo de locatie van de lamp aan te geven. Deze lichtgewicht kampeerlamp heeft een behuizing van zwart polycarbonaat met een ring en magnetische basis, Hierdoor heb je voldoende mogelijkheden om de lamp op te hangen of te plaatsen en geeft je de mogelijkheid om de lamp ook voor andere toepassingen te gebruiken. De LR50 heeft een ingebouwde stroomindicator die het resterende batterijvermogen weergeeft. Daarnaast is hij waterdicht volgens IP66 en heeft het een valweerstand van 1 meter. Hij wordt gevoed door één of twee oplaadbare 18650 Li-Ion batterijen (button top). Ook kunnen twee of vier CR123 of RCR123 lithium batterijen gebruikt worden. Bij deze zaklamp wordt een oplaadbare 18650 Li-Ion (3400 mAh, 3.7V PCB beschermd) batterij meegeleverd.
  Bij het gebruik van twee 18650 Li-Ion batterijen (3500mAh) heeft de lamp een brandduur van 10 uur (hoog), 22 uur (medium) en 100 uur (laag). De witte CRI LED's leveren 250 lumen (hoog), 65 lumen (medium) en 6 lumen (laag). De maximale straalafstand bedraagt 24 meter en de maximale lichtintensiteit 37 candela.


  Powerbank en batterij oplader


  Zoals gezegd is de LR50 niet alleen een lamp, maar ook een powerbank en batterij oplader. Je kunt 1 of 2 stuks 18650 Li-Ion batterijen opladen en deze vervolgens gebruiken als een powerbank. Hij biedt dan maximaal 2.1A (5V) laadstroom via zijn USB poort voor het opladen van gsm's, zaklampen, hoofdlampen en andere apparaten met een USB poort. Met de LR50 kun je dus ook twee 18650 Li-Ion batterijen opladen waarbij de oplaadtijd ongeveer 5 uur is. Deze oplader detecteert automatisch de capaciteit van de batterij en heeft ook een automatische selectie van de juiste laadmethode (CC of CV). Daarnaast is er een beveiliging tegen het overladen van de batterij.


  Meegeleverd worden: USB kabel, afdichtingsring.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 54,00

  Onze prijs € 48,95

 • Goal Zero Lighthouse Mini

  Goal Zero Lighthouse Mini

  De Goal Zero Mini is de kleinere broer van de Lighthouse 250 maar dat zijn werk net zo goed! Ook deze campinglantaarn beschikt natuurlijk over een felle led lamp van 210 lumen maar natuurlijk ook over een ingebouwde powerbank functionaliteit om je telefoon of navigatie systeem op te laden! De USB output heeft een vermogen van 1000 mAh en de verwisselbare 18650 Li-Ion accu heeft een capaciteit van 3000 mAh. Genoeg om je telefoon een keer bij te laden.


  Licht zoals jij dat wilt


  De Lighthouse Mini geeft een helder warm wit licht met een maximale lichtopbrengst van 210 lumen. Je kunt kiezen uit meerdere lichtstanden waarbij je kunt kiezen uit 180 graden verlichting voor het verlichten van de weg tijdens het wandelen, of 360 graden rondom verlichting om bijvoorbeeld je tent goed te verlichten. Daarnaast is de Goal Zero Lighthouse Mini dimbaar en kun je stroom uitsparen als je niet de volledige lichtsterkte nodig hebt. Je kunt tot 500 uur met eacute;eacute;n acculading doen op de laagste stand!


  Goed op te laden


  Om de Goal Zero Lighthouse Mini op te laden kun je hem aansluiten op een willekeurige USB aansluiting. Je kunt de ingebouwde USB laadkabel aansluiten op een PC, laptop of 12 / 230 volt USB plug die bijvoorbeeld in je auto zit. Wil je volledig onafhankelijk zijn van vaste stroompunten, dan kun je de Lighthouse Mini aansluiten op een Nomad zonnepaneel. Dit is een perfecte outdoor combinatie voor op reis.

  Direct leverbaar

  € 44,95
 • Streamlight The Siege AA Lantaarn Magnetic Geel

  Streamlight The Siege AA Lantaarn Magnetic Geel

  Streamlight The Siege AA Lantaarn Magnetic Geel - The Siege AA Magnetic is een robuuste, compacte lantaarn wanneer je veel licht nodig hebt zonder dat de lamp veel ruimte in beslag neemt. En zoals zijn naam al aangeeft is deze versie voorzien van drie magneten aan de onderzijde. Hierdoor kun je de lamp handsfree gebruiken door hem op een stalen oppervlak te plaatsen. Deze lantaarn werkt op drie makkelijk te verkrijgen en betaalbare AA alkaline batterijen. Omdat de lamp blijft drijven en waterdicht is tot 1 meter is hij zeer geschikt voor kamperen, wandelen of varen! Daarnaast kun je hem natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken of als werklamp. De The Siege AA Magnetic maakt gebruik van een C4 LED (levensduur 50.000 uur) en twee rode LED's. Hierdoor heb je ook nog eens nachtzicht en tevens zorgen de rode LED's voor de SOS knipperfunctie. Bij de witte LED zijn er 3 lichtstanden (hoog, medium, laag). De kap van de lantaarn zorgt ervoor dat je niet verblind wordt en biedt een zachte, gelijkmatige 360° verdeling van het licht. Dit is uitermate comfortabel wanneer je de lamp in kleine ruimtes gebruikt zonder het zicht te belemmeren. Als je de kap verwijderd dan krijg je een groter omgevingslicht. Je kunt de lamp natuurlijk rechtop zetten of als plafondlamp gebruiken door hem met D-ring op te hangen. Ook heeft deze lantaarn een ergonomisch handvat zodat je de lamp gemakkelijk kunt dragen.
  Op de voorzijde van de lamp zit de drukknop waarmee je de verschillende modi inschakelt. De drukknop is daarnaast verzonken zodat je de lamp niet onbedoeld kunt bedienen. In de drukknop zit een batterij indicator die met verschillende kleuren aangeeft wat het niveau van de batterij is. De behuizing is gemaakt van duurzaam zwart en geel polymeer met een basis van gegoten rubber wat voor stabiliteit zorgt op gladde of oneffen oppervlakken. De lamp is waterdicht volgens IPX-7 en heeft een valweerstand van 2 meter.


  Prestaties (lumen, brandduur) van de The Siege AA Magnetic Lantaarn met drie AA alkaline batterijen wanneer de kap verwijderd is:
  Hoog: 200 lumen - 7 uur
  Medium: 100 lumen - 15,5 uur
  Laag: 50 lumen - 37 uur
  De twee rode LED's leveren 0,7 lumen bij een brandduur van 192 uur en bij de SOS mode is de brandduur 288 uur.

  Direct leverbaar

  € 41,75
 • Goal Zero Lighthouse Micro Flash

  Goal Zero Lighthouse Micro Flash

  De Goal Zero Lighthouse Micro Flash is een hele praktische lantaarn voor onderweg! Deze 'Flash' versie is extra voorzien van een zaklamp functionaliteit met een lichtopbrengst van 120 lumen. De campinglamp zelf beschikt over een lichtsterkte van 135 lumen en zorgt voor spreidlicht in bijvoorbeeld je tent.


  Hij beschikt over neutraal dimbaar licht, is IPX6 weerbestendig en gemakkelijk te herladen via USB. Op de laagste stand heb je een gebruikstijd tot 170 uur!


  Hang hem op of zet hem neer, de Goal Zero Lighthouse Micro Flash is overal te gebruiken. En als de ingebouwde accu bijna leeg is laad je hem eenvoudig weer op via USB! Dit kan zelfs via een powerbank of Nomad zonnepaneel.

  Direct leverbaar

  € 24,95
 • Goal Zero Lighthouse CORE Oplaadbare Lantaarn

  Goal Zero Lighthouse CORE Oplaadbare Lantaarn

  Goal Zero Lighthouse CORE Oplaadbare Lantaarn - Een no-nonsense lantaarn die ook nog je telefoon oplaadt. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. De CORE is een lantaarn die dimbaar is met de draaiknop op de bovenzijde. Met het draaghengsel en de magneet op de onderzijde is de lantaarn eenvoudig op te hangen of aan metaal te bevestigen. Kan ook opgeladen worden met een Nomad zonnepaneel van Goal Zero. Beschikt over een 1A USB poort om telefoons en andere kleine apparaten op te kunnen laden. Laadtijd
  USB: 5 uur
  Nomad 7: 5-10 uur

  Poorten
  USB poort (output): 5V, up to 1A (5W max), regulated
  USB poort (input): 5V, up to 1A (5W max)

  Batterij eigenschappen
  Cell Type: Li-ion NMC
  Cell Capacity: 16.3 Wh (3.7V, 4400mAh)
  Lifecycles: hundreds of cycles
  Shelf Life: Houdt de lantaarn ingeplugd of laadt deze iedere 3-6 maanden
  Management System: Laad -en lage batterij protectie ingebouwd.

  Direct leverbaar

  € 49,95
 • Homeij Camp-Out Campinglantaarn

  Homeij Camp-Out Campinglantaarn

  Campinglantaarn, Homeij LEDlite, CampOut. Zaklamp met 3W CREE LED, ca. 120 lumen, bereik: ca. 40 meter. Licht: 100%-50%-alarm, drukknop op behuizing. Tevens leeslamp. Batterijen: 4x AA (niet inbegrepen), brandt ca. 15 uur. Van blauw ABS kunststof, inclusief karabijnhaak. In clamshell.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 26,95

 • Princeton Tec Helix Basecamp LED Lantern

  Princeton Tec Helix Basecamp LED Lantern

  De Helix Basecamp is de eerste uit een serie high tech outdoor lantaarns die Princeton Tec in 2015 op de markt brengt.
  Uniek in dit design is het opvouwbare lamp gedeelte waardoor het pakvolume met de helft gereducert wordt.
  4 opvouwbare pootje zorgen voor stabiliteit op iedere ondergrond.
  250 lumen lichtopbrengst geheel dimbaar.
  tevens rode led ook dimbaar.
  Flexibele glow in de dark lampdeel.
  Ophang mogelijkheid met en zonder kap.
  IPX6 waterdicht

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 74,95

  Onze prijs € 67,95

 • Uco ALKI

  Uco ALKI

  UCO ALKI lantaarn en zaklamp in één.
  3 lichtstanden en stroboscoopfunctie
  Low: 5 lumens, 130 branduren, lichtstraal van 10 mtr
  Medium: 65 lumens, 15 branduren, lichtstraal van 60 mtr
  High: 150 lumens, 5 branduren, lichtstraal van 130 mtr
  Stroboscoop: 65 lumens, 230 branduren
  Werkt op 3x AAA batterijen (exclusief).

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 32,95

  Onze prijs € 29,95

 • Uco ARKA usb charger+lamp+zaklamp

  Uco ARKA usb charger+lamp+zaklamp

  UCO Arka dé oplaadbare USB lader +lantaarn en zaklamp in één, ook als powerbank te gebruiken.
  Eenvoudig d.m.v USB kabel op te laden+ 220 volt adapter.
  Mini en gewone USB aansluiting.
  4000 mAh 3.7 Volt Lithium Ion accu.
  180 lumen
  Glow in the Dark schakelaar
  Door schuifmechanisme is de lamp eenvoudig van zaklamp te veranderen in een handig lampje met omgevingslicht.
  Ophangring aan bovenzijde.
  Rood en wit licht beide dimbaar + stroboscoop en S.O.S. functie.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 84,95

  Onze prijs € 77,95

 • Uco TETRA usb charger+lamp+zaklamp

  Uco TETRA usb charger+lamp+zaklamp

  Uco TETRA usb charger+lamp+zaklamp - Oplaadbare USB lader +lantaarn en zaklamp in één.
  Eenvoudig d.m.v USB kabel op te laden.
  Mini en gewone USB aansluiting.
  2600 mAh 3.7 V
  170 lumen
  Glow in the Dark schakelaar
  Door schuifmechanisme is de lamp eenvoudig van zaklamp te veranderen in een handig lampje met omgevingslicht.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 69,95

  Onze prijs € 63,95

 • Streamlight The Siege Lantaarn

  Streamlight The Siege Lantaarn

  Streamlight The Siege Lantaarn - The Siege is de grotere en krachtiger versie van The Siege AA en is een robuuste lantaarn wanneer je veel licht nodig hebt. Omdat de lamp blijft drijven en waterdicht is tot 1 meter is hij zeer geschikt voor kamperen, wandelen, varen of als werklamp!


  Om het vele licht (max. 340 lumen) te kunnen leveren maakt The Siege gebruik van vier C4 witte LED's (levensduur 50.000 uur). Daarnaast is er een rode C4 LED waardoor je ook nog eens nachtzicht hebt en tevens zorgt de rode LED voor de SOS knipperfunctie. Bij de witte LED zijn er 3 lichtstanden (hoog, medium, laag). De polycarbonaat kap van de lantaarn zorgt ervoor dat je niet verblind wordt en biedt een zachte, gelijkmatige 360° verdeling van het licht. Dit is uitermate comfortabel wanneer je de lamp in kleine ruimtes gebruikt zonder het zicht te belemmeren. Als je de kap verwijderd dan krijg je een groter omgevingslicht.


  Je kunt de lamp natuurlijk rechtop zetten of ophangen door gebruik te maken van een van de D-ringen. Deze zitten zowel aan de bovenzijde als onderzijde van de lamp. Ook heeft deze lantaarn een ergonomisch handvat zodat je de lamp gemakkelijk kunt dragen. Op de voorzijde van de lamp zit de drukknop waarmee je de verschillende modi inschakelt. De drukknop is daarnaast verzonken zodat je de lamp niet onbedoeld kunt bedienen. In de drukknop zit een batterij indicator die met verschillende kleuren aangeeft wat het niveau van de batterij is. De behuizing is gemaakt van duurzaam zwart en bruin polymeer met een basis van gegoten rubber wat voor stabiliteit zorgt op gladde of oneffen oppervlakken.


  Deze lantaarn werkt op drie D-cell alkaline batterijen die voor een lange brandduur zorgen van maximaal 295 uur. Batterijen niet inbegrepen.


  Standen; lumen en brandduur van de The Siege Lantaarn met drie D-cell alkaline batterijen wanneer de kap verwijderd is:
  Hoog: 340 lumen - 30 uur
  Medium: 175 lumen - 70 uur
  Laag: 33 lumen - 295 uur  De twee rode LED's leveren 10 lumen bij een brandduur van 235 uur en bij de SOS mode is de brandduur 430 uur.

  1-3 werkdagen

  € 52,05
 • Streamlight The Siege AA Lantaarn Bruin

  Streamlight The Siege AA Lantaarn Bruin

  Streamlight The Siege AA Lantaarn Bruin - The Siege AA is een robuuste, compacte lantaarn wanneer je veel licht nodig hebt zonder dat de lamp veel ruimte in beslag neemt. Deze lantaarn werkt op drie gemakkelijk te verkrijgen en betaalbare AA alkaline batterijen. Omdat de lamp blijft drijven en waterdicht is tot 1 meter is hij zeer geschikt voor kamperen, wandelen of varen! Daarnaast kun je hem natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken of als werklamp. De The Siege AA maakt gebruik van een C4 LED (levensduur 50.000 uur) en twee rode LED's. Hierdoor heb je ook nog eens nachtzicht en tevens zorgen de rode LED's voor de SOS knipperfunctie. Bij de witte LED zijn er 3 lichtstanden (hoog, medium, laag). De kap van de lantaarn zorgt ervoor dat je niet verblind wordt en biedt een zachte, gelijkmatige 360° verdeling van het licht. Dit is uitermate comfortabel wanneer je de lamp in kleine ruimtes gebruikt zonder het zicht te belemmeren. Als je de kap verwijderd dan krijg je een groter omgevingslicht. Je kunt de lamp natuurlijk rechtop zetten of als plafondlamp gebruiken door hem met D-ring op te hangen. Ook heeft deze lantaarn een ergonomisch handvat zodat je de lamp gemakkelijk kunt dragen.
  Op de voorzijde van de lamp zit de drukknop waarmee je de verschillende modi inschakelt. De drukknop is daarnaast verzonken zodat je de lamp niet onbedoeld kunt bedienen. In de drukknop zit een batterij indicator die met verschillende kleuren aangeeft wat het niveau van de batterij is. De behuizing is gemaakt van duurzaam zwart en bruin polymeer met een basis van gegoten rubber wat voor stabiliteit zorgt op gladde of oneffen oppervlakken. De lamp is waterdicht volgens IPX-7 en heeft een valweerstand van 2 meter.


  Prestaties (lumen, brandduur) van de The Siege AA Lantaarn met drie AA alkaline batterijen wanneer de kap verwijderd is:
  Hoog: 200 lumen - 7 uur
  Medium: 100 lumen - 15,5 uur
  Laag: 50 lumen - 37 uur
  De twee rode LED's leveren 0,7 lumen bij een brandduur van 192 uur en bij de SOS mode is de brandduur 288 uur.

  1-3 werkdagen

  € 38,10
 • Streamlight The Siege AA Lantaarn roze

  Streamlight The Siege AA Lantaarn roze

  Streamlight The Siege AA Lantaarn roze - Voor elke verkochte roze The Siege AA zal Streamlight $2,00 schenken aan de Breast Cancer Research Foundation (BCRF). Door dit product te kopen help je om een verschil te maken in de strijd tegen borstkanker.
  The Siege AA is een robuuste, compacte lantaarn wanneer je veel licht nodig hebt zonder dat de lamp veel ruimte in beslag neemt. Deze lantaarn werkt op drie gemakkelijk te verkrijgen en betaalbare AA alkaline batterijen. Omdat de lamp blijft drijven en waterdicht is tot 1 meter is hij zeer geschikt voor kamperen, wandelen of varen! Daarnaast kun je hem natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken of als werklamp. De The Siege AA maakt gebruik van een C4 LED (levensduur 50.000 uur) en twee rode LED's. Hierdoor heb je ook nog eens nachtzicht en tevens zorgen de rode LED's voor de SOS knipperfunctie. Bij de witte LED zijn er 3 lichtstanden (hoog, medium, laag). De kap van de lantaarn zorgt ervoor dat je niet verblind wordt en biedt een zachte, gelijkmatige 360° verdeling van het licht. Dit is uitermate comfortabel wanneer je de lamp in kleine ruimtes gebruikt zonder het zicht te belemmeren. Als je de kap verwijderd dan krijg je een groter omgevingslicht. Je kunt de lamp natuurlijk rechtop zetten of als plafondlamp gebruiken door hem met D-ring op te hangen. Ook heeft deze lantaarn een ergonomisch handvat zodat je de lamp gemakkelijk kunt dragen.


  Op de voorzijde van de lamp zit de drukknop waarmee je de verschillende modi inschakelt. De drukknop is daarnaast verzonken zodat je de lamp niet onbedoeld kunt bedienen. In de drukknop zit een batterij indicator die met verschillende kleuren aangeeft wat het niveau van de batterij is. De behuizing is gemaakt van duurzaam zwart en roze polymeer met een basis van gegoten rubber wat voor stabiliteit zorgt op gladde of oneffen oppervlakken. De lamp is waterdicht volgens IPX-7 en heeft een valweerstand van 2 meter.


  Prestaties (lumen, brandduur) van de The Siege AA Lantaarn met drie AA alkaline batterijen wanneer de kap verwijderd is:
  Hoog: 200 lumen - 7 uur
  Medium: 100 lumen - 15,5 uur
  Laag: 50 lumen - 37 uur
  De twee rode LED's leveren 0,7 lumen bij een brandduur van 192 uur en bij de SOS mode is de brandduur 288 uur.

  1-3 werkdagen

  € 41,75
 • Gerber Freescape Large lantern

  Gerber Freescape Large lantern

  Gerber Freescape Lantaarn Large - In deze outdoor lantaarn passen 4 D-cell batterijen. In de Freescape kleuren appelgroep en zwart. Voorzien van touch-screen, zodat je de lamp alleen hoeft aan te raken om deze aan te zetten. Eveneens kun je door met de vinger tegen de lantaarn aan te houden het aantal lumen verlagen of verhogen (2 standen). Op de bovenzijde van de lantaarn zit een hendel die je gemakkelijk naar binnen kunt drukken, zodat de lantaarn aan een lijn of zeil te hangen is. De hendel sluit daarna direct vanzelf. De lantaarn kan tegen een stootje, is slagvast. Daarnaast is de lantaarn voorzien van een batterij indicator en van rubberen voetjes aan de onderzijde.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 102,95

  Onze prijs € 96,95

 • Princeton Tec Helix Backcountry 3AAA LED Lantern

  Princeton Tec Helix Backcountry 3AAA LED Lantern

  De Helix Backcountry is de eerste uit een serie high tech outdoor lantaarns Princeton Tec in 2015 op de markt brengt.
  Uniek in dit design is het opvouwbare lamp gedeelte waardoor het pakvolume met de helft gereduceerd wordt. De bediening gebeurt eenvoudig door een swipe schakelaar.
  4 opvouwbare pootje zorgen voor stabiliteit op iedere ondergrond.
  150 lumen lichtopbrengst high en low.
  tevens rode led ook in high en low..
  Flexibele glow in de dark lampdeel.
  Ophang mogelijkheid met en zonder kap.
  IPX6 waterdicht

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 59,95

  Onze prijs € 53,95

 • Petzl Noctilight Beschermende Case en Diffuser

  Petzl Noctilight Beschermende Case en Diffuser

  Petzl Noctilight Beschermende Case en Diffuser - Een hele handige accessoire voor je hoofdlamp. Het is eigenlijk een opbergtasje en campinglamp in eacute;eacute;n! De doorzichtige bovenkant van de Noctilight is een diffuser en verspreidt het licht dat van je hoofdlamp af komt wanneer je deze in de Noctilight opbergt.


  Bevestig de Petzl Noctilight aan je tas, hang hem in je tent of zet hem op tafel en je hebt altijd en overal een handig lampje bij de hand.


  Geschikt voor de Petzl: TIKKINA, TIKKA, ZIPKA, ACTIK, ACTIK CORE, REACTIK, REACTIK +, TACTIKKA, TACTIKKA + en TACTIKKA +RGB hoofdlampen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 15,95

  Onze prijs € 14,95

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 65

Pagina:
 1. 1
 2. 2