Reddingsmessen

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 205

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • FOX reddingsmes

  FOX reddingsmes

  2 review(s)
  FOX reddingsmes - Dit in volledig zwart metaal uitgevoerde linerlock reddingsmes heeft een draagclip en is eenhandig te openen. Zowel met de linker als de rechter hand. Het is voorzien van een glasbreker en een gordelsnijder. Het mes heeft een gecombineerd blad. Het voorste deel is glad geslepen, het achterste deel is gekarteld. Geopend is het mes ongeveer 20 centimeter lang. Dicht gevouwen, minder dan 12 centimeter. Het weegt: 123 gram.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 22,00

  Onze prijs € 19,50

 • EEZYCUT Glow In The Dark

  EEZYCUT Glow In The Dark

  De EEZYCUT glow in the dark is een zeer efficiënt duikmes. Niet alleen door zijn ultieme snijkwaliteiten, maar dit specifieke duikmes is extra veilig bij nachtduiken omdat het gemaakt is van lichtgevend materiaal. Het EEZYCUT duikmes is ook leverbaar is een geel oranje uitvoering, de High Vision genoemd, welke in het licht natuurlijk erg op valt.
  Het EEZYCUT duikmes heeft uitstekende snijdkwaliteiten op koord en touw. Het is in eerste instantie ontwikkeld voor duikers. Naast duikers gebruiken zeelieden, zeilers, parachutisten, bergbeklimmers, extreme sportbeoefenaars en reddingswerkers dit veilig en snel snijdend duikmes als ECT, Emergency Cutting Tool. De EEZYCUT High Vision wordt geleverd in een zwarte nylon hoes met een brede riemlus. Het EEZYCUT mesje is voorzien van een nylon strip, welke een dubbelfunctie heeft. Als het duikmes opgeborgen is in de nylon hoes, dan blijft het op zijn plaats door het van klittenband voorziene verlengstuk, aan de buitenzijde van de opberghoes te plakken. Zo blijft het EEZYCUT duikmes compact, opgevouwen in de hoes ongeveer 5 x 10 centimeter. Open gevouwen is hij ongeveer 18,5 centimeter lang. Zijn de mesjes bot? draai ze dan om. De mesjes hebben twee snijkanten. Ook wordt bij aanschaf van dit doordachte duikmes, twee extra reservemesjes meegeleverd. Je kunt dus 6 maal het duikmes weer scheermesscherp maken. Losse mesjes zijn ook leverbaar.  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 30,00

  Onze prijs € 25,00

 • EEZYCUT ECT reddingsmes zwart

  EEZYCUT ECT reddingsmes zwart

  Het zwarte EEZYCUT reddingsmes heeft net als de andere kleuren, uitstekende snijdkwaliteiten op koord, touw en veiligheidsgordels. Deze Emergency Cutting Tool (ECT) is ontwikkeld voor duikers, zeelieden, zeilers, parachutisten, bergbeklimmers, extreme sportbeoefenaars en reddingswerkers die een veilig en betrouwbaar snel snijdend mes willen hebben. De EEZYCUT wordt geleverd in een zwarte nylon hoes met een brede riemlus.
  Het EEZYCUT mesje is voorzien van een nylon strip, welke een dubbelfunctie heeft. Als het duikmes opgeborgen is in de nylon hoes, dan blijft het op zijn plaats door het van klittenband voorziene verlengstuk, aan de buitenzijde van de opberghoes te plakken. Zo blijft het EEZYCUT duikmes compact, opgevouwen in de hoes ongeveer 5 x 10 centimeter. Open gevouwen is hij ongeveer 18,5 centimeter lang. Zijn de mesjes bot? draai ze dan om. De mesjes hebben twee snijkanten. Ook wordt bij aanschaf van dit doordachte duikmes, twee extra reservemesjes meegeleverd. Je kunt dus 6 maal het duikmes weer scheermesscherp maken. Losse mesjes zijn ook leverbaar.  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 30,00

  Onze prijs € 25,00

 • JKR 557 Reddingsmes

  JKR 557 Reddingsmes

  JKR 557 Reddingsmes - Dit zakmes heeft een geïntegreerde gordelsnijder en glasbreker. Het mes beschikt daarnaast over een draagclip en is éénhandig te openen. Het lemmet is 9 cm lang. Het heft is van rubber en heeft een zwarte uitstraling met een groene tip aan het einde van het heft. Het lemmet heeft een zwarte coating en is voorzien van een gedeeltelijk zaagblad en duimstud en wordt vergrendeld met een linerlock vergrendeling. Dit zakmes wordt geleverd met een nylon sheath.

  Direct leverbaar

  € 19,03
 • Schrade Extreme Water Rat (Orange)

  Schrade Extreme Water Rat (Orange)

  Oranje zeilmes/ duikmes - Dit watersportmes, de Schrade waterrat, is vervaardigd van RVS. Het heeft een opvallend oranje kunststof handvat en is veilig opgeborgen in de eveneens van oranje kunststof vervaardigde houder, waarin het op twee manieren in opgeborgen kan worden. Met het scherpe snijdeel naar beneden, of juist naar boven. Het mes heeft een stompe punt en heeft een gedeeltelijk gekarteld blad en is voorzien van een koordoog en wordt d.m.v. een drukmechanisme in de kunststof houder op zijn plaats gehouden. De kunststof houder is aan een nylon drager bevestigd, waardoor het zeilmes of duikmes met de ruime riemlus aan een belt bevestigd kan worden. Het zwarte nylon hulp holster is met klitteband aan de oranje kusnststof houder bevestigd. Als de zwarte nylon sheath losgemaakt is, wordt aan de achterzijde van het kunststof holster een draagclip zichtbaar. Conclusie: Een veelzijdig en doordacht watersportmes. Het is net geen 20 centimeter lang en weegt inclusief de oranje en zwarte holster 165 gram. Het mes alleen weegt 95 gram.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 46,45

  Onze prijs € 43,45

 • EEZYCUT ECT High Vision reddingsmes geel / oranje

  EEZYCUT ECT High Vision reddingsmes geel / oranje

  Het High Vision duikmes van EEZYCUT is gemaakt van twee kleuren kunststof, geel en oranje, waarin scheermesscherpe messen zijn ondergebracht. Het EEZYCUT duikmes is ook leverbaar in een Glow In The Dark uitvoering, welke licht geeft in het donker. Het EEZYCUT duikmes heeft uitstekende snijdkwaliteiten op koord en touw. Het is in eerste instantie ontwikkeld voor duikers. Naast duikers gebruiken zeelieden, zeilers, parachutisten, bergbeklimmers, extreme sportbeoefenaars en reddingswerkers dit veilig en snel snijdend duikmes als ECT, Emergency Cutting Tool. De EEZYCUT High Vision wordt geleverd in een zwarte nylon hoes met een brede riemlus. Het EEZYCUT mesje is voorzien van een nylon strip, welke een dubbelfunctie heeft. Als het duikmes opgeborgen is in de nylon hoes, dan blijft het op zijn plaats door het van klittenband voorziene verlengstuk, aan de buitenzijde van de opberghoes te plakken. Zo blijft het EEZYCUT duikmes compact, opgevouwen in de hoes ongeveer 5 x 10 centimeter. Open gevouwen is hij ongeveer 18,5 centimeter lang. Zijn de mesjes bot? draai ze dan om. De mesjes hebben twee snijkanten. Ook wordt bij aanschaf van dit doordachte duikmes, twee extra reservemesjes meegeleverd. Je kunt dus 6 maal het duikmes weer scheermesscherp maken. Losse mesjes zijn ook leverbaar.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 30,00

  Onze prijs € 25,00

 • CRKT Mc. Gowan XTRIK-8-R

  CRKT Mc. Gowan XTRIK-8-R

  CRKT Mc. Gowan XTRIK-8-R - Met deze CRKT veiligheidsriemsnijder c.q. gordelsnijder kan ook de zuurstofkraan worden bediend, een kruiskop schroef en gleufkopschroef worden los- of vast gedraaid.
  De complete set weegt inclusief de harde zwarte kunststof hoes 73 gram. De zwarte houder is voorzien van een clip, zodat het reddingsmes aan de riem kan worden gedragen. Ook zijn er sleuven in de houder aangebracht om hem aan een band te bevestigen. Om de grip op de gordelsnijder te optimaliseren, is hij voorzien van een stuk oranje parakoord.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,45

  Onze prijs € 38,45

 • JKR reddingsmes nr. 568

  JKR reddingsmes nr. 568

  1 review(s)
  Het JKR Airforce reddingsmes is spring assisted; een hulpveer help het mes te openen. Het reddingsmes is tevens voorzien van een glasbreker en riemsnijder. Komt inclusief nylon sheath.

  Direct leverbaar

  € 12,14
 • LifeHammer ResQMe Keychain Res Black

  LifeHammer ResQMe Keychain Res Black

  Life Hammer ResQMe Keychain Res black. De Res-Q-Me sleutelhanger Escape Tool in het zwart heeft een klein zak formaat. De Res-Q-Me verbrijzelt autoruiten en snijdt veiligheidsgordels in een paar seconden door. De tool is licht van gewicht en gemakkelijk om je sleutelbos te dragen.

  Direct leverbaar

  € 15,45
 • JKR reddingsmes camo nr. 531

  JKR reddingsmes camo nr. 531

  JKR reddingsmes camo nr. 531 - Dit zakmes van JKR is spring assisted; een hulpveer helpt het mes te openen. Het zakmes is uitgerust met een riemsnijder en glasbreker. Tevens voorzien van een handige draagclip.

  Direct leverbaar

  € 12,14
 • Smith and Wesson Homeland Security linerlock

  Smith and Wesson Homeland Security linerlock

  1 review(s)
  Smith & Wesson Homeland Security linerlock - 4 3/4 "gesloten. Zwart gecoat roestvrij gedeeltelijk gekartelde tactisch druppel punt lemmet met symmetrische duim studs. Red geanodiseerd aluminium handgrepen met zwarte samenstelling inlay. Roestvrij pocket clip. Lanyard sleuf.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 93,45

  Onze prijs € 87,45

 • JKR reddingsmes marine nr. 555

  JKR reddingsmes marine nr. 555

  JKR reddingsmes nr. 555 - Dit reddingsmes van JKR is spring assisted; een hulpveer helpt het mes te openen. Zeer gemakkelijk met één hand te openen, door middel van de duimsteun. Voorzien van riemsnijder en glasbreker. Komt inclusief handig draagzakje.

  Direct leverbaar

  € 16,38
 • Schrade Imperial Rescue knife

  Schrade Imperial Rescue knife

  Schrade Imperial Rescue knife / Rescue Lockback Red/Black
  Dit Rescue mes heeft de kleuren rood en zwart en een lockback vergrendeling. 4 1/2 "gesloten 3 1/4.". Het is een gebogen ontwerp met geschulpte rand aan het lemmet. De handgrepen hebben een zwarte bekleding. Roestvrij pocket clip.

  Direct leverbaar

  € 14,45
 • JKR 562 Reddingsmes

  JKR 562 Reddingsmes

  1 review(s)
  JKR 562 Reddingsmes - Dit reddingsmes heeft een roestvrijstalen lemmet met een lengte van 8,5 cm die gedeeltelijk gekarteld is. Het onderste gedeelte van het lemmet heeft een zwarte coating. In het bovenste gedeelte zitten uitsparingen en dit alles geeft het mes een opvallend uiterlijk. Dit opvallende uiterlijk wordt ook ondersteund door het handvat. Deze is gemaakt van zwart aluminium met een geribbeld oranje inzetstuk. Tevens zit er een fraaie medaillon met het logo van de reddingsdiensten in verwerkt. Aan de onderzijde van het handvat zitten uitsparingen voor de vingers voor extra grip. Voor de veiligheid loopt het lemmet, bij de aansluiting op het handvat, naar beneden door zodat het dienst doet als een stootplaat. Het handvat heeft een geïntegreerde glasbreker en gordelsnijder. Het mes is gemakkelijk met één hand te openen door de duimpin. Dit mes wordt inclusief een zwarte nylon schede geleverd.

  Direct leverbaar

  € 15,85
 • JKR Reddingsmes zwart met glasbreker en gordelsnijder

  JKR Reddingsmes zwart met glasbreker en gordelsnijder

  JKR Reddingsmes zwart met glasbreker en gordelsnijder - Dit zakmes van JKR heeft een geïntegreerde gordelsnijder en glasbreker. Het zakmes is éénhandig te openen met behulp van de duimsteun. Het gladde lemmet van 8,5 cm steekt mooi af tegen het glasvezel heft. Met draagclip.

  Direct leverbaar

  € 12,67
 • Mantis Z-Mora Compression Lock

  Mantis Z-Mora Compression Lock

  Mantis Z-Mora Compression Lock - Dit reddingsmes van Mantis heeft de vorm van een karambit en bevat ook tevens de functies van een karambit. Het zwarte zakmes waarvan het lemmet een zwarte coating heeft en het G10 heft eveneens zwart is, kan voor vele tactische doeleinden worden ingezet. Het mes is éénhandig te openen door de duimondersteuning op het lemmet. Daarnaast zit er in het heft een geintegreerde glasbreker, gordelsnijder en een koordoog. In alle opzichten een ideaal reddingsmes.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 128,45

  Onze prijs € 120,45

 • JKR tactisch zakmes camo nr. 548

  JKR tactisch zakmes camo nr. 548

  JKR tactisch zakmes camo nr. 548 - Dit zakmes is spring assisted; een hulpveer helpt het mes gemakkelijker te openen. Het zakmes is voorzien van een wijsvinger- en duimsteun, om het mes gemakkelijk met één hand te openen. Het tactisch zakmes is uitgerust met een glasbreker en riemsnijder

  Direct leverbaar

  € 12,14
 • JKR Army 567 Reddingsmes

  JKR Army 567 Reddingsmes

  1 review(s)
  JKR Army 567 Reddingsmes - Dit reddingsmes heeft een roestvrijstalen lemmet met een zwarte coating. Het lemmet heeft een lengte van 8 cm en is aan de onderzijde gedeeltelijk gekarteld. In het opvallende handvat van groen aluminium zit een fraaie medaillon van een adelaar verwerkt. Vanwege de uitsparingen in het lemmet en handvat is het een lichtgewicht mes. Aan de onderzijde van het handvat zitten uitsparingen voor de vingers voor extra grip. Het handvat heeft een geïntegreerde glasbreker en gordelsnijder. Aan de achterzijde van het handvat zit een zwarte broekclip. Het mes is met één hand te openen door de duimpin en wordt door een linerlock vergrendeld. Dit mes wordt inclusief een groene nylon schede geleverd.

  Direct leverbaar

  € 12,14
 • Leatherman Raptor Medische Multitool Zwart

  Leatherman Raptor Medische Multitool Zwart

  Leatherman Raptor Medische Multitool Zwart - beschikt over de nodige gereedschappen voor medische professionals om veilig en snel aan het werk te gaan bij een noodsituatie, zonder een overdaad aan hulpmiddelen om zo de soms levensbedreigende situaties niet verder te compliceren. De Raptor is ontwikkeld met de input vanuit medisch- en brandweerpersoneel die bekend zijn met de standaard medische schaar. De handgrepen zijn gemaakt van zwart glasvezel versterkt nylon. Daarnaast is deze multitool voorzien van een clip en een koordoog zodat je deze makkelijk bij je kunt dragen.
  Op deze multitool wordt 25 jaar garantie gegeven. Geleverd met een zwarte kunststof MOLLE sheath.


  6 functies:
  opvouwbare medische schaar van 420HC roestvrij staal,
  gordelsnijder,
  ringknipper,
  liniaal (5 cm),
  glasbreker van koolstofstaal
  flessensleutel voor een zuurstoftank.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 104,95

  Onze prijs € 95,50

 • MTech Linerlock EMT reddingsmes.

  MTech Linerlock EMT reddingsmes.

  1 review(s)
  MTech Linerlock EMT reddingsmes. Dit 5 inch reddingsmes is ruim 13 centimeter lang als het gesloten is. Het heeft een bijna 9 centimeter lang, gedeeltelijk gekarteld, zwart afgwerkt 440 RVS mes met duimsteinen. De grepen zijn gedeeltelijk van zwart composit en oranje aluminium. Het Blauw witte ambulancelogo, glasbreker, metalen draagclip en koordoog. Het weegt ongeveer 160 gram.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 21,45

  Onze prijs € 20,45

 • JKR reddingsmes legergroen aluminium nr. 491

  JKR reddingsmes legergroen aluminium nr. 491

  1 review(s)
  JKR reddingsmes legergroen aluminium nr. 491 - Dit reddingsmes van JKR heeft een legergroen aluminium heft met een geïntegreerde gordelsnijder en glasbreker. Het lemmet van 8.5 cm is éénhandig te openen met behulp van de duimstud. Het lemmet heeft een zwarte coating met bloodgrooves en een gedeeltelijk zaagblad. Het mes is voorzien van een draagclip en wordt geleverd met een nylon sheath.

  Direct leverbaar

  € 12,14
 • MTech Xtreme Reddingsmes

  MTech Xtreme Reddingsmes

  MTech Xtreme Emergency Reddingsmes - Dit medisch reddingsmes heeft een gebogen, gekarteld mes en een stompe neus on patienten niet te verwonden bij het open snijden van kleding en is vervaardigd uit 440C RVS. Op het blad staat: Emergency Rescue. Het ambulacnemes is gesloten 12 centmeter lang. Gesloten kan het ook dienst doen als veiligheidsgordelsnijder en glasbreker. In de oranje aluminium handgreep is het ambulancelogo opgenomen. Het EMT is voorzien van een metalen draagclip. Het mes weegt 136 gram.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 16,45

  Onze prijs € 15,45

 • JKR Reddingsmes linerlock zwart met glasbreker

  JKR Reddingsmes linerlock zwart met glasbreker

  JKR Reddingsmes linerlock zwart met glasbreker - Fraai zakmes van JKR met een 8,5 cm lang lemmet met zwarte coating. Het lemmet heeft zowel een glad- als een zaagblad. Dit zakmes is éénhandig te openen met behulp van de duimstud. Met glasvezel heft en draagclip. Vergrendeling is via linerlock.

  Direct leverbaar

  € 11,08
 • Elite Force Folding Knife EF102

  Elite Force Folding Knife EF102

  1 review(s)
  Umarex Elite Force Folding Knife EF102 - Dit reddingsmes met 420 roestvast stalen lemmet heeft een geïntegreerde glasbreker en gordelsnijder. Het mes is met één hand te openen dankzij de duimondersteuning op het tanto lemmet. Het lemmet heeft een spannende coating in zwart en grijs tinten. De handgreep is gemaakt van G-10. Het stevige mes dat uit de Umarex fabriek komt is solide en veilig. Het mes ligt prettig en stevig in de hand en heeft een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Het tactische zakmes kan aan de riem gedragen worden met de draagclip op de achterzijde van het heft.

  Direct leverbaar

  € 12,74
 • JKR Reddingsmes zwart

  JKR Reddingsmes zwart

  1 review(s)

  JKR Reddingsmes zwart - Dit reddingsmes heeft een totale lengte van 20 cm. Het heft is van aluminium en heeft een zwarte coating. In het heft vind je een geïntegreerde gordelsnijder en glasbreker. Aan de achterzijde van het heft zit een draagclip. Het lemmet heeft een zwarte coating en is éénhandig te openen met behulp van de duimsteun en wordt vergrendeld met een linerlock vergrendeling. 

  Direct leverbaar

  € 14,26
 • Gerber veiligheidsmes

  Gerber veiligheidsmes

  1 review(s)
  Gerber veiligheids reddingsmes.
  Het Gerber Safety Knife is 18 centimeter lang en gemaakt van zwarte kunststof. Het reddingsmes is geschikt als zeilmes, gordelsnijder, parachutemes voor kitesurfers etc. Het is een lichtgewicht reddingsmes wat nog geen 75 gram weegt. Het haakmes is voorzien van twee scheermesjes welke in een V vorm zijn geplaatst, zodanig dat je er niet met je vingers bij kunt komen. In het Gerber reddingsmes is een reservemes opgeborgen, wat zichtbaar is door het inspectiegaatje in het handvat. Het Gerber safety knife is voorzien van een koordoog. Het wort geleverd inclusief een halve meter zwart parakoord.

  Direct leverbaar

  € 10,45
 • JKR reddingsmes nr. 556

  JKR reddingsmes nr. 556

  1 review(s)
  JKR reddingsmes nr. 556 - Dit reddingsmes van JKR is spring assisted; een hulpveer helpt het mes te openen. Zeer gemakkelijk met één hand te openen, door middel van de duimsteun. Voorzien van riemsnijder en glasbreker. Komt inclusief handig draagzakje.

  Direct leverbaar

  € 16,38
 • McNett Saturna Outdoor and Dive Knife

  McNett Saturna Outdoor and Dive Knife

  McNett Saturna Outdoor & Dive Knife met gele nylon handgrepen. Ruim 17 centimeter lang. Het mes heeft een lengte van 3 inch = 7,62 centimeter en is gemaakt van 420 roestvrij staal Heeft een glade snijzijde met gekartelde bovenrand en een aparte lijnsnijder. Het heeft een stompe punt mes. Het fel gele kunststof handvat is gemaakt van anti-slip materiaal met een McNett inlay schild. Het mes kan volledig gedemonteerd worden om te reinigen. het heeft een koordoog, een en een zwarte Kydex riemschede. Ontworpen om aan je been of duikvest gemonteerd te worden. Dit duik en tactische mes kan worden gebruikt voor alle outdoor activiteiten zoals raften, kajakken, zoek-en reddingsacties, duiken, kamperen, jagen, vissen, en meer

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,45

  Onze prijs € 38,45

 • Schrade 1st response 911 reddingsmes

  Schrade 1st response 911 reddingsmes

  Schrade 1st response 911
  Het 1st response 911 reddingsmes van Schade heeft een groot gekarteld mes met een stompe punt welke uitstekend dienst kan doen bij het los snijden van kleding bij gewonden personen, zonder de patient te verwonden. Het mes, gemaakt van gestraald 4034 staal kan snel met de duim van één hand geopend worden, door middel van de forward assist toepassing. Het mes is ook, mede dankzij de openhulp, met de wijsvinger te openen. Om te voorkomen dat het mes per ongeluk in de broekzak zou kunnen openen, is op de zijkant van het 911 reddingsmes, een “schakelaar” gemaakt. Deze heeft 3 standen. In de bovenste stand, kan het mes niet geopend worden. In de middelste stand kan het mes alleen met de wijsvinger geopend worden. In de onderste stand kan het mes zowel met de wijsvinger, als met de dijm worden geopend. De zojuist genoemde “schakelaar” bedient tevens, op ingenieuze wijze, de framelock. Om het mes weer te sluiten moet de “schakelaar” omlaag worden gedrukt. Het reddingsmes is voorzien van een demontabele metalen draagclip en een ruitenbreker. Aan de achterzijde van dit 911 reddingsmes bevindt zich een kleine gordelsnijder, welke alleen met de rechter duim te openen is. In de zwarte nylon glasfiber schaaldelen is een opening als zuurstofkraansleutel. De gesloten lengte van dit reddingsmes is, inclusief de glasbreker; 12,7 centimeter. Geopend is hij 21,3 centimeter lang en weegt 156 gram.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 110,45

  Onze prijs € 103,45

 • Smith and Wesson Extreme Ops Zwart

  Smith and Wesson Extreme Ops Zwart

  Smith and Wesson Black Ops Zwart - Dit zakmes met zwart gecoat tanto lemmet is gesloten 12 cm lang. Het lemmet is deels gekarteld en voorzien van een dubbele duimstud. De aluminium schalen hebben een zwarte rubberen coating dat samen met de vingergroeven voor optimale grip zorgt. Voorzien van geïntegreerde gordelsnijder, glasbreker en roestvrijstalen draagclip.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 41,45

  Onze prijs € 38,45

 • JKR reddingsmes camo nr. 580

  JKR reddingsmes camo nr. 580

  Het JKR reddingsmes camo is voorzien van een hulpveer en is zeer gemakkelijk met een hand te openen. Tevens is het mes voorzien van een riemsnijder, glasbreker en riemclip.

  Direct leverbaar

  € 14,26
 • QSP Knife Daeva gekarteld

  QSP Knife Daeva gekarteld

  1 review(s)
  QSP Knife Daeva gekarteld - Wil je graag een zakmes met wat extra functies dan is de QSP Knife Daeva wellicht wat voor jou. Naast het reguliere lemmet heeft hij enkele tools voor outdoor activiteiten, maar het heeft ook enkele reddingstools. Deze versie heeft een gedeeltelijk gekarteld lemmet van D2 staal met een zwarte titanium coating. Op de bovenzijde van het lemmet zitten, ter hoogte van het handvat, ribbels wat extra steun geeft bij het gebruik. Om het lemmet soepel met de flipper te kunnen openen is het mes voorzien van een kogellager. Voor de vergrendeling is een linerlock aanwezig. Het handvat heeft een rechte vorm en is gemaakt van G10. Omdat het handvat in twee kleuren is, groen en zwart, geeft dit het mes een extra onderscheidend uiterlijk. Aan de achterzijde van het handvat zit een zwart gecoate clip. Dit multifunctionele zakmes heeft 4 functies: lemmet, blikopener, gordelsnijder en glasbreker. Het mes wordt in een geschenkdoos geleverd.

  Direct leverbaar

  € 52,85
 • JKR0333 Reddingsmes rvs met glasbreker

  JKR0333 Reddingsmes rvs met glasbreker

  1 review(s)
  JKR0333 Reddingsmes rvs met glasbreker - Dit zakmes heeft een tanto lemmet lengte van 8,5 cm. Het mes is éénhandig te openen met de duimstud, heeft een gordelsnijder en glasbreker en draagclip. Het heft heeft een anti-slip vlak met roestvrijstalen bolsters. Het mes is vergrendeld met een linerlock vergrendeling.

  Direct leverbaar

  € 15,85

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 205

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5