Richtkijkers

Een richtkijker bepaalt hoe accuraat jouw geweer of pistool kan zijn. Er zijn verschillende toepassingen waarbij gebruik gemaakt wordt van een richtkijker. Denk hierbij aan de schietsport of verschillende vormen van jacht. Welke richtkijker voor jou geschikt is, is afhankelijk van het gebruik. Kom je er niet uit? Onze medewerkers adviseren je graag over de juiste richtkijker.

Van laag naar hoog sorteren

24 artikel(en)

 • Richtkijker Gamo 3-9x50 IR W1PM

  Richtkijker Gamo 3-9x50 IR W1PM

  Richtkijker Gamo 3-9x50 IR W1PM. Met een drie tot negen keer vergroting plaatst deze richtkijker zich precies in de middenklasse. De Gamo is zeer goed bruikbaar tot ongeveer 75-100 meter en bijzonder helder voor een kijker zonder AO. Deze richtkijker valt op door haar matzwarte afwerking. Deze richtkijker is inclusief het robuuste eendelige montage geschikt voor de sterke tot zeer sterke veerbuksen. Let op! U hoeft hier geen extra montage voor te bestellen gezien de kijker inclusief een eendelig montage komt. 

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 199,00

  Onze prijs € 179,45

 • Richtkijker Gamo 4 x 32 WR

  Richtkijker Gamo 4 x 32 WR

  Richtkijker Gamo 4 x 32 WR - Door het grote vizier van deze richtkijker heb je zelfs in slechte omstandigheden een uitstekend zicht. De richtkijker kan ingesteld worden op verschillende standen voor verschillende afstanden van je doelwit. De richtkijker beschikt over een vergroting van 4 x en word geleverd inclusief bijpassende montage voor op een 9-11mm rail..

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 52,50

  Onze prijs € 47,95

 • Richtkijker Gamo 3-9 x 40 WR

  Richtkijker Gamo 3-9 x 40 WR

  1 review(s)

  Richtkijker Gamo 3-9 x 40 WR - Door het grote vizier van deze richtkijker heb je zelfs in slechte omstandigheden een uitstekend zicht. De richtkijker kan ingesteld worden op verschillende standen voor verschillende afstanden van je doelwit. De richtkijker beschikt over een vergroting van 3-9 x en word geleverd inclusief bijpassende montage. Deze richtkijker is zo ontwikkeld voor maximale nauwkeurigheid en is een aanwinst voor elke luchtbuks

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 79,50

  Onze prijs € 72,95

 • Richtkijker Gamo 4x32 Vampir WRV 30/30

  Richtkijker Gamo 4x32 Vampir WRV 30/30

  2 review(s)

  De Gamo Vampir 4x32 is misschien wel de allerpopulairste Gamo richtkijker ooit. De Vampir wordt geleverd inclusief een kleine maar felle lamp, een laserset en een montage. Het fijne 30/30 draadkruis is geschikt voor vele doeleinden en de 1 inch buisdiameter past op vele montages. Niet dat het nodig is, want deze richtkijker wordt geleverd inclusief montage. Naast een drukknop zijn de laser en lamp ook bedienbaar met een drukpad welke middels een plakker op de kolf te bevestigen is. Met een lengte van 293 mm en een gewicht van 560 gram zet de Vampir zich neer in de middenklasse qua afmetingen. Al met al is de Gamo Vampir 4x32 een echte aanrader!


  De richtkijker wordt geleverd inclusief met: lamp, laser, batterijen, set drukpads, sleutelset, lenzendoekje en een montage.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 103,00

  Onze prijs € 92,50

 • Richtkijker Gamo GE 3-9x40 RGB IR

  Richtkijker Gamo GE 3-9x40 RGB IR

  1 review(s)

  De Red Green Blue richtkijker. In drie verschillende kleuren kan het draadkruis verlicht worden. Met een drie tot negen keer vergroting plaatst deze richtkijker zich precies in de middenklasse. De Gamo is goed bruikbaar tot ongeveer 50 meter en bijzonder helder voor een kijker. De richtkijker is gemaakt van aluminium en heeft een mooie mat zwarte afwerking. De richtkijker is vochtbestendig, waterdicht en schokbestendig. Deze robuuste richtkijker is geschikt voor sterke tot zeer sterke veerbuksen.Let op! U hoeft hier geen extra montage voor te bestellen gezien de kijker inclusief een eendelig montage komt.


  Het draadkruis beschikt over een RGB (Rood, Groen, Blauw) rectile zodat u op ieder moment van de dag uw doelwit makkelijk in uw vizier kunt brengen.


  Rood licht: ideaal voor alle lichtomstandigheden
  Groen licht: optimaal voor ochtendschemering
  Blauw licht: optimaal voor omstandigheden met weinig licht

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 186,65

  Onze prijs € 169,50

 • Richtkijker Gamo 4x32 AO compact WR

  Richtkijker Gamo 4x32 AO compact WR

  4 review(s)

  Gamo 4x32 AO WR compact is een formidabele kijker met een goede kwaliteit voor de relatief lage prijs. De parallax correctie is perfect en de richtkijker is zeer scherp qua beeld. Er wordt een montage meegeleverd. 

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 76,95

  Onze prijs € 69,95

 • Richtkijker Gamo 2,5x20 Compact WR 30/30

  Richtkijker Gamo 2,5x20 Compact WR 30/30

  De Gamo 2.5x20 Compact WR 30/30 richtkijker is een korte richtkijker en is licht van gewicht. De kleine vergroting zorgt voor een breed gezichtsveld en zorgt dat u uw doel snel in beeld hebt. Standaard kruis. De lengte is 19,3 cm, wordt geleverd met 30/30, standaardkruis.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 60,50

  Onze prijs € 55,50

 • Richtkijker Gamo MD 3-9x40 AO

  Richtkijker Gamo MD 3-9x40 AO

  3 review(s)
  Richtkijker Gamo MD 3-9x40 AO, is een formidabele kijker met een mill dot dradenkruis en in te stellen per 1/4 MOA. De kijker heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De parallax correctie is perfect en de richtkijker is zeer scherp qua beeld. Dankzij de parallax verstelling kun je de kijker scherpstellen op de afstand tot jouw doel. Hierdoor heb je altijd een haarscherp beeld zonder vervorming. De buis diameter is 1 inch (25,4 mm). De kijker heeft een variabele vergroting tot 9 keer. Deze richtkijker is zeer geschikt voor het schieten met een airsoftwapen of een luchtbuks op de middel en lange afstand. We krijgen positieve reacties van klanten die deze richtkijker hebben aangeschaft.  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 100,00

  Onze prijs € 92,50

 • Richtkijker Gamo 4x28 TV

  Richtkijker Gamo 4x28 TV

  De Gamo 4x28 TV is een zeer goedkope en compacte geweerkijker met een redelijk helder optiek en door zijn breedbeeld zicht best wel een leuke geweerkijker voor je luchtbuks. Deze Gamo richtkijker is geschikt voor beginners met een lichtere luchtbuks, pistool of geweer tot 200 m/s. De Gamo richtkijker is keurig afgewerkt en er is duurzaamheid gegarandeerd met een instelbare reikwijdte voor een nauwkeurige afstelling. De richtkijker is vochtebestendig, waterdicht en schokbestendig. De kijker wordt compleet geleverd inclusief een montage voor 9-11 mm rail.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 24,50

  Onze prijs € 22,45

 • Richtkijker Gamo 4 x 20 TV / WA-N

  Richtkijker Gamo 4 x 20 TV / WA-N

  1 review(s)

  De Gamo 4x20TV Wide Angle  is een goedkope en compacte geweerkijker met een redelijk helder optiek. Door zijn breedbeeld een goede geweerkijker voor je luchtbuks. De richtkijker is gemaakt van aluminium en heeft een mooie matte zwarte afwerking. De richtkijker is vochtbestendig, waterdicht en schokbestendig. De richtkijker beschikt over een vergroting van 4x. Deze Gamo richtkijker is geschikt voor beginners met een lichtere luchtbuks, pistool of geweer tot 200 m/s. Dit model is ideaal voor situaties op korte afstanden. De Gamo richtkijker is keurig afgewerkt en er is duurzaamheid gegarandeerd met een instelbare reikwijdte voor een nauwkeurige afstelling. Resistent bereik met perfecte afwerking en duurzaamheid gegarandeerd met een instelbare reikwijdte voor nauwkeurige afstelling. Deze richtkijker wordt geleverd inclusief een montage.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 19,50

  Onze prijs € 18,50

 • Richtkijker Gamo 3-7 x 28 TV

  Richtkijker Gamo 3-7 x 28 TV

  Richtkijker Gamo 3-7 x 28 TV - Deze richtkijker heeft een helder en duidelijk zicht. De richtkijker is ideaal bij het gebruik van korte afstanden waar vereiste nauwkeurigheid van toepassing is. De richtkijker is gemaakt van aluminium en heeft een mooie mat zwarte afwerking. De richtkijker is vochtbestendig, waterdicht en schokbestendig. de kijker wordt geleverd inclusief montage. De richtkijker beschikt over een vergroting van 3-7. Prima kijker voor een schappelijke prijs.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 34,00

  Onze prijs € 30,95

 • Richtkijker Gamo 6 x 40 WR

  Richtkijker Gamo 6 x 40 WR

  Richtkijker Gamo 6 x 40 WR - Door het grote vizier van deze richtkijker heb je zelfs in slechte omstandigheden een uitstekend zicht. De richtkijker kan ingesteld worden op verschillende standen voor verschillende afstanden van je doelwit. De richtkijker beschikt over een vergroting van 4 x en word geleverd inclusief bijpassende montage.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 67,50

  Onze prijs € 61,95

 • Richtkijker Gamo 4 x 32 AO WR

  Richtkijker Gamo 4 x 32 AO WR

  Richtkijker Gamo 4 x 32 AO WR - Door het grote vizier van deze richtkijker heb je zelfs in slechte omstandigheden een uitstekend zicht. De richtkijker kan ingesteld worden op verschillende standen voor verschillende afstanden van je doelwit. De richtkijker beschikt over een vergroting van 4 x en word geleverd inclusief bijpassende montage.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 69,50

  Onze prijs € 63,95

 • Richtkijker Gamo Red Dot 20 mm RGB

  Richtkijker Gamo Red Dot 20 mm RGB

  Richtkijker Gamo Red Dot 20 mm RGB - Deze mooie Red dot richtkijker is ideaal om doelwitten op korte afstand nauwkeurig te raken. De Red Dot is makkelijk te monteren en is geschikt voor op een picatinny rail. De Red Dot is in te stellen op drie verschillende kleuren (Rood,Groen,Blauw). De Red dot heeft een lengte van 75 cm en een buisdiameter van 25 mm waardoor hij zeer compact word en zo makkelijk mee te nemen is.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 82,00

  Onze prijs € 75,50

 • Richtkijker Gamo Red Dot 30 mm RGB

  Richtkijker Gamo Red Dot 30 mm RGB

  Richtkijker Gamo Red Dot 30 mm RGB - Deze mooie Red Dot richtkijker van Gamo is ideaal bij het gebruik van nauwkeurig schieten op korte afstanden doormiddel van zijn elektronische zicht. de red dot die in het midden van het vizier zit is in te stellen op drie verschillende kleuren (Rood,Groen,Blauw).

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 92,50

  Onze prijs € 84,95

 • Richtkijker Gamo 3-9x40 Vampir WRV

  Richtkijker Gamo 3-9x40 Vampir WRV

  1 review(s)

  De Gamo Vampir 3-9x40 Vampir WRV komt uit de populaire Varmint hunter serie. De Vampir wordt geleverd inclusief een kleine maar felle lamp, een laserset en een montage. Het fijne 30/30 draadkruis is geschikt voor vele doeleinden en de 1 inch buisdiameter past vele montages. Niet dat het nodig is, want deze richtkijker komt inclusief een 1 delige montage. Naast een drukknop zijn de laser en lamp ook bedienbaar met een drukpad welke middels een plakker op de kolf te bevestigen is. Met een lengte van 293 mm en een gewicht van 560 gram zet de Vampir zich neer in de middenklasse qua afmetingen. Al met al is de Gamo Vampir een echte aanrader die volledig compleet wordt aangeleverd!

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 131,00

  Onze prijs € 117,45

 • Richtkijker Gamo 3-9x40 W1PM

  Richtkijker Gamo 3-9x40 W1PM

  Gamo 3-9x40 W1PM


  Deze richtkijker wordt met montage geleverd.


  De buis diameter is 1 inch.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 70,95

  Onze prijs € 63,45

 • Richtkijker Gamo MD 4-16x50 AO Mil Dot

  Richtkijker Gamo MD 4-16x50 AO Mil Dot

  3 review(s)

  De Gamo 4-16x50 AO richtkijker heeft een helder en duidelijke zicht met een verstelbare vergroting van 4-16x en is uitgerust met een mil-dot draadkruis. Deze richtkijker is Ideaal voor middellange en lange luchtbuks bereiken. Deze scope bevat geen mount.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 129,00

  Onze prijs € 116,45

 • Richtkijker Gamo 4 x 32 Vampir WR

  Richtkijker Gamo 4 x 32 Vampir WR

  Richtkijker Gamo 4 x 32 Vampir WR - Deze richtkijker komt met drie mogelijkheden: de standaard weergave, zaklamp van 30 lumen en een laser van hoge capaciteit. De richtkijker word geleverd inclusief een verlengkabel met een knop om de laser en zaklamp te activeren zonder het doel uit het oog te verliezen. De vergroting van de kijker is 4 x en heeft een gewicht van 400 gram.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 104,50

  Onze prijs € 95,95

 • Richtkijker Gamo 3-9 x 40 Vampir WR

  Richtkijker Gamo 3-9 x 40 Vampir WR

  Richtkijker Gamo 3-9 x 40 Vampir WR - Deze richtkijker komt met drie mogelijkheden: de standaard weergave, zaklamp van 30 lumen en een laser van hoge capaciteit. De richtkijker word geleverd inclusief een verlengkabel met een knop om de laser en zaklamp te activeren zonder het doel uit het oog te verliezen. De vergroting van de kijker is 4 x en heeft een gewicht van 400 gram.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 137,00

  Onze prijs € 125,75

 • Richtkijker 3-9 x 32 WR

  Richtkijker 3-9 x 32 WR

  Richtkijker 3-9 x 32 WR - Door het grote vizier van deze richtkijker heb je zelfs in slechte omstandigheden een uitstekend zicht. De richtkijker kan ingesteld worden op verschillende standen voor verschillende afstanden van je doelwit. De richtkijker beschikt over een vergroting van 3-9 x x en word geleverd inclusief bijpassende montage.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 77,50

  Onze prijs € 71,95

 • Richtkijker Gamo 4-12 x 44 Mill Dot AO

  Richtkijker Gamo 4-12 x 44 Mill Dot AO

  1 review(s)

  Richtkijker Gamo 4-12 x 44 Mill Dot AO- Deze mooie richtkijker van hoge kwaliteit heeft een grote omvang met verstelbaar obejectief. De vergroting van de lens is in te stellen tussen de 3 en 12 keer. hierdoor kun je op veel verschillende afstanden nauwkeurig op je doel mikken. De richtkijker beschikt over een Mill Dot en heeft een gewicht van 540 gram.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 122,00

  Onze prijs € 112,50

 • Richtkijker Gamo 6-24 x 50 Mill Dot AO

  Richtkijker Gamo 6-24 x 50 Mill Dot AO

  Richtkijker Gamo 6-24 x 50 Mill Dot AO- Deze mooie richtkijker van hoge kwaliteit heeft een grote omvang met verstelbaar objectief. De vergroting van de lens is in te stellen tussen de 6 en 24 keer. hierdoor kun je op veel verschillende afstanden nauwkeurig op je doel mikken. De richtkijker beschikt over een Mill Dot en heeft een gewicht van 590 gram.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 167,00

  Onze prijs € 153,95

 • Richtkijker Gamo 3-9 x 40 compact WR

  Richtkijker Gamo 3-9 x 40 compact WR

  1 review(s)

  Richtkijker Gamo 3-9 x 40 compact WR - Deze mooie richtkijker is zeer stevig en stabiel en is afgewerkt met een mooie mat zwarte afwerking. De richtkijker is compact en makkelijk te begrijpen. De richtkijker word inclusief montage geleverd en heeft een vergroting van 3 - 9 keer.

  1-3 werkdagen

  Adviesprijs: € 82,00

  Onze prijs € 75,50

Van laag naar hoog sorteren

24 artikel(en)