Bescherming

Bescherming kopen doe je bij Multitools. Of je nou op zoek bent naar complete gezichtsmaskers of toch naar een enkele schietbril, bij Multitools ben je aan het juiste adres. Ook voor allerlei gehoorbescherming, van koptelefoons tot voorgevormde oorpluggen en doe-het-zelf kits om zelf je oordopjes te vormen, kun je terecht in onze online beschermingsshop.

Van laag naar hoog sorteren

33 artikel(en)

 • Pluggerz Uni-Fit Shoot

  Pluggerz Uni-Fit Shoot

  Pluggerz Uni-Fit Shoot - Pluggerz Uni-Fit is een universele gehoorbeschermer met een uniek filter dat het geluid dempt tot een veilig niveau, terwijl je toch prima kunt communiceren met je omgeving. Ze zijn afgestemd op specifiek gebruik, bijvoorbeeld om te zwemmen, concerten te bezoeken, slapen of te motorrijden. Bovendien zijn ze meer dan 100 keer te gebruiken en worden ze geleverd met handige opbergkoker.De belangrijkste pluspunten zijn:•    Perfect draagcomfort door 3 lamellen en anti-allergisch siliconen materiaal•    Meer dan 100 keer te gebruiken•    Inclusief handige opbergkoker•    CE gecertificeerd en getest volgens EN 352-2•    SNR 26dB•    Engelstalige verpakking, handleiding in verschillende talen inclusief Nederlands

  Direct leverbaar

  € 14,95
 • Radians Gehoorbescherming Gevormd op Maat Oranje

  Radians Gehoorbescherming Gevormd op Maat Oranje

  Radians Gehoorbescherming Gevormd op Maat Oranje - Met deze kit maak je eenvoudig je eigen oordoppen, gevormd naar de binnenkant van je eigen oren. Door middel van de instructies maak je de meest ergonomisch mogelijke gehoorbescherming. De oordopjes voldoen aan alle EN352, SNR 23 & NRR26 normen voor veilige gehoorbescherming. In deze set zit ook een handig draagkoord en een opbergetui voor je oordopjes.

  1-3 werkdagen

  € 30,45
 • Radians Gehoorbescherming Gevormd op Maat Roze

  Radians Gehoorbescherming Gevormd op Maat Roze

  Radians Gehoorbescherming Gevormd op Maat Roze - Met deze kit maak je eenvoudig je eigen oordoppen, gevormd naar de binnenkant van je eigen oren. Door middel van de instructies maak je de meest ergonomisch mogelijke gehoorbescherming. De oordopjes voldoen aan alle EN352, SNR 23 & NRR26 normen voor veilige gehoorbescherming. In deze set zit ook een handig draagkoord en een opbergetui voor je oordopjes.

  Direct leverbaar

  € 30,45
 • Daisy Schietbril geel

  Daisy Schietbril geel

  Voldoet aan de internationale ANSI Standard Z87.1

  Hoge kwaliteit amberkleurige schietbril van Daisy.

  *let op uw veiligheid en draag altijd een schietbril tijdens het schieten

   


  1-2 werkdagen

  € 7,95
 • RAM Gezichts Masker Comfort Olive

  RAM Gezichts Masker Comfort Olive

  RAM Gezichts Masker Comfort Olive - Dit masker is ideaal voor de bescherming van de onderste helft van het gezicht (mond & neus). Het masker is vervaardigd uit staal voor de mond & neus en heeft zachte stoffen zijkanten op de wangen voor een hoog draagcomfort. Door de stevige stof die op het achterhoofd gaat valt het masker niet af.

  1-2 werkdagen

  € 14,95
 • RAM Gezichts masker Comfort 611767

  RAM Gezichts masker Comfort 611767

  RAM Gezichts masker Comfort 611767 - Voor de bescherming van de onderste helft van het gezicht (mond en neus) is dit masker ideaal. Gemaakt van staal voor de mond & neus bescherming en zachte stoffen bij de wangen voor draagcomfort. Met de verstevigende stof die men om het achterhoofd plaatst valt het masker niet af en is het dragen van diverse hoofddeksels geen probleem

  1-2 werkdagen

  € 14,95
 • Walkers schietbril met verwisselbare lenzen en etui

  Walkers schietbril met verwisselbare lenzen en etui

  Walkers schietbril met verwisselbare lenzen en etui - Deze set bestaat uit een schietbril / sportbril met 4 verwisselbare kleuren lenzen en een opbergetui. De polycarbonaat lenzen bieden optimale UV bescherming, met ANSI Z87.1-2003. De 4 kleuren lenzen bestaan uit:
  donker grijs (geschikt voor ieder weer type. Houdt de kleur die je ontvangt neutraal), amber (geschikt voor het scherper krijgen van diepte en contrast. Een geschikte kleur voor de schietsport, jacht of in omgevingen waar minder licht toegankelijk is), geel (geschikt voor nachtelijke activiteiten), transparant (geschikt voor iedere situatie waar geen contrast nodig is).

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 28,45

  Onze prijs € 26,45

 • ASG Beschermbril 17009

  ASG Beschermbril 17009

  ASG Beschermbril 17009 - Een stijlvol slank profiel, met een ergonomisch design. Deze beschermbril heeft een anti-fog thermische lens, die bescherming biedt, met volledig periferisch zicht. Het frame is goed geventileerd en sluit nauw aan op het gezicht. De bril geeft bescherming tegen BBs & vuil en beschermt ook tegen schadelijke UV-A & UV-B straling. De bril heeft een elastische verstelbare hoofdband, met een snelsluiting, die de bril op zijn plek houdt. Dit product is CE gecertificeerd.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze prijs € 29,00

 • Radians Vision Protection Hunter

  Radians Vision Protection Hunter

  Radians Vision Protection Hunter - De Radians Hunter Schietbril Hunter is een fijne en betaalbare schietbril. Toch voldoet deze aan de zware ANSI Z87.1+ vereisten voor persoonlijke bescherming. Deze versie is voorzien van transparante lenzen, die 99.9% van al het UV-licht blokkeren. De perfecte bescherming voor tijdens het schieten, airsoft en dagelijkse toepassingen. Door het lichte gewicht is de bril comfortabel, om over langere periode te dragen. De rubber uiteinden of de pootjes zorgen voor meer grip en stabiliteit.

  1-3 werkdagen

  € 14,70
 • Radians Vision Protection Hunter Smoke

  Radians Vision Protection Hunter Smoke

  Radians Vision Protection Hunter Smoke - De Radians Hunter schietbril is een fijne en betaalbare schietbril. Toch voldoet deze aan de zware ANSI Z87.1+ vereisten voor persoonlijke bescherming. Deze versie is voorzien van 'smoke' lenzen, die 99.9% van al het UV-licht blokkeren. De smoke lenzen verminderen fel licht aanzienlijk. De perfecte bescherming voor tijdens het schieten, airsoft, fietsen en dagelijkse toepassingen. Door het lichte gewicht is de bril comfortabel, om over langere periode te dragen. De rubber uiteinden of de pootjes zorgen voor meer grip en stabiliteit.

  1-3 werkdagen

  € 14,70
 • Radians Vision Protection Hunter Amber

  Radians Vision Protection Hunter Amber

  Radians Vision Protection Hunter Amber - De Radians Hunter schietbril is een fijne en betaalbare schietbril. Toch voldoet deze aan de zware ANSI Z87.1+ vereisten voor persoonlijke bescherming. Deze versie is voorzien van 'amber' lenzen, die 99.9% van al het UV-licht blokkeren. De amber lenzen filteren de meest intense kleuren uit het spectrum en verminderen reflecties. De perfecte bescherming voor tijdens het schieten, airsoft, fietsen en dagelijkse toepassingen. Door het lichte gewicht is de bril comfortabel, om over langere periode te dragen. De rubber uiteinden of de pootjes zorgen voor meer grip en stabiliteit.

  1-3 werkdagen

  € 14,70
 • Radians Vision Protection Hunter Indoor Outdoor Lens

  Radians Vision Protection Hunter Indoor Outdoor Lens

  Radians Vision Protection Hunter Indoor Outdoor Lens - De Radians Hunter schietbril is een fijne en betaalbare schietbril. Toch voldoet deze aan de zware ANSI Z87.1+ vereisten voor persoonlijke bescherming. Deze versie is voorzien van heldere lenzen, die 99.9% van al het UV-licht blokkeren. De perfecte bescherming voor tijdens het schieten, airsoft, fietsen en dagelijkse toepassingen. Door het lichte gewicht is de bril comfortabel, om over langere periode te dragen. De rubber uiteinden of de pootjes zorgen voor meer grip en stabiliteit.

  1-3 werkdagen

  € 14,70
 • Radians Vision Protection Outback Transparante Lens

  Radians Vision Protection Outback Transparante Lens

  Radians Vision Protection Outback Transparante Lens - De Radians Outback Schietbril Hunter is een fijne en betaalbare schietbril. Toch voldoet deze aan de zware ANSI Z87.1+ vereisten voor persoonlijke bescherming. Deze versie is voorzien van transparante lenzen, die 99.9% van al het UV-licht blokkeren. De perfecte bescherming voor tijdens het schieten, airsoft en dagelijkse toepassingen. Door het lichte gewicht is de bril comfortabel, om over langere periode te dragen. De rubber uiteinden of de pootjes zorgen voor grip en stabiliteit. Ook het neusgedeelte is voorzien van rubber en de bril is voorzien van een draagkoord.

  1-3 werkdagen

  € 17,45
 • Radians Vision Protection Outback Smoke Lens

  Radians Vision Protection Outback Smoke Lens

  Radians Vision Protection Outback Smoke Lens - De Radians Outback is een fijne en betaalbare schietbril. Toch voldoet deze aan de zware ANSI Z87.1+ vereisten voor persoonlijke bescherming. Deze versie is voorzien van getinte lenzen, die 99.9% van al het UV-licht blokkeren. De perfecte bescherming voor tijdens het schieten, airsoft en dagelijkse toepassingen. Door het lichte gewicht is de bril comfortabel, om over langere periode te dragen. De rubber uiteinden of de pootjes zorgen voor grip en stabiliteit. Ook het neusgedeelte is voorzien van rubber en de bril is voorzien van een draagkoord.

  1-3 werkdagen

  € 17,45
 • Radians Vision Protection Outback Amber Lens

  Radians Vision Protection Outback Amber Lens

  Radians Vision Protection Outback Amber Lens - De Radians Outback is een fijne en betaalbare schietbril. Toch voldoet deze aan de zware ANSI Z87.1+ vereisten voor persoonlijke bescherming. Deze versie is voorzien van getinte lenzen, die 99.9% van al het UV-licht blokkeren. De amber lenzen filteren de meest intense kleuren uit het spectrum en verminderen reflecties. De perfecte bescherming voor tijdens het schieten, airsoft, fietsen en dagelijkse toepassingen. Door het lichte gewicht is de bril comfortabel, om over langere periode te dragen. De rubber uiteinden of de pootjes zorgen voor meer grip en stabiliteit. Ook het neusgedeelte is voorzien van rubber en de bril is voorzien van een draagkoord.

  1-3 werkdagen

  € 17,45
 • Radians Vision Protection Journey Transparante Lens

  Radians Vision Protection Journey Transparante Lens

  Radians Vision Protection Journey Transparante Lens - De Radians Hunter schietbril is een fijne en betaalbare schietbril. Toch voldoet deze aan de zware ANSI Z87.1+ vereisten voor persoonlijke bescherming. Deze versie is voorzien van transparante lenzen, die 99.9% van al het UV-licht blokkeren. De perfecte bescherming voor tijdens het schieten, airsoft en dagelijkse toepassingen. Door het lichte gewicht is de bril comfortabel, om over langere periode te dragen. De rubber uiteinden of de pootjes zorgen voor grip en stabiliteit. Ook het neusgedeelte is voorzien van rubber en de pootjes van de bril zijn verstelbaar.

  1-3 werkdagen

  € 16,00
 • Radians Vision Protection Journey Smoke Lens

  Radians Vision Protection Journey Smoke Lens

  Radians Vision Protection Journey Smoke Lens - De Radians Journey schietbril is een fijne en betaalbare schietbril. Toch voldoet deze aan de zware ANSI Z87.1+ vereisten voor persoonlijke bescherming. Deze versie is voorzien van getinte lenzen, die 99.9% van al het UV-licht blokkeren. De perfecte bescherming voor tijdens het schieten, airsoft en dagelijkse toepassingen. Door het lichte gewicht is de bril comfortabel, om over langere periode te dragen. De rubber uiteinden of de pootjes zorgen voor grip en stabiliteit. Ook het neusgedeelte is voorzien van rubber en de pootjes van de bril zijn verstelbaar.

  1-3 werkdagen

  € 16,00
 • Radians Vision Protection Journey Amber Lens

  Radians Vision Protection Journey Amber Lens

  Radians Vision Protection Journey Amber Lens - De Radians Journey schietbril is een fijne en betaalbare schietbril. Toch voldoet deze aan de zware ANSI Z87.1+ vereisten voor persoonlijke bescherming. Deze versie is voorzien van amber lenzen, die 99.9% van al het UV-licht blokkeren. De amber lenzen filteren de meest intense kleuren uit het spectrum en verminderen reflecties. De perfecte bescherming voor tijdens het schieten, airsoft, fietsen en dagelijkse toepassingen. Door het lichte gewicht is de bril comfortabel, om over langere periode te dragen. De rubber uiteinden of de pootjes zorgen voor grip en stabiliteit. Ook het neusgedeelte is voorzien van rubber en de pootjes van de bril zijn verstelbaar.

  1-3 werkdagen

  € 16,00
 • Radians Vision Protection Journey Transparante Lens Camouflage

  Radians Vision Protection Journey Transparante Lens Camouflage

  Radians Vision Protection Journey Transparante Lens Camouflage - De Radians Hunter schietbril is een fijne en betaalbare schietbril. Toch voldoet deze aan de zware ANSI Z87.1+ vereisten voor persoonlijke bescherming. Deze versie is voorzien van transparante lenzen, die 99.9% van al het UV-licht blokkeren. De perfecte bescherming voor tijdens het schieten, airsoft en dagelijkse toepassingen. Door het lichte gewicht is de bril comfortabel, om over langere periode te dragen. De rubber uiteinden of de pootjes zorgen voor grip en stabiliteit. Ook het neusgedeelte is voorzien van rubber en de pootjes van de bril zijn verstelbaar. Deze versie is voorzien van een camouflage print op het montuur.

  1-3 werkdagen

  € 22,45
 • Radians Vision Protection Journey Amber Lens Camouflage

  Radians Vision Protection Journey Amber Lens Camouflage

  Radians Vision Protection Journey Amber Lens Camouflage - De Radians Hunter schietbril is een fijne en betaalbare schietbril. Toch voldoet deze aan de zware ANSI Z87.1+ vereisten voor persoonlijke bescherming. Deze versie is voorzien van amber lenzen, die 99.9% van al het UV-licht blokkeren. De amber lenzen filteren de meest intense kleuren uit het spectrum en verminderen reflecties. De perfecte bescherming voor tijdens het schieten, airsoft, fietsen en dagelijkse toepassingen. Door het lichte gewicht is de bril comfortabel, om over langere periode te dragen. De rubber uiteinden of de pootjes zorgen voor grip en stabiliteit. Ook het neusgedeelte is voorzien van rubber en de pootjes van de bril zijn verstelbaar. Deze versie is voorzien van een camouflage print op het montuur.

  1-3 werkdagen

  € 22,45
 • Radians Beschermbril met 5 Setjes Glazen in Beschermetui

  Radians Beschermbril met 5 Setjes Glazen in Beschermetui

  Radians Beschermbril met 5 Setjes Glazen in Beschermetui - Deze set van Radians bestaat uit een Montuur, met 5 verschillende types glazen: Transparant, Getint, Amber & Copper/Vermillion zonnebril glazen. De transparante, getinte & amber glazen voldoen aan de EN166 1F & ANSI Z87.1+ vereisten voor persoonlijke bescherming en blokkeren 99,9% van al het schadelijke UV-licht. De transparante glazen zijn ideaal voor algemene bescherming. De amber lenzen filteren de meest intense kleuren uit het spectrum en verminderen reflecties. Dit maakt ze bij uitstek geschikt, om veilig mee te schieten. De getinte glazen zijn perfect voor gebruik in de zon. De Copper & Vermillion zonnebril glazen zijn niet geschikt als veiligheidsglazen, maar bieden ook 99,9% bescherming tegen schadelijk UV-licht. Deze set komt inclusief een handig opbergetui, draagkoord & doekje.

  1-3 werkdagen

  € 49,45
 • Radians Vision Protection Coveralls Transparante Lens

  Radians Vision Protection Coveralls Transparante Lens

  Radians Vision Protection Coveralls Transparante Lens - De Radians Coveralls schietbril is een fijne en betaalbare schietbril. Toch voldoet deze aan de zware ANSI Z87.1+ vereisten voor persoonlijke bescherming. Deze versie is voorzien van transparante lenzen, die 99.9% van al het UV-licht blokkeren. De perfecte bescherming voor tijdens het schieten, airsoft en dagelijkse toepassingen. Door het lichte gewicht is de bril comfortabel, om over langere periode te dragen. Deze bril is zo gevormd, dat je een normale bril onder de beschermbril kan dragen.

  1-3 werkdagen

  € 12,55
 • Walkers Game Ear Alpha Carbon - gehoorbeschermer

  Walkers Game Ear Alpha Carbon - gehoorbeschermer

  Walkers Game Ear Alpha Carbon - gehoorbeschermer - Provides up to 5 times hearing enhancement. NRR (Noise Reduction Rating) of 24dB. 50dB of power. Helps protect hearing from sudden or sustained loud sounds. Electronic Sound Activated Compression circuitry provides another layer of protection. Features two microphones which improve sound directionality. Black finish. Batteries included. Compact size is ideal for smaller heads, women and youth.
  Let op: op dit product zit een gemiddelde levertijd van 10 werkdagen.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 97,45

  Onze prijs € 91,45

 • Walkers Range Shooting Folding Muff

  Walkers Range Shooting Folding Muff

  Walkers Range Shooting Folding Muff  - NNR (Noise Reducing Rating) 34dB. Padded headband for comfortable fit. Soft PVE ear pads. Ultra lightweight. Compact folding design. ANSI S3.19 rated. Color: Black.
  Let op: op dit product zit een gemiddelde levertijd van 10 werkdagen.

  2-5 werkdagen

  Adviesprijs: € 28,45

  Onze prijs € 26,45

 • Gehoorbescherming voor vuurwapens

  Gehoorbescherming voor vuurwapens

  Beschermd je gehoor tegen het harde geluid van vuurwapens. 


  Napier ED100 opvouwbare gehoorbescherming. Effectieve gehoorbescherming voor sportschutters en Jagers. De ED100 is zeer populair door zijn lichte gewicht

  Binnenkort leverbaar

  Adviesprijs: € 49,95

  Onze prijs € 48,45

 • Gehoorbescherming NRR 26DB

  Gehoorbescherming NRR 26DB

  Gehoorbescherming NRR 26DB - Deze gehoorbescherming heeft een geluidsreductie van 26dB en voldoet aan de ANSI S3.19 en CE EN352 normen. Deze normen zijn speciaal gesteld voor de schietsport. Deze gehoorbescherming mag dan ook niet worden vergeleken met industriële gehoorbescherming. De gehoorbeschermer is eenvoudig op te vouwen en heeft een verstelbare hoofdband.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 25,00

  Onze prijs € 24,45

 • Gehoorbescherming NRR 25dB

  Gehoorbescherming NRR 25dB

  Gehoorbescherming NRR 25dB - Deze gehoorbescherming heeft een geluidsreductie van 25dB en voldoet aan de ANSI S3.19 en CE EN352 vereisten. De hoepel is voorzien van dynamische geluidscompressie, quad microfoon stereogeluid, 1,5milliseconden attacktijd, onafhankelijke volumeregeling en hoorversterking. De gehoorbeschermer is zeer comfortabel. De gehoorbeschermer werkt op 2 AAA-batterijen (niet meegeleverd).

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 65,00

  Onze prijs € 63,45

 • Radians Gehoorbescherming Oorplugjes van Zacht Schuim

  Radians Gehoorbescherming Oorplugjes van Zacht Schuim

  Radians Gehoorbescherming Oorplugjes van Zacht Schuim - Set van 100 schuimen oorplugjes, individueel verpakt in een pot. Deze oordopjes hebben een geluidsreductie van 32dB en zijn eenvoudig in gebruik. De oordopjes voldoen aan alle EN352, SNR 23 & NRR26 eisen voor veilige gehoorbescherming.

  1-3 werkdagen

  € 33,45
 • Radians Gehoorbescherming Rad-Band Siliconen Oordopjes

  Radians Gehoorbescherming Rad-Band Siliconen Oordopjes

  Radians Gehoorbescherming Rad-Band Siliconen Oordopjes - Deze siliconen oordopjes zijn voorzien van een handige draagband. De oordopjes voldoen aan alle EN352, SNR 23 & NRR26 eisen voor veilige gehoorbescherming.

  1-3 werkdagen

  € 15,45
 • Radians Gehoorbescherming Gevormd op Maat Rood

  Radians Gehoorbescherming Gevormd op Maat Rood

  Radians Gehoorbescherming Gevormd op Maat Rood - Met deze kit maak je eenvoudig je eigen oordoppen, gevormd naar de binnenkant van je eigen oren. Door middel van de instructies maak je de meest ergonomisch mogelijke gehoorbescherming. De oordopjes voldoen aan alle EN352, SNR 23 & NRR26 normen voor veilige gehoorbescherming. In deze set zit ook een handig draagkoord en een opbergetui voor je oordopjes.

  1-3 werkdagen

  € 30,45
 • Radians Passieve Gehoorbescherming Diverter

  Radians Passieve Gehoorbescherming Diverter

  Radians Passieve Gehoorbescherming Diverter - Deze gehoorbeschermer is passief en werkt zonder batterijen. De gehoorbeschermer voldoet aan alle EN352, SNR23 & NRR27 normen voor veilige gehoorbescherming. De beschermer is voorzien van comfortabele oorschelpen en geschikt om voor lange tijd te dragen. De gehoorbeschermer kan eenvoudig worden opgevouwen, zodat deze minder ruimte inneemt.

  1-3 werkdagen

  € 29,95
 • Radians Passieve Gehoorbeschermer Diverter 25

  Radians Passieve Gehoorbeschermer Diverter 25

  Radians Passieve Gehoorbeschermer Diverter 25 - Deze gehoorbeschermer is passief en werkt zonder batterijen. De gehoorbeschermer voldoet aan alle EN352 & SNR23 normen voor veilige gehoorbescherming. De beschermer is voorzien van comfortabele oorschelpen en geschikt om voor lange tijd te dragen. De gehoorbeschermer kan eenvoudig worden opgevouwen, zodat deze minder ruimte inneemt.

  1-3 werkdagen

  € 35,95
 • Radians Actieve Gehoorbescherming Diffusor

  Radians Actieve Gehoorbescherming Diffusor

  Radians Actieve Gehoorbescherming Diffusor - Deze gehoorbeschermer is actief en werkt met batterijen. De gehoorbeschermer is voorzien van microfoontjes aan beiden oorschelpen, zodat zachte omgevingsgeluiden worden opgepakt. De gehoorbeschermer voldoet aan alle EN352 & SNR23 normen voor veilige gehoorbescherming. De beschermer is voorzien van comfortabele oorschelpen en geschikt om voor lange tijd te dragen. De gehoorbeschermer kan eenvoudig worden opgevouwen, zodat deze minder ruimte inneemt.

  1-3 werkdagen

  € 83,95

Van laag naar hoog sorteren

33 artikel(en)

Welke soorten bescherming zijn er bij Multitools verkrijgbaar?

Bij Multitools vind je verschillende soorten gehoor- en gezichtsbescherming. Je vindt hier niet alleen oordoppen en diverse brillen, maar ook complete gehoorbeschermers en gezichtsmaskers. We geven je graag een kleine greep uit ons assortiment:
•    Actieve gehoorbeschermers. In ons assortiment vind je zowel actieve als passieve gehoorbescherming. De gehoorbeschermers lijken identiek, doordat zij beide oorschelpen helemaal bedekken. Echter filteren actieve gehoorbeschermers omgevingsgeluid door kleine ingebouwde microfoontjes en bieden daarom meer bescherming dan de passieve variant.
•    Passieve gehoorbeschermers. Het verschil met actieve gehoorbescherming is dat passieve gehoorbeschermers werken zonder batterijen en dus puur een dempende functie hebben. Qua uiterlijk ziet de passieve variant er in de regel hetzelfde uit. De prijs ligt echter een stuk lager dan die van zijn actieve grote broer.
•    Oordoppen. Ben je gebonden aan een krap budget of heb je compacte gehoorbescherming nodig voor bijvoorbeeld zwemmen, een concert, slapen of motorrijden, dan bieden de verschillende oorpluggen in onze webshop hoogstwaarschijnlijk een perfect alternatief. Oorpluggen zijn universeel en dempen harde geluiden tot een veilig niveau. In ons assortiment vind je zowel oorpluggen van foam als van siliconen en oorpluggen met een handige draagband.
•    Oordoppen kits. Naast de voorgevormde oorpluggen vind je in ons assortiment diverse kits waarmee je eenvoudig je oordoppen vormt naar de binnenkant van je eigen oren. Weliswaar betaal je voor deze variant iets meer, maar dan heb je wel de meeste ergonomisch mogelijke gehoorbescherming.
•    Brillen. In ons assortiment vind je een breed scala aan beschermingsbrillen. Hoewel veel van de schietbrillen in onze webshop gericht zijn op sportschutters en jagers worden deze brillen ook vaak gebruikt tijdens het fietsen, activiteiten zoals airsoft en tijdens allerlei klussen zoals een verbouwing. De brillen in onze webshop bieden bescherming tegen vuil, intense kleuren, UV-licht en verminderen reflecties.
•    Gezichtsmaskers. In onze online beschermings shop vind je diverse gezichtsmaskers die de onderste helft van het gezicht (mond en neus) bedekken. Hoewel de maskers intern zijn voorzien van staal zorgt de afwerking met zachte stoffen voor hoog draagcomfort. Daarnaast vind je in ons assortiment verschillende opties waarbij ook de oren beschermd zijn. Combineer een gezichtsmasker met één van de schietbrillen in onze webshop en bescherm al je vitale zintuigen zonder vast te zitten aan de ongemakken van een helm.

Zoals je ziet vind je in ons assortiment zowel gehoor- als gezichtsbescherming. Je vindt niet alleen losse producten zoals schietbrillen en oordoppen, maar ook complete gezichtsmaskers en koptelefoons.

Waarop is ons assortiment gebaseerd?

Op Multitools.nl vind je een aantal bekende merken als Walker’s en RAM. Deze merken hebben we geselecteerd op hun specialistische kennis op het gebied van gehoor- en gezichtsbescherming, zodat we je kunnen voorzien van de beste opties.
Daarnaast vind je in ons assortiment voor ieder budget een bijpassende keuze. Je kunt bij ons terecht voor verschillende budgettoppers, maar ook voor opties die behoren tot de top van de markt. Door de grote hoeveelheid merken en varianten is er altijd wel bescherming te vinden die zowel bij jou als je budhet past.

Koop nu je bescherming bij Multitools!

Weet jij al welke bescherming je nodig hebt om je vitale zintuigen te beschermen? Bestel deze dan nu in onze online shop. Twijfel je over je aankoop, of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan iedere kantoordag voor je klaar met een antwoord op al je vragen.