Nite Ize CamJam XT Large Aluminium BK Spansysteem 3-9 mm

Schrijf zelf een review van dit product

Adviesprijs: € 15,95

Onze prijs € 14,95

Direct leverbaar

TIP Laat jouw Nite Ize CamJam XT Large Aluminium BK Spansysteem 3-9 mm graveren!

  • Op werkdagen voor 20:00 besteld, vandaag verzonden
  • Boven € 50,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85 - 071 0000
Beschrijving

Productbeschrijving

Nite Ize CamJamXT Sm Aluminium BK Spansysteem - Deze robuuste kwaliteits koordspanners van gegoten aluminium zijn een combinatie van een karabijnhaak en een nokvergrendelingsmechanisme, bedoeld om zware lasten vast te zetten, te spannen en te verbinden met een touw of koord. Een ideale tool voor het aanspannen van lijnen op de camping of bij andere buitensportactiviteiten. Bevestig de karabijnhaak aan een vast ankerpunt en gebruik vervolgens het nokmechanisme om het touw of koord veilig te verbinden, spannen en weer eenvoudig los te maken.

Deze carabiner is geschikt voor een koord met een diameter tussen de 3 en 9.5 mm. Het maximale gewicht wat deze haak kan dragen is 227 kg, de breeksterkte is 680 kg

Om het Fixed End System te gebruiken: veranker de karabijnhaak eenvoudig aan een haak, D-ring of lus en voer het koord of touw door de nok totdat u het gewenste spanningsniveau hebt bereikt. Trek vervolgens stevig aan het snoer en de nok vergrendelt op zijn plaats en blijft zo totdat u hem loslaat.

Om het lussysteem te gebruiken: knoop een knoop om een ​​lus aan het ene uiteinde van uw touw of koord te maken. Klem de CamJam XT in die lus en trek vervolgens het andere uiteinde of touw door het nokkenmechanisme. Met dit lussysteem kunt u zware lasten bundelen of wikkelen en deze eenvoudig vastzetten. Om de nok los te maken: draai gewoon de nokvergrendelingshendel en trek uw touw of koord omhoog.

Specificaties

Specificaties

Merk Nite Ize
EAN 94664033238
Afmetingen product (cm) 9.8 x 4.7 x 2.3
Gewicht (gram) 91
Kleur Zwart
Extra Excellente Service
Garantie Worry Free-garantie, garantie als je product niet meer presteert vóór de redelijke levensduur (misbruik of verwaarlozing uitgesloten).
Beoordelingen
FAQ

FAQ

Er zijn nog geen vragen gesteld over Nite Ize CamJam XT Large Aluminium BK Spansysteem 3-9 mm.

Alternatieven