Batterijen & laders

Batterijen, accu's, opladers en laadaccessoires voor je batterijen vind je bij Multitools.nl. Check wel goed of je de juiste batterij of accu kiest voor je apparaat of het gebruiksdoel.

Populaire merken: Goal Zero | Nitecore | Olight | Streamlight | Petzl

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

 • Nitecore Q6 Snellader

  Nitecore Q6 Snellader

  Nitecore Q6 Snellader - De Nitecore Q6 oplader is een lader met zes schachten voor het opladen van Li-Ion en Li-Ion IMR batterijen. De zes schachten werken onafhankelijk van elkaar en er wordt een maximale laadstroom van 2A bereikt bij het gebruik van twee schachten. Deze oplader bewaakt en laadt elk van de zes schachten onafhankelijk van elkaar en is voorzien van een actieve stroomverdeling (ACD). Verder worden twee laadmodi (constante stroom en constante spanning) ondersteunt en detecteert de oplader automatisch het vermogensniveau van de batterijen en selecteert de juiste spanning en laadmodus. Als de batterij volledig opgeladen is dan treedt de automatische laadstop in werking. Daarbij is de oplader voorzien van een bescherming tegen het overladen, en heeft het een beveiliging tegen omgekeerde polariteit en kortsluiting. De oplader is gemaakt zwart polycarbonaat en heeft een optimale warmteafvoer. Voor nog meer gebruiksgemak is deze oplader compatibel met een adapter voor in de auto.
  Input: DC 12V 1000mA, 24W.
  Output: 4,2V, 2A*2, 1A*4, 0,65A*6.
  Passend voor de batterijtypen: Li-Ion/IMR: 10340, 10350, 10440, 10500, 12340, 12500, 12650, 13450, 13500, 13650, 14350, 14430, 14500, 14650, 16500, 16340 (RCR123), 16650, 17350, 17500, 17650, 17670, 17700, 18350, 18490, 18500, 18650, 18700, 20700, 21700, 22500, 22650, 22700, 25500, 26500, 26650, 26700.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 39,35

  Onze prijs € 35,95

 • GP PB19 Corded batterijlader Universeel

  GP PB19 Corded batterijlader Universeel

  GP PB19 Corded batterijlader Universeel - De universele batterijlader van GP is handig en efficiënt. Geschikt is voor alle gangbare oplaadbare batterijen: AA, AAA, C-cell, D-cell en 9-voltsbatterijen, kan deze lader verschillende paren batterijen tegelijk laden. Zo kun je bijvoorbeeld twee AAA-batterijen en twee D-cell batterijen tegelijkertijd opladen. Aan de achterzijde bevinden zich tevens twee slots voor 9-voltsbatterijen; deze zijn gelijktijdig op te laden.
  Bij correct geplaatste batterijen licht de LED-indicator groen op en start het laden. De laadtijd verschilt per batterij, van vijf uur voor een C-cell of D-cell tot maximaal 16 uur voor een 9-voltsbatterij. Inclusief adapter en kabel, exclusief batterijen.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 35,95

  Onze prijs € 32,95

 • XTAR MC6 Queen Ant 6 kanaals Li-Ion lader

  XTAR MC6 Queen Ant 6 kanaals Li-Ion lader

  De XTAR MC6 Queen Ant is een 6-kanaals Li-Ion lader en uniek aan deze lader is dat deze beschikt over 2x micro USB inputs. Met input 1 kun je gebruiken maken van slot 1 amp; 6 en met de 2e input gebruik je slot 2~5. Je kunt snelladen met 4x 1000 mAh of 6x 500 mAh. Op deze manier heb je in korte tijd een aantal accu's weer vol! De XTAR MC6 kun je laden via de pc, stroomnet of een powerbank.

  LCD Display


  De XTAR MC6 beschikt over een LCD display, hier kun je op aflezen hoeveel accu's er aan het laden zijn, welke spanning er wordt gebruikt en hoe ver het laadproces is. Slim aan deze lader is dat deze automatisch herkent welke spanning het beste is om de accu mee te laden en het efficieuml;nt verdeeld wanneer er meerdere accu's geplaatst zijn.


  XTAR Laders


  De XTAR laders maken gebruik van de handige cut-off functie. Hierbij wordt de accu niet meer geladen als deze de spanning van 4.2V bereikt heeft. Dit voorkomt overlading wat schadelijk is voor de accu's. Ook beschikken de laders over Current Buffering Technology, hiermee wordt het laadproces langzaam op gang gebracht wat beter is voor de accu's.


  Aandachtspunten


  - Door de beperkte laadspanningen is de lader niet bepaald geschikt voor 10440 cellen. De laadspanning is te hoog om deze cellen te laden.
  - Kanaal 2 en 5 zijn niet heel goed met 0,5A laden omdat deze elk moment kunnen overschakelen naar 1.0A. Niet handig voor het laden van kleine cellen.
  - De MC6 is een prima lader voor personen die veel Li-Ion accu's willen laden met een spanning van 1.0A.

  Meegeleverd


  - 2x micro USB laadkabel

  2-5 werkdagen

  € 29,45

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Batterijen en laders

Batterijen en laders kopen doe je op Multitools.nl. Hier vind je zowel batterijen als batterijenladers in verschillende soorten en maten, met een geschikte batterij voor ieder elektronisch apparaat. Ook voor bijzondere batterijen ben je bij ons aan het juiste adres, net als voor accu’s, diverse opladers, oplaadrekken of adapters.

Welke soorten batterijen en laders zijn er bij Multitools.nl verkrijgbaar?

Bij Multitools.nl vind je een grote hoeveelheid batterijen en opladers. We geven je graag een overzicht van het assortiment

•    ‘Normale’ batterijen. Deze zijn verkrijgbaar van AAAA tot aan D en omvatten ook de 9-voltsblokjes. Hiermee voorzie je je afstandsbediening van stroom, maar laat je ook een krachtige zaklamp branden.

•    Knoopcelbatterijen. Ook deze zijn verkrijgbaar in diverse maten. Perfect voor autosleutels, horloges en andere kleine, elektrische appraten.

•    Flat top batterijen. Sinds de introductie van de e-sigaret en vaporizers zijn deze erg in populariteit toegenomen. Deze krachtige batterijen zijn gemaakt van lithium-ion en worden ook in battery-packs en zaklampen gebruikt.

•    Batterijopladers. Ook hiervan bestaan meerdere soorten. Van de meest eenvoudige oplader die geschikt is voor een specifieke batterij tot aan een universele smart charger die automatisch stopt wanneer de lading in de batterij een bepaald niveau heeft bereikt: bij Multitools.nl verkopen we ze allebei en ook diverse opladers die daar tussenin vallen.

•    Bijzondere batterijen. Sommige apparatuur hebben bijzondere batterijen nodig. Bij Multitools.nl hebben we dan ook een grote selectie uiteenlopende batterijen voor de meest bijzondere toepassingen.

•    Oplaadrekken. Dit zijn speciale rekken waarin meerdere accu’s of apparaten tegelijkertijd kunnen worden opgeladen. Deze worden vaak gebruikt om hoofdlampen te laden.

•    Accessoires en adapters. Een oplader die je op de USB-poort van je auto aansluit? Een adapter voor een specifieke oplader? Een adapter die je rechtstreeks kunt aansluiten op de accu van een speciale zaklamp? We hebben het allemaal voor je.

Zoals je ziet is het aanbod van batterijen, adapters en batterijopladers erg veelzijdig. Batterijen en laders kopen doe je dus bij Multitools.nl!

Merken batterijen en laders

Niet alleen vind je verschillende soorten batterijen en laders in onze webshop, maar ook diverse merken. Je kan bij ons terecht voor budgettoppers, maar ook voor het neusje van de zalm. Een kleine greep uit ons assortiment van batterij merken en batterijoplader merken:

•    Nitecore. Deze zaklampenfabrikant produceert ook een groot assortiment aan batterijen en laders. Met een hoge capaciteit, lange levensduur en veel diverse maten en opladers is Nitecore een van de populairste merken in onze online batterijen shop.

•    Varta. Deze batterijenproducent maakt alle normale batterijen, maar staat ook bekend om knoopcelbatterijen voor horloges, wekkers, afstandsbedieningen en andere elektronische apparaten.

•    Olight. Net als Nitecore ook een fabrikant van zaklampen en een leverancier van batterijen en laders. De batterijen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en voor verschillende doeleindes te gebruiken.

De bovenstaande merken zijn slechts een aantal voorbeelden. Zo kan je ook bij ons terecht voor merken als GP, Samsung, Streamlight, Duracell, Panasonic en nog veel meer.

Het mooie aan de grote hoeveelheid merken is dat er altijd wel een geschikte batterij te vinden is. Daarnaast is er voor ieder budget een bijpassende keuze en vind je bij ons zowel goedkope batterijen en goedkope batterijopladers als batterijen en laders die vallen onder de absolute top.

Koop nu je batterijen en batterijopladers bij Multitools.nl!

Weet jij al welke batterij je nodig hebt? Bestel deze dan nu in onze online batterijen en batterijlader shop. Twijfel je over het formaat van de batterij, de juiste oplader, of zoek je een oplader die de levensduur van je batterij zo goed mogelijk bewaart? Wat je vraag ook is, de experts van Multitools staan voor je klaar met onafhankelijk advies, zodat je de juiste keuze kunt maken!