K25 Tactical 19265 Reddingsmes

K25 Tactical 19265 Reddingsmes

K25 Tactical 19265 Reddingsmes

€ 28,01
Direct leverbaar
  • Boven € 70,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85 - 071 0000

K25 Tactical 19265 - Het K25 Tactical 19265 reddingsmes is een onmisbare metgezel voor elke avonturier die zich niet in het duister wil bevinden. Met zijn geïntegreerde kleine LED-lamp in het handvat, biedt dit mes heldere verlichting voor zelfs de meest donkere omgevingen, waardoor het ideaal is voor close-up taken. Dit veelzijdige mes is een ware allrounder, geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Het clippoint lemmet, vervaardigd uit 7Cr17MoV staal, is uitgerust met een gedeeltelijke karteling en wordt veilig vergrendeld door middel van een linerlock mechanisme. De zwarte titanium coating van het lemmet biedt niet alleen duurzaamheid, maar geeft het mes ook een stoere uitstraling. Dankzij de duimpinnen kan het lemmet moeiteloos met één hand worden geopend. Met een lengte van 9,5 cm en een dikte van 2,9 mm, is het lemmet robuust en klaar voor elke uitdaging.

Dit reddingsmes onderscheidt zich met zijn handige functies, waaronder een gordelsnijder en een wolfraam glasbreker, wat essentieel kan zijn in noodsituaties. Bovendien, voor de ware survival liefhebber, is een vuurstarter geïntegreerd in het handvat, waardoor het mogelijk is om snel en efficiënt een kampvuur te ontsteken.

Het handvat van zwart aluminium biedt een stevige grip en is voorzien van een handige clip, zodat het mes altijd binnen handbereik is. Als kers op de taart wordt het mes geleverd met een zwarte MOLLE compatibel nylon riemetui, waardoor het gemakkelijk en veilig kan worden meegenomen tijdens elk avontuur.

Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbaar reddingsmes voor noodsituaties, het K25 Tactical 19265 reddingsmes is de ultieme keuze. Met zijn indrukwekkende functionaliteit en duurzaamheid, biedt dit mes gemoedsrust en prestaties, waar je ook gaat.

Specificaties
MerkK25
Artikelnummer19265
Totale lengte (cm)22,3
Materiaal lemmet7Cr17MoV
Lengte lemmet (cm)9,5
Dikte lemmet (mm)2,9
Lengte handvat (cm)12,8
Materiaal heft/greepAluminium
Gewicht (gram)154
VergrendelingLinerlock
Model lemmetClip-point
Type snedeGedeeltelijk gekarteld
KleurZwart
SheathNylon (MOLLE compatibel)
Met clipJa
Eenhandig te openenJa
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: K25 Tactical 19265 Reddingsmes
Jouw rating