Bowie messen

Echte Bowie messen, van blank staal of van damast staal, zijn vernoemd naar een legendarisch persoon kolonel James ''Jim' Bowie. Een Texaanse volksheld uit begin 1800.

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 172

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Damascus Bowie Large Hunting Knife

  Damascus Bowie Large Hunting Knife

  1 review(s)
  Damascus Large Hunter Knife - Dit gigantische bowiemes is 38 cm lang en heeft een lemmet lengte van ongeveer 24,5 cm. Het mes heeft een damast lemmet met een nikkel silveren guard en pommel. Het heft is van mooi donker hout. Het mes wordt geleverd met een bruin lederen sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 149,45

  Onze prijs € 140,45

 • Ridge Runner Montana Toothpick

  Ridge Runner Montana Toothpick

  8 review(s)
  Ridge Runner Montana Toothpick 13.5 INCH -
  Dit is een machtig mes voorzien van een 8 1/4 "roestvrijstalen en glad lemmet. Het mes is voorzien van een stevig pakkawood heft met rvs bewaker en bolsters. Hierdoor heeft het mes een slank en comfortabele grip. Een massief 13 5/8" survival mes dat alle uitdagingen in het leven aan kan.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 39,50

  Onze prijs € 36,45

 • D-Guard Bowie

  D-Guard Bowie

  1 review(s)

  Colt D-Guard Bowie - De Colt D-Guard Bowie van SZCO suplies heeft een prachtig decoratief geëtst carbonstaal lemmet van 26 cm. Dit klasse Bowie mes wordt geleverd in een luxe bruine lederen riem schede. Carbonstaal is zelf te slijpen en blijft lang scherp. 


  Onderhoudsadvies: Berg een mes van carbonstaal altijd droog op. En voorzie het lemmet van speciale olie of pasta, zeker als je het mes langere tijd niet gebruikt. Zo heb je jarenlang plezier van je mes.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 78,45

  Onze prijs € 73,45

 • Colt .45 Bowie

  Colt .45 Bowie

  2 review(s)
  De Colt .45 Bowie is een pracht formaat bowie mes. Dit vaste mes van damast staal heeft een mooie clip point. Dit maakt het mes tot een erg mooi mes. Door het wat bescheiden formaat oogt het een klein mes, maar eenmaal vast in de hand blijkt dit erg mee te vallen. De messing guard geeft de full tang een compleet uiterlijk en ook de messing pommel maakt het mes af. Het handvat van herten gewei maakt dat dit mes direct gelinkt wordt aan "outdoor" en "jacht". Dit is ook exact waar het het best tot zijn recht komt. Geleverd met leren sheath en gratis belevingsgevoel.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 112,45

  Onze prijs € 105,45

 • Apache Bowie 3266

  Apache Bowie 3266

  4 review(s)

  Apache Bowie 3266 - Eenvoud straalt klasse uit! Dit full tang bowiemes van SZCO suplies met een totale lengte van 33 cm en een lemmet van 20,5 cm bewijst dit. Het lemmet en de bolsters zijn van Carbon steel, het cremekleurige heft is gemaakt van bot. Daarnaast geeft het speypoint lemmet van ongeveer 4 cm breed het bowie mes een machete-achtige uitstraling. Het mes wordt geleverd met een donkerbruin lederen riem sheath waar een decoratief koord doorheen geweven is.


  Onderhoudsadvies: Berg een carbonsteel mes altijd droog op. Het lemmet regelmatig onderhouden met speciale olie of pasta, zorgt dat je jarenlang plezier hebt van dit bowiemes.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 23,45

  Onze prijs € 22,45

 • Timber Rattler 12 Inch Dark Pakka Bowie Knife

  Timber Rattler 12 Inch Dark Pakka Bowie Knife

  3 review(s)
  Timber Rattler 12 Inch Dark Pakka Bowie Knife - dit full-tang vaststaande mes komt uit de Sooner collectie van Timber Rattler. Het 12 inch lange bowie mes heeft een 7 1/2 inch lemmet en is voorzien van een pakkawood heft en messing guard / hiel, klinknagels en pommel. Het mes wordt geleverd met een lederen sheath welke met een drukknop wordt vastgezet.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 59,95

  Onze prijs € 55,00

 • Ridge Runner Renegade Bowie Knife

  Ridge Runner Renegade Bowie Knife

  5 review(s)
  Ridge Runner Renegade Bowie Knife - dit imposante vaste mes van Ridge Runner heeft een totale lengte van 38,10 cm. Een ijzersterk mes met een full-tang blad en een lemmet van 24,75 cm. Het smalle heft (3 cm) is van pakkawood met zilverkleurige klinknagels. De pommel en de guard zijn van roestvrijstaal. Dit mes wordt geleverd met een nylon riem sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 59,95

  Onze prijs € 55,00

 • JKR0334 vast mes

  JKR0334 vast mes

  3 review(s)

  JKR0334 Vast mes


  Survival mes van het merk JKR.
  Het heft is gemaakt van aluminium.
  Het lemmet is 25 cm lang.
  Met o.a. : Compas en een wetsteen en nog meer handige tools tijdens het survivallen.

  Direct leverbaar

  € 31,45
 • Case Cutlery Jim Bowie Special Edition

  Case Cutlery Jim Bowie Special Edition

  1 review(s)
  De Case Jim Bowie Special Edition is een bowie, met inscriptie van Job Case, die we met trots aanbieden. Dit enorme vaste mes wordt met chirurgische scherpte afgeleverd. De waarschuwing op de doos staat er niet voor niets, deze bowie is extreem scherp. Het kortere handvat, gemaakt van kunststof (synthetisch) val niet uit de toon, het enorme lemmet is niet overdreven groot. Dit mes is precies zoals een bowie zou moeten zijn. Wanneer je dit mes aanschaft voor gebruik, zal je niet teleurgesteld worden. Bestel je dit mes voor de sier en als verzamelings object, ook dan zal je blij zijn en grote ogen slaan. Hij mag er zijn, op welk vlak dan ook. Geleverd met leren sheath en gift box.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 334,45

  Onze prijs € 314,45

 • India Damascus Bowie

  India Damascus Bowie

  1 review(s)
  De India Damascus Bowie is een full tang bowie die India en bowie bij elkaar haalt. Dit trefpunt van verschillen heeft een mooi mes opgeleverd. De damast stalen uitstraling van het lemmet is een streling voor het oog. Het handvat van kunststof ligt fijn in de hand. Dit komt door een naar het eind toe breder lopend uiteinde én doordat het handvat niet rond is maar ovaal. Dit zorgt er voor dat het handvat erg prettig in de palm rust. De inkepingen zorgen voor meer grip, alsmede een mooie versiering en benadrukken het Indiaas karakter. De messing guard geeft het samen met de witte inleg in het handvat een wat sierlijke uitstraling. Prettig mes. Geleverd met leren sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 118,45

  Onze prijs € 111,45

 • Frost Cutlery Ocoee River Bowie - OC-157

  Frost Cutlery Ocoee River Bowie - OC-157

  1 review(s)
  Frost Cutlery Ocoee River Bowie - OC-157 - Dit fraaie bowie mes heeft een stijlvolle uitstraling, ligt goed in de hand en goed draagbaar vanwege de acceptabele lengte van het lemmet en heft.
  Zo is de lengte van het lemmet 10 cm en het heft eveneens 10 cm. Het betreft een full tang mes. Het heft bestaat uit imitatie parel, rood-bruin hout en nikkel silveren spacer stripes. De finger guard is eveneens van nikkel silver. Het mes wordt geleverd met een nylon riem-sheath.

  English:
  Frost Ocoee Small Bowie. 8" overall. 4" stainless blade. Full tang. Imitation pearl and brown wood handles with nickel silver spacer stripes and nickel silver finger guard. Black nylon belt sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 42,45

  Onze prijs € 39,45

 • Frost Whitetail Damascus Bowie 20 cm

  Frost Whitetail Damascus Bowie 20 cm

  1 review(s)
  De Frost Whitetail Damascus Bowie is een mooi formaat damast stalen bowie mes. Eenmaal uit de leren sheath voelt het mes zich direct thuis in de hand. Het handvat van herten gewei vormt zich bijna naar de hand, terwijl dit wellicht juist andersom is. Hoe dan ook, handpalm en handvat voelen elkaar aan. Dit mes ligt prettig in de hand wat betreft gewicht en ook de uitstraling doet geen afbreuk aan het beeld van de Whitetail messen. Ook dit mes doet er toe.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 302,45

  Onze prijs € 284,45

 • Bear & Son Damascus Bowie

  Bear & Son Damascus Bowie

  1 review(s)
  Bear & Son Damascus Bowie - de totale lengte van dit bowie mes is 36.51 cm. Volledige tang. Het bevat witte gladde beenhandvatten met koperen kap en een zwarte leren riemschede. Beperkte voorraad.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 385,45

  Onze prijs € 362,45

 • Rough Rider Finger Groove Bowie

  Rough Rider Finger Groove Bowie

  2 review(s)
  De Rough Rider Bowie wil direct doen wat hij moet doen wanneer je hem in de hand hebt. Het houten heft met uitsparingen voor de vingers voelt glad aan, maar zonder de grip te verliezen. Dit prachtig vorm gegeven Bowie mes kantelt licht en wil aan de slag, probeer dat maar eens te negeren! Dat kan alleen wanneer je hem opbergt in de meegeleverde nylon foedraal, dan komt de Rough Rider tot rust. En ook jij kan even bijkomen van dit werkpaard. Roestvrij staalblad, nikkel zilveren guard, dubbele koperen klinknagels en een lanyard hole. 21.59 cm drop-point blad en de dikte van het blad is 0.32 cm. Het gehele mes is 35.56 cm lang. Inclusief Nylon sheath. Gemaakt in China. Bot is een natuurlijk handvatmateriaal dat vatbaar is voor scheuren. Sommige messen kunnen daardoor scheuren bevatten rondom de pinnen of steunen. Sommige grepen reageren anders op geverfd materiaal.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 48,45

  Onze prijs € 45,45

 • TOPS Longhorn Bowie

  TOPS Longhorn Bowie

  1 review(s)
  De TOPS Longhorn Bowie is ook al zo'n overtuigend mes van TOPS. De kracht spat er van af wanneer je hem uit de nylon hoes neemt. Ook qua gewicht mag dit vaste bowie mes er zijn. Hier kun je mee aan de slag. Het kunststof handvat ligt fijn in de hand en heeft een prima greep. De lanyard hole geeft het mes een volwaardige uitstraling en maakt het af. Deze full tang is overal mee te nemen en dat gewicht compenseer je wel met trots! Dit is een mes voor iedereen die van buitern zijn houdt en er bezig. Het laat je niet in de steek. Het 1095 carbon staal is een soort waar je blind op kunt vertrouwen. De vinger uitsparing geeft net wat meer grip en zodoende kun je meer kracht geven op een veilige manier én tevens is het mogelijk om wat fijner snijwerk te leveren. Een echte all rounder dus. Top van TOPS!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 324,45

  Onze prijs € 304,45

 • Case Cutlery white Bowie Knife

  Case Cutlery white Bowie Knife

  1 review(s)
  Case Cutlery 02000 fixed blade white Bowie Knife - Dit prachtige bowie mes is gemaakt door W.R. Case & Sons Cutlery. Het is een van de meest bekende namen uit de messen industrie. Het bedrijf is opgericht in 1889 en is een innoverend bedrijf ondanks het old-fashioned productie process. De messen zijn handgemaakt en hebben allemaal een typisch historische inslag. De lengte van het massieve lemmet is 24 cm en is gemaakt van chirurgisch staal. Het heft is inclusief de finger guard 12,5 cm. Het bijzondere aan dit bowie-mes is de witte synthetische uitstraling van het heft in combinatie met de messing finger guard en messing klinknagels. Dit bowie mes wordt geleverd in een stijlvolle gevoerde doos met een lederen riem-sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 312,45

  Onze prijs € 293,45

 • H&R Deer Bone Joint Bowie met sheath

  H&R Deer Bone Joint Bowie met sheath

  1 review(s)
  Dit H&R Deer Bone Joint Bowie mes is een elegant mes uit de H&R lijn. Prachtige messen met benen heft, gemaakt en bedoeld om te snijden. Het is Spanje gemaakte mes van Duits staal ligt prettig in de hand. Ideeal om mee te nemen op en wandeltocht of jachtpartij. Prachtig om te geven als cadeau. Geleverd met leren sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 150,45

  Onze prijs € 141,45

 • Hen and Rooster Red Stag Bowie met sheath

  Hen and Rooster Red Stag Bowie met sheath

  1 review(s)
  De H&R Red Stag Bowie is een bowie gemaakt in Spanje. Het handvat van rood herten gewei met zilverkleurige pommel en guard vallen direct op. Dit mes betreft er een uit een serie van 200, eerste productie. Net als de overige messen van Hen & Rooster is ook dit vaste mes gemaakt van Duits staal van uitstekende kwaliteit, gefabriceerd onder hoge eisen. Het clip point lemmet heeft een iets afwijkende vorm van de reguliere clip point en heeft hierdoor wat meer design en iets ruigs. Het handvat is iets bol en ligt prima in de hand. Ook dit mes wordt geleverd met leren sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 165,45

  Onze prijs € 155,45

 • H&R Red Stag Bowie met sheath

  H&R Red Stag Bowie met sheath

  1 review(s)
  De H&R Red Stag Bowie is een mooi handzaam formaat bowie mes. Gemaakt in Spanje, afgewerkt met rood herten gewei. De nikkel guard geeft het mes een wat luxer voorkomen, wat niet een onder presteren inhoudt. In tegendeel, dit mes toont de Spaanse gedrevenheid waar dit land toch wel bekend om staat. De Hen & Rooster bowie is vervaardigd van Duits staal en die reputatie is eveneens bekend. Het mes voelt erg prettig aan en samen met de uitsparingen voor de vingers zorgt dit voor een prettige grip.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 165,45

  Onze prijs € 155,45

 • Hen and Rooster Blue Stag Bowie met sheath

  Hen and Rooster Blue Stag Bowie met sheath

  1 review(s)
  De H&R BlueStag Bowie is een bowie gemaakt in Spanje. Het handvat van blauw herten gewei met messing kleurige pommel en guard vallen direct op. Dit mes betreft er één uit een serie van 200, eerste productie. Net als de overige messen van Hen & Rooster is ook dit vaste mes gemaakt van Duits staal van uitstekende kwaliteit, gefabriceerd onder hoge eisen. Het lemmet maakt helder waar het mes voor bedoeld is; jacht, buiten, outdoor. Bovenop het lemmet is het deel na het handvat geribbeld, zodat met de duim kracht gezet kan worden om beter te kunnen snijden. Ook dit mes wordt geleverd met leren sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 162,45

  Onze prijs € 152,45

 • Damascus skinner knife

  Damascus skinner knife

  1 review(s)
  Damascus Skinner knife heeft een totale lengte van 20,5 cm met een lemmet van 10 cm en het weegt 210 gram. Het mes is van Damascus staal met aan de bovenkant een aantal kartels. Het Skinner mes heeft een doorlopende angel. Het geweldige handvat is gemaakt uit zwart hoorn met bruine rijke korrel houten bekleding. Het mes wordt geleverd in een stevig bruin lederen riem holster.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 74,45

  Onze prijs € 69,45

 • Bear & Son American Bowie Stag

  Bear & Son American Bowie Stag

  1 review(s)
  Bear & Son Amerikaanse Bowie - De totale lengte van dit bowie mes is 31 cm. Het 440 roestvrijstalen lemmet, met doorlopende angel, is 19 cm. Het gelakte heft gemaakt van hoorn wordt vervolgd door een messing bewaker en messing klinknagels. Het mes wordt geleverd met een licht bruine lederen riem sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 174,45

  Onze prijs € 163,45

 • Gil Hibben Highlander Bowie Damascus - GH627D

  Gil Hibben Highlander Bowie Damascus - GH627D

  1 review(s)
  Gil Hibben Highlander Bowie Damascus - GH627D- Dit klassieke roestvrij meesterwerk van United Cutlery, is ontworpen met de oude Hooglanders in het achterhoofd. Het 1248 gelaagde Damascus staal lemmet heeft een massief metalen handbescherming en pommel met een roestvrij draad-gewikkeld handvat voor een strakke greep. Inclusief een lederen riem kliksluiting schede.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 192,50

  Onze prijs € 179,45

 • RAMBO First Blood Part 1 Signature Edition Knife

  RAMBO First Blood Part 1 Signature Edition Knife

  4 review(s)
  Rambo First Blood Part 1 Signature Edition Knife - Dit gesigneerde bowie mes betreft het bekende mes van John Rambo uit de eerste RAMBO film First Blood. Op het lemmet is de handtekening van Sylvester Stallone gegraveerd. Het is een bowie mes welke gelimiteerd en genummerd is. De holle handgreep bevat een survivalkit en kompas. Ook is het mes voorzien van een (kruiskop)schroevendraaier. Dit stevige outdoor mes wordt geleverd in een stijlvolle verpakking en met een lederen sheath.

  Lemmet lengte: 20,5 cm
  Totale lengte: 35,2 cm
  Dikte lemmet: 5,3 mm
  Hoogte lemmet: 3,7 cm
  Staalsoort: Top quality 420 roestvrij staal
  Hardheid: onbekend
  Type snede: plain edge
  Afwerking lemmet: mat/half glanzend
  Materiaal handgreep: gewikkeld touw
  Gewicht: 417 gram.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 189,95

  Onze prijs € 165,00

 • USMC Combat Knife with leather sheath

  USMC Combat Knife with leather sheath

  3 review(s)
  USMC Combat Knife with leather sheath - Dit mes is enorm populair, er is een enorme run op dit mes. Dit houdt in dat onze voorraad snel op kan zijn.Het gaat hier om een survival mes officieel gelicenceerd door USMC. Het mes heeft een 420 roestvrijstalen blad met een zwarte coating. Het messcherpe clip-point lemmet is 18 cm lang en is voorzien van een blood groove.Het heft is 13 cm lang en omwikkeld met leder, op eenzelfde manier zoals deze door de traditionele marine gedragen wordt. Het heft is voorzien van een finger guard met een zwarte coating en een pommel. Het gaat hier om een mes van top kwaliteit en wordt geleverd met een lederen sheath. Echt een aanrader!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 52,50

  Onze prijs € 48,45

 • Bowie Full Tang Walnut

  Bowie Full Tang Walnut

  1 review(s)
  Frost Cutlery Bowie Full Tang Walnut - Deze fraaie full tang bowie heeft een totale lengte van 26,67 cm. Het clip point roestvrijstalen blad heeft een lengte van 15,24. Het heft is van walnoten hout en is voorzien van een messing guard. Het vaste mes wordt geleverd met een bruine lederen riem sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 36,45

  Onze prijs € 34,45

 • Joker Bowie CT101

  Joker Bowie CT101

  1 review(s)
  Joker Bowie CT101 - Dit fraaie Bowie jachtmes van Joker maakt indruk en heeft een unieke uitstraling doordat het handvat handmatig bewerkt is. Het handvat is vervaardigd uit hertengewei waarin de kop van een zwijn verwerkt is en daarnaast heeft dit handvat aan het uiteinde een "kroon". Het vaststaande mes heeft een totale lengte van 37 cm en het lemmet is 25 cm lang. Het handvat steekt sierlijk af bij het spiegelgladde lemmet van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Samen met de roestvrijstalen stootplaat vormt het één geheel. In de stootplaat vind je twee ringopeningen waarmee het mes eveneens als speer te gebruiken is. Het bowie mes wordt inclusief een bruin luxe leren riemschede geleverd.

  Direct leverbaar

  € 202,45
 • Linder Bowie knife 176425

  Linder Bowie knife 176425

  1 review(s)
  Linder LI 176425. Een fantastisch roestvast Bowie mes van Linder met een totale lengte van 38 cm en een lemmet van 25 cm. Een full tang mes met origineel hert handgreep. Het heft heeft 3 mooie sierlijke klinknagels. Het mes wordt geleverd met een bruin lederen riem schede met lederen koord. Het mes weegt 596 gram en ligt prettig in de hand. Echt een topper in het assortiment van Messen.nl

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 319,45

  Onze prijs € 300,45

 • Case cutlery Bowie Black

  Case cutlery Bowie Black

  1 review(s)
  De Case cutlery Bowie Black is een bowie die we met trots aanbieden. Dit enorme vaste mes wordt met chirurgische scherpte afgeleverd. De waarschuwing op de doos staat er niet voor niets, deze bowie is extreem scherp. Het kortere handvat, gemaakt van kunststof (synthetisch) valt niet uit de toon, het enorme lemmet is niet overdreven groot. Dit mes is precies zoals een bowie zou moeten zijn. Wanneer je dit mes aanschaft voor gebruik, zal je niet teleurgesteld worden. Bestel je dit mes voor de sier en als verzamelings object, ook dan zal je blij zijn en grote ogen slaan. Hij mag er zijn, op welk vlak dan ook. Geleverd met leren sheath en gift box.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 314,45

  Onze prijs € 295,45

 • Colt Bowie Fixed Blade Knife CT418

  Colt Bowie Fixed Blade Knife CT418

  2 review(s)
  Colt Bowie Fixed Blade Knife CT418 - Dit mes is gemaakt van duurzame materialen en belooft dat je er jarenlang plezier van kunt hebben. De totale lengte van dit Bowie mes is 32 cm. De lengte van het lemmet is 18.5 cm en is gemaakt van hoorn, afgewerkt met messing. In het heft is een sleutelkoord aangebracht. Op het mes zelf is een stevige messing guard aangebracht. Gemaakt in Pakistan.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 77,45

  Onze prijs € 72,45

 • Black Widow Bowie

  Black Widow Bowie

  6 review(s)
  Black Widow Bowie 210451 - Een karakteristiek bowie mes waarmee alles te snijden is. De Black Widow Bowie is gemaakt van duurzame materialen. De totale lengte is 35 cm en het lemmet is 20 cm. Aan het einde van het lemmet, tegen de vingerbeschermer aan, ligt een kartel, een tussenstuk waarmee het mes een extra dimensie krijgt. Zowel het lemmet als het handvat is bewerkt met een goudkleurige toplaag. In het heft zijn verschillende details verwerkt die tesamen een mooi kunstwerk opleveren. Het heft is van zwarte compositie en de pommel en vingerbeschermer met uitsparing voor de wijsvinger een goudkleurige coating. Het mes ligt goed in de hand De Black Widow Bowie wordt geleverd tesamen met een zwarte nylon foedraal. Dit mes heeft een prima kwaliteit/prijs verhouding.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 33,45

  Onze prijs € 31,45

 • Damascus Bowie

  Damascus Bowie

  1 review(s)
  De Damascus Bowie is een schitterend handgemaakt damast bowie mes. Het mes doet wat luxe aan door de gekleurde hard houten ringen bij de messing guard en pommel. Het hoornen heft ligt, iets bol gevormd, prettig en exact in de handpalm naast de muis van de hand. Dit is heel even wennen, maar voelt vrij snel natuurlijk aan. Het mes wordt geleverd met een stevig leren sheath met drukknop en mogelijkheid om aan de riem te hangen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 108,45

  Onze prijs € 101,45

 • Frost Whitetail Bowie WT018 Stag

  Frost Whitetail Bowie WT018 Stag

  1 review(s)
  De Frost Whitetail Bowie is een mooie full tang bowie. Het straight back lemmet wordt door een messing guard gescheiden van het handvat. Dit handvat van herten gewei eindigt met een messing pommel. Het mes ligt erg soepel en prettig in de hand. Het gebogen handvat lijkt onhandig, echter maakt het juist dat het mes zich prima in de handpalm beweegt. Fijn mes voor wat grover gebruik, maar ook voor subtieler snij en hak werk.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 57,45

  Onze prijs € 54,45

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 172

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5