Bowie messen

Echte Bowie messen, van blank staal of van damast staal, zijn vernoemd naar een legendarisch persoon kolonel James ''Jim' Bowie. Een Texaanse volksheld uit begin 1800.

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 165

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Joker Bowie CN100

  Joker Bowie CN100

  1 review(s)
  Joker Bowie CN100 - Dit prachtige vaststaande bowie mes heeft een karakteristiek uiterlijk. Het brede handvat is vervaardigd uit authentiek hertengewei met aan het uiteinde een "kroon". Het spiegelgladde lemmet is gemaakt van roestvrij MoVa 1.4116 staal evenals de stootplaat. In de stootplaat vind je twee ringopeningen waarmee het mes eveneens als speer te gebruiken is. Het bowie mes wordt inclusief een bruin luxe leren riemschede geleverd. De totale lengte van het mes is 32,5 cm en de lengte van het lemmet van dit jachtmes is 20 cm.

  Direct leverbaar

  € 142,45
 • Damascus Bowie Large Hunting Knife

  Damascus Bowie Large Hunting Knife

  1 review(s)
  Damascus Large Hunter Knife - Dit gigantische bowiemes is 38 cm lang en heeft een lemmet lengte van ongeveer 24,5 cm. Het mes heeft een damast lemmet met een nikkel silveren guard en pommel. Het heft is van mooi donker hout. Het mes wordt geleverd met een bruin lederen sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 149,45

  Onze prijs € 140,45

 • Timber Rattler Sinful Spiked Bowie Knife with nylon sheath

  Timber Rattler Sinful Spiked Bowie Knife with nylon sheath

  8 review(s)
  Timber Rattler Sinful Spiked Bowie Knife with nylon sheath - Met dit overweldigende bowie-mes ben je op ieder gevecht voorbereid. De grootse uitstraling en fijne afwerking maken dit mes tot een must have in je survival verzameling. Het mes heeft een totale lengte van 38 cm waarvan het lemmet 24 cm lang en 6cm breed is. Het mes heeft aan de bovenkant een gekarteld blad en is voorzien van blood groove uitsparingen. Op het lemmet is de Timber Rattler logo zichtbaar. Het ergonomische handvat met vingergroeven bevat een roesvrijstalen pommel en een robuuste vingerbeschermer van hetzelfde materiaal. De fraaie klinknagels zijn eveneens van roestvrijstaal en de doorlopende tang van het lemmet is zichtbaar in het heft. Het mes wordt geleverd met een bijpassende zwarte nylon sheath en verpakt in een Timber Rattler verpakking. Dit Bowie-mes maakt indruk, een aanrader!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 52,50

  Onze prijs € 42,50

 • Colt .45 Bowie

  Colt .45 Bowie

  2 review(s)
  De Colt .45 Bowie is een pracht formaat bowie mes. Dit vaste mes van damast staal heeft een mooie clip point. Dit maakt het mes tot een erg mooi mes. Door het wat bescheiden formaat oogt het een klein mes, maar eenmaal vast in de hand blijkt dit erg mee te vallen. De messing guard geeft de full tang een compleet uiterlijk en ook de messing pommel maakt het mes af. Het handvat van herten gewei maakt dat dit mes direct gelinkt wordt aan "outdoor" en "jacht". Dit is ook exact waar het het best tot zijn recht komt. Geleverd met leren sheath en gratis belevingsgevoel.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 112,45

  Onze prijs € 105,45

 • Timber Rattler Jungle Fury Bowie - TR88

  Timber Rattler Jungle Fury Bowie - TR88

  5 review(s)
  Timber Rattler Jungle Fury Bowie - TR88. De Tomber Rattler Jungle Fury is een bowiemes en laat je nooit in de steek! Het hardhouten heft met (gespoten) messing pommel en - guard ligt stevig in de hand. Het lemmet is van roestvrijstaal en is messcherp. Met het blood-groove gedeelte kun je gemakkelijk op jacht. De lengte van het bowiemes is 40,5 cm. Het lemmet is 27,5 cm. Dit bowiemes wordt geleverd met een licht bruine lederen riem sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 49,95

  Onze prijs € 45,45

 • Joker Bowie CC96

  Joker Bowie CC96

  3 review(s)
  Joker Bowie CC96 - Dit fraaie bowie mes van de Spaanse fabrikant Joker heeft behalve een spiegelglad lemmet met bijbehorende stootplaat een gelakt heft vervaardigd uit hertengewei welke is voorzien van roestvrijstalen en gepolijste klinknagels. Eveneens is in het heft een koordoog aangebracht met daarin een karakteristieke leren koord. Het bowie mes heeft een MoVa 1.4166 roestvrijstalen lemmet van 16 cm. De totale lengte is 28,5 cm. Het mes is uit één stuk staal gefabriceerd. Dit jachtmes heeft een gewicht van 350 gram. Een luxe riemschede van leer wordt meegeleverd. Op de schede is het logo van Joker geëtst.

  Direct leverbaar

  € 140,95
 • Case Cutlery Jim Bowie Special Edition

  Case Cutlery Jim Bowie Special Edition

  1 review(s)
  De Case Jim Bowie Special Edition is een bowie, met inscriptie van Job Case, die we met trots aanbieden. Dit enorme vaste mes wordt met chirurgische scherpte afgeleverd. De waarschuwing op de doos staat er niet voor niets, deze bowie is extreem scherp. Het kortere handvat, gemaakt van kunststof (synthetisch) val niet uit de toon, het enorme lemmet is niet overdreven groot. Dit mes is precies zoals een bowie zou moeten zijn. Wanneer je dit mes aanschaft voor gebruik, zal je niet teleurgesteld worden. Bestel je dit mes voor de sier en als verzamelings object, ook dan zal je blij zijn en grote ogen slaan. Hij mag er zijn, op welk vlak dan ook. Geleverd met leren sheath en gift box.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 334,45

  Onze prijs € 314,45

 • India Damascus Bowie

  India Damascus Bowie

  1 review(s)
  De India Damascus Bowie is een full tang bowie die India en bowie bij elkaar haalt. Dit trefpunt van verschillen heeft een mooi mes opgeleverd. De damast stalen uitstraling van het lemmet is een streling voor het oog. Het handvat van kunststof ligt fijn in de hand. Dit komt door een naar het eind toe breder lopend uiteinde én doordat het handvat niet rond is maar ovaal. Dit zorgt er voor dat het handvat erg prettig in de palm rust. De inkepingen zorgen voor meer grip, alsmede een mooie versiering en benadrukken het Indiaas karakter. De messing guard geeft het samen met de witte inleg in het handvat een wat sierlijke uitstraling. Prettig mes. Geleverd met leren sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 118,45

  Onze prijs € 111,45

 • Frost Bowie HK0375

  Frost Bowie HK0375

  1 review(s)
  De Frost Bowie HK0375 doet iets met je. In eerste instantie ben je geneigd aan dit mes voorbij te gaan misschien. Iets maakt het dat hij opvalt. Opvalt in de zin van dat het niet helemaal een serieus mes lijkt. En opvalt omdat het door zijn voorkomen juist een mes is waar je naar toe wilt. Tweestrijd dus. Deze Frost Bowie HK0375 is een ware topper. Neem dat maar aan. Een full tang met kunstof handvaten die zich kroont met een bijzonder lemmet. Enigszins neigt het naar een tanto lemmet. Bovenop het lemmet zit een fijne tand zaag. Heel fijn voor wat licht zaag werk. Het lemmet heeft een uitsparing voor de vinger. Zo is het mes nog beter te hanteren. Aan het uiteinde zit een lanyard hole, ideaal om het mes op een nadere manier te bevestigen dan de meegeleverde nylon sheath. En als punt zit er een glas breker. Dit zien we vaker bij rescue messen terug. Dit mes is door vorm en functies breed inzetbaar. Een topper dus. Even wennen misschien, maar dan heb je wel wat.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 27,45

  Onze prijs € 25,45

 • Frost Cutlery Ocoee River Bowie - OC-157

  Frost Cutlery Ocoee River Bowie - OC-157

  1 review(s)
  Frost Cutlery Ocoee River Bowie - OC-157 - Dit fraaie bowie mes heeft een stijlvolle uitstraling, ligt goed in de hand en goed draagbaar vanwege de acceptabele lengte van het lemmet en heft.
  Zo is de lengte van het lemmet 10 cm en het heft eveneens 10 cm. Het betreft een full tang mes. Het heft bestaat uit imitatie parel, rood-bruin hout en nikkel silveren spacer stripes. De finger guard is eveneens van nikkel silver. Het mes wordt geleverd met een nylon riem-sheath.

  English:
  Frost Ocoee Small Bowie. 8" overall. 4" stainless blade. Full tang. Imitation pearl and brown wood handles with nickel silver spacer stripes and nickel silver finger guard. Black nylon belt sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 42,45

  Onze prijs € 39,45

 • Frost Whitetail Damascus Bowie 20 cm

  Frost Whitetail Damascus Bowie 20 cm

  1 review(s)
  De Frost Whitetail Damascus Bowie is een mooi formaat damast stalen bowie mes. Eenmaal uit de leren sheath voelt het mes zich direct thuis in de hand. Het handvat van herten gewei vormt zich bijna naar de hand, terwijl dit wellicht juist andersom is. Hoe dan ook, handpalm en handvat voelen elkaar aan. Dit mes ligt prettig in de hand wat betreft gewicht en ook de uitstraling doet geen afbreuk aan het beeld van de Whitetail messen. Ook dit mes doet er toe.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 302,45

  Onze prijs € 284,45

 • H&R Rams Horn Bowie - Uitlopend model

  H&R Rams Horn Bowie - Uitlopend model

  1 review(s)
  HR Rams Horn Bowie - Hen Rooster Messen - Vast mes met echte ramhandvatten. Het mes is 23.81 cm lang, bevat een roestvrij blad van 13.65 cm en heeft een volledige tangconstructie. Het product wordt geleverd met een lederen sheath. Gemaakt in Spanje, model HR-5003RH. De laatste items worden vanuit de voorraad geleverd. Nu voor een zeer aantrekkelijke prijs.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 275,45

  Onze prijs € 258,45

 • Frost Whitetail Damast Bowie 17 cm

  Frost Whitetail Damast Bowie 17 cm

  1 review(s)
  De Frost Whitetail Bowie is een krachtig bowie mes, gemaakt van damast staal. Dit sierlijke staal geeft het mes een schitterend uiterlijk. Het handvat van herten gewei eindigt met een messing kleur pommel en heeft een idem guard of stootplaat. Deze full tang met drop point lemmet ligt fijn in de hand en nodigt uit tot zowel snijden als hakken. Er is niet veel verbeelding nodig om dit mes te zien hangen aan de riem van de trotse eigenaar. Klaar om gebruik te worden, gereed om te doen wat het moet doen.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 213,45

  Onze prijs € 200,45

 • Hen & Rooster Bowie

  Hen & Rooster Bowie

  1 review(s)
  De Hen & Rooster Bowie is een prettig bowie mes. Qua gewicht is het een prettig mes en voor wat betreft de grip en handvat mag dit best uitgelicht worden. Het rubberen handvat geeft ontzettend veel en goede grip, waardoor ook onder vochtige omstandigheden en gebruik dit mes in de hand blijft. De finger guard zit verstopt in het handvat en geeft veel vertrouwen door de weerstand die het biedt voor de vinger wanneer er druk wordt uitgeoefend. De lanyard geeft net wat extra en het metalen uiteinde kan zelfs gebruitk worden om mee te tikken. All round mes, geleverd met leren sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 61,45

  Onze prijs € 57,45

 • Bear & Son Damascus Bowie

  Bear & Son Damascus Bowie

  1 review(s)
  Bear & Son Damascus Bowie - de totale lengte van dit bowie mes is 36.51 cm. Volledige tang. Het bevat witte gladde beenhandvatten met koperen kap en een zwarte leren riemschede. Beperkte voorraad.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 385,45

  Onze prijs € 362,45

 • Frost Workhorse IV Small Bowie

  Frost Workhorse IV Small Bowie

  1 review(s)
  De Frost Workhorse IV Small Bowie is een mes van roestvrij staal die met name opvalt door het heft van paka hout. Paka hout is een materiaal dat deels bestaat uit hardhout en deels kunstmatig is gefabriceerd. Hierdoor ontstaat een product dat uiterlijk veel weg heeft van hout qua textuur, maar qua kleuren en duurzaamheid zijn eigenschappen ontleent aan kunststof. Het nylon foedraal wordt mee geleverd en door de zwarte kleur spring het heft helemaal mooi in het oog.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 42,45

  Onze prijs € 39,45

 • Classic Bowie 203262

  Classic Bowie 203262

  3 review(s)

  Classic Bowie 203262 - Een flinke jongen. Meteen bij uitpakken valt het formaat én het benen heft op. De sierlijke stootplaat maakt dit mes bijna tot een mini zwaard. Het oerdegelijke carbonstaal zorgt vele jaren plezier en snij-gemak. Geleverd in een lederen sheath voorzien van drukknop.


  Wanneer carbonstaal goed in de olie gezet wordt, is roestvorming te voorkomen. Koolstofstaal kenmerkt zich door het vlijmscherp kunnen slijpen van het lemmet. Door de toevoeging van koolstof maakt het ook gevoeliger voor roest. Door goede verzorging is dit te voorkomen. 

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 50,45

  Onze prijs € 47,45

 • H&R Deer Bone Joint Bowie met sheath

  H&R Deer Bone Joint Bowie met sheath

  1 review(s)
  Dit H&R Deer Bone Joint Bowie mes is een elegant mes uit de H&R lijn. Prachtige messen met benen heft, gemaakt en bedoeld om te snijden. Het is Spanje gemaakte mes van Duits staal ligt prettig in de hand. Ideeal om mee te nemen op en wandeltocht of jachtpartij. Prachtig om te geven als cadeau. Geleverd met leren sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 150,45

  Onze prijs € 141,45

 • TOPS Longhorn Bowie

  TOPS Longhorn Bowie

  1 review(s)
  De TOPS Longhorn Bowie is ook al zo'n overtuigend mes van TOPS. De kracht spat er van af wanneer je hem uit de nylon hoes neemt. Ook qua gewicht mag dit vaste bowie mes er zijn. Hier kun je mee aan de slag. Het kunststof handvat ligt fijn in de hand en heeft een prima greep. De lanyard hole geeft het mes een volwaardige uitstraling en maakt het af. Deze full tang is overal mee te nemen en dat gewicht compenseer je wel met trots! Dit is een mes voor iedereen die van buitern zijn houdt en er bezig. Het laat je niet in de steek. Het 1095 carbon staal is een soort waar je blind op kunt vertrouwen. De vinger uitsparing geeft net wat meer grip en zodoende kun je meer kracht geven op een veilige manier én tevens is het mogelijk om wat fijner snijwerk te leveren. Een echte all rounder dus. Top van TOPS!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 324,45

  Onze prijs € 304,45

 • Case Cutlery white Bowie Knife

  Case Cutlery white Bowie Knife

  1 review(s)
  Case Cutlery 02000 fixed blade white Bowie Knife - Dit prachtige bowie mes is gemaakt door W.R. Case & Sons Cutlery. Het is een van de meest bekende namen uit de messen industrie. Het bedrijf is opgericht in 1889 en is een innoverend bedrijf ondanks het old-fashioned productie process. De messen zijn handgemaakt en hebben allemaal een typisch historische inslag. De lengte van het massieve lemmet is 24 cm en is gemaakt van chirurgisch staal. Het heft is inclusief de finger guard 12,5 cm. Het bijzondere aan dit bowie-mes is de witte synthetische uitstraling van het heft in combinatie met de messing finger guard en messing klinknagels. Dit bowie mes wordt geleverd in een stijlvolle gevoerde doos met een lederen riem-sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 312,45

  Onze prijs € 293,45

 • Bear & Son American Bowie Stag

  Bear & Son American Bowie Stag

  1 review(s)
  Bear & Son Amerikaanse Bowie - De totale lengte van dit bowie mes is 31 cm. Het 440 roestvrijstalen lemmet, met doorlopende angel, is 19 cm. Het gelakte heft gemaakt van hoorn wordt vervolgd door een messing bewaker en messing klinknagels. Het mes wordt geleverd met een licht bruine lederen riem sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 174,45

  Onze prijs € 163,45

 • Hen and Rooster Red Stag Bowie met sheath

  Hen and Rooster Red Stag Bowie met sheath

  1 review(s)
  De H&R Red Stag Bowie is een bowie gemaakt in Spanje. Het handvat van rood herten gewei met zilverkleurige pommel en guard vallen direct op. Dit mes betreft er een uit een serie van 200, eerste productie. Net als de overige messen van Hen & Rooster is ook dit vaste mes gemaakt van Duits staal van uitstekende kwaliteit, gefabriceerd onder hoge eisen. Het clip point lemmet heeft een iets afwijkende vorm van de reguliere clip point en heeft hierdoor wat meer design en iets ruigs. Het handvat is iets bol en ligt prima in de hand. Ook dit mes wordt geleverd met leren sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 165,45

  Onze prijs € 155,45

 • H&R Red Stag Bowie met sheath

  H&R Red Stag Bowie met sheath

  1 review(s)
  De H&R Red Stag Bowie is een mooi handzaam formaat bowie mes. Gemaakt in Spanje, afgewerkt met rood herten gewei. De nikkel guard geeft het mes een wat luxer voorkomen, wat niet een onder presteren inhoudt. In tegendeel, dit mes toont de Spaanse gedrevenheid waar dit land toch wel bekend om staat. De Hen & Rooster bowie is vervaardigd van Duits staal en die reputatie is eveneens bekend. Het mes voelt erg prettig aan en samen met de uitsparingen voor de vingers zorgt dit voor een prettige grip.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 165,45

  Onze prijs € 155,45

 • Hen and Rooster Blue Stag Bowie met sheath

  Hen and Rooster Blue Stag Bowie met sheath

  1 review(s)
  De H&R BlueStag Bowie is een bowie gemaakt in Spanje. Het handvat van blauw herten gewei met messing kleurige pommel en guard vallen direct op. Dit mes betreft er één uit een serie van 200, eerste productie. Net als de overige messen van Hen & Rooster is ook dit vaste mes gemaakt van Duits staal van uitstekende kwaliteit, gefabriceerd onder hoge eisen. Het lemmet maakt helder waar het mes voor bedoeld is; jacht, buiten, outdoor. Bovenop het lemmet is het deel na het handvat geribbeld, zodat met de duim kracht gezet kan worden om beter te kunnen snijden. Ook dit mes wordt geleverd met leren sheath.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 162,45

  Onze prijs € 152,45

 • Timber Rattler Western Outlaw Bowie Knife and leather sheath

  Timber Rattler Western Outlaw Bowie Knife and leather sheath

  30 review(s)
  Dit Outlaw Bowie super mes heeft een totale lengte van 43 cm en een heeft een roestvrijstalen lemmet van 29 cm. Dit Timber Rattler Outlaw Bowiemes is een TOPPER. Het mes straalt kracht uit en heeft een hele mooie prijs/kwaliteit verhouding. De outlaw bowie heeft een plated messing guard, grijs hardhouten heft met een messing pommel en wordt geleverd met een lederen schede. Kortom een absolute aanrader!

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 65,00

  Onze prijs € 59,50

 • Gil Hibben Highlander Bowie Damascus - GH627D

  Gil Hibben Highlander Bowie Damascus - GH627D

  1 review(s)
  Gil Hibben Highlander Bowie Damascus - GH627D- Dit klassieke roestvrij meesterwerk van United Cutlery, is ontworpen met de oude Hooglanders in het achterhoofd. Het 1248 gelaagde Damascus staal lemmet heeft een massief metalen handbescherming en pommel met een roestvrij draad-gewikkeld handvat voor een strakke greep. Inclusief een lederen riem kliksluiting schede.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 192,50

  Onze prijs € 179,45

 • Timber Rattler 12 Inch Dark Pakka Bowie Knife

  Timber Rattler 12 Inch Dark Pakka Bowie Knife

  2 review(s)
  Timber Rattler 12 Inch Dark Pakka Bowie Knife - dit full-tang vaststaande mes komt uit de Sooner collectie van Timber Rattler. Het 12 inch lange bowie mes heeft een 7 1/2 inch lemmet en is voorzien van een pakkawood heft en messing guard / hiel, klinknagels en pommel. Het mes wordt geleverd met een lederen sheath welke met een drukknop wordt vastgezet.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 59,95

  Onze prijs € 55,00

 • Joker Bowie CC100

  Joker Bowie CC100

  1 review(s)
  Joker Bowie CC100 - Dit prachtige vaststaande bowie mes heeft een karakteristiek uiterlijk. Het handvat is vervaardigd uit hertengewei en het spiegelgladde lemmet is gemaakt van roestvrij MoVa 1.4116 staal. De stootplaat en pommel zijn eveneens van roestvrijstaal gemaakt. In de stootplaat vind je twee ringopeningen waarmee het mes eveneens als speer te gebruiken is. Het bowie mes wordt inclusief een bruin luxe leren riemschede geleverd. De totale lengte van het mes is 32,5 cm en de lengte van het lemmet van dit jachtmes is 20 cm.

  Direct leverbaar

  € 131,45
 • Ridge Runner Pronghorn Prairie Bowie Knife

  Ridge Runner Pronghorn Prairie Bowie Knife

  1 review(s)

  Ridge Runner Pronghorn Prairie Bowie Knife and Sheath - Faux Stag Antler Handle - Deer Hunting Knife -
  Dit bowie mes heeft een totale lengte van 31 cm. Het heft is van polymer met een hertenhoorn uitstraling en wordt gesierd door een roestvrijstalen pommel en guard met bloemen motief. Het 420 roestvrijstalen lemmet is 19 cm lang en heeft een satin finish. Hiermee kun je zowel snijden, hakken als skinning. Met dit mes wordt een nylon riem sheath geleverd.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 39,95

  Onze prijs € 36,75

 • Joker Bowie CT101

  Joker Bowie CT101

  1 review(s)
  Joker Bowie CT101 - Dit fraaie Bowie jachtmes van Joker maakt indruk en heeft een unieke uitstraling doordat het handvat handmatig bewerkt is. Het handvat is vervaardigd uit hertengewei waarin de kop van een zwijn verwerkt is en daarnaast heeft dit handvat aan het uiteinde een "kroon". Het vaststaande mes heeft een totale lengte van 37 cm en het lemmet is 25 cm lang. Het handvat steekt sierlijk af bij het spiegelgladde lemmet van roestvrij MoVa 1.4116 staal. Samen met de roestvrijstalen stootplaat vormt het één geheel. In de stootplaat vind je twee ringopeningen waarmee het mes eveneens als speer te gebruiken is. Het bowie mes wordt inclusief een bruin luxe leren riemschede geleverd.

  Direct leverbaar

  € 202,45
 • Linder Bowie knife 176425

  Linder Bowie knife 176425

  1 review(s)
  Linder LI 176425. Een fantastisch roestvast Bowie mes van Linder met een totale lengte van 38 cm en een lemmet van 25 cm. Een full tang mes met origineel hert handgreep. Het heft heeft 3 mooie sierlijke klinknagels. Het mes wordt geleverd met een bruin lederen riem schede met lederen koord. Het mes weegt 596 gram en ligt prettig in de hand. Echt een topper in het assortiment van Messen.nl

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 319,45

  Onze prijs € 300,45

 • Brian Wilhoite Custom Gator Getter Bowie

  Brian Wilhoite Custom Gator Getter Bowie

  1 review(s)
  Brian Wilhoite Custom Gator Getter Bowie - Brian Wilhoite begon zijn carriere bij Smoky Mountain Knife Works in 1987. Hij heeft geleerd van de meesters, zoals Kevin Pipes en vele andere ontwerp en industrie professionals, en zo zijn mes ontwerp kwaliteiten naar een hoger level kunnen brengen. Brian's werk ethiek gecombineerd met zijn talent zorgde voor een shift van de verzendafdeling naar kunst en marketing waar hij nu de senior grafisch designer is. Hij heeft verschillende verzamelmessen, blade-etches en nieuwe aangepaste jigging-patronen ontworpen door W.R.Case & Sons Cutlery Co. LGator damascus staalblad. Guard en Pommel 22.86 cm. Blad breedte 5.08 cm, blad dikte 0.48 cm, gehele mes is 36.20 cm. Inclusief lederen sheath. Gemaakt in Pakistan.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 205,45

  Onze prijs € 193,45

 • Case cutlery Bowie Black

  Case cutlery Bowie Black

  1 review(s)
  De Case cutlery Bowie Black is een bowie die we met trots aanbieden. Dit enorme vaste mes wordt met chirurgische scherpte afgeleverd. De waarschuwing op de doos staat er niet voor niets, deze bowie is extreem scherp. Het kortere handvat, gemaakt van kunststof (synthetisch) valt niet uit de toon, het enorme lemmet is niet overdreven groot. Dit mes is precies zoals een bowie zou moeten zijn. Wanneer je dit mes aanschaft voor gebruik, zal je niet teleurgesteld worden. Bestel je dit mes voor de sier en als verzamelings object, ook dan zal je blij zijn en grote ogen slaan. Hij mag er zijn, op welk vlak dan ook. Geleverd met leren sheath en gift box.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 314,45

  Onze prijs € 295,45

Van laag naar hoog sorteren

1-33 of 165

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5