Kowa Adapter Ring TSN-AR500A

Kowa Adapter Ring TSN-AR500A

Kowa Adapter Ring TSN-AR500A

€ 32,50
Direct leverbaar
  • Boven € 70,- gratis verzending binnen Nederland en België
  • Betalen op rekening of online met:
  • Betaalmethodes
  • Hulp nodig? Bel ons op +31 (0)85 - 071 0000

Kowa Adapter Ring TSN-AR500A

De Kowa Adapter TSN-AR500A is de juiste adapterring welke u nodig heeft om een Kowa Smartphone adapter te verbinden met een Kowa TSN-501 of TSN-502 spotting scope zodat u kunt digiscopen.

Let op:
Wanneer u een Kowa TSN-501 of TSN-502 spotting scope heeft met een serienummer vanaf 568106 dan heeft u deze TSN-AR500A nodig. Mocht uw spotting scope een serienummer hebben van 568105 of lager dan heeft u de TSN-AR500 nodig. Vanaf dit serienummer wordt een oculair gebruikt met een diameter van 37,5mm. (Deze kunt u vinden bij optionele accessoires).

Digiscopen is het maken van foto- en/of video-opnames door gebruik te maken van een smartphone in combinatie met een verrekijker of spotting scope. Op deze manier kunt u onderwerpen enorm vergroten/dichterbij halen waarbij zelfs de kleinste details perfect zichtbaar zijn.

Toepassing Kowa Adapter TSN-AR500A

Wanneer u uw smartphone heeft uitgerust met een Kowa smartphone adapter is het mogelijk om het met behulp van de Kowa TSN-AR500A te verbinden met de Kowa TSN-501 en TSN-502 modellen.

U kunt de adapter eenvoudig met de smartphone adapter verbinden waarna u de ring over één oculair van de spotting scope schuift. Doordat alles perfect op elkaar aansluit hoeft u geen aanpassingen meer te verrichten en heeft u gegarandeerd het beste resultaat. U bent nu klaar om te digiscopen.

Mocht er geen adapter voor uw smartphone beschikbaar zijn, informeer ons hier dan over. In veel gevallen is het geen probleem voor Kowa om een adapter voor uw smartphone te ontwikkelen.

Om het beste resultaat te verkrijgen is het raadzaam om de spotting scope op een statief te plaatsen. Dit kan eenvoudig doordat de TSN-501 en TSN-501 voorzien zijn van een statiefaansluiting. Wanneer het geheel op een statief wordt geplaatst is het tevens mogelijk om met meerdere personen door de spotting scope te kijken.

 

Wanneer u de smartphone adapter inclusief ring van de verrekijker haalt hoeft alleen nog maar de ring van de smartphone adapter verwijderd te worden. Deze smartphone adapter is tevens een beschermhoes welke om uw smartphone kan blijven en zo een goede bescherming biedt tegen vallen en stoten.

De binnendiameter van deze ring is 40mm waardoor de TSN-AR500A ook te gebruiken is met andere merken wanneer het oculair een buitendiameter heeft van 40mm. U kunt dit eenvoudig met behulp van een schuifmaat zelf opmeten:

 

 

 

Specificaties
MerkKowa
EAN4580614170697
Geschikt voorKowa TSN-501, TSN-502
KleurZwart
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld: Kowa Adapter Ring TSN-AR500A
Jouw rating