Multitools

Multitools zijn er in veel verschillende verschijningen. Zo zijn er multitools met een zakmes als hoofdfunctie, maar zijn er ook diverse tools die gericht zijn op andere toepassingen.

Populaire merken: Gerber | Leatherman | Swiss Tech | SOG | Victorinox

Van laag naar hoog sorteren

17 artikel(en)

 • SOG PowerPint Multitool in Clampackverpakking

  SOG PowerPint Multitool in Clampackverpakking

  SOG PowerPint Multitool in Clampackverpakking - Deze compacte multifunctionele mini multitool, uitgerust met 18 functies, is zeer geschikt voor huis- tuin- en keukengebruik, maar zeker ook voor professioneel gebruik. Met een lengte van slechts 12.5 cm en een gewicht van maar 119 gram is de PowerPint een geweldige all-round multitool voor in uw zak, tas, op de werkbank of rondom huis. Door SOG's unieke tandwieloverbrenging is de tool soepel in gebruik en heeft deze een verhoogde grijpkracht. vervaardigd uit stonewashed RVS en voorzien van pocket clip.


  Gereedschappen:  • Punttang

  • Combinatietang

  • Krimptang

  • Mes met glad lemmet

  • Mes met gekarteld lemmet

  • Draadknipper

  • Harde Draad Stripper

  • Platkop Schroevendraaier

  • Kruiskop Schroevendraaier

  • Magnetische Bithouder

  • Jewerly Driver

  • Schaar

  • Gordelsnijder

  • Liniaal-Meetlat

  • Vijl

  • Priem

  • Flesopener

  • Blikopener

  Direct leverbaar

  € 67,95
 • SOG PowerAssist

  SOG PowerAssist

  Een multifunctionele tool. 16 onderdelen. Geleverd met nylon sheath. Ook leverbaar in de zilveren uitvoering.

  Direct leverbaar

  € 99,95
 • SOG Baton Q3

  SOG Baton Q3

  1 review(s)
  SOG Baton Q3 - SOG introduceert een reeks minimalistische multitools voor dagelijks gebruik. Deze SOG Baton Q3 is een van de multitools in deze serie. Deze multitool beschikt over 13 functies, te weten een priem, lemmet, combi-tang, flesopener, blikopener, beitel, vijl (driezijdig), platte schroevendraaier (medium), platte schroevendraaier (klein), sieraden drijver, kruiskopschroevendraaier en een draadknipper. Deze multitool is slechts een fractie groter dan een doorsnee pen en daarom makkelijk mee te nemen in je tas of rugzak. De tools zijn gemaakt van 5CR15MOV staal en het handvat is gemaakt van zwart/grijs aluminium.

  1-2 werkdagen

  € 84,95
 • SOG PowerPlay met nylon sheath en Hex Bit Kit - PX1001N-BX

  SOG PowerPlay met nylon sheath en Hex Bit Kit - PX1001N-BX

  SOG PowerPlay - De compact gebouwde PowerPlay biedt naast de in gesloten toestand bereikbare messen (vlak en getand) een heleboel andere instrumenten: tang met draadsnijder en striptang, schroevendraaier in 4 maten, kruiskopschroevendraaier, driezijdige vijl, houtzaag, flesopener, blikopener, priem, liniaal en een gecentreerd geiuml;ntegreerd 1/4"-bithouder voor precisie schroeven. Geleverd met nylon etui.
  Totale lengte: 15,9 cm
  Lemmetlengte: 7,0 cm
  Gewicht: 116 g
  Materiaal lemmet: 5Cr13MoV
  Materiaal handvat: Roestvrij staal

  Direct leverbaar

  € 95,95
 • SOG PowerLock S60-N

  SOG PowerLock S60-N

  SOG, gepolijste RVS power lock multitool S60-N

  De SOG S60 multitool, is een zilverkleurige, gepolijste RVS multitool in een zwart nylon draagholster met een tang en 10 extra gereedschappen. Hij heet zo omdat alle gereedschappen, na geopend te zijn, worden vergrendeld. De SOG Powerlock is, na enige oefening met eacute;eacute;n hand te openen.

  Het combinatiemes, glad en gekarteld en andere gereedschappen, zijn bereikbaar als de tang geopend is. Deze andere gereedschappen zijn: Een dubbeltandige houtzaag, een driezijdige vijl, een frac14; inch houder voor een doppenset of bithouder ( niet meegeleverd ), een priem, een schaartje, een blikopener met kleine platte schroevendraaier, een platte schroevendraaier met fles opener, kruiskop schroevendraaier, en grote platte schroevendraaier. Het vergrendelde gereedschap kan eenvoudig worden gedeblokkeerd.

  Deze powerlock multitool is voorzien van punt combinatietang met draadknipper volgens gepatenteerde hefboomtechniek systeem, waarmee het knippen van draad en het vast krimpen van kabelverbindingen erg eenvoudig is, doordat de handkracht door het slimme hefboomsysteem wordt verdubbeld.

  Deze multitool wordt geleverd in een zwart nylon draagholster, voorzien van een kunststof clip welke aan de riem kan worden bevestigd, zonder dat de riem hoeft te worden los gemaakt.

  Geopend is deze S60-N een volwaardige tang met een lengte van 18 centimeter. Dicht gevouwen is hij 12 centimeter lang, 4 centimeter breed en 1,5 centimeter dik. Zijn gewicht is 324 gram.  Samenvatting SOG S60-N multitool:

  - Gepolijst RVS
  - Een gecombineerd, half glad, half gekarteld mes ( bladlengte 6,57 cm )
  - Mes en andere gereedschappen worden gelocked
  - Punttang met draadknipper met compound leverage ( knijpkracht verdubbelaar)
  - Twee soorten crimers
  - Houtzaag met dubbele tanden
  - Vijl met drie werkbladen
  - Blikopener

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 132,95

  Onze prijs € 120,98

 • SOG PowerAssist EOD S67-N

  SOG PowerAssist EOD S67-N

  SOG PowerAssist EOD S67-N -

  De SOG S67 EOD multitool, is de zilver kleurige militaire uitvoering met een C4 prikker voor explosieven experts met twee forward assist messen met lock mechanisme.
  Het gladde mes is voor rechtshandige met eacute;eacute;n hand te openen en opent zeer snel door de toegepaste veertechniek. ( toegestaan in Nederland ). Uniek is dat het kartel mes voor linkshandige ook met eacute;eacute;n hand te openen is en ook de versneller op het openingsmechanisme heeft.
  Deze SOG Assisted Technology maakt het, na enige oefening, voor iedereen mogelijk om zowel met rechts, als met links, het mes eacute;eacute;n hand te openen. De geopende messen en andere gereedschappen, zoals de vijl, de blikopener met kleine platte schroevendraaier, de brede schroevendraaier met flesopener en de C4 prikker, worden geblokkeerd in geopende stand en kunnen eenvoudig worden ontgrendeld om de gereedschappen weer op te bergen.

  Deze S67 SOG heeft ook de gepatenteerde hefboomtechniek toegepast op de tang en maakt het knippen van draad en het vast krimpen van kabelverbindingen erg eenvoudig doordat de handkracht door het slimme hefboomsysteem wordt verdubbeld.

  Deze multitool wordt geleverd in een zwart nylon draagholster, voorzien van een kunststof clip welke aan de riem kan worden geclipt, zonder dat de riem hoeft worden los gemaakt.

  Geopend is deze S67 een volwaardige tang met een lengte van 18 centimeter. Dicht gevouwen is hij 12 centimeter lang. 4 centimeter breed en 1,5 centimeter dik. Zijn gewicht is 264 gram.

  Samenvatting SOG S67 multitool:

  - Gepolijst RVS
  - Een forward assist glad mes ( bladlengte 7 cm )
  - Een forward assist gekarteld mes ( bladlengte 7 cm )
  - Messen kunnen worden gelocked
  - Punttang met draadknipper
  - Twee soorten crimers
  - Krimpers en tang werken op dubbele kracht vanwege compound leverage mechanism.
  - C 4 prikker
  - Vijl met drie werkbladen
  - Blikopener
  - Kleine platte schroevendraaier
  - Grote platte schroevendraaier
  - Flesopener
  - Liniaal in centimeters en inches.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 138,50

  Onze prijs € 126,00

 • SOG Sync II

  SOG Sync II

  1 review(s)
  SOG Sync II - De Sync II is het grotere broertje van de Sync I en is een handig en compacte multitool. Deze multitool is vastgeklikt op een kunststofhouder met clip welke als riemgesp gebruikt kan worden. Maar het kan ook worden vastgemaakt aan een rugtas oid. De gereedschappen zijn gemaakt van roestvrij staal en het handvat heeft een "Bead blasted" afwerking. De Sync II heeft 12 functies: lemmet, tang, draadknipper, draadstripper, flesopener, vijl (3-zijdig), platte schroevendraaier (medium), platte schroevendraaier (small), kruiskopschroevendraaier, priem, liniaal en schaar.

  Direct leverbaar

  Adviesprijs: € 89,95

  Onze prijs € 85,00

 • SOG SwitchPlier 2.0

  SOG SwitchPlier 2.0

  SOG SwitchPlier 2.0 - Het omstandig met twee handen openen van de tang van een multitool behoort met de SwitchPlier tot het verleden. Net als bij een zakmes opent de tangkop bij de SwitchPlier 2.0 door een druk op de knop, en de combinatietang met draadsnijder is klaar voor gebruik. Daarnaast heeft de SwitchPlier een deels gekarteld lemmet, 3 schroevendraaiers, kruiskopschroevendraaier, flesopener, blikopener, driezijdige vijl, priem, inch- en centimetermeetlat en een handige clip. Alle gereedschappen zijn vergrendelbaar.

  Kleur: Zilver en zwart
  Staalsoort: 420 Stainless
  Handgreep omschrijving: 420 Stainless
  Ontwerper: SOG
  Lengte handgreep (cm): 11.00
  Lengte totaal (cm): 15.50
  Gewicht (gram): 178.60
  Clip: 1.00

  1-2 werkdagen

  € 82,95
 • SOG PowerLitre Multitool in Clampackverpakking

  SOG PowerLitre Multitool in Clampackverpakking

  PowerLitre Multitool - De eerste SOG multitool met een kurkentrekker. Uitgerust met een magnetische zeskantbithouder en 17 andere functies, is de PowerLitre de perfecte huis- tuin- en keuken-multi-tool. Leg hem in de keukenla, het dashboardkastje, op de werkbank in de schuur of berg hem op bij je tuingereedschap, hij komt altijd van pas. Met een lengte van slechts 12.5 cm en een licht gewicht van 130 gram is de PowerLitre de perfecte multitool voor in uw zak of tas.
  Natuurlijk is ook de PowerLitr voorzien van SOG's samengestelde hefboomwerking die zorgt voor een soepele open en gesloten en verhoogde grijpkracht, zowel in de tang als de kurkentrekker.


  Functies:
  Priem
  Flesopener
  Blikopener
  Vijl
  Kartel mes
  Combinatietang
  Harde Draad Stripper
  Jewerly Driver
  Gordelsnijder
  Magnetische Bithouder
  Punttang
  Kruiskop Schroevendraaier
  Krimptang
  Lineaal-Meetlat
  Schaar
  Platkop Schroevendraaier Klein
  Draadknipper
  Glad Lemmet mes
  Kurkentrekker

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 85,95

  Onze prijs € 71,95

 • SOG PowerAssist EOD Black Clampack

  SOG PowerAssist EOD Black Clampack

  Een multifunctionele tool. 13 onderdelen. Geleverd in een nylon etui.


 • Zwart
  420 Stainless
  Glad
  BackLock
  Black Oxide 420 Stainless
  Nylon
  SOG
  11.50
  18.00
  284.00

1-2 werkdagen

Adviesprijs: € 142,95

Onze prijs € 140,45

 • SOG Baton Q4

  SOG Baton Q4

  SOG Baton Q4 - SOG introduceert een reeks minimalistische multitools voor dagelijks gebruik. Deze SOG Baton Q4 is een van de multitools in deze serie. Deze multitool beschikt 10 functies, te weten een lemmet, combi-tang, flesopener, blikopener, vijl (driezijdig), platte schroevendraaier (medium), platte schroevendraaier (klein), draadknipper en niet te vergeten een handige verwisselbare bitdriver. Deze multitool is slechts een fractie groter dan een doorsnee pen en daarom makkelijk mee te nemen in je tas of rugzak. De tools zijn gemaakt van 5CR15MOV staal en het handvat is gemaakt van zwart/grijs aluminium. Wordt geleverd met een (synthetisch leren) etui en 12 bitjes.

  1-2 werkdagen

  € 95,95
 • SOG PowerAccess Clampack

  SOG PowerAccess Clampack

  SOG PowerAccess Clampack - Zakformaat, gestroomlijnd, en comfortabel: de PowerAccess is de ultieme EDC multitool. Het is uitgerust met de door SOG gepatenteerde "Compound Leverage" mechanisme. Dit tandwiel aangedreven hefboommechanisme verdubbelt het koppel bij de kaken van de tang. Hierdoor houdt je meer grip en het verminderd de kans op wegglijden van bouten en moeren. De naar buiten openende tools zijn gemakkelijk bereikbaar wanneer de multitool gesloten is zullen veilig geopend kunnen worden. In gesloten toestand, heeft de PowerAccess een gecentreerde, magnetische hex bithouder voor ¼” hex bitjes. De gereedschappen en het handvat zijn gemaakt van 5Cr15MoV roestvrij staal en de multitool is voorzien van een clip. De PowerAccess heeft 18 functies: tang, grijper, zachte- en harde draadsnijder, klemtang, blikopener, kleine platte schroevendraaier, kruiskopschroevendraaier, flesopener, middelgrote platte schroevendraaier, 3-zijdige vijl, recht lemmet, sieraden drijver, priem, grote platte schroevendraaier, linialen, gradenboog, magnetische hex bithouder.

  1-2 werkdagen

  Adviesprijs: € 85,95

  Onze prijs € 79,45

 • SOG PowerPlay w/molded sheath Clampack

  SOG PowerPlay w/molded sheath Clampack

  Een multifunctionele tool. 18 onderdelen. Geleverd in een hard molded schede.

  1-2 werkdagen

  € 83,95
 • SOG PowerLock Clam

  SOG PowerLock Clam

  Powerlock tool met amp;quot;compound leverageamp;quot; systeem: krachtoverbrenging d.m.v. tandwielsysteem. Alle onderdelen zijn amp;quot;verborgenamp;quot; onder de metalen afdekplaatjes voor meer comfort en tegen vuilophoping. 18 onderdelen.  Zilver kleurig
  Roestvrij Staal
  Half gekarteld
  BackLock
  Stainless Steel/Satine
  17.50
  270.00

  1-2 werkdagen

  € 96,95
 • SOG Sync I Clampack

  SOG Sync I Clampack

  SOG Sync I Clampack - De Sync I is het kleinere broertje van de Sync II en is een handig en compacte multitool. Deze multitool is vastgeklikt op een kunststofhouder met clip welke als riemgesp gebruikt kan worden. Maar het kan ook worden vastgemaakt aan een rugtas oid. De gereedschappen zijn gemaakt van roestvrij staal en het handvat heeft een "Bead blasted" afwerking. De Sync II heeft 11 functies: lemmet, tang, draadknipper, draadstripper, flesopener, vijl (3-zijdig), platte schroevendraaier (small), priem, liniaal, schaar en sieraden drijver.

  1-2 werkdagen

  € 72,95
 • SOG Pocket PowerPlier GoldTiNi

  SOG Pocket PowerPlier GoldTiNi

  SOG Pocket PowerPlier GoldTiNi - De nitride coating van SOG voegt een bescherming tegen corrosie toe aan het staal voor het verbeteren van de levensduur van het lemmet of tool. Het resultaat is een zeer sterk oppervlak dat veel slijtage kan weerstaan. Dit is vooral waardevol bij de tools die zwaar belast worden zoals de tang en draadknippers. De nitride coating heeft in een goudkleurige afwerking voor de tools en zwarte afwerking voor de messen die beide zowel solide als stijlvol zijn. Inclusief lemmet (deels gekarteld), kleine schroevendraaier, grote schroevendraaier, kruiskopschroevendraaier, 3-zijdige vijl, punttang, normale tang, draadknipper, liniaal, blikopener, flesopener.

  1-2 werkdagen

  € 129,50
 • SOG CrossCut Gold TiNi

  SOG CrossCut Gold TiNi

  SOG CrossCut Gold TiNi - De nitride coating van SOG voegt een bescherming tegen corrosie toe aan het staal voor het verbeteren van de levensduur van het lemmet of tool. Het resultaat is een zeer sterk oppervlak dat veel slijtage kan weerstaan. Dit is vooral waardevol bij de tools die zwaar belast worden zoals de tang en draadknippers. De nitride coating heeft in een goudkleurige afwerking voor de tools en zwarte afwerking voor de messen die beide zowel solide als stijlvol zijn. Inclusief lemmet, pincet, medium schroevendraaier, nagelvijl, tandenstoker, kleine schroevendraaier, flesopener, schaar, liniaal en riemoog met kleine sleutelhanger.

  1-2 werkdagen

  € 64,50
 • Van laag naar hoog sorteren

  17 artikel(en)

  Multitools

  Multitools zijn handige alleskunners en het perfecte gereedschap voor iedere gelegenheidsklusser, hobbyist, sporter of professional die behoefte heeft aan een compact hulpmiddel. Een goede multitool past in je zak, is erg robuust en bevat alle tools die benodigd zijn voor 80% van alle kleine klussen die je uit zult voeren. Ook zijn de tools erg geschikt voor sport-, buiten- en kampeeractiviteiten.


  Welke typen multitools zijn verkrijgbaar?

  In de multitoolshop van Multitools.nl kies je uit verschillende soorten multitools. Hoewel multitools enigszins lijken op Zwitserse zakmessen zit er wel degelijk verschil tussen. Multitools hebben vaak meer onderdelen die geschikt zijn voor klussen: combinatietangen, draadknippers, schroevendraaiers, beitels en veiltjes zijn over het algemeen hulpstukken die je eerder bij een multitool aan zal treffen dan bij een Zwitsers zakmes.

  Door hun veelzijdigheid is het lastig om multitools te categoriseren. De verschillen tussen multitools zal je dan ook vooral terugzien in bepaalde eigenschappen:

  • De ene multitool neigt meer naar outdoor-, camping- en survivaltoepassingen, de andere is meer geschikt voor klussen in en om het huis. Weer een andere is een perfect hulpmiddel voor buitensporters, watersporters of vissers.
  • Sommige uitvoeringen zijn uitgerust met bijzondere gereedschappen waarover lang niet alle multitools beschikken, zoals een veiligheidshamer, een liniaal of gereedschap om vuur te maken.
  • De uitvoering van het lemmet in de multitool verschilt. Sommigen hebben een gekarteld lemmet, anderen een glad lemmet. Ook de manier van in- en uitklappen varieert van handmatig en assisted opening tot aan volautomatisch.
  • Je kunt kiezen uit verschillende materialen. Ga je voor volledig rvs, een kunststof cover, of een mooie houten uitvoering? Er is keuze genoeg.
  • Tot slot zijn er ook qua budget genoeg opties. Multitools zijn al verkrijgbaar vanaf enkele tientjes, maar je kan er met een paar honderd euro ook flink in investeren.

  Bij Multitools.nl kies je gelukkig altijd uit het grootste assortiment en de beste merken. Voor ieder budget en iedere toepassing is er een geschikte multitool beschikbaar!

  Welke merken en modellen multitools zijn er?

  In de online multitool shop van Multitools.nl is een groot aantal merken beschikbaar. Zo kies je bij ons uit tools van bekende fabrikanten als Gerber en Victorinox, maar hebben we ook multitools van ‘uitvinder’ Leatherman. Daarnaast kies je bij ons uit speciale uitvoeringen, maar ook uit diverse klassieke modellen. Wat dacht je van:

  • De Leatherman Skeletool. Een tijdloze multitool van roestvrijstaal die zich uitstekend leent voor watersport, hengelsport en kamperen.
  • De SOG PowerAccess Clampack. Een krachtig hulpstuk voor iedere klusser en een van de sterkste tools van zijn formaat.
  • Walther Multi Tool MTK. Een stoer instapmodel en de ideale combinatie tussen zakmes en gereedschap met onder meer een bithouder, schroevendraaier en combinatietang.

  Zoals je ziet is het aanbod erg volledig. Laat je dus gerust inspireren door de mogelijkheden in onze online multitool winkel!

  Multitool onderhouden

  Om zo lang mogelijk gebruik te maken van je aankoop is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Daarom kan je bij Multitools.nl terecht voor handige beschermhoezen, maar ook voor smeermiddelen of messenslijpers. Wil je een gebruikte multitool weer in topconditie brengen? Kijk dan op onze webshop of neem contact met ons op, want veel onderdelen zijn bij ons los op voorraad!

  Waarom Multitools bij Multitools.nl kopen?

  Een investering in een goede multitool kan soms groot zijn, maar is wel een investering die zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt. In dat geval wil je er zeker van zijn dat je de juiste aankoop maakt. Daarom biedt Multitools.nl naast het grootste aanbod multitools ook:

  • Uitstekende ondersteuning via de mail of telefoon.
  • Alle mogelijkheden om je multitool in topconditie te houden, van handige hoesjes tot aan reserveonderdelen.
  • Een onafhankelijk en objectief advies, zodat jij de beste aankoop kunt maken.

  Overweeg je om een multitool te kopen? Kijk dan op Multitools.nl. We voorzien je graag van de beste opties en het juiste advies!